Aku Hirviniemi ja Kari-Pekka Toivonen ovat 2010-luvun Pekka ja Pätkä: taidottomien duunareiden rakennusfirma pyörii komediassa vilunkipelillä iltasanomat 14:35 16.02

Menestyskomedian jatko-osa Varasto 2 jatkaa häpeilemättä suomalaisen kansankomedian perinteitä. Se yllättää positiivisesti, iloitsee elokuvakriitikko Tarmo Poussu.


Tiesitkö - nämäkin julkkikset ovat ystäviä keskenään iltalehti 09:42 14.02

Suomessa piirit ovat pienet ja monet julkisuuden henkilöt ovat ystäviä keskenään. Jotkut kaveriparit jopa yllättävät. Sofia Belórf ja Bea Toivonen miettivät videolla kimppäkämppään muuttamista. Yksi yllättävimmistä ystävyyssuhteista solmittiin Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Satu Torsti ja Jenny Helenius nimittäin kilpailivat tuolloin samasta miehestä, Juha Rouvisesta. Loppupeleissä Juha valitsi Sadun ja Jenny jäi nuolemaan näppejään. Tästä huolimatta naisista tuli keskenään hyvät ystävät - ja Sadun ja Juhan suhde jäi lyhyeen.


Juontajaa laskiaispullalla heittänyt Aku Hirviniemi: ”Onko mitään leffaa promottu näin hyvin?” iltalehti 19:27 13.02

Aku Hirviniemi kertoi Varasto 2:n ensi-illassa vauhdikkaan esiintymisensä Huomenta Suomessa olleen mainiota promootiota Varasto 2 -elokuvalle. Iltalehti kertoi tiistaina, miten Aku Hirviniemi ja Kari-Pekka Toivonen olivat Huomenta Suomessa promotoimassa Varasto 2 -elokuvaa. Hirviniemi kyseli toimittajalta Luokkakokous-elokuvasta ja intoutui heittämään juontaja Ivan Puopoloa laskiaispullalla.


Aku Hirviniemen outo käytös suorassa tv-lähetyksessä: Puhui väärästä elokuvasta, lopuksi heitti juontajaa laskiaispullalla iltalehti 11:31 13.02

Aku Hirviniemen erikoinen käytös herätti Huomenta Suomi -aamuohjelmassa huomiota. Näyttelijät Aku Hirviniemi ja Kari-Pekka Toivonen olivat promoamassa uusinta Varasto 2 -elokuvaansa -aamutv:ssä. Heti haastattelun alussa Aku Hirviniemi kysyi juontaja Ivan Poupololta mielipidettä elokuvasta.


Kaaos suorassa lähetyksessä – Aku Hirviniemi heitti juontajaa laskiaispullalla! mtv 10:07 13.02

Näyttelijät Aku Hirviniemi ja Kari-Pekka Toivonen vierailivat Huomenta Suomessa kertomassa pian ensi-iltansa saavasta Varasto 2 -elokuvasta.


Hannele Laurin Nina-koira kuoli - jäljelle jäänyt Nancy-koira, 13, suree ystäväänsä iltalehti 22:30 08.02

Näyttelijä Hannele Laurin jackrussellinterrieri Nancy vilahtaa uudessa Varasto 2 -elokuvassa. Hannele Lauri näyttelee Varasto 2 -elokuvassa pubissa viihtyvää Ritvaa. Ritva on Karitan (Minttu Mustakallio) äiti ja Rousteen (Kari-Pekka Toivonen) anoppi.


