Meghan ja Harry viettävät joulun Yhdysvalloissa – viittaavat kintaalla kuningattaren perinteille

iltalehti 10:23 12.11

Kuninkaallinen perhe on perinteisesti kerääntynyt joulupäivänä kuningatar Elisabetin johdolla kirkkoon. Tällä kertaa prinssi Harry, herttuatar Meghan ja pikkuinen Archie loistavat poissaolollaan. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat matkaamassa Kaliforniaan vielä tässä kuussa. Jo aiemmin on uutisoitu, että herttuapari viettää kiitospäivää Meghanin äidin, Doria Raglandin, luona. Samalla reissulla on tarkoitus silmäillä myös mahdollista kakkoskotia. Herttuapari on nimittäin aikeissa viettää jatkossa enemmän aikaa Meghanin synnyinseuduilla Yhdysvalloissa. Rapakon takana julkisessa myllytyksessä ollut herttuapari ja toukokuussa syntynyt Archie-poika saanevat enemmän yksityisyyttä kuin Britanniassa.


Transnaisen haastattelu johti kanava­johdon puhutteluun: Tango­kuningatar Heidi Pakarinen lopetti AlfaTV:llä – ei voi työskennellä kanavalla ”arvo­konservatismin” takia

iltasanomat 09:54 12.11

Tangokuningatar Heidi Pakarinen toimi Kansan kesken -ohjelman juontajana AlfaTV:ssä. Hän esiintyi kanavalla ensimmäisen kerran toukokuussa 2018.


Idols-tähti Kristian Meurman hakattiin Silja Europalla – ”Kannattaa miettiä kahteen kertaan, ennen kuin tirvaisee ketään turpaan”

iltasanomat 14:15 08.11

Kristian Meurman joutui väkivallan uhriksi risteillessään Silja Europalla toukokuussa 2017.


Juncker: Trump ei aio määrätä pelättyjä tulleja tuontiautoille

yle 13:09 08.11

Tulleja lykättiin toukokuussa puolella vuodella.


Liisa Selänne salasi kohtalokkaan leikkauksen pojaltaan – Teemu muistelee kirjassa elämänsä karmeinta puhelua: ”Kuulin ääniviestin, Paavo itki”

iltalehti 20:12 01.11

Teemu Selänne kertoo uudessa englanninkielisessä elämäkertateoksessaan elämänsä karmeimmasta päivästä toukokuussa 2018, päivästä jolloin hänen rakas Liisa-äitinsä kuoli. Teemu Selänne oli pelaamassa golfia Palm Springsissä ystäviensä kanssa. Seurueeseen kuuluin muun muassa Stanley Cup -voittaja, Colorado Avalanchen nykyinen GM Joe Sakic. Herätessään aamulla Selänne huomasi saaneensa kaksosveljeltään Paavolta teksti- ja ääniviestin matkapuhelimeensa.


Blueskitaristi Erja Lyytinen avautuu erostaan: Pitkä suhde ei kestänyt kaksosvauvojen mukanaan tuomaa arkea

iltalehti 14:23 01.11

Palkittu blueskitaristi Erja Lyytinen kertoo tuoreessa kirjassa, kuinka pitkä parisuhde kaatui ison unelman toteutumiseen. Sen jälkeen kun Erja Lyytinen oli syksyllä 2012 osallistunut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, hän huomasi pitkäaikaisen haaveensa toteutuneen. Hän oli jälleen raskaana. Erja kertoo Mape Ollilan kirjassa Erja Lyytinen - Blueskuningatar (Docendo 2019), että ensimmäinen yritys oli mennyt pieleen. – En ikinä unohda sitä hetkeä, kun lääkäri huhti-toukokuussa 2013 tutki ultraäänellä vatsaani ja totesi: ”On täällä tämä yksi, mutta...” Hengitykseni salpautui pelosta. Lause kuitenkin jatkui: ”On täällä toinenkin”. Olimme tietysti paitsi onnessamme myös vähän kauhuissamme.


Aivoinfarkti herätti Aira Samulinin - vähensi heti töitään: ”Aiemmin menin hullun lailla”

iltalehti 20:05 26.10

Aira Samulinin, 92, mukaan yrittäjällä ei tekemisen puutetta ole, mutta kun terveys oireili, työkeikkoja annostellaan nyt sopivin ottein. Toukokuussa 2018 Aira Samulin kiidätettiin Meilahden sairaalaan aivoinfarktin vuoksi. Nyt, kun koko asiasta on kulunut lähes puolitoista vuotta, Aira näkee koko asian siunauksena. – Se todella pisti asiat järjestykseen, Aira heläyttää tutun naurunsa Tanssikoulu DCA:n 20-vuotisgaalassa.


Mykistävä paljastus Miss Suomi -kilpailusta: "Ihmisiltä on tullut toive, että..."

mtv 13:29 25.10

Miss Suomi 2020 kruunataan jo ensi toukokuussa.


Yllätyspäätös: tuoreen Miss Suomen Anni Harjunpään missikausi jää poikkeuksellisen lyhyeksi – uusi seuraaja valitaan jo keväällä

iltasanomat 09:58 25.10

Seuraava Miss Suomi valitaan jo toukokuussa 2020. Miss Suomeksi 2019 kruunattiin syyskuussa Anni Harjunpää.


