Yli 70 marihuanakilon hankinnasta päätekijälle kuusi vuotta vankeutta –? arvo 1,4 miljoonaa euroa iltasanomat 13:10 08.06

Tullin arvion mukaan katukauppa-arvo olisi ollut noin 1,4 miljoonaa euroa.


Tor-verkossa toiminut Sipulikanava suljettu – ylläpitäjää epäillään huumausaineiden välittämisestä MTV 07:59 07.06

Tulli kertoo sulkeneensa Tor-verkossa, eli niin kutsutussa salaisessa internetissä, toimineen Sipulikanava-sivuston yhdessä keskusrikospoliisin kanssa. Tullin mukaan sivuston ylläpitäjää epäillään huumausaineiden välittämisesta sivuston toriosiossa vuosina 2014–17.


Yle: Tullin pääjohtaja valitti virkarikostuomiostaan hovioikeuteen MTV 17:59 04.06

Virkarikoksesta tuomittu Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.


Kaksi kovaa vastausta Donald Trumpille: ”Kauppasota voi alkaa muutaman päivän päästä” uusisuomi 11:45 03.06

G7-maiden valtiovarainministerit ovat vastanneet kovin sanoin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin päätökseen nostaa teräksen tuontitullin 25 prosenttiin ja alumiinin 10 prosenttiin. EU:ta, Kanadaa ja Meksikoa koskevat korotukset astuivat voimaan perjantaina.


Virkarikoksesta tuomittu Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen saa jatkaa tehtävissään MTV 21:24 15.05

Virkavelvollisuuden rikkomisesta tuomittu Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen saa jatkaa tehtävissään.


Ministeriö ei ryhdy toimiin: Virkavelvollisuuden rikkomisesta tuomion saanut Tullin pääjohtaja saa jatkaa tehtävässään iltalehti 15:59 15.05

Valtiovarainministeriö kertoo tiedotteessaan, ettei se ryhdy toimiin Tullin pääjohtaja Antti Hartikaista kohtaan. Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen sai toukokuun alussa tuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta. Hartikainen tuomittiin kymmeneen päiväsakkoon, jonka yhteissumma oli 950 euroa. Virkarikosepäily liittyy marraskuussa 2015 pidettyyn Tullin johtoryhmän kokoukseen, jossa käsiteltiin epäsuorasti Hartikaisen puolison määräaikaista virkasuhdetta.


Ministeriö Tullin pääjohtajan tapauksesta: ”Ei tarpeellista ryhtyä virkamiesoikeudellisiin toimenpiteisiin” uusisuomi 15:54 15.05

Valtiovarainministeriö (VM) ei ryhdy toimenpiteisiin Tullin pääjohtajaa Antti Hartikaista kohtaan. Ministeriö kertoo asiasta tiedotteessaan. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 4. toukokuuta Hartikaisen virkavelvollisuuden rikkomisesta. 


Virkavelvollisuuden rikkomisesta tuomittu Tullin pääjohtaja saa jatkaa tehtävässään iltasanomat 15:51 15.05

Valtionvarainministeriö ei ryhdy toimiin Antti Hartikaista kohtaan.


Vienti sakkaa, euro keulii ja työvoimasta on pulaa - synkkiä pilviä kerääntyy taloustaivaalle, mutta uutta taantumaa ei vielä tarvitse pelätä iltalehti 14:01 13.05

Talousasiantuntijat vakuuttavat, että talouskasvun hidastumisesta huolimatta taantumaa ei ole näköpiirissä. Suomen talouden kehittymisestä on viime aikoina esitetty huolestuneita näkemyksiä. Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen tuoreen ennusteen mukaan talouskasvu on jo hiipumassa. Myös Tullin julkaisemat maaliskuun vientiluvut kertovat, että vienti kääntyi laskuun maaliskuussa ensimmäisen kerran vuoden 2016 joulukuun jälkeen. Tullin mukaan viennin arvo putosi vuoden 2017 maaliskuuhun verrattuna noin prosentin.


