Huomasitko tämän? Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla iltalehti 15:48 27.05

Sergio Ramos oli näkyvästi esillä eilisessä Mestarien liigan finaalissa. Real-toppari teloi ensin avauspuoliajalla Mohamed Salahin ulos pelistä. Ramos otti Salahin kädestä kiinni kaksinkamppailutilanteessa ja kaatoi egyptiläisen rajusti nurmeen. Maalitykki poistui pian episodin jälkeen itkien pois kentältä. Toista puoliaikaa oli pelattu vain viisi minuuttia, kun tähtitoppari jyräsi Liverpool-vahti Loris Kariusin törkeällä tavalla. Ramos juoksi kassaria päin ja tirvaisi tätä kyynärpäällä päähän vapaapotkutilanteen yhteydessä, vaikka pallo ei ollut lähelläkään kaksikkoa.


Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli 200 000 seuraajaa iltalehti 13:23 27.05

Kate Weiland pitää suosittua Instagram-sivua. Kuvissa esiintyy koko Weilandin perhe. Kate Weiland on ammatiltaan opettaja. Saatuaan lapsia luovuus lisääntyi, Weiland kertoo. Kuvissaan hän tekee esimerkiksi sushista ja juustoista vaatteita. Weilandilla on kolme lasta. Weilandin Instagram-sivua seuraa yli 239 000 ihmistä. Kuvissa Weiland antaa luovuutensa loistaa. Usein hän pukeutuu myös samalla tavalla kuin lapsensa ja puolisonsa.


F2-kisa meni täysin romuralliksi – lähes puolet autoista jäi matkan varrelle MTV 11:51 27.05

Formula 2 -sarjan Monacon viikonlopun jälkimmäinen lähtö meni täysin romuralliksi, sillä maaliin selvisi vain kymmenen kuljettajaa.


Mikä tekee Monacon GP:stä niin tarunhohtoisen, Mika Häkkinen? MTV 22:03 26.05

Monaco on Formula 1:n ylivoimasesti legendaarisin näyttämö. Kuka olisikaan parempi kertomaan Monacon GP:n hohdokkuuden taustoista kuin kilpailun kertaalleen voittanut Mika Häkkinen.


Vakoojia on nyt kuin kylmän sodan aikaan: Muistatko Suomen James Bondin ja muut agenttitarinat? iltalehti 20:01 26.05

Iltalehden paljastukset Nokian ex-johtajasta nostivat vakoilun jälleen pinnalle. Vieraiden valtioiden Suomeen kohdistama tiedustelu jatkui aktiivisena vuonna 2017. Suomeen on sijoitettu maan kokoon suhteutettuna varsin suuri määrä ulkomaisten tiedustelupalveluiden henkilöstöä. Toiminta Suomessa on pitkäkestoista ja jatkuvaa. Tiedustelullisesti Suomi kiinnostaa erityisesti Venäjää mutta myös muita suurvaltoja, kerrottiin Suojelupoliisin vuosikirjassa. Supon päällikkö Antti Pelttari (Yle, 2014) ja myöhemmin tuolloinen sisäministeri Petteri Orpo (IL, 2016) ovat arvioineet, että Suomessa liikkuu nyt vakoojia yhtä paljon kuin kylmän sodan vuosina.


Villiä sinkkukesää viettävä tv:n seksipsykologi Tony Dunderfelt: ”Keski-iässä etsitään kumppania ja kaveria elämään” iltalehti 18:40 26.05

Suhteestaan eronnut tv:n treffiohjelmasta tuttu psykologi Tony Dunderfelt, 62, kannustaa ihmisiä etsimään toinen toistaan ja rohkeasti rakastumaan. Onnen huuma on yhtä hauskaa kuin nuorempana. Mies puhui iloisesta seksistä ja parisuhteesta 50+ -messuilla. - Ihminen haluaa yli 50 vuoden iässä kumppania, kaveria matkalleen. Yksin on tylsää, mutta asuminen yksin ei välttämättä ole tylsää. Nuorena kumppanin kanssa saatiin lapsia ja rakennettiin talo, nyt keski-iässä haetaan sielunkumppania, eli ihmistä, jonka kanssa on kivaa, Dunderfelt sanoo.


