Katso koko lähetys vaaligrillistä: Kyllönen listaa 3 asiaa, jotka olisi tehnyt presidenttinä toisin kuin Niinistö iltasanomat 16:29 15.12

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas) listasi ISTV:n vaaligrillissä kolme asiaa, jotka hän olisi tasavallan presidenttinä tehnyt toisin kuin Sauli Niinistö kuluneiden kuuden vuoden aikana.


Isisiin liittynyttä saksalaista Lindaa, 17, uhkaa kuolemantuomio Irakissa: Olen tuhonnut elämäni iltalehti 15:32 15.12

17-vuotias Linda Wenzel istuu vangittuna Irakissa. Saksi-Anhaltin osavaltiosta kotoisin oleva Linda Wenzel on istunut irakilaisessa vankilassa jo viisi kuukautta. Kun Mosulin kaupunki vapautettiin Isisin kynsistä, ilmeisesti Isisin tarkka-ampujana toiminut Linda löydettiin ja vangittiin. Valokuva hänestä levisi maailmalle. 17-vuotias Linda esiintyi torstaina ensimmäisen kerran Saksan televisiossa, kertoo Bild-lehti.


Isisin liittynyttä saksalaista Lindaa, 17, uhkaa kuolemantuomio Irakissa: Olen tuhonnut elämäni iltalehti 15:32 15.12

17-vuotias Linda Wenzel istuu vangittuna Irakissa. Saksi-Anhaltin osavaltiosta kotoisin oleva Linda Wenzel on istunut irakilaisessa vankilassa jo viisi kuukautta. Kun Mosulin kaupunki vapautettiin Isisin kynsistä, ilmeisesti Isisin tarkka-ampujana toiminut Linda löydettiin ja vangittiin. Valokuva hänestä levisi maailmalle. 17-vuotias Linda esiintyi torstaina ensimmäisen kerran Saksan televisiossa, kertoo Bild-lehti.


Onnettomuus kojelautakameraan – metalliputket levisivät tielle kuorma-autosta stara 11:10 15.12

Kojelautakamerat ikuistavat liikenteessä toisinaan todellisia läheltä piti -tilanteita. Tuoreella venäläisvideolla


Viihdelehti Stara.fi stara 11:10 15.12

Kojelautakamerat ikuistavat liikenteessä toisinaan todellisia läheltä piti -tilanteita. Tuoreella venäläisvideolla


”Sattuu, sattuu, sattuu” – pikakiväärin tulituksen yli kuului hirveä huuto ja kohta 18-vuotias jääkäri oli aivan alikersantin veressä iltasanomat 17:58 14.12

Vuosalmella käytiin heinäkuussa 1944 Karjalankannaksen viimeiset isot taistelut. Hyökkäykset olivat rajuja puolin ja toisin. Tämä on 100 tarinaa sodasta -sarjan 93. jakso.


Brittiläisen sarjamurhaajan ex-puoliso kertoo: ”Hän raiskasi minut satoja kertoja” iltalehti 14:51 13.12

Kolmen ihmisen murhasta tuomitun brittimiehen entiset naisystävät ovat saaneet kärsiä toistuvista pahoinpitelyistä ja seksuaalisesta väkivallasta. Sarjamurhaaja Levi Bellfieldin entinen puoliso on rikkonut vuosikymmenen kestäneen hiljaisuutensa ja kertonut kokemuksistaan brittimedialle. Bellfieldin kahden lapsen äiti Jo Collings on kertonut muun muassa Mirrorille ja BBC:lle väkivallasta, jota hänen miehensä häneen kohdisti. Toisinaan mies saattoi hakata Collingsin tajuttomaksi. - Olin hänen omaisuuttaan. Hän teki mitä hän tahtoi. Hänelle ei sanottu ei, Collings sanoi tiistaina BBC:n haastattelussa.


Mykistävä tiimalasivartalo! Iggy Azalea bikinikurvit loksauttavat leuat stara 14:30 13.12

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että


Salatut elämät -video: Tätä tapahtuu kulissien takaa - pieleen menneet kohtaukset julki iltalehti 14:00 13.12

Salatut elämät -ohjelman on julkaissut hauskan koosteen siitä, mikä kaikki kuvauksissa voi mennä pieleen. Salatut elämät -sarjan virallisella Youtube-kanavalla on nähtävillä se, millaista kuvausten kulisseissa on. Tosin suurin osa työstä on pelkkää asiallista kohtausten kuvaamista, mutta toisinaan näyttelijät sotkeutuvat sanoissaan tai yksinkertaisesti saavat järjettömiä naurukohtauksia.


