Kuninkuuskilpailu alkoi hurjalla dramatiikalla – kärjessä juossut suosikki kompuroi itsensä pihalle iltasanomat 18:44 03.08

Väkivahvan Tähen Toivomuksen voittoa ei mikään uhannut avausmatkalla.


Pauli Raivio otti vanhan kansan konstit käyttöön – tähtihevosen kavioihin tervaa ja tappuraa iltasanomat 16:50 01.08

Pauli Raivion aika ei ole käynyt pitkäksi, kun hän on hionut suojattiaan kuninkuusravikuntoon. Viikonloppuna on Tähen Toivomuksen vuoro laittaa kaikkensa likoon.


Voimamies Ilkka Nummisto on kuollut 75-vuotiaana iltalehti 10:44 30.06

Voimamies Ilkka Nummisto menehtyi läheistensä ympäröimänä. Ilkka Nummiston vaimo Ritva Nummisto vahvisti tiedon ja kertoi, että voimailun suurmies menehtyi sairaalassa läheistensä ympäröimänä. – Lähtö oli hänen arvoisensa, se oli niin kaunis. Hänen oma toivomuksensa oli, että sekä hänellä että meillä olisi hyvä ja levollinen olo. Ei ollut tuskia, Ritva Nummisto sanoi Iltalehdelle.


Uinti ja lämpö vetristävät kuningaskandidaatin – hevosen selibaatti pitää silti iltasanomat 17:54 11.06

Tähen Toivomuksen suuri seppelejahti otti ison loikan.


Ravivihje: Toto75 Jyväskylä 8.6.2019 iltasanomat 11:28 08.06

Koska tarjolla on useampia alipelattuja ideahevosia, Killerin kierroksen suursuosikin Tähen Toivomuksen varmistamieen on varaa vihjesysteemeissä.


Patsas jäi haaveeksi – Pauli Raivio tapasi Rovaniemellä silti mieluisia persoonia iltasanomat 12:56 03.06

Kuninkuuskilpaan Tähen Toivomuksen kanssa tähtäävä Pauli Raivio jakoi kehuja Kirppu-ajon järjestäjille, mutta juoksusta hänelle jäi hampaankoloon.


Fiiling teki mahdottomasta mahdollisen iltasanomat 20:16 30.05

Fiiling riisti Tähen Toivomuksen hattutempun uskomattomasti laukan jälkeen.


Näin Mörkö-huuma villitsi Tikkakosken varusmiehet – sotilaskodin leipuri sai aamulla erikoisen toivomuksen: "Katsoin netistä kuvan ja annoin palaa" MTV 14:14 27.05

Suomen jääkiekon maailmanmestaruus ja Mörkö-huuma villitsivät myös varusmiehet, jotka intoutuivat pyytämään Leijona-sankaria muistuttavia munkkeja.


ensimmäisen hattutempun Valioliigassa Suomen naiset voittivat – poliisi julistaa,

Uutiset