Kaaos Washingtonissa syvenee – Trumpin kampanja julkaisi hämmentävän murha-aiheisen videon iltasanomat 04:59 21.01

Yhdysvalloissa valtapuolueet ovat täysin riidoissa liittovaltion hallinnon sulkeneen budjettikiistan jatkuessa.


Naisten puolesta, Trumpia vastaan - Yhdysvalloissa miljoonat osallistuivat lauantain mielenosoituksiin iltalehti 03:47 21.01

Suurimmat Naisten marssi -mielenosoitukset järjestettiin New Yorkissa ja päätapahtumapaikalla Los Angelesissä. - Tämä on ihan naurettavaa! Haluan pyytää amerikkalaisten puolesta anteeksi. Suurin osa meistä ei äänestänyt Donald Trumpia, ja me yritämme korjata tilanteen, sanoo Elizabeth Palmer, joka on ystäviensä kanssa tullut paikalle Philadelphiasta. - Koettakaa kestää, ja älkää hylätkö meitä!


Trump ei neuvottele maahanmuuttajista ennen kuin hallinto toimii taas iltasanomat 19:52 20.01

Yhdysvaltain liittovaltion hallinto suljettiin varhain tänä aamuna, sillä senaatti ei päässyt sopuun maan budjetista.


MTV:n kirjeenvaihtaja: Hallinnon alasajo takaisku diilintekijä-Trumpille MTV 19:50 20.01

Yhdysvaltain hallinto ajetaan alas presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisten vuosipäivänä budjettineuvotteluiden kariutumisen takia.


Näkökulma: Paavo Väyrynen - tuo Suomen ikioma YYA-Trump iltalehti 15:21 20.01

Laura Huhtasaaren kannattajat näyttävät käyneen ahkerasti äänestämässä ennakkoon, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Presidenttiehdokas, joka puhuu vaalitenteissä täysin häpeilemättä valheita - tai siis vaihtoehtoista totuutta, mikä on yksi 2010-luvun hienoimmista innovaatioista? Presidenttiehdokas, joka muuttaa lennossa mielipiteitään oman vaalimenestyksensä turvaamiseksi?


Trumpin vuosi numeroina – Arvaatko kuinka monta kertaa käytti sanaa ”fake”? iltasanomat 14:32 20.01

Yhdysvallat: Donald Trumpin tilastot presidenttinä sekä ihastuttavat että vihastuttavat.


Trump avautui hallinnon sulkemisesta Twitterissä – syyttää demokraatteja maahanmuuttajien suosimisesta iltasanomat 14:13 20.01

Yhdysvaltain liittovaltion hallinto suljettiin varhain tänä aamuna, sillä senaatti ei päässyt sopuun maan budjetista. Presidentin mukaan se on demokraattien vika.


Yhdysvaltain hallinnolta loppuivat rahat – näin vaikuttaa ihmisten arkeen MTV 12:52 20.01

Yhdysvalloissa budjettineuvotteluiden ajautuminen umpikujaan varjostaa Donald Trumpin juhlapäivää.


Donald Trumpia syytetään budjettisotkusta: ”Hyvää vuosipäivää, herra presidentti” uusisuomi 11:06 20.01

Yhdysvaltain liittovaltion hallinto on suljettu, koska senaatti ei päässyt sopuun budjetista.


Trumpin surkea vuosipäivä: USA:n hallinto meni kiinni - tästä on kyse iltalehti 09:45 20.01

Trumpia sanottiin valintansa jälkeen jakautuneiden valtojen presidentiksi. Myös hänen toinen vuotensa alkoi riitaisissa merkeissä. Donald Trumpille tulee tänään lauantaina tasan vuosi täyteen Yhdysvaltojen presidenttinä. Hänen oli määrä juhlistaa sitä Floridassa, mutta toisin kävi. Senaatti ei saanut budjettia läpi ja Trump jäi Washingtoniin purkamaan umpisolmua. Sen ytimessä ovat kaksi asiaa: ns. unelmoija-ohjelma (DACA) ja Trumpin rajamuuri. Presidentti yrittää kiristää rahoitusta Meksikon rajalle lupaamaansa muuriin ja oppositiopuolue demokraatit haluavat taata niin sanottujen unelmoijien eli alaikäisenä Yhdysvaltoihin laittomasti tulleiden siirtolaisten aseman.


