Ankara nokkakolari valtatie kuudella – yksin ajanut mies kuoli heti iltasanomat 16:39 24.02

Parikkalan ja Simpeleen välillä sattui tuhoisa onnettomuus lauantaina.


Korjaamorakennus tuhoutui täysin tulipalossa Sipoossa, viereinen omakotitalo säästyi iltasanomat 20:30 23.02

Noin 130 neliömetrin kokoinen varasto tuhoutui palossa täysin.


Koirat jäivät yksin kotiin – lastenkirjat tuhoutuivat silpuksi stara 20:00 23.02

Yksinään kotiin jätetyt koirat tylsistyvät helposti, ja saattavat protestiksi järsiä


Limingan tuhopolttajan mielentila tutkitaan – heitti bensakanisterin sisään ex-kumppanin talon ikkunasta iltasanomat 15:24 23.02

Ex-kumppaninsa ja tämän lapsen murhayrityksestä ja omakotitalon tuhopoltosta syytetty mies passitetaan mielentilatutkimukseen. Oulun käräjäoikeus antoi jutussa välituomion perjantaina.


Miljardööri rakentaa vuoren sisään kellon - jos ihmiskunta tuhoutuu, kello jatkaa tikittämistä iltalehti 13:33 23.02

Luolakello on 152 metriä korkea ja se saa virtansa vuorokauden lämpösykleistä. Kun rahaa on riittävästi, sitä voi käyttää mihin huvittaa. Miljardööri Jeff Bezos päätti rakentaa rahoillaan kellon. Tämän niin sanotun 10 000 vuoden kellon rakennustyöt ovat alkaneet vuoren sisällä Teksasissa. Kello jatkaa ajan mittaamista vähintään 10 000 vuoden ajan, vaikka ihmiset katoaisivat maapallolta.


Nyt meni läheltä! Rekasta irronnut rengas teki tuhojaan moottoritiellä stara 09:30 23.02

Yhdysvaltojen Oklahomassa ajaneen autoilijan kojelautakamera kuvasi tilanteen, joka olisi saattanut


Syyrian Ghoutassa tuhotaan systemaattisesti sairaaloita iltalehti 08:02 23.02

Viikon ilmaiskujen aikana 22 sairaalaa tai klinikkaa on vaurioitunut. Syyrian ja Venäjän hävittäjät jatkavat jo kuudetta päivää piiritetyn Itä-Ghoutan kapinallisalueen pommittamista. Satoja ihmisiä on kuollut ja ainakin 2 000 haavoittunut muutamassa päivässä. Ilmaiskuissa on tuhoutunut 22 sairaalaa tai klinikkaa. Itä-Ghoutassa olevat lääkärit kertovat, että vain kolme alueen sairaalaa on täysin toiminnassa. Lääkärit ilman rajoja -järjestön edustaja kertoo, että 13 sen tukemaa sairaalaa on tuhottu kolmen päivän aikana.


Öky-Jaguar syttyi koeajon päätteeksi näyttävästi palamaan - omistaja katsoi vieressä autonsa tuhoa iltalehti 15:40 22.02

Tapaus sattui aamulla Raisiossa. Omistaja seurasi vieressä, kun hänen arvokas Jaguar XF -autonsa tuhoutui täysin tulipalossa Raisiossa. Tapaus sattui tänään aamupäivällä Raisiossa Vehnätiellä.


Öky-Jaguar syttyi huollon koeajon päätteeksi näyttävästi palamaan - omistaja katsoi vieressä autonsa tuhoa iltalehti 14:23 22.02

Tapaus sattui aamulla Raisiossa. Omistaja seurasi vieressä, kun hänen arvokas Jaguar XF -autonsa tuhoutui täysin tulipalossa Raisiossa. Tapaus sattui tänään aamupäivällä Raisiossa Vehnätiellä.


Syyriassa tuhoisa raketti-isku – 13 siviiliä kuollut, osa lapsia iltasanomat 13:50 22.02

Syyrian hallintoa vaaditaan lopettamaan Itä-Ghoutan moukaroiminen


Merkel vaatii loppua Syyrian verilöylylle iltalehti 11:48 22.02

Saksan liittokansleri Angela Merkel vaati torstaina loppua Syyrian verilöylylle uusimpien ilmaiskujen surmattua 13 ihmistä kapinallisten hallussaan pitämällä Itä-Ghoutan alueella. Merkel tuomitsi samalla Syyrian hallituksen toiminnan "oman kansansa kohteeksi" ottamisesta. - Lasten tappaminen, sairaaloiden tuhoaminen - kyseessä on verilöyly, joka pitää tuomita ja jota pitää vastustaa, Merkel sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.


