Maria Nordin raskaudestaan blogissa: ”Se on ihanaa” iltalehti 15:22 14.01

Laulaja Reino Nordinin perhe lomailee parhaillaan Thaimaassa. Maria Nordin kertoo, että aikoo olla stressaamatta raskausaikanaan. Laulaja Reino Nordin kertoi tänään sunnuntaina Facebook-sivuillaan, että hänen ja Maria-vaimon perhe kasvaa kolmannella lapsella. - Tiedotusluontoinen asia. OBS! Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte.


Tämä nelikko kääntää päät — vaaleat Salatut elämät -kaunottaret juhlivat viimeisen päälle tyylikkäinä iltalehti 09:03 13.01

Monika Lindeman, Irina Vartia, Tiia Elg ja Nora Rinne säteilivät Venla-gaalassa, vaikka voittoa ei tullutkaan. Salatut elämät oli Kultainen Venla -gaalassa ehdolla Vuoden ohjelmaksi. Sarja jäi kuitenkin ilman palkintoa. Salatut elämät -näyttelijät Monika Lindeman, Irina Vartia, Tiia Elg ja Nora Rinne vakuuttivat, että pettymys ei heitä vaivaa. Iloiset naiset aikoivat suunnata gaalaporukan yhteisille illallisille ja aikoivat miettiä sen jälkeen, jatkavatko vielä iltaa.


Salkkarit-tähti Tiia Elg lähettää söpöjä synttäriterveisiä tanssiparilleen: "Olet timanttia" mtv 14:59 11.01

Salkkareista tuttu näyttelijä Tiia Elg on myös ammattitanssija. Kaunotar lähetti Instagram-tilillään suloisella kuvalla terveisiä tanssipartnerilleen tämän syntymäpäivänä.


Illan Sensuroimaton Päivärinta -jakso käynnistyi myöhässä teknisten ongelmien vuoksi iltalehti 20:11 20.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan mielenkiintoisista ja erikoisistakin teemoista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi konkaripolitikko Päivi Räsäsen sekä Aistien talossa seksipalveluita tarjoavan avioparin Tiia ja Jouni Forsströmin. Jakson piti mennä julki kello 19, mutta teknisten ongelmien vuoksi julkaisu viivästyi vajaan tunnin. Nyt jakso on kuitenkin julki. IL-TV pahoittelee viivästystä.


Seksityöntekijä yllättyi asiakaskunnastaan: hyvännäköisiä, kaksi-kolmekymppisiä miehiä, jotka ”hyvin varusteltu” iltalehti 20:08 20.12

Seksityötä Espoossa harrastava pariskunta Tiia ja Jouni Forsström vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Tiia Forsström kertoi ohjelmassa, minkälainen asiakaskunta heidän Aistien talossaan käy. Skaala on laaja. - Asiakkaita yhdistää oikeastaan kaksi tekijää: valtaosa heistä on miehiä, ja jokaisella on seksuaalielämää tai seksuaalisia tarpeita, ei ole esimerkiksi aseksuaalisia. Mitään muita yhdistäviä tekijöitä ei sitten olekaan. On pareja, on naisia, 18-vuodesta ylöspäin minkä ikäisiä ihmisiä tahansa. Osasin odottaa tiettyyn pisteeseen asti, että skaala on laaja ja stereotypiat seksiä ostavista ihmisistä eivät välttämättä pidä paikkaansa, mutta olin silti yllättynyt.


Seksityöntekijä yllättyi asiakaskunnastaan: ”Hyvännäköisiä, kaksi-kolmekymppisiä miehiä, joilla on iso muna” iltalehti 20:08 20.12

Seksityötä Espoossa harrastava pariskunta Tiia ja Jouni Forsström vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Tiia Forsström kertoi ohjelmassa, minkälainen asiakaskunta heidän Aistien talossaan käy. Skaala on laaja. - Asiakkaita yhdistää oikeastaan kaksi tekijää: valtaosa heistä on miehiä, ja jokaisella on seksuaalielämää tai seksuaalisia tarpeita, ei ole esimerkiksi aseksuaalisia. Mitään muita yhdistäviä tekijöitä ei sitten olekaan. On pareja, on naisia, 18-vuodesta ylöspäin minkä ikäisiä ihmisiä tahansa. Osasin odottaa tiettyyn pisteeseen asti, että skaala on laaja ja stereotypiat seksiä ostavista ihmisistä eivät välttämättä pidä paikkaansa, mutta olin silti yllättynyt.


