Tänään tv:ssä: Brutaalisti murhatusta Elizabethista tuli Musta Dahlia - Ikuinen irvistys naamalla iltalehti 06:43 17.06

Elizabeth Shortin kohtalosta kertoo illan elokuva Musta Dahlia. Parikymppisenä menehtynyt amerikkalainen Elizabeth Short (1924–1847) jäi historiankirjoihin Mustana Dahliana. Hänen kohtalonsa on kiehtonut muun muassa James Ellroyta siinä määrin, että hän kirjoitti vuonna 1987 aiheesta romaanin. Illan elokuva Musta Dahlia perustuu tuohon kirjaan. Elisabeth Short oli aloitteleva näyttelijä, josta tuli Musta Dahlia vasta Los Angelesissa tapahtuneen kuolemansa jälkeen. Shortin loppu oli brutaali. Hänet oli katkaistu kahtia ja suu oli viilletty korviin saakka jatkuneeseen ikuiseen irvistykseen. Juuri raakuus teki tapauksesta aikanaan niin kuohuttavan. Huomiota on riittänyt aina näihin päiviin asti, sillä syyllistä ei ole koskaan saatu kiinni.


Hermopeliä Bostonissa – haparoiko Jordan Binnington myös seiskapelissä? iltalehti 12:39 12.06

NHL-kausi huipentuu torstain vastaisena yönä legendaariseen Stanley Cupin seiskapeliin. Boston lähtee ratkaisuotteluun suosikkina. St.Louis Bluesilla oli tiistai-aamuna Suomen aikaa mahdollisuus tehdä historiaa ja laittaa NHL-kausi 2018–2019 pakettiin nostelemalla Stanley Cupia kotihallissaan. Aivan ei kuitenkaan St.Louisin maalivahti Jordan Binningtonin hermo pitänyt tiukassa paikassa, ja Brandon Carlo pääsi livauttamaan kolmannen erän alkuun siniviivalta lörön verkon perukoille. Tuohon 0–2-maalin katkesi St.Louisin selkäranka ja kuudes peli ratkesi Bostonin eduksi.


Bottaksen muutamasta heikommasta kisasta ei tarvitse olla huolissaan, mutta suunnan on muututtava – "Tuohon ei ole oikeasti mestaruustaistelussa enää yhtään kertaa varaa" yle 11:35 10.06

Valtteri Bottas jäi Montrealissa ensi kertaa tällä kaudella ulos palkintokorokkeelta. Tämä oli kolaus mestaruustaistossa.


Valtteri Bottas vältti rajun katastrofin, tällä oli kuitenkin heijastukset – ”Kaikki meni nyt tuohon mokaan” MTV 23:00 08.06

Mercedeksen suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen Kanadan GP:n aika-ajot menivät pahasti mönkään, kun kolmannessa osiossa Bottas pyörähti. Mercedes-pilotti meinasi kokea melkoisen katastrofin tilanteen yhteydessä.


Max Verstappen esitti Lewis Hamilton -toiveen: "Ollakseni rehellinen" MTV 18:41 03.06

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Mercedeksen Lewis Hamilton on viime vuosina pokannut maailmanmestaruuksia, kun taas Max Verstappenilla tuohon taistoon ei ole ollut Red Bullilla asiaa. Verstappen toivoo, että hän pystyisi loppukauden aikana käymään aiempaa useammin kovaa taistelua brittitähteä vastaan.


Leijonien NHL-pakki vaikeni Ruotsin tähdistä – "En halua vastata kovin paljoa tuohon kysymykseen" MTV 14:30 23.05

Leijonien puolustaja Henri Jokiharju ei halunnut kommentoida kovinkaan paljoa Ruotsin NHL-tähtiä vilisevästä joukkueesta. 


Sihvosen MM-sivallus: Toni Söderholmin Saksan pölhökustaan prässi kaukana Suomi-lätkästä – "Ehkä Jukka Jalonen viittasi tuohon kasvottomuuteen" MTV 10:21 20.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa siitä, että suomalaiset valmentajat ovat ottaneet haltuunsa sveitsiläisen ja saksalaisen jääkiekkoilun. Saksan päävalmentajan toimii Toni Söderholm. Tosin Söderholmin Saksa ei ole vakuuttanut Slovakian MM-turnauksessa jääkiekkoilun isompia maita Kanadaa ja USA:ta vastaan.


Cupin Teemu kaikki on mahdollista, LinkedIn-yhteisöpalvelussa – myös nostaman Inkerin nostaman Inkerin kirkon Perryn

Uutiset