Jussi Halla-aho ottaa Facebookissa kantaa blogiasiaan: Ei irtisanoudu kaikista kirjoituksistaan – ”On ollut ja on edelleen pointti” iltasanomat 14:47 20.04

Viime päivinä huomion kohteena olleiden blogikirjoitusten esille tuominen on Halla-ahon mukaan toimittajien ”rituaali” ja ”pakkoliike”.


Minnamari Tuominen finaalin jälkeen: "Ei se niin kaukana ollut" jatkoaika.com 13:58 15.04

Minnamari Tuominen on ylpeä Naisleijonien saavutuksesta. Mestaruus haihtui videotuomarin päätöksellä. Leijonasydän sykkii Tuomisen rinnassa ainakin tuleviin Pekingin olympialaisiin asti.


Uskomattomalle trillerille hirveän katkera loppu! Naisleijonat hävisi MM-finaalin Yhdysvalloille iltalehti 23:23 14.04

Suomi taipui naisten MM-finaalissa Yhdysvalloille voittolaukauskilpailun jälkeen 1-2. Yhdysvallat uusi jääkiekon naisten maailmanmestaruuden nujertamalla Suomen finaalissa voittolaukausten jälkeen 2-1. Naisleijonien ainoa onnistuja kilpailussa oli Minnamari Tuominen. USA voitti sen 2-1 ja koko finaalin samoin lukemin.


IL seurasi livenä: Ei voi olla totta! USA ryösti Naisleijonien MM-kullan rankkareilla - Suomen kultamaali hylättiin, raivostunut yleisö buuasi mestareille iltalehti 19:32 14.04

Iltalehti seuraa naisten jääkiekon MM-finaalin hetki hetkeltä. Michelle Karvinen epäonnistuu, Kessel onnistuu, Savolainen epäonnistuu, Pankowski onnistuu, Tuominen onnistuu, Carpenter epäonnistuu, Nieminen epäonnistuu, Knight epäonnistuu, Tapani epäonnistuu. USA voittaa MM-kultaa.


IL seuraa livenä: Ei voi olla totta! USA ryösti Naisleijonien MM-kullan rankkareilla Suomen kultamaali hylättiin, raivostunut yleisö buuasi mestareille iltalehti 19:32 14.04

Iltalehti seuraa naisten jääkiekon MM-finaalin hetki hetkeltä. Michelle Karvinen epäonnistuu, Kessel onnistuu, Savolainen epäonnistuu, Pankowski onnistuu, Tuominen onnistuu, Carpenter epäonnistuu, Nieminen epäonnistuu, Knight epäonnistuu, Tapani epäonnistuu. USA voittaa MM-kultaa.


Minnamari Tuominen nauttii kotikisojen tunnelmasta jatkoaika.com 10:45 11.04

Tapiolassa Minnamari Tuomisella riittää tuttuja hallilla ja sen ulkopuolella. Kotikisoissa Tuomisen on helppoa syttyä pelaamaan. Iso kaukalo on tuottanut hieman hankaluutta, mutta turnauksen tärkeimmät pelit ovat vasta tulossa.


Kaksi Naisleijonien tähteä teljettiin 30 tunniksi putkaan tv-ohjelman takia: ”Tuli tosi huono olo” – seinältä löytyi Matti Nykäsen puumerkki iltalehti 13:47 08.04

Minttu Tuominen ja Linda Välimäki pokkasivat 10 000 euroa tosi-tv:stä. Minttu Tuomisen ja Linda Välimäen tiet kohtasivat jo teini-iässä jääkiekkoleirillä. Samalla aaltopituudella olleet ikätoverit jalostuivat molemmat maajoukkuepelaajiksi asti ja ovat olleet kämppiksiä pelireissuilla. He olivat voittamassa olympiapronssia niin Vancouverissa vuonna 2010 kuin Pyeongchangissa vuosi sitten.