Suojelupoliisi kommentoi uutista Nokian ex-pomon tiedustelutaustasta: ”Suhtaudumme vakavasti” iltalehti 08:00 26.05

Viestintäpäällikkö Jyri Rantala toistaa Suojelupoliisin yleisimmän lausunnon myös Stefan Widomskin tapauksessa: ”Otamme kaikki väitteet vakavasti.” Iltalehti kertoi lauantaina Nokian entisen huippujohtajan Stefan Widomskin vuosien takaisista kytköksistä Puolan tiedusteluun. Kerrottujen tietojen mukaan Widomski toimi 1970-luvulla hyvässä yhteistyössä Suojelupoliisin kanssa, mutta päästi tietoa myös Puolan suuntaan. Iltalehden tietojen mukaan Widomski sai Puolasta ohjeistusta ja koulutusta, ja hän muun muassa raportoi Puolustusvoimien liikkeistä.


Viisi pointtia Mestarien liigan finaaliin: Liverpoolin tehotriolla mahdollisuuden avaimet MTV 07:00 26.05

Real Madrid ja Liverpool kohtaavat Kiovassa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa lauantaina. MTV Sport listasi viisi mielenkiintoista pointtia kutkuttavasta finaalista.


Selvä enemmistö pitää kansaneläkettä liian pienenä – yllättävän moni tyytyväinen toimeentulotukeen MTV 00:01 26.05

Enemmistö suomalaisista pitää kansaneläkkeen tasoa riittämättömänä, käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön kansalaistutkimuksesta. Tutkimuksessa vastaajilta tiedusteltiin kuinka riittäviä tai riittämättömiä ovat erilaiset sosiaaliturvaetuudet tai sen luonteiset etuudet. Arvioitavia etuuksia oli kaikkiaan kaksitoista.


Arvi Lind nilkassa, ruumislappu varpaassa, Pasilan maamerkki käsivarressa... Katso kuvat lukijoiden älyvapaista tatuoinneista iltasanomat 21:48 25.05

Ilta-Sanomien lukijat lähettivät toimitukseen toinen toistaan erikoisempia tatuointeja.


Kertaalleen tappanut mies saa niskaansa murhasyytteen - myös toista paatunutta rikollista syytetään Pihlavan henkirikoksesta iltalehti 20:46 25.05

Syyttäjä on päättänyt nostaa syytteet murhasta tammikuussa Porin Pihlavassa paljastuneeseen henkirikokseen liittyen. Porilaisille vuosina 1972 ja 1989 syntyneille miehille luetaan syytteet Satakunnan käräjäoikeudessa kesäkuun alussa. Länsi-Suomen syyttäjänvirasto vahvistaa tiedon Alma Median lehdille.


Invataksilla kesti laittoman pitkään, asiakas odotti helteessä puolitoista tuntia - ”Se ei ole mukavaa, kun joutuu istumaan pyörätuolissa” iltalehti 18:29 25.05

Pieksämäkeläinen pyörätuolissa oleva mies ja hänen avustajansa harmittelevat invataksin pitkää odotusaikaa. Avustaja kertoo, että hän oli palaamassa avustettavansa kanssa kuntoutuksesta Pieksämäellä torstaina ja he joutuivat odottamaan Kelan korvaamaa taksikyytiä puolitoistatuntia.


Historialliset kuvat ja video: Eino ja muut palomiehet pakenivat Suomen viimeisintä suurta metsäpaloa henkensä edestä – "Nythän on samanlaiset kelit kuin silloin" MTV 18:08 25.05

Maa on kuiva ympäri Suomen, ja metsäpaloindeksin asteikko uhkaa loppua kesken. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan nähty mitään sellaista kuin Tammelassa vuonna 1997.


IL testasi kesän kohutun uutuusherkun - Voiko liköörijäätelöstä todella tulla humalaan? iltalehti 17:08 25.05

Suomalaiset ovat tunnetusti maailman suurimpia jäätelönystäviä. Tänä kesänä markkinoille on saapunut alkoholipitoinen liköörijäätelö, ja päätimme testata, voiko sitä syömällä humaltua. Iltalehti uutisoi maaliskuussa turkulaisesta Bad Santa -yrityksestä, joka on alkanut valmistaa alkoholipitoista jäätelöä. Liköörijäätelöä on tällä hetkellä tarjolla neljää eri makua: päärynä, hunajarommi, salmiakkilakritsi ja viskikahvi. Yrityksen toimitusjohtajan Jens Lönnqvistin mukaan pikarissa eli kahden desilitran jäätelöannoksessa on neljä senttilitraa vahvuudeltaan 15-21-prosenttista likööriä. Yhtiön mukaan valmiissa tuotteessa on testatusti tällä hetkellä 3,8-4,2 prosenttia alkoholia per annos. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.


