Turistien erikoiset ratkaisut liikenteessä ihmetyttävät Lapissa – hengenvaarallinen tapa on tullut poliisille tutuksi MTV 07:52 13.01

Kaamosta ja talven ihmemaata Suomen Lappiin on tänäkin talvena matkustanut katsomaan tuhansia turisteja ulkomailta. Tuhansissa ovat laskettavissa myös ne kommellukset liikenteessä, joihin turistit ovat Suomen lumisilla teillä ja teiden varsilla joutuneet.


HS: Tuhkarokko leviää vauhdilla - suuri osa Suomesta ilman suojaa iltalehti 07:57 12.01

Matkailija voi tuoda tuhkarokon tuliaisena Euroopan kaupungeista, joissa se leviää nyt kiivaasti. Helposti tarttuva tuhkarokko leviää monissa suomalaisturistienkin suosimissa eurooppalaiskaupungeissa, uutisoi . Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) erityisasiantuntija Mia Kontion mukaan tuhkarokko leviää myös länsinaapurissa Ruotsissa, mutta suomalaisille suurin tartuntavaara piilee Etelä-Euroopassa. Kontion mukaan Ruotsissa tartuntoja on todettu runsaat kaksikymmentä, kun taas Italiassa sairastuneet lasketaan tuhansissa. Italian lisäksi riskimaiden joukkoon luokitellaan myös Kreikka.


Sähköttömien määrä lasketaan yhä tuhansissa Kainuussa – lisää lunta tulossa MTV 09:10 06.01

Ilman sähköä olevien kotitalouksien määrä tykkylumen kanssa kamppailevassa Kainuussa on nousussa.


Suomi mainitaan salatuissa Kennedy-dokumenteissa – kuulusteltu neuvostovirkailija kehui Kekkosen älykkyyttä iltasanomat 08:11 27.10

Torstain ja perjantain välisenä yönä julkistetuissa tuhansissa presidentti John F. Kennedyn salamurhaan liittyvissä dokumenteissa puhutaan myös Suomesta.


Uutiset