Karu tarina formuloiden kulisseista: näin yksi aikasakko tuhosi suomalaiskuskin F1-unelman iltasanomat 07:00 14.07

Autourheilu F1-tähdeksi ei pääse ilman taitoja, rahaa ja onnea. Suomen kaikkien aikojen menestynein kartingkuski Aaro Vainio joutui muuttamaan tavoitteitaan, kun kaksi viimeksi mainittua loppuivat.


Kun jää vaihtuu katuun ? Telia Street Hockey Tour jatkui Lempäälässä, liigapelaajia vilissyt NYR turnausvoittoon jatkoaika.com 16:30 10.07

Telia Street Hockey Tourin Tampereen osaturnaus pelattiin viime viikonloppuna Lempäälän Ideaparkissa. Turnaus kokosi Pirkanmaan parhaimmat katulätkäjoukkueet yhteen taistelemaan jatkopaikoista Helsingin finaaliturnaukseen. Myös alueen liigapelaajia oli vahvasti mukana hyvähenkisen turnauksen peleissä.


Jo toinen autourheilukuolema Suomessa tänä kesänä, lajipomo huolissaan: ”Olemme asian kanssa varpaillaan” iltasanomat 07:26 10.07

AKK-Motorsportin puheenjohtaja Juhani Pakari kommentoi kuolemaan johtaneita onnettomuuksia.


Peter Sagan puristi voiton kolarien sävyttämällä Tour de Francen toisella etapilla iltasanomat 19:19 08.07

Slovakian Peter Sagan puristi etappivoiton maantiepyöräilyn Ranskan ympäriajon toisella etapilla.


Jeremy Clarkson naamioitui pysäköinninvalvojaksi – olisitko tunnistanut? mtv 21:20 24.06

Juontaja Jeremy Clarkson veti ylleen valeasun uutta The Grand Tour -kautta kuvatessa.


Video: Valtteri Bottas ja Kalle Rovanperä hävittäjälentäjien testissä – "Ettei mene ukko ihan sekaisin" MTV 14:33 07.06

Autourheilutähdet Kalle Rovanperä ja Valtteri Bottas läpäisivät hävittäjälentoon valmistavan lääkärintarkastuksensa.


Kattourakoitsijaa syytetään petossarjasta – työt eivät koskaan valmistuneet ja haki lainoja asiakkaiden tiedoilla MTV 13:40 07.06

Kattourakoitsijaa syytetään laajasta petossarjasta Päijät-Hämeessä. Syyttäjän mukaan kattofirma jätti remontteja kesken sekä nosti asiakkaiden tiedoilla lainoja näiden tietämättä.


Lisää vauhtia Kanadan F1-kisaan! – FIA lisäsi radalle ylimääräisen DRS-alueen MTV 15:15 05.06

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA on lisännyt kolmannen DRS-alueen ensi viikonloppuna käytävään Kanadan F1-osakilpailuun.


Ruhtinatar riehaantui F1-palkintojenjaossa – samppanjaa suoraan pullosta! stara 11:30 28.05

Autourheilun Formula 1 -kuninkuusluokan osakilpailu ajettiin eilen sunnuntaina Monacossa. Osakilpailun


Viihdelehti Stara.fi stara 11:30 28.05

Autourheilun Formula 1 -kuninkuusluokan osakilpailu ajettiin eilen sunnuntaina Monacossa. Osakilpailun


Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään iltalehti 13:52 27.05

Kansainvälinen autourheiluliitto (FIA) on käynyt läpi Ferrariin kohdistetut syytökset ja todennut, että italialaisvalmistajan auto on täysin sääntöjen mukainen. Tältä näyttää Monacon kaduilla F1-tohinan keskellä Monacon varikolla on puhuttanut pitkin viikonloppua Mercedeksen epäilykset Ferrarin autoa kohtaan. Mercedeksen, Niki Laudan etunenässä, tiedetään kritisoineen Ferraria siitä, että talli olisi rikkonut sääntöjä autonsa ERS-järjestelmän kohdalla.


Vahvistus: Rengasseosten nimisekamelskaa ollaan muuttamassa selkeämmäksi MTV 22:12 25.05

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA ja Formula One Management (FOM) ovat pyytäneet rengastoimittaja Pirelliä selkeyttämään rengasseoksiensa nimiä, jotta lajia vähemmän seuraavat ihmiset ymmärtäisivät paremmin mistä on kyse.


