Muumeilla edessään juhlavuosi - karkeloiden sijaan Muumi-tarinoita juhlitaan merta pelastamalla iltalehti 12:49 21.07

Uudella jättikampanjalla halutaan suojella Itämerta. Moomin Characters eli tuttavallisemmin Muumit valmistelevat kansainvälistä suurkampanjaa Itämeren suojelemiseksi. Meidän meri?-kampanja alkaa Muumi-tarinoiden 75-vuotisjuhlavuoden, eli vuoden 2020, alussa. Kampanja toteutetaan yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Vuonna 2020 juhlitaan muumeja, kun Muumit ja suuri tuhotulva täyttää 75 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Moomin Characters haluaa suunnata huomion Itämeren hyvinvointiin. Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä ja se rehevöityy kovaa vauhtia.


F1-kalenteriin palaava klassikkorata pitää kiinni luonteestaan: “En aio tuhota Zandvoortin rakennetta ja perintöä” MTV 11:36 21.07

F1-sarjan kisakalenteriin ensi kaudella palaavalle Zandvoortin klassikkoradalle ei tehdä dramaattisia muutoksia.


Poliisi tutkii Hyvinkään viimeöistä kirkko- ja varastopaloa tuhotyönä – Pelastuslaitos sai palon sammutettu ennen sen leviämistä yle 05:35 19.07

Kirkon pihapiirissä ollut varastorakennus paloi täysin. Myös kirkon ikkunanpieli oli syttynyt palamaan, mutta palolaitos sai palon nopeasti sammumaan.


Hyvinkään vanhan kirkon palon alku saatiin sammutettua – Poliisi tutkii paloa tuhotyönä yle 05:35 19.07

Kirkon pihapiirissä ollut varastorakennus paloi täysin. Myös kirkon ikkunanpieli oli syttynyt palamaan, mutta palolaitos sai palon nopeasti sammumaan.


Hyvinkään Vanhan kirkon palon alku saatiin sammutettua – Poliisi tutkii paloa tuhotyönä yle 05:35 19.07

Kirkon pihapiirissä ollut varastorakennus paloi täysin. Noin 15 metrin päässä varastosta sijainneen kirkon ikkunanpieli oli myös syttynyt palamaan, mutta palolaitos sai palon nopeasti sammumaan.


Mittavat tuhot Kajaanin jäähallissa luvattomien tunkeutujien jäljiltä – "Kamerat ovat olleet pois päältä" yle 12:12 16.07

Luvattomat tunkeilijat pääsivät Kajaanin jäähalliin sisään todennäköisesti uuden ja vanhan jäähallin välissä olevasta aukosta.


TIS-Atso leikkasi kiharansa - armeija kutsuu, seuraajat tsemppaavat: ”Äkkiä se takas kasvaa” iltalehti 22:10 14.07

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testannut Atso on leikannut katsojien ihailemat kiharat. Temptation Island Suomeen yhdessä naisystävänsä Lotan kanssa osallistunut Atso aloittaa armeijan. Atso kertaa asiasta Instagram-sivullaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – On lähetty ja tavaramerkki tuhottu.


TIS-Atso leikkasi kiharansa - armeija kutsuu, tuore kuva iltalehti 22:10 14.07

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testannut Atso on leikannut katsojien ihailemat kiharat. Temptation Island Suomeen yhdessä naisystävänsä Lotan kanssa osallistunut Atso aloittaa armeijan. Atso kertaa asiasta Instagram-sivullaan. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – On lähetty ja tavaramerkki tuhottu.


Barry-hirmumyrsky iski Alabaman rannikolle – nyt se etenee valtavaa vauhtia kohti sisämaata iltasanomat 17:27 13.07

Barry-hirmumyrskyn tuhot on huomattu myös Alabaman osavaltiossa.


Säilyttääkö vai tuhota? 1970-luvun lättänätalokin voi olla suojelemisen arvoinen yle 09:30 07.07

Itseä lähellä oleva kulttuuri saattaa vaikuttaa liian arkiselta, todella vanha taas arvokkaalta.


Kaasuräjähdys tuhosi osan ostoskeskuksesta Floridassa – video näyttää rajut tuhot yle 20:49 06.07

Useita ihmisiä loukkaantui Plantationin kaupungissa sattuneessa räjähdyksessä.


Salama räjäytti koivun ja säikäytti riihimäkeläiset pahanpäiväisesti – Jonna kuvasi tuhot aamulenkillä iltasanomat 20:35 02.07

”En ole ikinä säikähtänyt niin paljon”, paikallinen asukas kertoo.


Suomen naisten keihäsmahti on tuhottu! Asiantuntijoilta tylyä analyysiä romahduksesta iltalehti 08:46 01.07

Viiden viime kauden aikana naisten keihäänheiton kotimaan kärkituloksella ollaan oltu maailmanlistalla keskimäärin sijalla 33. Noin 90 tyttöä Pihtiputaan legendaarisessa keihäskoulussa viime viikon aikana, sunnuntain kisassa uusi 17-vuotiaiden SE ja taustalla parikymmentä kehityskelpoista nuorta urheilijaa. Suomessa on ollut pitkään huomattavaa potentiaalia tyttöjen keihäänheitossa, mutta kun siirrytään naisten sarjoihin, kehitys loppuu kuin seinään.


Viiden vuoden vammakierre oli tuhota lupaavan keihäänheittäjän uran – yön synkät ajatukset väistyivät aina aamulla, ja nyt Toni Kuuselan sinnikkyys palkitaan yle 09:59 30.06

Tuntemattomuudesta suomalaisen keihäänheiton kärkinimeksi noussut Toni Kuusela taistelee tänään voitosta Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla.


Kommentti: Henkilönpalvonta pettää – yhden ihmisen heikkoudet saattavat tuhota koko liikkeen iltasanomat 09:24 30.06

Esikuvalliset johtajat ovat vapauden puolesta taisteleville tärkeitä, mutta heidän palvontansa johtaa usein pettymykseen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kolmea lasta epäillään törkeästä tuhotyöstä – Mikkelin Tuppuralan koulun liikuntasali tuhoutui yle 15:57 20.06

Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä koulun tulipalosta.


Mikkelin koulupalon syttymistä tutkitaan törkeänä tuhotyönä – poliisi ei ole vielä ottanut ketään kiinni yle 08:51 20.06

Tuppuralan koulu paloi eilen illalla.


IS testasi hävittäjäsimulaattorit Turku Airshow’ssa: Vain painallus, ja maali oli tuhottu iltasanomat 21:38 16.06

Suomelle uusia monitoimihävittäjiä tarjoavien yhtiöiden osastoilla Turku Airshow’ssa kaikki oli suurta, isoa, voimakasta, parasta ja kaunista – ainakin jos uskoo valmistajien edustajien myyntipuheita.


Räjähdys aiheutti tuhoja kerrostaloissa Ruotsin Linköpingissä – useita ihmisiä loukkaantui yle 11:43 07.06

Vielä ei ole tiedossa, mistä räjähdys aiheutui, mutta valokuvien perusteella tuhot rakennusten julkisivuissa ovat suuret.


Räjähdys aiheutti tuhoja kerrostaloissa Ruotsin Linköpingissä yle 11:43 07.06

Vielä ei ole tiedossa, mistä räjähdys aiheutui, mutta valokuvien perusteella tuhot rakennusten julkisivuissa ovat suuret.


Suomen mitalitili turnausvoitto – ”Ainutlaatuinen fiilis”

Uutiset