CNN: Istutuslaatikkoihin uhrinsa piilottanut epäilty sarjamurhaaja tunnettiin Toronton homoyhteisössä: ”Hän näytti harmittomalta” iltalehti 02:56 14.02

Vihersuunnittelijana työskennellyt mies piilotti uhriensa ruumiit istutuslaatikkoihin. 66-vuotiasta Bruce McArhuria epäillään ainakin viidestä murhasta. Kaikki tähän asti löydetyt uhrit ovat 44-58-vuotiaita miehiä. Poliisin mukaan tekijällä oli ainakin joiden uhriensa kanssa seksuaalinen suhde. Vanhin esille tullut surmatapaus on vuodelta 2012. Syytteisiin johtaneet surmat liittyvät katoamisiin, jotka tapahtuivat viime huhti- ja kesäkuussa homoseksuaalien suosimalla alueelta Torontossa. Näiden miesten ruumiita ei ole löydetty.


Toronton sarjamurhaajalla ehkä lisää uhreja – poliisit käyvät nyt läpi kymmeniä kiinteistöjä MTV 13:01 11.02

Torontossa kukkaruukkuihin ruumiita piilottanut mies oli töissä kyseisellä maatilalla. Viranomaiset uskovat, että mies on käyttänyt työpaikkaansa salatakseen rikoksensa.


”Isoveli Komarov” pitää kuria Torontossa – Kapanen: ”Yrittää pompotella kaikkia” iltasanomat 07:46 10.02

Toronto Maple Leafsin suomalaiskaksikon välillä on tarkka hierarkia.


Puutarha-arkkitehtiä epäillään ainakin kuudesta murhasta Kanadassa – ruumiit oli kätketty kukkalaatikoihin iltasanomat 01:01 09.02

Kanadan poliisi on löytänyt kuuden ihmisen jäänteet omakotitalon pihalta Torontossa.


Toronto mätti seitsemän maalia Anaheimin verkkoon - Kapanen ja Komarov pisteille iltalehti 06:34 06.02

Torontossa nähtiin viime yönä melkoiset maalikarkelot, kun Maple Leafs isännöi Anaheim Ducksia. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen isäntien 7-4-voittoon, vaikka Anaheim johti ottelua pelin puolivälissä 3-2. Toronton voiton takuumiehiä olivat Auston Matthews (2+1), William Nylander (2+1) ja Jake Gardiner (0+3). Myös Leo Komarov (1+0) ja Kasperi Kapanen (0+1) pääsivät pisteille.


BBC: Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi joulukuussa kuolleena - poliisi tutkii kaksoismurhana iltalehti 02:11 27.01

Aiemmin tutkijat pitivät mahdollisena itsemurhaa, mutta tutkinnassa ilmenneet seikat osoittavat, että kyseessä on henkirikos. kertoo, että Barry ja Honey Shermanin kuolemantapauksessa kyse on murhasta. Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi kuolleena kotoaan Torontossa .


Kaksi lentokonetta törmäsi lentokentällä Torontossa – täysi paniikki matkustamossa tallentui videolle iltasanomat 10:23 06.01

Kahden koneen törmäyksestä selvittiin säikähdyksellä.


Kaksi lentokonetta törmäsi Toronton kentällä: Toinen syttyi palamaan, 200 ihmistä evakuoitiin MTV 05:57 06.01

Kahden lentokoneen törmäys aiheutti vaaratilanteen Pearsonin lentokentällä Torontossa Kanadassa, kun toinen koneista syttyi palamaan.


Kaksi lentokonetta törmäsi Toronton kentällä: 200 ihmistä evakuoitiin tuleen syttyneestä koneesta MTV 05:57 06.01

Kahden lentokoneen törmäys aiheutti vaaratilanteen Pearsonin lentokentällä Torontossa Kanadassa, kun toinen koneista syttyi palamaan.


Suomalaisjuniorit pääsivät kohtaamaan idolinsa Yhdysvallat-ottelun jälkeen jatkoaika.com 07:30 01.01

Suomen ja Yhdysvaltain pelissä oli paikalla äänekäs juniorikannattajien joukko. Suomalaisjuniorit olivat olleet pelaamassa turnausta Torontossa ja pääsivät vuoden viimeisenä päivänä kannustamaan Suomea Buffaloon. Ottelun jälkeen juniorijoukkuetta tuli tervehtimään osa Suomen pelaajista.


Uutiset