Naisten MM-kisat täyttävät Metro Areenan jatkoaika.com 07:17 01.04

Suomessa 2010-luvulla järjestetyt jääkiekon MM-kisat ovat tunnelmaltaan ja katsojamäärältään olleet joka kerta menestys ja samaa voi odottaa tällä viikolla käynnistyvistä naisten MM-kisoistakin. Varsinkin Suomen ottelut Espoon Metro Areenassa tuleva olemaan taatusti loppuunmyytyjä. Tässä podcast-jaksossa kisoista ja naisten jääkiekosta ovat keskustelemassa kisojen pääsihteeri Tuula Puputti sekä puolustaja Minttu Tuominen. Kuuntele heidän mielenkiintoinen keskustelu alla olevasta linkistä.


Tänään tv:ssä: Turo, 33, tietää kuolevansa syöpään - ”Kirjoitan pojalleni kirjeen” iltalehti 09:43 27.03

Turo Tuominen on puhunut pian viisi vuotta täyttävän poikansa kanssa varovasti tulevasta. 33-vuotias Turo Tuominen tietää kuolevansa ennemmin kuin myöhemmin. Hänen lantionalueen kasvaimena alkanut syöpä on lähettänyt useita etäpesäkkeitä keuhkoihin, vatsaan ja maksaan. Parin vuoden aikana annetut hoidot eivät tehonneet ja lopulta ne lopetettiin vajaa vuosi sitten tuloksettomina kokonaan. Alkoi palliatiivinen eli oireenmukainen hoito. Sen viimeisessä vaiheessa puhutaan saattohoidosta. Ainakin toistaiseksi kotona pärjäävä Turo puhuu lähestyvästä kuolemasta tyynesti Akuutin toimittajan Marjo Lundvallin kanssa. Turo on ottanut tiedon kohtalostaan yllättävänkin rauhallisesti vastaan. Pienen lapsen isänä hänkin on silti käynyt omat kamppailunsa.


Rahanpesu seis, silmukka kireäksi pikavippien ympärillä ja jätti-Nordea syyniin – rahamaailman valvonta tiukkenee Suomessa tänä vuonna yle 16:00 22.03

"Rahanpesuun ei osattu suhtautua tarpeeksi vakavasti", sanoo Finanssivalvonnan johtaja Anneli Tuominen.


Suomen mestaruutta juhlineet Bluesin Naiset: Tämä oli aivan huikea joukkue jatkoaika.com 10:56 22.03

Blues Naiset saavuttivat Naisten Liigan mestaruuden. Ensikertalaiset Ida Kuoppala ja Nelli Laitinen sekä kokeneemmat mestaruusjuhlijat Annina Rajahuhta ja Minttu Tuominen kertoivat Jatkoajalle ajatuksiaan mestaruuden ratkettua.


Blues Naiset: Tämä oli aivan huikea joukkue jatkoaika.com 10:56 22.03

Blues Naiset saavuttivat Naisten Liigan mestaruuden. Ensikertalaiset Ida Kuoppala ja Nelli Laitinen sekä kokeneemmat mestaruusjuhlijat Annina Rajahuhta ja Minttu Tuominen kertoivat Jatkoajalle ajatuksiaan mestaruuden ratkettua.


Naisten lentopalloliigan ottelutilaston kärkipaikka vaihtui – OrPon passari Maria Tuominen nousi ennätysnaiseksi iltasanomat 19:36 17.02

Oriveden Ponnistuksen passari Maria Tuominen otti sunnuntaina kärkipaikan lentopallon naisten Mestaruusliigan kaikkien aikojen ottelutilastossa.


Iskelmätähti Jamppa Tuomisen kuolema oli valtava mysteeri 20 vuotta sitten: sisko soitti raastavan viimeisen puhelun Kanarialle – ”En osannut huolestua” iltasanomat 09:53 17.11

Laulajalegenda Jamppa Tuominen kuoli Kanarialla 20 vuotta sitten mysteerin ympäröimänä. Siskot Annette ja Pirjo muistavat rauhallisen ja kiltin miehen.


Uutiset