Mercedes kanteli Ferrarin sääntörikkeestä FIAlle - Räikkösellä Monacossa lisäosa autossaan iltalehti 15:28 24.05

Ferraria on syytetty alkukaudella siitä, että se olisi käyttänyt voimanlähteessään teknistä ratkaisua, jolla pystyy kiertämään voimayksikköön syötetyn lisätehon mittaamista. Erityisesti Mercedeksen Niki Lauda on kritisoinut Ferrarin ratkaisua ja vaatinut Kansainväliseltä autourheiluliitolta (FIAlta) puuttumista asiaan. Laudan kritiikki kohdistuu voimanlähteissä käytettyyn ERS-järjestelmään, joka kerää energiaa muun muassa pakoputkesta ja jarruista ja tuottaa siitä sähköistä lisätehoa moottoriin.


Mersu-pomo vaahtoaa Ferrarin autosta - vaatii FIA:lta linjavetoa sen laillisuudesta: ”Tähän on saatava selvyys” iltalehti 20:47 23.05

Mercedeksen johtoportaaseen kuuluva Niki Lauda vaatii Kansainväliseltä autourheiluliitolta selvennystä. Laudan mukaan F1-varikolla vallitsee tällä hetkellä epätietoisuus siitä, onko Ferrarin SF71-H sääntöjen mukainen vai ei. Ferrarin ylenmääräinen öljynkulutus on herättänyt epäilyksiä kilpailutalleissa, mihin FIA reagoi tällä viikolla tukkimalla porsaanreiän, joka mahdollisti öljyn hyötykäytön moottorin paineenlatausjärjestelmässä.


Video: F1-tähti Lewis Hamilton kertoo tatuoinneistaan – "Se kesti kymmenen tuntia" MTV 06:26 23.05

F1:n MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton tavoittelee tällä viikolla uransa kolmatta voittoa Monacon GP:ssä. Brittikuski on ehtinyt ennen legendaarista osakilpailua kertoa GQ-lehden Tattoo Tour -ohjelmassa tatuoinneistaan.


Autourheilun kuuma kesäkausi käynnistyi Mediatorilta – katso tallenne! iltasanomat 08:55 17.05

ISTV näytti suorana lähetyksenä, kun AKK esitteli rallin, rallicrossin ja rata-ajon suomenmestaruussarjat tähtineen sekä kohokohtineen Sanomatalon Mediatorilla torstaiaamuna.


Autourheilun kuuma kesäkausi käynnistyy Mediatorilta – katso suorana! iltasanomat 08:55 17.05

ISTV näyttää suorana lähetyksenä, kun AKK esittelee rallin, rallicrossin ja rata-ajon suomenmestaruussarjat tähtineen sekä kohokohtineen Sanomatalon Mediatorilla torstaiaamuna.


Miss Suomi -semifinalistin päästä löydettiin iso kasvain - lääkäri diagnosoi migreeniksi iltalehti 09:02 16.05

Vuoden 2018 Miss Suomen etsintä lähti käyntiin, kun eilen julistettiin 20 semifinalistia. Lappeenrannasta kotoisin oleva Birgitta Venäläinen on yksi semifinaaliin päässeistä. Tie kisaan ei ole kuitenkaan ollut hänelle itsestäänselvyys. Birgitta Venäläinen, 20, muutti viime vuonna kotikaupungistaan Lappeenrannasta opintojen perässä Helsinkiin. Missikaunotar opiskelee ensimmäistä vuotta farmaseutiksi ja tulevaisuuden haaveena olisikin omistaa oma apteekki. Birgitalle kauneudesta kilpaileminen ei ole ensimmäinen kerta, sillä hän voitti kotikaupunkinsa missikisat vuonna 2014. Sen jälkeen hän lähti edustamaan Suomea Miss Tourism of the Year -kisoihin Malesiaan. Vaikka Birgitan elämä vaikuttaakin pintaraapaisuna kaikin puolin hyvältä, niin matkan varrelle on sattunut myös vastoinkäymisiä. Birgitta alkoi kärsiä muutama vuosi sitten pääkivusta, jonka lääkäri diagnosoi migreeniksi. Kipu tuntui missikaunottaren oikealla puolella kasvoja. Kun lääkärin määräämät lääkkeet eivät enää auttaneet, Birgitta hakeutui uudestaan lääkärin puheille.


”Vielä ei ole myöhäistä kääntää Suomen suuntaa” – Pk-seudulta sote-vastalause uusisuomi 19:41 15.05

Pääkaupunkiseudun valtuustot pitivät tiistaina yhteiskokouksen Juha Sipilän (kesk.) hallituksen sote- ja maakuntauudistuksesta. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) kuvaili ennen kokouksen alkua, että siellä käsitellään ”suurinta asiaa, jota kukaan paikalla olijoista tulee koskaan valtuustourallaan käsittelemään”.


Uutiset