Santa Cruz peruu keikkojaan juuri ennen Amerikan-kiertuetta: basistin käsi murtui - kuva iltalehti 10:18 07.02

Santa Cruz -yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa peruvansa Suomen helmikuun keikat basistin turman myötä. Santa Cruz kertoo Facebook-sivuillaan peruvansa helmikuulle kaavaillut keikkansa Suomessa. Syyksi yhtye kertoo sen, että basisti Mitja ”Middy Cruz" Toivonen on murtanut kätensä. - Olemme pahoillamme joutuessamme ilmoittamaan, että tämän kuukauden keikkamme on peruttu, koska basistimme Middy mursi kätensä viikonlopun juhlinnan aikana. Toivomme Middylle pikaista paranemista ennen Amerikan-kiertuettamme, yhtye kirjoitti päivitykseen englanniksi.


Niinistön ja Haukion vauvan synnytys tapahtui normaalilla osastolla ilman erityisturvatoimia - ”Ei presidenttipari halunnut mitään häiritseviä turvatoimia” iltalehti 09:09 03.02

Tasavallan presidentin poikavauva syntyi perjantaina illalla hieman ennen iltakahdeksaa Naistenklinikalla. Presidenttipari Sauli Niinistön ja Jenni Haukion poikalapsi syntyi perjantaina 2. helmikuuta Helsingin Naistenklinikalla samanlaisissa olosuhteissa kuin kaikkien muidenkin lapset. HUSin turvallisuus- ja valmiusjohtaja Aaro Toivonen kertoo Iltalehdelle, että juuri mitään erityisturvatoimia ei järjestetty. - Pieniä järjestelyjä oli, mutta en halua niitä tässä julkaista, Toivonen sanoo.


Britti-Vogue huomioi Miian ja Tainan perhosbaarin - hakevat tänään rahoitusta Leijonanluolassa iltalehti 06:06 17.01

Miia Liesegang ja Taina Tallala hakevat rahoittajaa perhosbaarilleen. Kotimaisessa Leijonan luola -realityssa esitellään taas uusia bisnesideoita, jotka ovat rahoitusta vailla. Sijoittajat Miika Toivonen, Saga Forss, Riku Asikainen, Ari Lahti ja Kim Väisänen saavat ensimmäiseksi eteensä Miia Liesegangin ja Taina Tallalan, jotka ovat hakemassa 45 000 euroa perhoskeitaalleen. Ideana on tuoda siivekkäitä ihasteltavaksi puutarhoihin ja elvyttää samalla kutistumassa olevia perhoskantoja.


Leijonan luola palaa tänään telkkariin - suomalaiset yrittäjät luovina: äitiyspakkaus koiralle, tuulivoimalaturi puhelimelle... iltalehti 06:43 10.01

Menestysformaatissa kotimaiset sijoittajaleijonat etsivät jälleen nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat satsata omia rahojaan. Nelosella nähtävällä uudella kaudella Leijonan luolan leijonat ovat sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, sijoituspankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen ja kansainväliseen suosioon. Sijoittajien eteen astelee tällä kaudella yli 70 innokasta ja toiveikasta yrittäjää, jotka kukin uskovat vankasti omintakeisiin bisnesideoihinsa.


Bea Toivonen palasi yhteen brittirakkaansa Jessen kanssa: ”Meillä on kaikki niin sairaan hyvin” iltalehti 17:50 07.01

Ex-missi Bea Toivonen muutti syksyllä takaisin Lontooseen ja on nyt onnellisempi kuin aikoihin. Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, 25, on rakastunut nainen. Hän on palannut yhteen englantilaisen ex-poikaystävänsä Jesse Smithin kanssa.


Bea Toivonen upeana – ex-missi todistaa, että seksikäs ei tarkoita välttämättä mautonta mtv 21:45 05.01

Bea Toivonen poseeraa häikäisevän kauniina tuoreessa Instagram-kuvassaan.


Aku Hirviniemi, Kari-Pekka Toivonen, Minttu Mustakallio ja Hannele Lauri tähdittävät uutuuselokuvaa: "Helppoa ja hauskaa!" mtv 10:14 31.12

Varasto-elokuva saa jatkoa, kun Subilla nähdään keväällä 2018 Varasto 2 -elokuva!


Uutiset