Eero Ettala jakoi näyttävän kuvan kihlatustaan Tuija Pehkosesta: "Auringonlasku"

mtv 15:30 18.09

Suomen surkein kuski -ohjelman juontaja Eero Ettala jakoi upean kuvan puolisostaan Instagramissa.


Tiesitkö? Kiekkotähti Aarne Talvitien äiti on Martti Ahtisaaren luottohenkilö

iltalehti 08:51 14.09

Tuija Talvitie on Martti Ahtisaaren perustaman CMI:n toiminnanjohtaja. Jääkiekkoilija Aarne Talvitie palasi sisukkaasti kentälle nuorten maailmanmestaruuskisojen finaaliottelussa – ja luisteli, tai pikemminkin ontui, samalla tiensä suomalaisten sydämeen. Telotusta, nyt jo parantuneesta polvestaan huolimatta hän johdatti joukkueensa maailmanmestaruuteen. Tänään Talvitie on toimittaja Anne Flinkkilän vieraana yhdessä äitinsä, toiminnanjohtaja Tuija Talvitien kanssa. Flinkkilä \& Tastula -keskusteluohjelmaa tulee TV1:ltä.


Juventus kohtasi Mestarien liigassa viime kauden finalistin Barcelonan – Tuija Hyyrynen joutui pettymään

iltalehti 23:22 11.09

Juventuksen Tuija Hyyrynen joutui pettymään Mestarien liigan ottelussa Barcelonaa vastaan. Barcelona voitti otteluparin ensimmäisen osan 2–0. Italian hallitsevan mestarin Juventuksen laitapuolustaja Tuija Hyyrysen kansainvälinen kausi alkoi kotikentällä Stadio Giuseppe Moccagattalla, Alessandriassa.


Teatterineuvos Tuija Vuolle kysyi nuorena tyttönä uraneuvoja päätoimittaja Aatos Erkolta: "Hän aina kauniisti vastasi minulle"

yle 20:07 11.09

Lähes 60:n vuoden näyttelijänuran tehnyt Tuija Vuolle valmistautuu kahteen uuteen teatteriproduktioon.


Kotikadun työtoverit järkyttyivät lapsitähti Anna-Leena Uotilan, 20, kuolemasta – kollega muistelee: ”Rakastin yhteisiä kuvauksiamme"

iltalehti 06:37 29.08

Muun muassa Kotikatu-sarjasta ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä on kuollut 20-vuotiaana. Keskiviikkona uutisoitiin, että näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 15. elokuuta ollessaan 20-vuotias. Uotilan isä Pekka Uotila kertoi Facebook-sivuillaan, että tytär taisteli aivokasvainta vastaan neljä vuotta. Uotila näytteli tv-sarjoissa ja elokuvissa jo lapsena. Hän näytteli Kotikadussa Adaa vuosina 2008-2011. Sarjassa Ada oli Tuijan (Laura Malmivaara) adoptiolapsi Malalain (Elsy Akiki) paras ystävä. Uotila ja hänen näyttelijäkollegansa Akiki olivat molemmat silloin vielä lapsia.


Juontaja Tuija Pehkonen suuntaa lomalle kihlattunsa Eero Ettalan kanssa ennen TTK-kautta: ”Osaan nollata ja ladata akkujani”

iltalehti 17:52 28.08

Tuija Pehkonen on innoissaan tulevan Tanssii tähtien kanssa -kauden porukasta. Tuija Pehkonen on juontanut aiemmilla TTK-kausilla Tuija Tähtien kanssa -sivuohjelmaa, jossa hän raotti ohjelman kulisseja ja taustatunnelmia. Tänä vuonna nainen osallistuu varsinaisiin livelähetyksiin Mikko Leppilammen ja Vappu Pimiän kanssa. – Tunnelma on kutkuttavan odottava. Koko porukasta tulee hyvä fiilis: kaikki tsemppaavat toisiaan, ja mukana on myös sopivasti pientä uhittelua, Pehkonen fiilistelee.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin – romanttiset kuvat someen

stara 10:40 06.08

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 06.08

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin – herkät kuvat julki

iltasanomat 09:38 06.08

Onnelinen pari kertoo kihlauksestaan Instagramissa.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin: ”She said yes!”

iltalehti 09:17 06.08

Pari ilmoitti ilouutisesta Instagramissa. Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala ovat menneet kihloihin. Onnellinen pari kertoi ilouutisesta Instagramissa. Ettala lisäsi tililleen kuvan, jossa hän pitää hellästi Pehkosta kädestä.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin!

mtv 09:17 06.08

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kertovat menneensä kihloihin.


