Trumpilta vastaisku arvostelijoille – kertoi asiantuntijoiden hämmästyneen juoksumattotestin tulosta iltasanomat 21:14 18.01

Donald Trump kommentoi ensimmäistä kertaa terveystarkastuksen tuloksia. Hän on samaa mieltä siitä, että Valkoisen talon ruoka-annokset voisivat olla pienempiä.


Näkökulma: Iranin ydinsopimus uhattuna, uhkailua ja sanktioita luvassa Trumpilta iltalehti 09:46 14.01

EU:n ulkopoliitikot voivat jälleen hengähtää: Trump on kuin onkin suostunut jatkamaan Iranin ydinsopimusta vielä 4 kuukautta. Kuulemma kuitenkin viimeistä kertaa, kirjoittaa Alan Salehzadeh. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on kiivaillut "häpeällisen huonoksi" luokittelemastaan ydinsopimuksesta jo pitkään. Hän on muun muassa todennut ydinsopimuksen olevan "yksi kaikkien aikojen huonoimmista ja yksipuolisimmista sopimuksista, jonka USA on koskaan solminut". Viimeinen niitti Trumpille olivat Iranin mielenosoitukset, joissa hallinto on arviolta tappanut yli 20 oman maan kansalaista. Nyt EU on kuitenkin saanut neljä kuukautta armonaikaa joko viilata sopimusta USA:n toivomaan suuntaan tai katsoa, kun Yhdysvallat irtisanoutuu sopimuksesta kokonaan irti.


Yli 50 Afrikan maata vaatii Trumpilta anteeksipyyntöä persläpi-vertauksen takia MTV 05:27 13.01

54 Afrikan maata vaatii Yhdysvaltain presidentiltä Donald Trumpilta anteeksipyyntöä liittyen Trumpin väitettyyn kommenttiin Afrikan maista "persläpimaina".


Trump: ”persläpi”-kommentti demokraattien keksimä - ”Pitää varmaan alkaa nauhoittaa keskustelut” iltalehti 04:57 13.01

Uutistoimisto AFP kertoo lauantaina aamuyöllä Suomen aikaa, että 54 Afrikan maata vaatii Trumpilta anteeksipyyntöä asian tiimoilta. Presidentti Donald Trump ylitti perjantaina, jälleen kerran, uutiskynnyksen karkealla kielenkäytöllään. Ensin Trump kiisti kutsuneensa tiettyjä maita "persläveiksi", ja sitten hän tarkensi, että tällaiset väitteet ovat demokraattien juonintaa häntä vastaan. Trump kiistää, että hän esimerkiksi käyttänyt saarivaltio Haitista alatyylistä luonnehdintaa.


54 Afrikan maata vaatii Trumpilta anteeksipyyntöä – ryhmä ”äärimmäisen tyrmistynyt” väitetystä p***läpikommentista iltasanomat 03:41 13.01

Afrikan maat eivät katso hyvällä julkisuuteen levinnyttä presidentin väitettyä lausuntoa.


54 Afrikan maata vaatii Trumpilta anteeksipyyntöä – ryhmä ”äärimmäisen tyrmistynyt” väitetystä p---läpikommentista iltasanomat 03:41 13.01

Afrikan maat eivät katso hyvällä julkisuuteen levinnyttä presidentin väitettyä lausuntoa.


EU ja Iran keskustelevat ydinsopimuksen koossa pitämisestä – Trumpilta odotetaan uutta linjausta iltasanomat 10:07 11.01

EU etsii mahdollisuuksia pitää Iranin ydinsopimus kasassa samalla, kun maailma odottaa Yhdysvalloilta linjausta Iranin vastaisten pakotteiden mahdollisesta palauttamisesta.


Trump Oprahin epäillyistä presidenttihaaveista: ”Pidän hänestä, en usko että hän asettuu ehdolle” iltalehti 21:05 09.01

Oprahin ”oikein hyvin” tunteva Trump ei usko, että tämä asettuu hänen vastaehdokkaakseen kolmen vuoden kuluttua. Katso Oprah Winfreyn koskettava palkintopuhe tästä. USA:n presidentti Donald Trump ei usko Oprah Winfrey pyrkii presidentiksi vuoden 2020 vaaleissa. Toimittajat kysyivät Trumpilta asiaa tiistaina. Aluksi Trump täräytti, että hän kyllä voittaisi Oprahin, mutta muutti sitten sävyään.


Trumpilta täyslaidallinen kohukirjasta – "Täynnä valheita ja vääristeltyjä lähteitä" MTV 08:23 05.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tyrmää hänestä kertovan kohukirjan virheelliseksi ja valheelliseksi. Trump kommentoi asiaa Twitterissä aikaisin aamulla Suomen aikaa.


Kohukirja: Muotivaikuttaja Anna Wintour pyysi Trumpilta päästä suurlähettilääksi: ”Naurettava väite” iltalehti 03:09 05.01

Asiasta uutisoi Business Insiderin Euroopan julkaisu. uutisoi, että Vogue-muotilehden päätoimittaja Anna Wintour oli pyytänyt Trumpilta päästä suurlähettilääksi Isoon-Britanniaan. Kirjassa kerrotaan, että Wintour oli tavannut Trumpin New Yorkissa Trump Towerissa tämän voitettua vaalit.


Washington Post: Donald Trumpilta hurja ulostulo kirjakohuun - yrittää estää kirjan julkaisemisen iltalehti 17:19 04.01

Trumpin asianajajat vaativat lehden mukaan kirjan julkaisemisen sekä levittämisen välitöntä lopettamista. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin asianajat pyrkivät pysäyttämään kaikin keinoin ensi viikolla julkaistavan Fire and Fury - Inside the Trump White House -kirjan julkaisun. Kirjasta on tihkunut hurjia paljastuksia jo ennen tiistain julkaisupäivää. Paljastukset koskevat muun muassa sitä, kuinka Trump itsekin järkyttyi omasta valinnastaan USA:n presidentiksi ja kuinka Donald Trumpin entinen neuvonantaja Steve Bannon kutsuu Trumpin pojan ja vävyn Venäjä-tapaamisia maanpetoksiksi.


Trumpilta hyytävä vastaus Pohjois-Korean Kimille: ”Oma ydinasenappini on isompi ja voimakkaampi – ja se toimii!” iltasanomat 03:17 03.01

Töihin palannut presidentti Donald Trump uhittelee Pohjois-Korealle Twitter-viestissään.


Trump: En harkitse erikoissyyttäjä Muellerin erottamista iltalehti 03:13 18.12

Yhdysvaltain presidentti kommentoi asiaa toimittajille sunnuntaina. Viime päivinä maan demokraattipoliitikot ovat ilmaisseet huolensa siitä, että presidentti Donald Trump aikoo erottaa erikoissyyttäjä Robert Muellerin. Kun toimittajat sunnuntaina kysyivät Trumpilta, harkitseeko hän Muellerin erottamista, Trumpin vastaus oli yksiselitteinen. - Ei. En harkitse.


Putin onnitteli 100-vuotiasta Suomea – odotettu kirje Kremlistä saapui presidentti Niinistölle tänään iltasanomat 12:43 05.12

Ensimmäinen onnittelukirje saapui Tasavallan presidentin kansliaan jo pari viikkoa sitten Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta.


Nyt puhuu Trumpilta viestin saanut ”väärä” Theresa May – ”Odotan anteeksipyyntöä Valkoisesta talosta” iltasanomat 22:02 30.11

Englantilainen perheenäiti ei ole pystynyt poistumaan kotoaan sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti twiittasi hänelle Britannian pääministerin sijaan.


Uutiset