Iisalmen Sanomat: Suomalaiset perinteiset ruskeat olutpullot katoavat kaupan hyllyiltä - Olvi luopuu tänä vuonna iltalehti 20:06 25.02

Suomalaiset panimot ovat luopuneet tai luopumassa kokonaan niin sanotuista Wirkkalan pulloista. Koko kansan tuntemat ruskeat paksukaulaiset olutpullot ovat katoamassa kaupan hyllyiltä kokonaan. Seuraavaksi niistä luopuu Olvi, uutisoi . Lehden haastatteleman Olvin toimitusjohtajan Lasse Ahon mukaan koko alalla ollaan luopumassa vanhaksi Wirkkalan lasipulloksi kutsutusta pullosta. Pulloa ei valmista enää kukaan, Aho kertoo lehdelle.


Ecclestone uskoo Vietnamin F1-kisan toteutuvan MTV 08:30 25.02

Vietnam liittyy mukaan F1-sarjan kisakalenteriin kaudella 2020, uskoo formulasarjan entinen toimitusjohtaja Bernie Ecclestone.


Suvi Lindénin veli avaa Iltalehdelle sisarusten bisneksiä: ”Yritämme tehdä parhaamme, että Suomeen saataisiin kansainvälisiä investointeja” iltalehti 11:35 24.02

Ugandan-matkansa takia otsikoissa olleen ex-ministeri Suvi Lindénin Seppo-veli kertoo Iltalehdelle, miksi sisarukset työskentelevät ilmaiseksi monikansallisen kiinteistösijoitusyhtiön hyväksi. Tampereella asuva Seppo Lindén, 54, ja Oulussa asuva Suvi Lindén, 55, ovat olleet pian viisi vuotta mukana monikansallisessa kiinteistösijoitusyhtiössä, jonka perustaja ja toimitusjohtaja on egyptiläinen sarjayrittäjä Khaled Sedrak. NxtVn Groupin pääkonttori on Amsterdamissa, mutta yhtiöllä on toimintaa muun muassa Lontoossa ja Dubaissa.


Laivayhtiön toimitusjohtaja kertoo ikimuistoisesta hetkestä Tallinnan yössä 1991: ”Me tiedettiin, että jotain tapahtuu nyt” iltasanomat 08:30 24.02

Laivayhtiö Kristina Cruisesin toimitusjohtaja Mikko Partanen muistaa laivansa olleen jopa ensimmäinen alus, jonka salossa liehui Viron lippu 1980-luvun lopulla.


Toimitusjohtaja Matti Lamminsalo, 29, käveli suoraan Voguen päätoimittajan huvilalle: ”Nöyryys ei vie pitkälle” iltasanomat 07:56 24.02

Toimitusjohtaja Matti Lamminsalo, 29, ei kaihda esitellä itseään. – Turha nöyryys ei vie pitkälle liike-elämässä, hän sanoo ISTV:n Tainola Show’ssa.


Lauri Marjamäen surkeat tulokset Leijonissa puhuttavat - liiton pomo vakuuttaa: ”Hänellä on täysi luottamus” iltalehti 10:50 23.02

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo näkemyksensä heikossa tuloskunnossa olevasta päävalmentajasta ja naisten jääkiekkoilusta. Video: Eurosport. Kanada kukisti Leijonat puolivälierässä lukemin 1-0.


Nämä syyt mahdollistivat Finnarin loistavan tuloksen: Portti Aasiaan, yhdessä tekeminen ja oikeat investoinnit MTV 08:57 23.02

Lentoyhtiö Finnair teki viime vuonna kolminkertaisen tuloksen edellisvuoteen verrattuna. Yhtiön toimitusjohtaja Pekka Vauramo kertoo Huomenta Suomen Markkinaraadissa, että Finnair on tietoisesti pyrkinyt kasvamaan vauhdilla, ja viime vuonna kasvua vielä kiihdytettiin.


Olympiakomitean toimitusjohtaja: Sote- ja maakuntauudistus mahdollisuus liikunnalle iltasanomat 03:01 23.02

Mikko Salonen uskoo, että huippu-urheilulla on merkitystä myös lasten liikunnan innostajana.


Näkökulma: Patrian toimitusjohtajan piti uhrata joko itsensä tai alaisensa - kolme Patrian työntekijää sai lähteä Uganda-kohun takia iltalehti 21:09 21.02

Patrian toimitusjohtajan Olli Isotalon piti päättää, antaako hän potkut vai ottaako hän potkut, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen. Kaksi viikkoa jatkuneessa Uganda-kohussa kolhuja kilpeensä saanut Patria piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa valtionyhtiö kertoi oman näkemyksensä viime viikkojen tapahtumista ja niiden taustoista toimitusjohtajansa Olli Isotalon suulla. Keskiviikkoisessa tiedotustilaisuudessa kuultiin kaksi uutista. Ensimmäinen oli se, että Isotalo kertoi lukeneensa yhtiön Romania-kuviosta tiistaina Iltalehdestä.