Tullin pääjohtajalle tuomio: Ministeriö arvioi jatkon uusisuomi 12:33 04.05

Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen on tuomittu virkavelvollisuuden rikkomisesta Helsingin käräjäoikeudessa. Valtiovarainministeriö ilmoittaa tekevänsä asiasta nyt kokonaisarvion.


Valtiovarainministeriö ei ota vielä kantaa virkarikoksesta tuomitun Tullin pääjohtajan jatkoon?– kaikki vaihtoehdot pöydällä MTV 12:25 04.05

Valtiovarainministeriö (VM) ei ota vielä kantaa virkavelvollisuuden rikkomisesta tänään tuomitun Tullin pääjohtaja Antti Hartikaisen jatkoon.


Ministeriö ei ota vielä kantaa virkarikoksesta tuomitun Tullin pääjohtajan jatkoon? –? kaikki vaihtoehdot pöydällä iltasanomat 12:11 04.05

Valtiovarainministeriö (VM) ei ota vielä kantaa virkavelvollisuuden rikkomisesta tänään tuomitun Tullin pääjohtaja Antti Hartikaisen jatkoon.


Ministeriö ei kommentoi nyt - pohtii, mitä tehdään Tullin pääjohtajalle iltalehti 12:05 04.05

Valtiovarainministeriö perehtyy Tullin pääjohtajan saamaan tuomioon ja tekee asiassa kokonaisarvion. Helsingin käräjäoikeus antoi perjantaina päätöksensä asiassa, jossa vastaajana oli Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen. Pääjohtaja tuomittiin virkavelvollisuuden rikkomisesta. Valtiovarainministeriön tiedotteen mukaan ministeriö perehtyy nyt käräjäoikeuden päätökseen ja tekee asiassa kokonaisarvion, jossa huomioidaan myös käräjäoikeuden päätös. Tätä ennen ministeriö ei anna asiasta lausuntoja.


Tullin päälakimiehen viransijaisuus täytettiin, entinen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen ei tullut valituksi MTV 11:54 04.05

Tullin päälakimiehen viransijaisuuteen on valittu Tullissa pitkään työskennellyt Antti Hästbacka. Tehtävään oli 11 hakijaa, joiden joukossa oli muun muassa entinen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen.


Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen tuomittiin virkavelvollisuuden rikkomisesta sakkoihin MTV 11:38 04.05

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Tullin pääjohtajan Antti Hartikaisen virkavelvollisuuden rikkomisesta kymmeneen päiväsakkoon. Tämä tekee hänen tuloillaan 950 euroa.


Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen sai tuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta iltasanomat 11:26 04.05

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tullin pääjohtajan Antti Hartikaisen kymmenen päiväsakon rangaistukseen.


Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen sai tuomion virkavelvollisuuden rikkomisesta iltalehti 11:19 04.05

Hartikainen tuomittiin kymmeneen päiväsakkoon, jonka yhteissumma on 950 euroa. Virkarikosepäily liittyy marraskuussa 2015 pidettyyn Tullin johtoryhmän kokoukseen, jossa käsiteltiin epäsuorasti Hartikaisen puolison määräaikaista virkasuhdetta. Hartikainen jääväsi itsensä, mutta jatkoi kokouksen puheenjohtajana poistumatta huoneesta.


Käräjäoikeus antaa tänään ratkaisunsa Tullin pääjohtajan virkarikossyytteestä MTV 05:28 04.05

Helsingin käräjäoikeus antaa tänään ratkaisunsa Tullin pääjohtajan Antti Hartikaisen virkarikosjutussa. Syyttäjä vaatii hänelle sakkorangaistusta virkavelvollisuuden rikkomisesta tai toissasijaisesti tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta.


dollarien arvosta villieläintuotteita esitti olevansa upporikas Inter ei lannistunut Nasan Curiosity-mönkijän rex ei

Uutiset