Karu totuus: tämän takia Syyrian sodassa isketään nyt sairaaloihin ja teurastetaan siviilejä iltasanomat 07:48 22.02

Sairaaloita on tuhottu myös niin sanotuilla turva-alueilla, joille ei saisi tehdä sotilaallisia iskuja. Lähi-idän tutkija vertaa Syyriaa sadistiseen koelaboratorioon.


Itä-Ghoutan runnellut sairaalat täyttyvät siviileistä, eikä lääkkeitä ole riittävästi: ”Odotamme vuoroamme kuolla” iltasanomat 03:28 22.02

Räjähdys tuhosi Abdullah Kahalan kodin seinän kesken kuusilapsisen perheen aamupalan.


Venäjä kiistää pommittaneensa siviilejä ja sairaaloita Syyriassa - Saksa vaatii toimia iltalehti 17:42 21.02

Jopa 60 lasta on kuollut Itä-Ghoutan pommituksissa. Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kiisti keskiviikkona väitteet, joiden mukaan Venäjä olisi osallistunut siviilien ja sairaaloiden pommittamiseen Syyriassa sunnuntaina alkaneissa iskuissa Itä-Ghoutan alueelle. Reilun kahden vuorokauden aikana seudulla on kuollut liki 300 ihmistä, joiden joukossa on yli 60 lasta. Ainakin 1 400 ihmistä on haavoittunut ja seitsemän sairaalaa tuhottu. Kyseisellä kapinallisten hallitsemalla alueella on YK:n mukaan 400 000 ihmistä. Venäjän vastuuta väitti Yhdysvallat, ja kansalaisjärjestö Syrian Observatory for Human Rights sanoi venäläiskoneiden tuhonneen yhden sairaaloista.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: kaksi kovaa selviytymistarinaa - nämä kertomukset pysäyttävät iltalehti 12:27 21.02

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman tämän päivän jaksossa on teemana selviytyminen. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi lentokoneen alle jääneen Ulrika Björkstamin sekä keskenmenoista, työuupumuksesta, masennuksesta ja nukahtamislääkeriippuvuudesta kärsineen näyttelijä Johanna Nurmimaan. Ulrika Björkstamin elämä muuttui noin kymmenen vuotta sitten, kun piensuihkukone putosi hänen viereensä ja räjähti. Onnettomuudessa hänen kehostaan paloi 40 prosenttia, hänen kasvonsa tuhoutuivat ja kävelykin piti opetella uudelleen. Oli ihme, että hän ylipäätään selviytyi hengissä. Miten Björkstam on kokemuksesta ja muuttuneesta ulkonäöstä selvinnyt? Sen hän kertoo tänään.


Aseoikeuksien puolustaja sai tarpeekseen: tuhoaa rynnäkkö­kiväärinsä sekunneissa vaikuttavalla videolla iltasanomat 07:30 21.02

Scott Pappalardo sanoo, että Amerikassa on nyt yksi tappava ase vähemmän.


”Haavoittunut lapsi keuhkot täynnä hiekkaa, tätä sanotaan joukkomurhaksi” - seitsemän sairaalaa pommitettu Syyriassa, yhdestä syytetään Venäjää iltalehti 21:20 20.02

Syyrian hallinto on venäläisten tukemana tappanut kahdessa vuorokaudessa jopa 200 siviiliä ja tuhonnut ainakin kuusi sairaalaa Itä-Ghoutassa. Varoitus: Jutun sisältämät kuvat voivat järkyttää. Video: Itä-Ghoutaa moukaroidaan säälittä.


Yle: Ugandassa kuolleen suomalaisen elimistöstä löytyi huumetta ja myrkkyä – myös suussa tuntematonta ruskeaa ainetta MTV 18:39 20.02

Ugandassa kuolleen suomalaisen miehen elimistöstä on löytynyt poliisiviranomaisten mukaan jäämiä kokaiinista ja tuholaismyrkystä. Asiasta kertoo Yle.


Tänään tv:ssä: Tutkijat varoittavat ihmiskuntaa tuhosta – suomalaisprofessori kertoo kovista keinoista: "Kannattaisi ottaa tosissaan" MTV 18:12 20.02

Ihmiskunnan tulevaisuudesta huolissaan oleva kosmologian professori Kari Enqvist kertoo illan Peter Nymanin haastattelussa, että suurin ongelma ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta on liika väestö.


Uutiset