Petri Kontiola veti nimensä paperiin - ura jatkuu Venäjällä iltalehti 17:32 12.05

Suomen kaikkien aikojen KHL-tähti Petri Kontiola sai haluamansa, jatkosopimuksen Lokomotiv Jaroslavlin kanssa. Lokomotiv tiedotti lauantaina, että se on tehnyt vuoden jatkon 33-vuotiaan suomalaishyökkääjän kanssa. Ensi kausi on Kontiolalle jo viides Jaroslavlissa. Hän palasi KHL:ään syksyllä 2014, kun viimeinen NHL-yritys tyssäsi Torontossa selkävaivoihin.


Poliisitkin ihmeissään – henkilöauto roikkui sillalta köyden varassa stara 17:30 04.05

Kanadan Torontossa törmättiin varhain keskiviikkoaamuna erikoiseen näkyyn. Paikalliselta Millwoodin sillalta


Viihdelehti Stara.fi stara 17:30 04.05

Kanadan Torontossa törmättiin varhain keskiviikkoaamuna erikoiseen näkyyn. Paikalliselta Millwoodin sillalta


Komarovin ja Kapasen Torontossa tapahtuu iso muutos: GM siirrettiin syrjään - ”Kolme vuotta sitten teimme sopimuksen” iltalehti 20:16 30.04

Toronto Maple Leafsin GM Lou Lamoriello ei jatka tehtävässään enää ensi kaudella. - Kolme vuotta sitten minä ja Lou teimme sopimuksen, jonka mukaan hän palvelee seuraa GM:n roolissa kolme vuotta, minkä jälkeen hän jatkaa neuvonantajana seuraavat neljä vuotta. Tänään aamulla kerroin Loulle, että en aio poiketa siitä kurssista, Toronton presidentti Brendan Shanahan sanoo TSN:n verkkosivuilla. - Tästä eteenpäin keskityn vain siihen, kenestä tulee seuraava general managerimme, Shanahan jatkoi.


Torontossa tuhannet ihmiset muistivat joukkoyliajon uhreja MTV 06:15 30.04

Torontossa Kanadassa on muistettu kaupungissa viikko sitten tapahtuneen joukkoyliajon uhreja.


Torontossa muistettiin yliajon uhreja iltalehti 05:23 30.04

Muistotilaisuuteen osallistui myös Kanadan pääministeri. Torontossa muistettiin sunnuntaina illalla kaupungissa viikko sitten tapahtuneen yliajon uhreja. Muistotilaisuuteen otti osaa tuhansia ihmisiä. Tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan myös Kanadan pääministeri Justin Trudeau. 10 ihmistä sai surmansa ja useita loukkaantui, kun 25-vuotias mies ajoi pakettiautolla jalankulkijoiden päälle Torontossa viime maanantaina. Epäilty otettiin kiinni melko pian tapahtumapaikalla. Häntä epäillään kymmenestä murhasta ja 13 murhan yrityksestä. Lähde:


Toronton yliajajan motiivina seksuaalinen turhautuminen? – julkaisi sekavan viestin minuutteja ennen tekoja iltasanomat 03:36 25.04

Valtaosa Torontossa tapahtuneiden yliajojen uhreista oli naisia.


Toronton yliajosta epäillylle syyte 10 murhasta - ihaili massamurhaajaa iltalehti 18:38 24.04

Tapauksessa ei ole viitteitä terrorismiin. Torontossa Kanadassa maanantaina tapahtuneesta yliajosta epäilty Alek Minassian, 25, on saanut syytteet 10 murhasta ja useista murhan yrityksistä. Mies otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Sivullisen kuvaamalla videolla näkyy, miten mies yrittää saada poliisin ampumaan itsensä. Poliisi pysyi kuitenkin kylmähermoisena ja mies saatiin taltutettua ilman, että yhtään laukausta ammuttiin.


Video: NHL-pelissä kunnioitettiin joukkosurman uhreja upealla eleellä iltalehti 09:31 24.04

Torontossa nähtiin eilen järkyttävä joukkosurma, kun paikallinen mies ajoi pakettiautolla väkijoukkoon. Karmeassa tragediassa menehtyi ainakin kymmenen ihmistä. Lisäksi 15 muuta haavoittui. Epäilty on 25-vuotias mies nimeltään Alek Minassian. NHL-joukkue Toronto Maple Leafs kunnioitti viime yönä Suomen aikaan pelatussa pelissä joukkosurman uhreja ennen Boston-ottelua. Kuuluttaja pyysi katsojia nousemaan ylös, ottamaan hatut päästä ja rukoilemaan uhrien ja näiden perheiden puolesta. Tyylikäs puhe päättyi hiljaiseen hetkeen.