Uganda-kohu: Miksi kolme alaistasi sai lähteä, mutta et sinä, Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo? iltalehti 21:07 21.02

Patrian toimitusjohtajan mielestä on toimittajien tehtävä selvittää, miksi ex-ministeri Suvi Lindén oli yhtiön esitteiden kanssa Afrikassa: ”En tiedä miksi meidän pitäisi”. Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo järjesti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa yhtiö halusi tarkentaa kertomustaan markkinointitoimista Ugandassa ja Mosambikissa sekä avata enemmän yhteyksistään Ugandassa kuolleeseen liikemieheen. Patria väitti aluksi, että se ei tuntenut liikemiestä, joka oli yhtiön mukaan omatoimisesti printannut myyntiesitteet mukaansa. Keskiviikkona Isotalo kuitenkin kertoi, että liikemiehen ja Patrian välinen yhteydenpito oli alkanut jo vuonna 2016 - pitäen sisällään liikemiehen ja Patrian myyntipäällikön välillä ainakin 18 sähköpostiviestiä ja neljä tapaamista, mukaan lukien illallistapaamisen.


Lintilä: Luottamus Patrian toimitusjohtajaan ei ole mennyt MTV 18:23 21.02

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä (kesk.) ei katso, että Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalon luottamus olisi Uganda-jupakan seurauksena heikentynyt.


Patria julkaisi kuuden kohdan toimenpidelistan – näin yritys aikoo huolehtia, ettei Ugandan kaltainen virhe toistu iltasanomat 18:19 21.02

Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo sanoi keskiviikkona että yhtiö aikoo ottaa opiksi Uganda-kohusta. Hän peräänkuulutti, että yhtiössä tarvitaan eettisyyskoulutusta.


Hehkutetun yrityksen perustajalle tuomio: Mursi nuorten start up -unelman – ”Kaikki sanoivat, ettei ideoita voi varastaa” MTV 17:36 21.02

Kirill Shevchenko ja hänen ystävänsä olivat uurastaneet vuoden ja pistäneet rahojaan likoon saadakseen hävikkiruokaa välittävän sovelluksensa markkinoille, mutta juuri ennen sen julkistusta erotettu entinen toimitusjohtaja julkaisi oman sovelluksensa – vastaavalla toteutuksella.


Patrian toimitusjohtaja kuvailee yhteydenpitoa Ugandassa kuolleen liikemiehen kanssa: ”Hidastettua ping-pongia ajo-ohjeet mukaan lukien” iltasanomat 17:35 21.02

Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo ei aio erota Uganda-kohun takia. Hän kokee kantavansa parhaiten vastuun laittamalla asioita kuntoon Patrian sisällä.


Lintilä: Luottamus Patrian toimitusjohtajaan ei ole mennyt iltasanomat 17:19 21.02

Ministeri Lintilän mukaan ei ole tullut julki mitään sellaista, joka olisi muuttanut Isotalon asemaa.


Lintilä: Luottamus Patrian toimitusjohtajaa ei ole mennyt MTV 17:11 21.02

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) katsoo, että luottamus Patrian toimitusjohtajaan Olli Isotaloon ei ole heikentynyt Uganda-jupakan seurauksena.


Kohukirjeen lähettänyt myyntipäällikkö ei jatka Patrian palveluksessa iltalehti 16:49 21.02

Kuolleelle suomalaiselle liikemiehelle valtuutuskirjeen antanut myyntipäällikkö ei jatka Patrian palveluksessa. Patrian toimitusjohtajan Olli Isotalon haastattelu tiedotustilaisuuden jälkeen. Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo kertoi asiasta tiedotustilaisuudessa Helsingissä.


Patrian toimitusjohtaja myöntää: Ugandassa kuolleen kanssa keskusteltiin palkkiomallista uusisuomi 15:55 21.02

Ugandassa menehtynyt suomalaisliikemies ja Patrian myyntipäällikkö olivat alustavasti keskustelleet tuntiperustaisesta palkkiomallista, kertoo valtion enemmistöomistaman puolustustarvikeyhtiön toimitusjohtaja Olli Isotalo.


Patria tiukentaa prosessejaan Uganda-jupakan seurauksena – jatkossa päätökset tehdään johtoryhmässä MTV 15:49 21.02

Puolustustarvikevalmistaja Patria aikoo tiukentaa prosessejaan Uganda-jupakan seurauksena. Toimitusjohtaja Olli Isotalo sanoi kuitenkin, että koko asian läpikäyntiin menee vielä viikkoja ja kuukausia.


Uutiset