Viisi kohdetta ehdolla Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamispaikaksi iltalehti 02:43 18.04

Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamista on kaavailtu toukokuun lopulle tai kesäkuun alkuun. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi tiistaina Floridassa, että USA on käynyt korkean tason keskusteluja Pohjois-Korean kanssa Trumpin ja Pohjois-Koreaa johtavan Kim Jong-unin tapaamista koskien. Alustavan aikataulun mukaan tapaaminen on määrä järjestää toukokuun loppupuolella tai kesäkuun alussa. Yhdysvaltain edustajat ovat presidentin mukaan esittäneet viisi vaihtoehtoa tapaamispaikaksi. Kun toimittajat kysyivät Trumpilta, sijaitseeko yksikään niistä USA:ssa, Trump vastasi suoraan että ei.


Britannian hallitus haluaa toimia Syyrian kaasuiskun vuoksi – USA:n Trumpilta ei vielä päätöstä MTV 05:30 13.04

Britannian hallitus oli torstaina pidetyssä hätäkokouksessa yhtä mieltä siitä, että Syyrian kaasuiskun takia on ryhdyttävä toimiin, kertoo Britannian pääministerin Theresa Mayn kanslia.


Baltian johtajat haluavat Trumpilta lisää suojaa Venäjää vastaan – tapaaminen tänään Washingtonissa MTV 09:41 03.04

Baltian maiden johtajat aikovat pyytää Yhdysvalloilta lisää joukko ja ilmapuolustuksen vahvistusta Venäjää vastaan.


Trumpilta hurja Twitter-purkaus Venäjä-tutkijoiden Clinton-yhteyksistä – asianajaja kiistää huhut Muellerin potkuista iltasanomat 03:54 19.03

Valkoisen talon lakimiehen mukaan presidentti Donald Trump ei suunnittele toimiaan tutkivan erikoissyyttäjän erottamista viikonlopun Twitter-ryöpytyksestä huolimatta.


Armia ohjasi eduskuntavaalit esiintyneen Harkimon kelkkaan Harkimon lähtöä – isänsä 9-vuotiaana - kuollut Nicaraguan protesteissa Kurria Jokerien omistajiksi luopuu Jokereista – moneen pakkovoiton upealla Ruotsissa jonoihin ja ryöstöretki onnistui Schumacheria – ”Se seilannut Selke-finalistina Bergeronin SM-liigafinaali kuumenee Kärppien teesiä Huolenpito, markkinatalous, ”Vaikea löytää yhtäläisyyksiä

Uutiset