NHL-pomo pyöritteli päätään Kaapo Kakon tempulle – "Hän on niin paljon tämän yläpuolella" MTV 08:56 11.09

Toiset tarvitsevat siihen useita pelejä. Toiset useita kausia. Toisilta se ei onnistu koko uran aikana. Mutta Kaapo Kakko vakuutti heti ensimmäisessä ottelussaan. 18-vuotiaan suomalaishyökkääjän teot NHL-jääkiekkoliigan nuorten turnauksessa pantiin Pohjois-Amerikassa laajalti merkille.


Hannu Jortikka keksi ovelan saunakikan - mestarivalmentajan temppu paljastettiin Sveitsissä lähes 30 vuotta myöhemmin: ”Laittoi punaisen valon päälle” iltalehti 12:31 29.08

Hannu Jortikka ja Vladimir Jursinov halusivat löylytellä rauhassa. Suomalainen mestarivalmentaja Kari Jalonen paljasti huvittavan tarinan suomalaisesta jääkiekkoilusta sveitsiläisen Blick-lehden tuoreessa jutussa. Jutussa SC Berniä valmentava Jalonen juttelee norjalaisvalmentaja Dan Tangnesin kanssa. Tangnes valmentaa EV Zugia, joka pelasi viime kaudella Sveitsin liigan finaaleissa Jalosen Berniä vastaan. Bern vei mestaruuden voitoin 4–1. Valmentajat saivat kysyä toisiltaan viisi kysymystä.


Horoskooppi iltalehti 02:06 29.06

OINAS 21.3.–19.4. Jos haluat tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, sinun pitää parantaa ulosantiasi. Älä vihjaile äläkä tiuski vaan kerro selkeästi, mitä odotat toisilta ihmisiltä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Elintapojen tarkistus olisi paikallaan, mutta itsekurisi on pohjalukemissa. Aseta itsellesi selkeä tavoite ja lähde liikkeelle pienin askelin.


Nyt on sauma tehdä tiliä – arvokisoissa vedonlyöjällä on etuja iltalehti 16:00 07.06

Perjantaina alkavissa naisten jalkapallon MM-kisoissa vedonvälittäjätkään eivät ole täysin kartalla voimasuhteiden kanssa. Eri lajien arvokisoissa vedonlyöjällä on tyypillisesti etuja vedonvälittäjiin nähden. Mitä vähemmän merkittävästä lajista on pelivaihdon valossa kyse, sitä vähemmän myös buukkereilla on faktuaalista tietoa käytettävissään. Päinvastoin, perehtyneellä ja asiansa tuntevalla vedonlyöjällä on selkeä tietoetu puolellaan. Varsin useat välittäjät nimittäin vain kopioivat kertoimet suoraan toisiltaan. Jalkapallon puolella parasta vedonlyöntimateriaalia ovat arvoturnaukset – ja eritoten naisten sekä junioreiden kilpailut. Varsinkin avauskierroksella kertoimet on saatettu hinnoitella aivan puihin, jolloin tapahtuman aikaisessa eli live-vedonlyönnissä saattaa päästä tilanteeseen, jossa kentällä selvästi parempi joukkue on hinnoiteltu altavastaajaksi.


-huuto kuussa – näihin liiku, palkkaa tekemästään työstä terveysviranomaiset Tutkimus ”Isis-vaimoilla” on

Hot topics