Kunto-ohjaajan paras vinkki: ”Luovu tästä yhdestä asiasta!” stara 09:20 13.07

Terveellisten elämäntapojen aloittaminen ja kuntoilu vaativat itsekuria. Pysyvien tulosten saamiseen


Viihdelehti Stara.fi stara 09:20 13.07

Terveellisten elämäntapojen aloittaminen ja kuntoilu vaativat itsekuria. Pysyvien tulosten saamiseen


Moniveto: Saarikentän huippuottelussa Joensuu haastaa Vimpelin iltasanomat 01:08 17.06

Sunnuntain pesismonivetoa lähestytään melko tyypillisten tulosten kautta. Joensuu ei ole Vimpelille helppo suupala.


Sisäministeri: Suomessa Euroopan vaarallisimmat perheet – ”Perheväkivallan ja seksuaalisen väkivallan tilanne huolestuttava” iltasanomat 16:48 13.06

Suomi on tuoreen poliisibarometrin tulosten valossa varsin turvallinen maa, mutta kokonaiskuvaa rumentavat kotiväkivalta ja seksuaalinen ahdistelu.


Eteläkorealaiset lehdet optimistisia Trumpin ja Kimin tapaamisen tuloksista iltasanomat 09:42 13.06

Eteläkorealaiset optimistisia huipputapaamisen tulosten suhteen.


Mikael Forssellilla yhä luotto Saksaan MM-kisoissa – tulosten takana Löwin pelaajaruletti? MTV 23:06 12.06

Saksa puolustaa maailmanmestaruutta ylihuomenna alkavissa jalkapallon MM-kisoissa. Hallitsevan mestarin valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.


Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


Tennistähti hävisi otteluita tahallaan: elinikäinen kilpailukielto tärähti MTV 12:46 25.05

Argentiinalainen tennispelaaja Nicolas Kicker saa elinikäisen pelikiellon tulosten järjestämisestä kahdessa ottelussa.


Argentiinalainen tennistähti hävisi kaksi ottelua tahallaan – seurauksena elinikäinen kilpailukielto iltasanomat 00:04 25.05

Nicolas Kicker jäi kiinni otteluiden tulosten järjestämisestä. Hän on tällä hetkellä tenniksen maailmanlistalla sijalla 84.


Argentiinalainen tennistähti hävisi kaksi ottelua tahallaan – saa elinikäisen kilpailukiellon iltasanomat 00:04 25.05

Nicolas Kicker jäi kiinni otteluiden tulosten järjestämisestä. Hän on tällä hetkellä tenniksen maailmanlistalla sijalla 84.


Välimeren ruokavalio vain sanahelinää? Etelä-Euroopassa varttuu yhä lihavampia lapsia - limsojen litkiminen ja napostelu tulleet tavaksi iltalehti 22:37 24.05

Pohjois-Euroopan mailla pyyhkii paljon paremmin. Ylipainoisten lasten määrä Välimeren maissa on lisääntynyt, Maailman terveysjärjestö WHO. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan Italiassa, Kreikassa, Kyproksella ja Espanjassa yli 40 prosenttia 6-9-vuotiaista lapsista on ylipainoisia. Lihavia on alle 20 prosenttia. Joku voisi ajatella, että välimerellinen ruokavaliohan on terveellinen. Totuus on kuitenkin se, että erilaisten ruokakulttuurien sekoittuminen on muuttanut ruokavalioita eikä edes Välimeren maissa ei pitäydytä tiukasti sen alueen ruokavaliossa. Niissäkin syödään erilaisia välipaloja sekä sokerilimsoja ja pikaruokaa. Sokerin lisäksi liikaa syödään myös suolaa.


Leijonien murskavoitossa yksi outo kauneusvirhe – ”Miksi ei palkita sellaista pelaajaa, joka palkinnon ansaitsee?” iltasanomat 18:39 15.05

Aurinko paistaa ja Suomi voittaa jääkiekko-otteluita. Kyllä nyt kiekkokansaa hemmotellaan. Mutta mitä paljastuu tulosten takaa?


Suuri kansainvälinen huumekysely: Suomalaiset ahkerimpia hankkimaan huumeensa verkosta MTV 04:34 09.05

Suomalaiset hankkivat käyttämänsä huumeet poikkeuksellisen usein verkosta, väittää kansainvälinen huumekysely Global Drug Survey tuoreiden tutkimustulostensa pohjalta.


Koulujen kesälomien siirto kasvattaisi matkailutuloja 220 miljoonalla stara 09:00 05.05

Suomen työ- ja elinkeinoministeriö on tilannut selvityksen, jonka tulosten mukaan


Magnus, 73, tuskastui Ruotsissa jonoihin ja hutilointiin - Elinaikaa oli ehkä vain 7 kuukautta, kun hän tuli Suomeen hoitoon iltalehti 07:17 21.04

Göteborgilainen Magnus Kruse on yksi Suomessa hoidetuista sadoista ruotsalaispotilaista. Toisen lääkärin mielipiteen kuuleminen Suomessa pelasti todennäköisesti hänen henkensä. Ensimmäisen kerran Magnus Krusella, 73, diagnosoitiin ärhäkkä eturauhassyöpä vuonna 2015, jolloin häntä hoidettiin göteborgilaisessa Sahlgrenskan yliopistosairaalassa. Kokeiden otto sekä tulosten odottaminen saivat huolissaan olevan miehen tuskan partaalle. - Ensin odotit lääkäriaikaa, sitten koepalan ottoa, tuloksia sekä lääkärin takaisinsoittoa. Jouduin odottamaan tietoa asioista jopa kuukausia, Kruse kertoo.


Ravivihje: Toto76 Seinäjoki 21.4.2018 – potissa 76000 euroa ekstraa iltasanomat 13:32 20.04

Kansainvälinen ravikevät starttaa lauantaina Seinäjoella. T76-pelissä Veikkaus lisää seitsemän oikein -tulosten pottiin 76000 euroa bonusta.


Sini, 23, on Suomen surkein kuski: Voi v***u! iltalehti 21:00 17.04

Varkaudessa asuva Sini valittiin Suomen surkeimmaksi kuskiksi tänä iltana MTV3:lla. 23-vuotias Sini valittiin huonoimmaksi kuskiksi illan Suomen surkein kuski -ohjelman finaalijaksossa. Tunnelmat olivat sen mukaiset. - Voi v***u! Sini puki tuntemuksensa sanoiksi heti tulosten julistamisen jälkeen.


Jouni Ovaska ei tavoittele jatkokautta keskustan puoluesihteerinä iltalehti 10:25 17.04

Jouni Ovaska antaa tilaa uusille tekijöille keskustan johdossa. Jouni Ovaska perusteli päätöstään sillä, että suuri osa hänen asettamistaan tavoitteista on toteutunut. Vaalitulosten suhteen hän on valmis kantamaan vastuunsa. Keskustan puoluesihteerin paikkaa tavoittelemaan on ilmoittanut nyt kaksi henkilöä. Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala ilmoittautui maaliskuun lopulla ensimmäisenä puoluesihteerikisaan haastamaan keskustan nykyistä puoluesihteeriä Jouni Ovaskaa.


Fernando Alonson radiopuheita hajosi taas – kuolemanottelussa Norjaa videolla hiippaileva mies

Uutiset