Antti Tuisku, Olli Herman, Sami Hedberg, Elastinen ja VilleGalle kertovat: julkkismiehet kuulevat jatkuvasti haukkuja ulkonäöstään – ”Kaikenlaista homottelua”

iltasanomat 15:11 17.09

Ulkonäköpaineet eivät ole vain naisten ongelma, vaan niitä kokevat myös miehet. Viisi suomalaista julkkismiestä kertovat omista kokemuksistaan.


Antti Tuisku vetää riipaisevan version PMMP:n hitistä – tulkinta vetää Paula Vesalan hiljaiseksi

iltalehti 14:03 10.09

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Antti Tuiskun tulkinta PMMP:n hitistä tarjoaa kurkistuksen perjantaiseen Vain elämää -jaksoon. Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Paula Vesalan päivää, ja kukin artisti vuorollaan esittää Vesalan hittejä sekä hänen soolotuotannostaan että PMMP:n ajoilta. Omista parisuhdeväkivaltakokemuksistaan kertonut Antti Tuisku tarttuu rohkeasti Joku raja -hittiin.


Mykistävät katsojaluvut – yli miljoonaa suomalaista kiinnosti Antti Tuiskun Vain elämää -päivä

iltalehti 10:28 09.09

Koko jakson katsoi 654?000 suomalaista, ja Antti Tuiskun päivää edes vilkaisi 1,054 miljoonaa suomalaista. Alkaako jatkuva Satulinnassa ramppaaminen jo kyllästyttää? Vain elämää -ohjelman avauspäivän perusteella sitä ei uskoisi. Antti Tuiskun Vain elämää -päivää seurasi nimittäin vähintään kolmen minuutin ajan 1,054 miljoonaa suomalaista ja keskimäärin noin 654?000 suomalaista.


Antti Tuiskun jättihitti nyt swinginä – tihkuu tyylikkyyttä

stara 10:00 09.09

Antti Tuiskun hitti Peto on irti muuttuu popista rennoksi jatsiksi


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 09.09

Antti Tuiskun hitti Peto on irti muuttuu popista rennoksi jatsiksi


Mika Myllylän traaginen kohtalo sai Antti Tuiskun romahdusitkuun: ”Norjassa jää urheilija kiinni dopingista ja hänet palkitaan valtion korkeimmalta tasolta”

iltalehti 22:34 06.09

Antti Tuisku taustoitti Hiihdän-kappaleensa syntyä Vain elämää -ohjelmassa. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Illan viimeisenä esiintyjänä Erin valitsi versioitavaksi kappaleekseen Tuiskun Mä hiihdän -kappaleen. Kappale julkaistiin vuoden 2017 Lahden MM-hiihtojen alla. Tuisku tulkitsi sen myös samana vuonna Urheilugaalassa.


Mika Myllylän traaginen kohtalo murtaa Antti Tuiskun holtittomaan itkuun – ”Kun Norjassa jää ihminen kiinni dopingista...”

iltasanomat 21:50 06.09

Hiihtoa fanittava poptähti kertoo, että Mä hiihdän -hittikappaleen sanoitukset herättävät hänessä yhä suuria tunteita.


Rahaongelmat ajoivat Antti Tuiskun asumaan läheistensä sohville: ”Keikoista ei jäänyt käteen yhtään mitään”

iltasanomat 21:28 06.09

Antti Tuiskun Vain elämää -päivänä artistit keskustelevat rahasta ja sen merkityksestä


Muistatko vielä ysärin kovan rockbändin? Tarharyhmä teki näyttävän paluun Vain elämää -ohjelmassa

iltalehti 21:01 06.09

Maija Vilkkumaa yllätti Vain elämää -ohjelmassa kutsumalla lavalle lapsuuskaverinsa. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Maija Vilkkumaa oli valinnut Tuiskun repertuaarista tulkittavakseen Tragedia-kappaleen. Hämmästys pöydän ääressä oli suuri, kun Vilkkumaa kutsui kanssaan lavalle takavuosien Tarharyhmä-yhtyeen, johon hän itsekin kuului.


Paula Vesala pistää Antti Tuiskun hitin täysin uusiksi – artistit riehaantuvat rajuista sanoituksista

iltasanomat 20:33 06.09

Paula Vesala sanoitti uudestaan Antti Tuiskun hittibiisin En kommentoi.


