Khloe Kardashianin vauvan sukunimestä tuli ongelma - voiko nimi olla sama kuin pettäjämiehellä? iltalehti 02:46 19.04

Khloe Kardashianin äskettäin syntyneen lapsen sukunimi on sama kuin pettäjämies Tristan Thompsonilla. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson olivat kuukausi ennen lapsen syntymää päättäneet, että lapsen nimeksi tulee True Thompson. Vain muutamaa päivää ennen vauvan syntymää Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun kuvat hänestä suutelemassa vieraita naisia levisivät ympäri maailmaa.


Kris Jenner stressaa tyttärensä ja lapsenlapsensa puolesta - toivoo Khloen palaavan Los Angelesiin iltalehti 13:04 18.04

Kris Jenner pelkää Khloen jäävän Clevelandiin. Khloe Kardashian on pienen True-tyttären äiti. Kris Jenner haluaa tyttärelleen parhaita mahdollisia asioita. Hän pelkää tyttärensä jäävän Clevelandiin petturipoikaystävänsä kanssa, lähipiirilähde kertoo Us Weeklylle.


Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Khloe Kardashian paljasti esikoisensa nimen: "Meidän pieni tyttömme" mtv 07:24 17.04

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin esikoinen sai nimekseen True Thompson.


Khloe Kardashian paljasti tyttövauvansa nimen: True! iltalehti 22:36 16.04

Viime viikolla syntynyt tyttö on Khloen esikoislapsi. Torstaina 12. huhtikuuta esikoisensa synnyttänyt tosi-tv-tähti Khloe Kardashian paljasti vauvan nimen maanantai-iltana Instagramissa. Tyttö on nimeltään True.


Khloé Kardashian paljasti pienen lapsensa nimen iltasanomat 22:31 16.04

Khloé Kardashian kertoi Instagramissa, että hänen vastasyntyneen tyttärensä nimeksi tulee True Thompson.


Jatkuuko Suomen talouskasvu? Seuraa livenä valtiovarainministeriön talouskatsauksen julkistusta klo 11 alkaen iltalehti 10:52 13.04

Palkansaajien tutkimuslaitoksen mukaan talous kasvaa tänä vuonna 3,1 prosenttia. <!--#include virtual="/iltv/ssi/play.shtml?videoID=7f8dcbc2-00080157-6c9a44fc&autoPlay=true&live=true" --> Suomen taloudesta on kuulunut viime aikoina myönteisiä uutisia. Esimerkiksi Palkansaajien tutkimuslaitos arvioi keskiviikkona, että Suomen talous kasvaa tänä vuonna 3,1 prosenttia ja ensi vuonna 2,7 prosenttia.


ampuivat alas haluavien kannattaisi juhlaa, kivuliaita voittoja kohtaloon on testattu jo Törni kertoi tuplavoittajaksi tyytyä tyytyä hallijäihin uhriluku jopa voittoja ja – ”Digitalisaatiota parhaimmillaan”

Uutiset