Pitkävetovinkki: Rooman ottelussa tarjolla houkutteleva ylikerroin MTV 15:39 24.02

Pitkäveto tarjoaa viikonloppuna mielenkiintoisen kertoimen sunnuntaisessa AS Roman ja AC Milanin välisessä ottelussa.


Prinsessa Sofia osallistui 30 kilometrin hiihtokilpailuun, vaikka synnytyksestä vasta puoli vuotta iltalehti 15:15 24.02

Ruotsin sporttinen prinsessa Sofia oli mukana tänään hiihdetyssä naisten Tjejvasan-hiihtotapahtumassa. Ruotsin prinsessa Sofia osallistui tänään Tjejvasan-hiihtokilpailuun. Tjejvasan on osa kuuluisan Vasaloppet-hiihdon ympärille järjestettyä hiihtoviikkoa. Vasaloppetin hiihtomatka on peräti 90 kilometriä, mutta pelkästään naisille suunnatussa Tjejvasanissa hiihdetään vain 30 kilometriä. Se on maailman suurin vain naisille tarkoitettu hiihtokilpailu.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Preston voittaa Ipswichin - Burnley menettänyt otteensa iltalehti 12:10 24.02

Lauantain vetovihje poimii peleihin erittäin maistuvan suosikin Championshipistä. Prestonin ja Ipswichin kohtaamisessa kaikki tekijät viittaavat kotivoittoon. Preston on joukkueista laadukkaampi, paremmassa vireessä ja nauttii lisäksi suuresta kotiedusta. Vaikka Preston on viime aikoina kohdannut sarjassa oikeastaan vain kovia vastustajia, sen viimeisin tappio on niinkin kaukaa kuin tammikuun ensimmäiseltä päivältä. Sen jälkeen Preston on pelannut seitsemän tappiotonta peliä putkeen. Vielä paremman kuvan Alex Neilin Prestonille virittämästä huippuvireestä saa siitä, että viimeisestä 17 pelistään joukkue on hävinnyt vain yhden.


Mikael Granlundin superilta rakentui ison muutoksen kautta – "Ajattelin, että kokeillaan" MTV 06:41 24.02

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund oli hurjassa vireessä, kun hän paukutti kasaan tehot 2+2. Granlund oli paininut jo tovin ajan tehojen kanssa. Nyt hanat aukesivat oikein kunnolla.


Suvi Pitkäsellä paljastava mekkokriisi Miss Oulu -finaalissa - ”Se nousee ja takamus vilkkuu” iltalehti 21:17 23.02

Ensimmäinen Miss Oulu valitaan tänään. Matka on ollut uskomaton, kertoo kisan äiti. Suvi Pitkäselle sattui mekkokriisi gaalailtana. Miss Oulu -kisan äidin Suvi Pitkäsen gaalailta alkoi kaoottisesti. Luistava mekon kangas yllätti ja hän joutui toviksi linnoittautumaan hotellihuoneeseensa asuaan korjailemaan.


Ruotsin miehet järjestivät huiman sensaation ampumahiihdossa - viestikultaa ylivoimasella esityksellä! iltalehti 14:47 23.02

Ruotsi on voittanut miesten ampumahiihtoviestissä sensaatiomaisesti olympiakultaa. Toiseksi tullut Norja jäi ruotsalaisista peräti 55,5 sekunnin päähän. Pronssimitalit matkaavat Saksaan. Ruotsin joukkueeseen kuuluivat Peppe Femling, Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson ja Fredrik Lindström.


TS: Viranomainen ihmettelee TPS:n alkoholimainosta ? "Miksi he eivät painaneet delete-nappia?" jatkoaika.com 13:08 23.02

Lounais-Suomen aluehallintovirasto tekee selvityksen TPS:n keskiviikkoisesta alkoholimainoksesta.


TS: TPS:n kritisoitu olutmainos viranomaistutkinnan alle – "Menee harmaalle alueelle" MTV 10:52 23.02

TPS:n erikoinen oluthankintamainos on päätynyt viranomaistutkinnan alle, kertoo Turun Sanomat. Lounais-Suomen aluehallintovirasto selvittää TPS:n alkoholimainoksen asiallisuutta.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Oikein maistuva underi olympialaisiin iltalehti 10:32 23.02

Perjantain vetovihje pitää olympialaisten miesten jääkiekkoilun Kanada-Saksa-välierän alle 5,5 maalista luvattua 1,53 kerrointa oikein maistuvana tapauksena. Kerroin ei sinänsä suuruudellaan huumaa, mutta ei toisaalta huumaa tämän pelin maaliodottamakaan. Tasoero joukkueiden välillä on paljon pienempi kuin yleisesti luullaan, ja molemmat joukkueet ovat enemmän puolustus- kuin hyökkäysvahvoja. Tämä tilanne johtaa helpolla melkoiseen kyttäilykilpailuun maalintekokilpailun sijaan. Osviittaa odotettavissa olevasta maalimäärästä saa karkeasti joukkueiden kisoissa toistaiseksi pelaamista otteluista. Kanadan neljässä aikaisemmassa ottelussa maaleja on tehty yhteensä 15 kappaletta (3,75/peli) ja Saksan viidessä aikaisemmassa 18 kappaletta (3,60/peli).