Vesala häkellytti rajulla Vain elämää -vedollaan: ”Kannabis kandee laillistaa”

iltalehti 20:18 06.09

Vesala pyöräytti käyntiin Vain elämää -ohjelmassa Antti Tuiskun kappalekavalkaadin. Vain elämää -juhlakauden toisessa jaksossa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Perjantaina televisioidussa jaksossa Vesala pääsi ensimmäisenä versioimaan Tuiskun kappaletta. Hän oli valinnut kappaleekseen En kommentoi -kappaleen, joka on Tuiskun vuonna 2015 julkaistun levyn nimikkobiisi. Kappaleessa Tuisku luettelee asioita, joita häneltä on udeltu. Kappaleessa Tuisku linjaa jokaiseen asiaan ”en kommentoi”. Vesalan käsissä kappale kääntyikin muotoon Nyt kommentoin, jossa laulaja antaa vastauksia uteluihin.


Tauolla ollut Antti Tuisku hehkuttaa välivuottaan: "Jos en olisi mennyt kouluun, olisin varmaan..."

mtv 20:06 06.09

Antti Tuisku kuvailee välivuottaan käänteen tekeväksi. 


Antti Tuisku julkaisi päivityksiä humalassa – sai äidiltään palautetta: "Mielestäni se on ihan normaalia"

mtv 13:54 06.09

Antti Tuisku sai äidiltään palautetta somepäivityksistään. 


Vain elämää -tähdet järkyttyvät Antti Tuiskun kokemasta parisuhdeväkivallasta: puoliso uhkasi tappaa, ajoi autolla takaa ja vainosi

iltalehti 19:31 05.09

Espanjasta Suomeen palannut Antti Tuisku isännöi ensimmäistä päivää Vain elämää -leirillä Satulinnassa. Tunnelma illallispöydässä vaihtelee herkästä hilpeään. Kymmenes Vain elämää -kausi alkaa Nelosella perjantaina. Pöydän ääreen istahtavat Lauri Tähkä, Erin Anttila, Paula Vesala, Kimmo Laiho eli Elastinen, Ville Galle, Samu Haber, Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku, jonka lauluja artistit tulkitsevat ensimmäisenä päivänä. Urheilullisen Tuiskun aamu alkaa reippaasti rullahiihtolenkillä sillä aikaa, kun muut artistit heräilevät hitaasti uuteen päivään.


Näin alkaa uusi Vain elämää: Antti Tuisku paljastaa lasten suosikkibiisin härskin taustan – ”Keskustelu päätyi seksikeinuihin"

iltalehti 21:04 04.09

VARO JUONIPALJASTUKSIA Uuden Vain elämää -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Elastinen tarttuu Keinutaan-kappaleeseen. Käy ilmi, että kappale on saanut alkunsa seksivälinekeskustelun tiimoilta. Perjantaina nähtävässä Vain elämää -jaksossa Elastinen tekee oman versionsa Antti Tuiskun Keinutaan-hitistä. Antti Tuisku taustoittaa biisiä, joka on kirjoitettu yhdessä Jurekin ja Kalle Lindrothin kanssa En kommentoi -albumille.


Biisipaljastus! Antti Tuiskun hitin takana kaksimielinen tarina – biisin vetävää Elastista naurattaa: ”Olisi pitänyt arvata!”

iltasanomat 16:16 03.09

Vain elämää -ohjelman uusi kausi pääsee perjantaina kunnolla vauhtiin Antti Tuiskun päivällä. Varo juonipaljastuksia!


Antti Tuisku muistelee väkivaltaista suhdettaan: mustasukkainen puoliso uhkasi ajaa päin kalliota – ”160 mittarissa ja huudetaan, että tapan molemmat”

iltasanomat 17:59 02.09

Vain elämää -kauden artistipäivät aloittaa Antti Tuisku.


Antti Tuisku tekee paljastuksen Vain elämää -kulisseista: Humalassa kuvauksissa

iltalehti 06:00 30.08

Antti Tuisku oli mukana Vain elämää -sarjassa jo vuonna 2015 esitetyllä neloskaudella. Antti Tuisku oli mukana jo vuonna 2015, kun Satulinna tarjosi puitteet neljännen kauden Vain elämää -jaksoille. Tänään käynnistyy suositun viihdeohjelman kymmenes tuotantokausi, jota Antti juhlistaa muiden ennenkin mukana nähtyjen artistien kanssa. He ovat Paula Vesala, Elastinen, Maija Vilkkumaa, Erin, VilleGalle, Lauri Tähkä ja Samu Haber. Aloitusjaksossa muistellaan menneitä, kuullaan aiempien kausien hittejä ja jaetaan kuvauskokemuksia. Yhden anekdootin kertoo Antti. Hän paljastaa, että erään kuvauspäivän päätyttyä miestä väkevämpi maistui aivan erityisen hyvin.


"Kyseessä 17 – mopokin futiskatsomoille hyväksikäytöstä myydään perustettu Thomas Suoria lähetyksiä täysin erilaiset pelaajat"

Hot topics