CNN: Aiempaa suurempi osa hyväksyy Trumpin toimet – kannatus silti pohjalukemissa MTV 05:39 20.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin toiminnan presidenttinä hyväksyy vain 40 prosenttia uutiskanava CNN:n kyselyyn vastanneista. Trumpin saama hyväksyntä on korkeimmillaan sitten viime syyskuun.


Donald Trump ollut vuoden presidenttinä – CNN: yli puolet amerikkalaisista tyytymättömiä iltasanomat 03:24 20.01

Vuotta ovat värittäneet kohut, erottamiset ja Venäjä-tutkinta.


Budjettikiista uhkaa sulkea liittovaltion hallinnon - Trump kehui tapaamistaan senaatin demokraattijohtajan kanssa iltalehti 02:37 20.01

Vaikka liittovaltion hallinto sulkeutuisi, aikoo presidentti Trump matkustaa ensi viikolla Sveitsin Davosiin Maailman talousfoorumiin. Yhdysvaltojen liittovaltion hallintoa uhkaa sulkeminen. Syynä on monimutkainen kiista budjetista. Kongressi on päättänyt väliaikaisratkaisusta, jonka perusteella hallintovirkamiehet tekevät työtään normaalisti helmikuun puoliväliin saakka.


Budjettikiista uhkaa sulkea liittovaltion hallinnon - Trump kehui tapaamistaan demokraattisenaattorin kanssa iltalehti 02:36 20.01

Presidentin mukaan neuvottelut ovat edistyneet. Yhdysvaltojen liittovaltion hallintoa uhkaa sulkeminen. Syynä on monimutkainen kiista budjetista. Kongressi on päättänyt väliaikaisratkaisusta, jonka perusteella hallintovirkamiehet tekevät työtään normaalisti helmikuun puoliväliin saakka.


Presidentti Trump allekirjoitti verkkovalvontalain - NSA:lle vapaat kädet tiedonhankintaan seuraavaksi kuudeksi vuodeksi iltalehti 00:08 20.01

Trumpin mukaan kyseessä ei ole sama tiedustelulaki, joka nousi esiin vaalikamppailussa. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump kertoi, että on hyväksynyt verkkotiedustelulain voimassaolon seuraavaksi kuudeksi vuodeksi. Uutistoimisto Reutersin mukaan kyseessä on sama laki, joka mahdollistaa Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n harjoittaa tiedustelutoimintaa rajoituksetta. Kongressi on hyväksynyt lain laajennusosineen.


Yhdysvaltojen koko hallintoa uhkaa sulkeminen keskiyöllä – Trumpin ja senaattorin tapaaminen tulokseton iltasanomat 23:02 19.01

Yhdysvaltojen liittovaltion hallinnon sulkeminen näytti perjantaina yhä todennäköisemmältä, koska sitkeän budjettikiistan ratkaisemisessa ei edistytty.


Koko Yhdysvaltojen hallintoa uhkaa sulkeminen keskiyöllä – Trumpin ja senaattorin tapaaminen tulokseton iltasanomat 23:02 19.01

Yhdysvaltojen liittovaltion hallinnon sulkeminen näytti perjantaina yhä todennäköisemmältä, koska sitkeän budjettikiistan ratkaisemisessa ei edistytty.


Donald Trumpin suu sopii sammakolle – kuvasta nousi netti-ilmiö stara 20:30 19.01

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump nousee nykään päivittäin otsikoihin muun kuin


Uutiset