Hulvattomasta ruokakriitikosta somehitti – arvostelee kokkivideoita stara 12:40 13.12

Toisinaan YouTube nostaa pinnalle hauskoja henkilöitä, jotka ovat onnistuneet tekemään


Näin Taylor Kitsch laihdutti rooliaan varten: ”Se oli kamalaa!” stara 10:30 13.12

36-vuotias Kanadasta kotoisin oleva näyttelijä ja malli Taylor Kitsch on


Vartia podcastissa: Vaatimus siitä, että yritysten maksaman palkan pitäisi riittää toimeentuloon, on ”vahingollisin asia, jota suomalaisessa työelämässä toistetaan” iltalehti 11:28 12.12

- Tarvitaan palkan ja tulonsiirtojen yhdistelmää, jotta ihmiset pääsevät osaksi yhteiskuntaa, Vartia sanoo. - Mielestäni vahingollisin asia, jota suomalaisessa työelämässä toistetaan jatkuvasti on se, että yritysten pitää maksaa palkkaa, jolla ihmiset tulevat toimeen, vihreiden yrittäjätaustainen kansanedustaja Antero Vartia sanoi Marjaana Toimisen . - Se on ilman muuta tavoiteltava tila, mutta jos kielletään maksamasta pienempää palkkaa, niin se ulossulkee ihmiset, joiden osaaminen, kyvykkyys ja elämäntausta ei riitä. Toisin sanoen, kohtelemme epäreiluimmin juuri niitä, joilla menee elämässään heikoimmin, Vartia jatkoi.


Vihreiden Vartia podcastissa: Vaatimus siitä, että palkan pitäisi riittää toimeentuloon, on ”vahingollisin asia, jota suomalaisessa työelämässä toistetaan” iltalehti 11:28 12.12

Yrittäjätaustaisen kansanedustajan mukaan työntekijöiden irtisanomissuoja on Suomessa liian vahva. - Mielestäni vahingollisin asia, jota suomalaisessa työelämässä toistetaan jatkuvasti on se, että yritysten pitää maksaa palkkaa, jolla ihmiset tulevat toimeen, vihreiden yrittäjätaustainen kansanedustaja Antero Vartia sanoi Marjaana Toimisen . - Se on ilman muuta tavoiteltava tila, mutta jos kielletään maksamasta pienempää palkkaa, niin se ulossulkee ihmiset, joiden osaaminen, kyvykkyys ja elämäntausta ei riitä. Toisin sanoen, kohtelemme epäreiluimmin juuri niitä, joilla menee elämässään heikoimmin, Vartia jatkoi.


Real Madrid -legenda paljastaa salaisuuden Cristiano Ronaldon menestykseen – ”Jalkapallohistorian tuottoisin ego” suomifutis 22:04 11.12

Real Madrid -legenda Jorge Valdano uskoo Cristiano Ronaldon egon olevan suurin motivaattori portugalilaisen menestyksessä. Real-hyökkääjä voitti viime viikolla uransa viidennen Ballon d'Orin sivuten Barcelonan...


Yllätys vanhassa valokuvassa - sulhanen tunnisti itsensä morsiamen lapsuuskuvasta iltalehti 21:37 11.12

Verona Koliqin ja sulhasen ensimmäinen yhteiskuva otettiin jo vuosia sitten. Verona Koliqi asuu Lontoossa, mutta on kotoisin Kosovosta. Vuosia sitten hän lomaili perheineen Montenegrossa. Koliqin näyttäessä sulhaselleen, Mirand Buzakulle, lapsuuskuviaan, yksi kuva varasti Koliqin huomion. Edessä joukko lapsia hymyilee kameralle ja taustalla näkyy poika uimapatjalla. Koliqi tunnisti uimapatjapojan itsekseen, sillä kuvan pojalla oli samanlainen paita, shortsit ja uimapatja kuin hänellä itsellään tuohon aikaan.


Lady Gaga pikkujouluissa – pukeutui pikkutuhmaan tonttuasuun stara 21:30 11.12

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja toisinaan melko erikoisestakin


Uutiset