IL testasi kesän kohu-uutuuden: ”Viinajäätelö” ei nouse päähän - humalahakuista herkuttelijaa uhkaa pettymys iltalehti 17:08 25.05

Suomalaiset ovat tunnetusti maailman suurimpia jäätelönystäviä. Tänä kesänä markkinoille on saapunut alkoholipitoinen liköörijäätelö, ja päätimme testata, voiko sitä syömällä humaltua. Iltalehti uutisoi maaliskuussa turkulaisesta Bad Santa -yrityksestä, joka on alkanut valmistaa alkoholipitoista jäätelöä. Liköörijäätelöä on tällä hetkellä tarjolla neljää eri makua: päärynä, hunajarommi, salmiakkilakritsi ja viskikahvi. Yrityksen toimitusjohtajan Jens Lönnqvistin mukaan pikarissa eli kahden desilitran jäätelöannoksessa on neljä senttilitraa vahvuudeltaan 15-21-prosenttista likööriä. Yhtiön mukaan valmiissa tuotteessa on testatusti tällä hetkellä 3,8-4,2 prosenttia alkoholia per annos. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.


"Varikkotytöt" tekevät paluun Monacossa, mutta erilaisessa roolissa MTV 15:18 25.05

Formula 1 luopui niin sanotuista varikkotytöistä tälle kaudelle. Monacon GP:ssä naiset tekevät kuitenkin paluun lähtöruudukkoon, mutta erilaisessa roolissa kuin aikaisemmin on totuttu.


Seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Harvey Weinstein antautui poliisille - käveli NYPD:n poliisiasemalle iltalehti 15:04 25.05

Elokuvamoguli Harvey Weinstein on mennyt omatoimisesti poliisiasemalle antautumaan. Häntä syytetään seksuaalirikoksista. Harvey Weinstein, 66, käveli asianajajiensa kanssa New Yorkissa poliisilaitokselle perjantaina, BBC kertoo. Syytteitä häntä vastaan ei ole toistaiseksi nostettu.


Perustuslakivaliokunnassa kovat konstit käyttöön tietovuodon vuoksi - Risikko: ”Vuoto on äärimmäisen vakava” iltalehti 14:24 25.05

Perustuslakivaliokunta on päättänyt, että valiokunta luopuu toistaiseksi sähköisen työtilan käytöstä. Lisäksi jatkossa kokousaikojen ulkopuolella ovet pidetään lukittuna ja valiokunnan käsittelemiä asiakirjoja ei lähetetä enää sähköpostitse. Perustuslakivaliokunta ja eduskunnan puhemiesneuvosto käsittelivät tänään perustuslakivaliokunnasta vuodettua lausuntoluonnosta. Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok.) kertoi tiedotustilaisuudessa, että perustuslakivaliokunta on päättänyt, että valiokunta luopuu toistaiseksi sähköisen työtilan käytöstä. Lisäksi jatkossa kokousaikojen ulkopuolella ovet pidetään lukittuna ja valiokunnan käsittelemiä asiakirjoja ei lähetetä enää sähköpostitse.


Kimi Räikkösen ympärillä riittää taas huhuja uusisuomi 13:33 25.05

Kimi Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla jälleen tämän kauden jälkeen. Räikkönen itse haluaisi jatkaa Formula ykkösissä, mutta Ferrari ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstään.


Päivän veto- ja vakiovihje: Maalirikasta Myllykoskella iltalehti 12:25 25.05

Perjantain vetovihje uskoo MYPA:n ja MiPK:n Kakkosen A-lohkon ottelun olevan runsasmaalinen. Molemmat joukkueet ovat paukutelleet sarjan avauspeleissä maaleja kiitettävällä tahdilla. MYPA:n maalikeskiarvo per peli on toistaiseksi 3,6 maalia ja MiPK:n vastaava 3,40 maalia per peli.


May haluaa Trumpin päättyi hurjalla säästä Maanantaina voi Sipilän rauhoittelupuheet kielivät tuskastaan Yhdysvaltojen kauppaministerin

Uutiset