Tuomas Enbuske ylisti vielä elokuussa rakkauttaan kihlattuunsa Salliin - podcast: ”On saanut kokemaan sairaalloista mustasukkaisuutta”

iltalehti 12:04 24.10

Ilta-Sanomat uutisoi Tuomas Enbusken ja Sarian Antilan eronneen. Kesällä he vetivät yhdessä rakkausteemaista podcastia. Ilta-Sanomat uutisoi torstaina toimittaja, kolumnisti Tuomas Enbusken ja hänen kihlattunsa Sarian ”Salli” Antilan eronneen. Antila vahvisti lehdelle eron ja kertoi sen tapahtuneen jo kuukausia sitten. Enbuske kosi Antilaa Iltalehden rakkaudentäyteisellä kolumnillaan huhtikuussa. Toukokuussa Antila vahvisti kihlautuneensa.


Uutuussarja avaa Suomea järkyttänyttä Vilja Eerikan murhaa – rehtori koetti auttaa vain päiviä ennen tragediaa: ”Vastassa oli pahuus”

iltasanomat 11:17 24.10

Rikoksen anatomia -televisiosarjassa käsitellään suomalaisia suuresti järkyttänyttä Vilja Eerikan murhaa toukokuussa 2012. Tragediaa avaava jakso ei sovi herkimmille.


Uutuussarja avaa Suomea järkyttänyttä Vilja Eerikan murhaa – rehtori koitti auttaa vain päiviä ennen tragediaa: ”Vastassa oli pahuus”

iltasanomat 11:17 24.10

Rikoksen anatomia -televisiosarjassa käsitellään suomalaisia suuresti järkyttänyttä Vilja Eerikan murhaa toukokuussa 2012. Tragediaa avaava jakso ei sovi herkimmille.


Leijonat taisteli mielettömän MM-välierän lopun Venäjän suurhyökkäystä vastaan – uutuuskirja: ”Vielä hotellillakin kädet tärisivät”

iltalehti 07:12 23.10

Suomi eteni MM-finaaliin ja lopulta maailmanmestaruuteen kaatamalla välierissä supertähtiä pullistelleen Venäjän 1–0. Välieräottelun loppuhetkien hirvittävä puolustustaistelu palautetaan mieliin värikkäällä ja tunteikkaalla tavalla urheilutoimittaja Harri Pirisen yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa tekemässä kirjassa Kultaleijonien tarina 2019 (Bazar Kustannus Oy). Kirja on kertomus ennakkoarvioissa häviämään tuomitusta urheilujoukkueesta, joka vastoin kaikkia odotuksia voitti jääkiekon maailmanmestaruuden toukokuussa 2019.


Stora Enso suunnittelee 135 työntekijän vähennyksiä Paper-divisioonaan

yle 13:07 21.10

Stora Enson Oulun tehdas vähensi väkeään viimeksi kuluvan vuoden toukokuussa, kun yli 350 työtekijää irtisanottiin.


Stora Enso suunnittelee 135 työntekijän vähennyksiä Paper-divisoonaan

yle 13:07 21.10

Stora Enson Oulun tehdas vähensi väkeään viimeksi kuluvan vuoden toukokuussa, kun yli 350 työtekijää irtisanottiin.


Stora Enso suunnittelee vähentävänsä Oulun tehtaan väkeä jälleen, enimmillään 135 saa lähtöpassit

yle 13:07 21.10

Stora Enson Oulun tehdas vähensi väkeään viimeksi kuluvan vuoden toukokuussa, kun yli 350 työtekijää irtisanottiin.


Viime kevään kultaleijona sai tarjouksia NHL:stä – oli jo tehnyt sopimuksen: ”Kimurantteja juttuja”

iltalehti 12:56 19.10

Viime kevään maailmanmestari sai NHL-seuroilta sopimustarjouksia, mutta taalaliiga saa odottaa häntä vielä vajaat pari vuotta. Toukokuussa Bratislavassa MM-kultaa juhlinut turnauksen All Stars -puolustaja Mikko Lehtonen sai kesällä sopimustarjouksia NHL-seuroilta, mutta nimeään hän ei kirjoittanut yhteenkään tarjoukseen. Syy oli yksinkertainen: Lehtosella oli jo ennen MM-kisoja Jokerien kanssa allekirjoitettu kahden vuoden sopimus, jossa ei ole NHL-pykälää.


Suomen kovin mäkilupaus teki radikaalin muutoksen – kaikki ennätykset paukkuivat: ”Olen saanut uuden alun uralleni”

iltalehti 14:22 17.10

Niko Kytösaho, 19, vaihtoi kotikaupunkia, valmentajaa ja harjoitusmetodeja. Kesällä hän voitti SM-kultaa ja otti uransa parhaat kansainväliset aikuisten saavutukset. Lahden ja Kuopion välillä on noin 300 kilometriä, mutta mäkihyppääjä Niko Kytösaholle, 19, se tuntuu vähintään 3 000:lta. Niin paljon meininki on muuttunut viime toukokuussa tapahtuneen muuton myötä.


Hokin ja liikuskella pitkäaikaiseksi seudulla tapahtui hämmästystä

Hot topics