Markku Kanerva suitsutti Huuhkajat-pakin tuoretta taidonnäytettä: "Täytyy sanoa, että veti aika hyvän kattauksen tänään"

MTV 17:52 19.11

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Thomas Lam hoiti dj:n tehtävät tuoreeltaan niin hyvin, että Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva äityi kiittelemään pelaajan taidonnäytettä erikseen.


Sami Hedberg julkaisi yllättävän yhteiskuvan Saija Tuupasen kanssa: "Ensimmäinen yhteinen tunti lentokoneessa ja tässä tulos"

mtv 17:00 19.11

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen poseeraavat tuoreessa otoksessa hieman epätavallisemmassa yhteiskuvassa.


EU-tuomioistuin kyseenalaistaa jälleen Puolan oikeuslaitoksen uudistusten laillisuuden

iltasanomat 12:37 19.11

Euroopan unionin tuomioistuin on tuoreessa ratkaisussaan kyseenalaistanut jälleen Puolan oikeuslaitoksen uudistusten laillisuutta.


WWF: Leijonakanta romahti – tuoreet kuvat näyttävät uroksen ja pennun tiiviin yhteyden

iltalehti 12:19 19.11

Leijonanpennut oppivat paljon asioita vanhemmiltaan. WWF:n mukaan leijonien määrä on kutistunut. Erityisesti Länsi-Afrikan leijonapopulaatiot on luokiteltu jopa äärimmäisen uhanalaisiksi. Leijonien vähentyminen johtuu esimerkiksi elinympäristöjen katoamisesta ja pirstaloitumisesta sekä saaliseläinten määrän vähenemisestä. Myös salametsästys uhkaa lajia.


Pedofiliasyytteet Michael Jacksonia vastaan uudelleen oikeuden arvioitavaksi – tuore lakimuutos mahdollistaa vanhan tapauksen avaamisen

iltasanomat 12:08 19.11

Leaving Neverland -dokumentissa puhuneiden Wade Robsonin ja James Safechuckin jo kerran häviämä oikeusjuttu avataan uudelleen.


Horoskooppi

iltalehti 02:01 19.11

OINAS 21.3.–19.4. Pieni maisemanvaihdos olisi nyt paikallaan ja antaisi sinulle uutta ja tuoretta perspektiiviä. Jos sellaista ei ole tarjolla, lähde vaikka taidenäyttelyyn tai elokuviin. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Kaipaat kipeästi piristystä, joten hylkää ikävät velvollisuudet hetkeksi ja antaudu elämän suloisille nautinnoille. Kelpuuta seuraasi vain taatusti mukavia ihmisiä.


Mika Häkkinen teki paljastuksen suhteestaan Michael Schumacheriin: ”Se oli surullista”

iltalehti 00:07 19.11

F1:n Beyond The Grid -podcastin tuoreimmassa jaksossa oli vieraana Mika Häkkinen. Vuosien 1998–99 F1-maailmanmestari Mika Häkkinen puhuu tuoreessa podcastissa varsin paljon kovimmasta kilpakumppanistaan Michael Schumacherista. Häkkinen ja Schumacher tunsivat toisensa nuoruudesta asti. He kilpailivat toisiaan vastaan jo pikkuformuloissa, ja F1-tasolla heidän ikimuistoisimmat yhteenottonsa nähtiin vuosina 1998–2000.


Gunnar Yliharju liikuttui Huuhkajien EM-paikasta syvästi – maajoukkueelta tuoreeltaan upea ele legendalle

MTV 20:04 18.11

Huoltajalegenda Gunnar Yliharjulle, 79, viime päivät ovat olleet suuren ilon aikaa. Suomen jalkapallomaajoukkue varmisti kautta aikain ensimmäisen miesten EM-lopputurnauspaikkansa perjantaina. Se kosketti Yliharjua syvästi.


Kansainvälinen olympiakomitea sopi pitkästä yhteistyöstä Airbnb:n kanssa – tulevan kisakaupungin pomo hermostui ja latoi vakavia syytöksiä

yle 19:36 18.11

KOK:n tuore yhteistyökumppanisopimus majoituspalvelu Airbnb:n kanssa on nostattanut vastarintaa Pariisissa.


