Viini virtasi – tunnetut futistähdet juhlivat railakkaasti Huuhkajien ex-kapteenin häitä MTV 14:17 17.06

Suomen jalkapallomaajoukkueesta tuttu Niklas Moisander ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Caroline Mattson menivät lauantaina naimisiin Tukholmassa. Paikalla oli useita tunnettuja jalkapalloilijoita.


Mitä ihmettä! Justin Bieber ja Hailey Baldwin yhdessä – vanha suola janotti? stara 20:40 15.06

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen


Viihdelehti Stara.fi stara 20:40 15.06

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen


Kim Jong-unia esittävä ”kaksoisolento” vaikeuksissa Singaporen rajalla – ”täällä on huippukokous, tulitte arkaan aikaan” iltasanomat 15:57 08.06

Kim Jong-unin ja Donald Trumpin tunnetut imitaattorit esiintyivät jo yhdessä Singaporessa. Varsinaisen huippukokouksen on määrä alkaa tiistaina.


Reijo Ruokasen kolumni: STM:n tupakka­työryhmän neljän miljardin iltasatu iltasanomat 08:08 07.06

Tupakoinnin haitat ovat niin tunnetut, ettei niiden tueksi kannata esittää jonninjoutavia.


Marita Taavitsainen on hyvissä väleissä ex-miehensä kanssa - talo edelleen myymättä iltalehti 21:37 17.05

MLL:n hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä nähdyt tunnetut suomalaiset kertoivat kuulumisiaan Iltalehdelle. Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin hyväntekeväisyysmuotinäytös keräsi yhteen lähes seitsemänkymmentä tunnettua suomalaista sekä yhteistyökumppaneita. Kiireisen tapahtuman tuoksinassa moni ehti päivittää kuulumisiaan myös Iltalehdelle.


Käsihuuhde-rap sekoitti somen – myötähäpeää vai iso peukku? stara 09:00 07.05

Viime vuosina monet tunnetutkin brändit ovat ryhtyneet julkaisemaan omia musiikkikappaleitaan


Nyt saa nauraa! ”Miksi Pekka Pouta pidätettiin?” MTV:n uutisankkureilla petti täysin pokka Kevätpörriäistä lukiessa MTV 17:45 19.04

MTV:n tunnetut uutiskasvot Kirsi Alm-Siira ja Peter Nyman haastoivat toisensa lukemalla vitsejä legendaarisesta Kevätpörriäisestä. Lehden myynti on alkanut tänään.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


Justin Bieberin Lamborghini töhrittiin spray-maalilla stara 15:00 13.04

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen


Justin Bieber pelasi jalkapalloa – heitti kunnon lipat! stara 15:30 09.04

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen


HS: Tunnetut suomalaismuusikot kertovat huumekokemuksistaan - Hector: ”Hauskaahan meillä oli...” iltalehti 14:58 07.04

Tuoreessa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä monet suomalaismuusikot kertovat avoimesti huumekokemuksistaan. jutussa muun muassa Melrose-yhtyeen kitaristi-laulaja Tokela kertoo, kuinka hän otti lsd-nimistä huumetta juuri ennen lavalle menoaan vuonna 1989. - Tokela huomasi, että aistit alkoivat taas temppuilla. Hänestä tuntui, että hän voisi kurkottaa kätensä ja tarttua valonsäteeseen, Kuukausiliitteessä kuvaillaan Tokelan kokemuksia.


Tänään tv:ssä: Arkkipiispa Kari Mäkinen perustelee kirkon lähimmäisenrakkautta - esimerkkeinä hirmuteoistaan tunnetut Turun puukottaja ja Breivik iltalehti 09:05 31.03

Arkkipiispa Kari Mäkinen saapuu Maarit Tastulan haastateltavaksi Flinkkilä & Tastula -ohjelmaan. Keskusteluohjelmassa pureudutaan aluksi Mäkisen nuoruuden siviilipalvelusaikoihin. Hän suoritti palveluksensa Kellokosken mielisairaalassa suljetulla osastolla. Potilaiden kohtalot saivat nuoren miehen havahtumaan siihen, että terveen ja sairaan ihmisen raja on hyvin häilyvä ja ihan yhtä hyvin hänkin voisi päätyä samaan tilaan potilaiden kanssa. Ajatus oli Mäkiselle tavallaan vapauttava ja myöhemmin hän vakuuttui siitä, että vaikka miten syvälle hauras ja rikkinäinen ihminen putoaisi, Jumala ottaisi aina kopin. Ohjelmassa on paljon puhetta pahuudesta. Tastula taustoittaa Mäkisen molempien isoisien taistelleen eri puolella Suomen sisällissodassa. Kirkko asettui tuolloin vahvasti valkoisten puolelle.


Pop-tähti Anastacian uskalias asu aiheutti kohun Tanssii tähtien kanssa -kisassa — räväkkä nosto paljasti kaiken iltalehti 14:52 27.03

Laulaja Anastacian esiintyminen Italian Tanssii tähtien kanssa -ohjelman erikoisjaksossa herätti huomiota. Yhdysvaltalainen pop-tähti Anastacia osallistui viikonloppuna Italian Tanssii tähtien kanssa -kilpailun erikoisjaksoon. Dancer for a Night -jaksossa tunnetut henkilöt esittivät vain yhden valmentajan kanssa harjoittelemansa tanssin. Anastacia esitti räväkän salsan opettajansa Maykel Fontsin kanssa.


Tunnetut suomalaiset kertovat, millaista on olla koulukiusaamisen uhri: ”Otin asekaapista haulikon ja laitoin piipun suuhuni” iltasanomat 07:36 25.03

Valokuvaaja Johanna Kareen Minuunkin sattui -valokuvanäyttelyssä yhdeksän tunnettua suomalaista palaa vaikeisiin hetkiin, joina heitä kiusattiin koulussa. Pohjimmaisena viestinä on kuitenkin voima: kiusatustakin voi tulla onnellinen ja menestyvä.


Kohun osapuolet Aku Louhimies ja Matleena Kuusniemi kohtasivat A-studiossa – "Olen tietysti järkyttävän pahoillani" mtv 22:17 19.03

Useat tunnetut elokuvanäyttelijät ovat kertoneet Ylelle ohjaaja Aku Louhimiehen kyseenalaisista ohjausmetodeista. "Metodeihin" on kuulunut näyttelijöiden mukaan muun muassa monenlaista alistamista ja nöyryyttämistä. 


menoliikenne pelaaja, Golden Knights siirtolaisperheitä villieläintuotteita VPS kuritti

Uutiset