Toronton yliajosta epäilty on 25-vuotias Alek Minassian - entiset luokkatoverit kuvailevat syrjäänvetäytyväksi erityisoppilaaksi iltalehti 08:37 24.04

Kymmenen ihmistä hengiltä ajanut mies on paikallinen. Kanadan Torontossa tapahtui maanantaina yliajo, jossa kuoli ainakin 10 ihmistä ja 15 haavoittui. Epäilty on 25-vuotias Pohjois-Toronton lähiöstä kotoisin oleva mies nimeltään Alek Minassian. Poliisi uskoo, että Minassian ajoi vuokraamallaan pakettiautolla tahallaan jalankulkijoiden yli North Yorkin alueella Pohjois-Torontossa. Minassian saatiin kiinni elävänä.


10 kuollut ja 15 loukkaantunut: pakettiauto kaahasi silmittömästi ihmisten päälle Torontossa iltasanomat 08:35 24.04

Pakettiauto jyräsi ihmisten päälle Torontossa. Kymmenen kuoli ja 15 loukkaantui. Loukkaantuneista neljä on kriittisessä tilassa.


Toronton tragedia pysäytti ennen NHL-ottelua – ”Järjetön teko, joka muuttaa perheiden elämiä pysyvästi” iltasanomat 08:12 24.04

Torontossa tapahtunut joukkosurma järkytti koko kaupunkia.


Vakava yliajo: 10 kuollut ja useita loukkaantunut Kanadassa – ”Näky oli kuin sotatantereelta” uusisuomi 07:58 24.04

10 ihmistä on kuollut ja 15 loukkaantunut pakettiauton ajettua jalankulkijoiden päälle Torontossa Kanadassa.


Toronto Maple Leafs tasoitti voitot Bostonia vastaan iltalehti 05:13 24.04

Boston Bruins taipui Torontossa varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Toronto Maple Leafs voitti Boston Bruinsin 3-1. Joukkueiden ensimmäisen pudotuspelikierroksen voitot ovat nyt tasan 3-3. Jatkoon pääsee neljällä voitolla. Bostonin maalia vartioi Tuukka Rask. Toronton Kasperi Kapanen pelasi 12 minuuttia, mutta ei saanut tehopisteitä.


Toronton epäillystä julkaistu alustavia tietoja - ei terroristitaustaa iltalehti 02:46 24.04

Uutistoimisto Reutersin mukaan epäilty on 25-vuotias mies. Poliisin mukaan Torontossa on kuollut ainakin yhdeksän ihmistä ja 16 ihmistä on loukkaantunut, kun pakettiauton kuljettaja ajoi jalankulkijoiden päälle myöhään maanantaina illalla Suomen aikaa. Uutistoimisto Reuters siteeraa uutisessaan CBC-uutiskanavaa kertoen, että epäilty on 25-vuotias mies.


9 kuollut ja 16 loukkaantunut: pakettiauto kaahasi silmittömästi ihmisten päälle Torontossa iltasanomat 01:19 24.04

Pakettiauto jyräsi ihmisten päälle Torontossa. Yhdeksän kuoli ja 16 loukkaantui. Loukkaantuneista viisi on kriittisessä tilassa.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa: 9 kuollut, 16 loukkaantunut – kuljettaja otettu kiinni MTV 00:20 24.04

Yhdeksan ihmistä on kuollut ja 16 loukkaantunut Yhdysvalloissa Torontossa, kun pakettiauto osui väkijoukkoon, vahvistaa paikallinen poliisi Twitterissä.


jätelasista Liki 10 vuoden neljän vuoden kilpailukielto olleet myöhässä, muttei Oulun tuhoisassa tulipalossa pettivät alta sitten kadonneen MH370 tuntumassa koitui kohtaloksi tyhjällä Uskomaton muutos ulkonäössä! – ulkoministeriö varoittaa ”Tulpat pois korvista

Uutiset