Ilmakuvat paljastavat Kreikan tulvatuhot – ”Se oli kuin tsunami” iltasanomat 22:57 16.11

Kreikassa etsittiin torstaina poikkeuksellisen voimakkaissa tulvissa kadonneita ihmisiä.


Hirmutulvat tappaneet jo 13 ihmistä Ateenassa - ”Tämä on raamatullinen katastrofi” iltalehti 17:13 15.11

Keskiviikon vastaisena yönä Ateenan länsipuolella alkaneet rankkasateet ja niiden aiheuttamat tulvat ovat vaatineet jo ainakin 13 ihmisen hengen. Pahimmin tulvat ovat koetelleet Nea Paramosin, Mandran ja Megaran teollisuuskaupunkeja. Tiet Nea Paramosiin ja Mandraan olivat keskiviikkona yhä poikki rankkasateiden muutettua tiet mutaisiksi vesivirroiksi. - Tämä on raamatullinen katastrofi. Kaikki on mennyt, Mandran pormestari Yianna Krikouki sanoi Kreikan valtion yleisradioyhtiölle ERT:lle.


Hirmutulvat tappaneet jo 10 ihmistä Ateenassa - ”Tämä on raamatullinen katastrofi” iltalehti 16:02 15.11

Keskiviikon vastaisena yönä Ateenan länsipuolella alkaneet rankkasateet ja niiden aiheuttamat tulvat ovat vaatineet jo ainakin kymmenen ihmisen hengen. Pahimmin tulvat ovat koetelleet Nea Paramosin, Mandran ja Megaran teollisuuskaupunkeja. Tiet Nea Paramosiin ja Mandraan olivat keskiviikkona yhä poikki rankkasateiden muutettua tiet mutaisiksi vesivirroiksi. - Tämä on raamatullinen katastrofi. Kaikki on mennyt, Mandran pormestari Yianna Krikouki sanoi Kreikan valtion yleisradioyhtiölle ERT:lle.


Hengenvaarallinen Ophelia iskee aamupäivällä Eurooppaan – Irlanti varautuu pahimpaan myrskyyn yli 50 vuoteen iltasanomat 09:49 16.10

Hurrikaanista myrskyksi laantuneen Ophelian tuulten pelätään Irlannissa aiheuttavan tuhoja ja myös tulvat ovat mahdollisia.


Uutiset