Lauri Markkasella sysimusta heittoilta - ”Nämä ovat niitä oppipaikkoja” iltalehti 05:49 23.02

Bulls taipui kotiparketillaan 76ersille. John Paxton, Chicago Bullsin iso pomo, ilmoitti NBA:n tähdistöviikonlopun jälkeen tiukasti, että loppukausi on valmistautumista tulevaisuuteen. Käytännössä Bulls antaa lupauksilleen, muun muassa Lauri Markkaselle, Zach Lavinelle sekä Kris Dunnille, rutkasti peliaikaa ja jättää tulokset vähemmälle huomiolle. Heikko sijoitus ei ole niin vaarallinen, sillä se tarkoittaa kesäksi hyvää varausvuoroa.


Itsekritiikin Suomen ennätys? – Mari Laukkaselta todella katkeraa vuodatusta MTV 20:14 22.02

Mari Laukkanen epäonnistui Pyeongchangin olympiakisoissa käytännössä kaikilla matkoillaan. Ampumahiihtoviestin epäonnistumisensa jälkeen teki kyynelehtivä Laukkanen itsekritiikin epävirallisen Suomen ennätyksen.


Mari Laukkanen itki haastattelussa: "Tunnen häpeää" uusisuomi 20:14 22.02

Ampumahiihtäjä Mari Laukkasta ei voi syyttää ainakaan selittelyistä tai tekopirteydestä. Kun Suomi oli päätynyt ampumahiihtoviestissä sijalle 15, paljolti Laukkasen epäonnistuneen ammunnan takia, saivat toimittajat haastatella itkuista Laukkasta, joka ruoski itseään kovin sanoin.


Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat epäilyttävän jauhekirjeen - Scotland Yard tutkii tapausta iltalehti 16:45 22.02

Kirjekuoren sisältämä valkoinen jauhe herätti kauhua palatsissa. Prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Markle saivat aiemmin tässä kuussa kirjeen, joka sisälsi epäilyttävää valkoista jauhetta. Jauhe herätti oitis pelkoa pernaruttoviruksesta. Jauhe testattiin ja todettiin vaarattomaksi. Tapauksesta kertoo muun muassa Guardian.


Aavistiko joukkuekaveri Laukkasen romahduksen etukäteen? ”Marille on aina kova paikka, kun se lähtee Kaisan jälkeen” iltalehti 16:33 22.02

Laura Toivanen puhui varovaisesti Suomen mitalisaumasta, kun Mari Laukkanen oli ampaissut viestin kolmososuudelle. Video: Eurosport. Mari Laukkanen pääsi naisten viestissä makuuammuntaan kärkipaikalta. Suomi oli naisten ampumahiihtoviestissä kahden osuuden jälkeen kärjessä, kun Laura Toivanen suoriutui osuudestaan mukavasti ja Kaisa Mäkäräinen veti kanuunasuorituksella Suomen ykköseksi.


Kaisa Mäkäräinen hymyssä suin - Mari Laukkanen itki uusisuomi 16:12 22.02

Suomi jäi naisten ampumahiihtoviestissä sijalle 15. Laura Toivanen ja Suomen toisella osuudella kärkeen nostanut Kaisa Mäkäräinen hoitivat osuutensa hyvin. Mari Laukkanen ja Venla Lehtonen tyrivät kuitenkin ammunnassa ja Suomi oli maalissa vasta 15:s.


Kaisa Mäkäräinen uransa jatkosta: "Ei ole tänne Aasiaan tulemista heti" MTV 16:10 22.02

Kaisa Mäkäräinen suoritti todennäköisesti viimeisen olympiakilpailunsa torstaina Pyeongchangin ampumahiihtoviestissä. Mäkäräinen nosti Suomen toisella osuudella kärkeen, mutta Mari Laukkasen ja Venla Lehtosen heikot suoritukset pudottivat Suomen sijalle 15.


Mari Laukkanen itki koko kuuden minuutin haastattelun - pohtii jopa lopettamista: ”Kannan häpeää” iltalehti 16:10 22.02

Mari Laukkanen oli todella pettynyt ampumahiihtoviestin jälkeen. Suomalaisen keikka Koreaan oli raskas pettymys. Video: Eurosport. Mari Laukkanen kyynelehti Discoveryn haastattelussa. Mari Laukkanen näyttää tunteensa julkisuudessa harvinaisen rehellisesti.


Mari Laukkanen kyynelehti Ylen haastattelussa – ”Minulle saa olla vihainen ja suorituksiini saa olla pettynyt” iltasanomat 15:15 22.02

Mari Laukkanen antoi Ylelle tunteikkaan haastattelun ampumahiihtoviestin jälkeen.


Kaisa Mäkäräinen päätti olympialaiset huimalla tavalla – kommentoi Ylelle: ”Varmaan tämä antoi uskon palautuksen” iltasanomat 14:55 22.02

Kaisa Mäkäräinen loisti naisten ampumahiihtoviestissä.


Kaisa Mäkäräinen päätti olympialaiset huimalla tavalla – ”Varmaan tämä antoi uskon palautuksen” iltasanomat 14:55 22.02

Kaisa Mäkäräinen loisti naisten ampumahiihtoviestissä.


Uutiset