Emil Ruusuvuorelle uran paras ATP-ranking – nousi maailmanlistalla kahden Grand Slam -voittajan väliin

MTV 11:02 18.11

Suomalainen tennisässä Emil Ruusuvuori on noussut tuoreella tenniksen maailmanlistalla ATP-rankingin sijalle 125. Sijoitus on Ruusuvuoren uran toistaiseksi korkein.


Lääkkeet purevat koiriin entistä paremmin – syynä antibioottien vähennys

iltasanomat 09:46 18.11

Koirissa esiintyvien bakteerien vastustuskyky antibiooteille on edelleen vähentynyt, kertoo tuore FINRES-Vet-raportti.


Kuningatar teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä poikansa kohuhaastattelun jälkeen – monarkin huulille ei noussut pieninkään hymy

iltasanomat 09:01 18.11

Kohun keskellä oleva Britannian prinssi Andrew ei tuoreessa BBC:n haastattelussa kiistä suoraan väitettyä seksisuhdetta alaikäiseen tyttöön, vaan vetoaa muistamattomuuteen.


Kuningatar teki ensimmäisen julkisen esiintulonsa poikansa kohuhaastattelun jälkeen – monarkin huulille ei noussut pieninkään hymy

iltasanomat 09:01 18.11

Kohun keskellä oleva Britannian prinssi Andrew ei tuoreessa BBC:n haastattelussa kiistä suoraan väitettyä seksisuhdetta alaikäiseen tyttöön, vaan vetoaa muistamattomuuteen.


Näkökulma: Älkää pilkatko Jari Sillanpään faneja – heillä on inhimillinen syy blokata rumat otsikot pois

iltalehti 09:00 18.11

Jari Sillanpään joutuminen kohuotsikoihin on ollut niin kova pala hänen faneilleen, etteivät monet halua edes uskoa otsikoiden olevan totta. Syy siihen on erittäin inhimillinen, kirjoittaa Iltalehden Leena Ylimutka. Jari Sillanpään tuorein syyte tuli julki perjantaina. Hän on saanut syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiaa puidaan Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun 26. päivänä.


Sarjamurhaajan murhapakki myytiin – sisältä löytyi hiihtopipo ja naskali

stara 07:00 18.11

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina otsikoissa Netflixin tuoreen


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 18.11

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina otsikoissa Netflixin tuoreen


Pääkirjoitus: Ukraina-sovusta saattaa tulla Putinin virittämä ansa

iltasanomat 21:00 17.11

Tuore muistutus Venäjän roolista MH17-turmassa oli tärkeä saada, ettei vain pääjuonittelijan rooli pääsisi unohtumaan Pariisin Ukraina-huippukokouksen alla.


Jukka Hildénillä ja Chachi-vaimolla jännittävät paikat: "Vauvan laskettu aika on tänään"

mtv 19:02 17.11

Hildén kirjoitti kauniisti tyttärestään ja tuoreesta vaimostaan. 


Sari Havas meni naimisiin Risto-rakkaansa kanssa – tuore aviopari haaveilee häämatkasta Karibialla

iltalehti 18:34 17.11

Näyttelijä Sari Havas, 57, meni naimisiin lauantaina Helsingissä 3,5 vuoden yhdessäolon jälkeen. Huhtikuussa 2016 Risto-niminen mies hurmasi Jussi-palkitun näyttelijä Sari Havaksen Tinder-treffeillä. Lauantaina pariskunnan rakkaus sai kruununsa noin 50 hengen hääjuhlassa Helsingissä Konsepti-nimisessä ravintolassa.


Ei kai taas – suomalainen NHL-lupaus loukkaantui jälleen, uran alku ollut yhtä kärsimysnäytelmää

iltalehti 15:47 17.11

Suomalaispuolustaja loukkaantui jälleen. Suomalaispuolustaja Olli Juolevi joutuu sivuun alavartalovamman takia. Vancouver Canucks varasi Juolevin viidentenä kesällä 2016, mutta puolustajan NHL-läpimurron tiellä ovat olleet pahat loukkaantumiset. Seura tiedotti 21-vuotiaan suomalaisen tuoreimmasta vastoinkäymisestä Twitterissä.


Huuhkajien historiallisen voiton julki Villi Koala joutui liekkien kymppitonni"

Hot topics