CMI: Al-Taeen tutkintotodistusta ei tarkistettu

yle 23:26 22.07

CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitien mukaan al-Taeen koulutustiedot tulivat esille kuukausi sitten. Silloin tarkastettiin, onko jonkinlaista merkintää siitä, että al-Taeen tutkintotodistus olisi tarkistettu.


CMI:n Tuija Talvitie Hussein al-Taeen vääristelemistä koulutus­tiedoista: ”Nyt julki­tulleet erheet ovat valitettavia”

iltasanomat 19:48 22.07

Sdp:n kansanedustaja Hussein al-Taee työskenteli aiemmin konsulttina CMI:ssä. CMI kertoo, että hän sai työstään paljon positiivista palautetta.


Kesäterassi alkaa! Vieraina kansan rakastama kiekkotähti sekä muusikko Samu Haber

mtv 13:15 15.07

Juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman pääsevät jälleen pureutumaan ajankohtaisiin ilmiöihin.


Tuija Pehkonen nautti kuumista löylyistä George Clooneyn exän kanssa – yksi asia kiinnitti britin huomion: ”Lisa oli fiiliksissä”

iltasanomat 07:10 03.07

Ylen Saunapäivä-sarjassa Tuija Pehkonen muun muassa saunoi George Clooneyn exän kanssa ja koki vapautumisen tunteita.


Yle: Elokuvaohjaaja Tuija-Maija Niskanen on kuollut

iltasanomat 17:06 30.06

Niskanen oli kuollessaan 75-vuotias.


Elokuvaohjaaja Tuija-Maija Niskanen on kuollut

yle 16:08 30.06

Palkittu ohjaaja työskenteli pitkään Ylen TV-teatterissa.


Tuija Pehkoselta ja Lorenz Backmanilta yllätys! Suosittu ohjelma palaa televisioon

mtv 07:45 14.06

Kesäterassi-ohjelma nähdään jälleen MTV3-kanavalla tänä kesänä.


Jannan tuore odotuskuva sai fanit spekuloimaan tulokkaan sukupuolta: "Tyttömasu!"

iltalehti 20:04 11.06

Laulaja Janna, 37, odottaa esikoistaan. Laulaja Janna on jakanut Instagram-sivullaan uusia valokuvia itsestään. Asu korostaa pyöristynyttä mahaa. Tuoreiden valokuvien saatetekstiksi Janna on kirjoittanut olleensa juuri Suomi Loven kuvauksissa. Avainsanaksi on merkitty 26 viikkoa. Lapsi syntynee siis syksyn kynnyksellä. Voit katsoa kuvat myös täältä. Tuoreet kuvat ovat tuttuun tapaan saaneet kommentoijat innostumaan. Jannan ystävä Sara Sieppi on kommentoinut kuvaan rivin sydämiä, Kaisa Liski kolme sydäntä, Raili Hulkkonen kehuu ihanaksi ja Tuija Pehkonen juhlii mukana kannustavilla emojeilla.


Italian MM-joukkueen kapteeni puskee rohkeasti mädäntyneitä ennakkoluuloja vastaan – Suomen maajoukkuekonkari kertoo merkittävästä seuratoveristaan: "Hän puhuu jatkuvasti puhelimessa"

yle 08:29 09.06

Suomen maajoukkuepelaaja Tuija Hyyrysen joukkuekaveri, Italian kapteeni, Sara Gama vakuuttaa kentällä ja sen ulkopuolella.


19, tarttui aloittaa kautensa AHLssä huutelut Italian jalkapallossa hyväksi pientä lasta iso tuntematon Magnussenin pisteiltä Singaporen Tomas Törn, – ”Iskällä

Hot topics