Selvitys paljastaa: Köyhien perheiden lapsia kiusataan – ”Tulokset ovat kylmäävää luettavaa” uusisuomi 10:07 20.08

Pelastakaa Lapset ry:n koulukiusaamisselvityksen tulokset puhuttavat ja leviävät somessa. Kyselyyn vastanneista vähävaraisten perheiden lapsista peräti 69 prosenttia kertoi joutuneensa kiusatuksi alakoulussa.


Fernando Alonson voitto hylättiin – auto sääntöjenvastainen MTV 06:28 20.08

Toyota-autokunnan Fernando Alonso, Sebastien Buemi ja Kazuki Nakajima WEC-sarjan osakilpailusta saalistama voitto on hylätty, koska auto on sääntöjenvastainen. Toyota on valittanut päätöksestä, joten kilpailutulokset ovat edelleen väliaikaisia.


Urheilulehti tällä viikolla: Kolmen mitalin ihmeperheen isä pettyi poikiensa EM-saaliiseen iltasanomat 12:00 15.08

Gjert Ingebrigtsen kertoo Urheilulehden haastattelussa, että hauskaa urheilussa ovat tulokset.


Ruotsin terroriteosta tuomittu päästettiin kahdesti muiden vankien sekaan – jouduttiin viemään eristykseen hengenvaaran takia MTV 06:31 14.08

Ruotsin terroristi-iskusta tuomittua Rakhmat Akilovia ei saada sijoitettua muiden vankien sekaan, sillä tämä uhkaa joutua väkivallan kohteeksi. Akilovia on yritetty sijoittaa muiden vankien joukkoon kahdesti, mutta tulokset ovat vähemmän mairittelevia. Expressenin mukaan kumpikin kokeilu on loppunut väkivaltaan tai sen uhkaan.


Miten koet oman asemasi, SUL-johtaja Jorma Kemppainen? – "Ei se ole yhden miehen…" MTV 20:38 12.08

Suomen heikko menestys yleisurheilun EM-kisoissa Berliinissä nostaa ilmoille kysymysmerkkejä siitä, kenen vastuulla heikot tulokset ovat? Iso kysymys kohdistuu Suomen urheiluliiton valmennusjohtajaan Jorma Kemppaiseen.


Kristallikenkänsä hukanneet tuhkimot: Ville Leino tunnetuimpia esimerkkejä yhden NHL-kauden onnistujista jatkoaika.com 12:00 12.08

Yli 3000 pelaajaa on käynyt kokeilemassa taitojaan tarunhohtoisessa sarjassa tämän vuosituhannen puolella. Heidän joukossaan on useita tähdenlentoja, joiden kohdalla tulokset jäivät laihoiksi odotuksiin nähden


Järvellä kadonnut mies hukkui Lohjalla – Pelastuslaitos yritti elvyttää tuloksetta MTV 14:14 11.08

Lohjan Pusulanjärveen tänään kadonnut mies löytyi, mutta mies kuoli elvytysyrityksestä huolimatta, kertoo pelastuslaitos.


Pizzalla 22 kiloa lihonut Sara Forsberg hoikistui roimasti vain muutamassa kuukaudessa – kuvapari ennen ja jälkeen paljastaa kuntokuurin tulokset iltasanomat 10:38 10.08

Sara Forsberg aloitti keväällä kuntokuurin, joka on tuottanut tulosta.


Pizzalla 22 kiloa lihonut Sara Forberg hoikistui roimasti vain muutamassa kuukaudessa – kuvapari ennen ja jälkeen paljastaa kuntokuurin tulokset iltasanomat 10:38 10.08

Sara Forsberg aloitti keväällä kuntokuurin, joka on tuottanut tulosta.


Tämä ei onnistuisi helpolla Suomessa: Vapaaehtoisia elvyttäjiä hälytetään Ruotsissa älypuhelimen avulla – tulokset vakuuttavia MTV 16:27 09.08

Monin paikoin Ruotsissa sydänpysähdyksestä kärsivän potilaan ensimmäinen auttaja voi olla elvyttämään koulutettu vapaaehtoinen, joka on kutsuttu apuun älypuhelinsovelluksen kautta.


Viiniköynnökset kasvavat hyvin myös Suomessa – Suomesta voisi tulla viinintuottajamaa MTV 21:39 07.08

Viininviljely onnistuu hyvin myös Suomessa. Juha Karvonen on kokeillut ja tutkinut viininviljelyä Tuusulassa jo yli 20 vuoden ajan. Tulokset ovat vakuuttavia. 


Todella outo asetelma: Ruotsin mitalitoivo saa osallistua EM-kisoihin, mutta tulokset ehkä mitätöidään myöhemmin MTV 17:22 05.08

Dopingrikkeestä epäillyn ruotsalaisen Meraf Bahtan tapaus käydään läpi vasta Berliinin EM-kisojen jälkeen. Vielä on epäselvää, aikooko Bahta osallistua maanantaina alkaviin kisoihin.


Raision ja Naantalin vesiverkostojen ensimmäiset vesinäytteet puhtaat – vedenkeittokehotus pysyy vielä voimassa MTV 18:04 31.07

Raision eilisen putkirikon ensimmäisten vesinäytteiden alustavat tulokset ovat puhtaat, kertoo Raision kaupunki tiedotteessa. 


Naantalin ja Raision ensimmäiset vesinäytteet ovat puhtaat iltasanomat 17:00 31.07

Naantalin ja Raision vesijohtoverkosta otettujen näytteiden ensimmäiset, alustavat tulokset ovat tulleet.


Unkarin F1-kisat tulokset ja MM-pisteet MTV 19:37 29.07

Mercedeksen Lewis Hamilton otti toisen peräkkäisen voittonsa ja kasvatti Unkarin GP:n ykköstilallaan MM-johtonsa 24 pisteeseen ennen Ferrarin Sebastian Vetteliä.


Valtteri Bottakselle rangaistus – lopputulokset pysyvät voimassa MTV 19:18 29.07

Unkarin F1-kisan tuomaristo on määrännyt Valtteri Bottakselle kymmenen sekunnin aikarangaistuksen kolaroinnista Daniel Ricciardon kanssa kisan loppuvaiheessa.


Uimari katosi Somerniemellä – etsinnät lopetettiin tuloksettomina iltasanomat 19:42 28.07

Pelastuslaitos etsi lauantaina iltapäivällä veden varaan joutunutta ihmistä Painiojärvellä Somerniemellä Varsinais-Suomessa.


Veden varaan joutunutta etsittiin Painiojärvellä – etsinnät lopetettu tuloksettomina MTV 19:18 28.07

Pelastuslaitos etsii veden varaan joutunutta henkilöä Someron Painiojärvellä Varsinais-Suomessa.


Kuvat tunteikkaasta taustalla runsaasti

Uutiset