Illan Sensuroimaton Päivärinta -jakso myöhässä teknisten ongelmien vuoksi iltalehti 19:39 20.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan mielenkiintoisista ja erikoisistakin teemoista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi konkaripolitikko Päivi Räsäsen sekä Aistien talossa seksipalveluita tarjoavan avioparin Tiia ja Jouni Forsströmin. Jakson piti mennä julki kello 19, mutta teknisten ongelmien vuoksi julkaisu viivästyy. IL-TV pahoittelee viivästystä.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: vieraina Päivi Räsänen sekä seksipalveluja tarjoava aviopari iltalehti 13:44 20.12

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan mielenkiintoisista ja erikoisistakin teemoista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi konkaripolitikko Päivi Räsäsen sekä Aistien talossa seksipalveluita tarjoavan avioparin Tiia ja Jouni Forsströmin. Räsänen on poliitikko, joka herättää tunteita. Oman julkisuuskuvansa lisäksi entisen sisäministerin ja nykyisen puolustusvaliokunnan varajäsenen kanssa puhutaan muun muassa kohutusta tietovuotojupakasta sekä kännisestä sekoilusta eduskunnassa - sekä tietysti eilen Ilta-Sanomien kautta esiin nousseesta Teuvo Hakkaraisen häneen kohdistamasta hiusten repimisestä vuosi sitten.


Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat yhä mysteeri - Evira: eivät johdu lintuinfluenssasta iltalehti 17:38 15.12

Evira jatkaa kyhmyjoutsenten kuolinsyyn tutkimusta ensi viikolla. Helsingin salaperäiset joutsenkuolemat ovat yhä mysteeri. Ylitarkastaja Tiia Tuupanen Evirasta kertoo perjantai-iltapäivänä, että kyhmyjoutsenten kuolinsyy ei ole ainakaan lintuinfluenssa.


Salkkareiden joulukalenterissa kiperä kysymys Evan menneisyydestä – tiedätkö vastauksen? mtv 11:28 12.12

Salkkareiden joulukalenterissa aukeaa luukku joka päivä aattoon asti. Tällä kertaa näyttelijä Tiia Elg esittää kiperän kysymyksen Evan menneisyydestä. 


Yle: Katso mahtava video Kaisa Mäkäräisestä - joulupukki tuo pienelle tytölle mieluisan lahjan: ”Minä varmana tiiän” iltalehti 14:03 06.12

Ylen Urheilu-Suomi-dokumentissa käsitellään urheilusankareitamme. Kaisa Mäkäräistä ajoi eteenpäin kova halu päästä pois Kainuusta. Nyt kokenut ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on vakiintunut maailmantähti, mutta Ylen Urheilu-Suomi-dokumenttisarjan tuoreessa nähdään nuorempi Mäkäräinen. Harvinaisissa videoissa hiihtelee pikkutyttö Kainuun pakkasissa. Matka Ristijärven kunnasta maailmalle on ollut pitkä. Maantiede määritti nuorena lajivalinnan.


Nyt on kuumaa! Tiia Elg ja komea tanssipari upeana parketilla – korot katossa mtv 17:15 05.12

Salkkareista tuttu näyttelijä Tiia Elg on myös ammattitanssija. Kaunotar juhlisti upeaa tanssikilpailusuorituista Instagram-tilillään.


Salkkarit-kaunotar Tiia Elg kokee kaikkien näyttelijöiden painajaisen: "Käy melkein sääliksi" mtv 21:50 29.11

Salkkarit-kaunottaren huumorintajua koeteltiin Subin uutuusohjelmassa, kun hän saapuu lavastettuihin koekuvauksiin, jotka ovat kuin painajaisesta.


Tiia Vanhatapio puhuu kulttuurieroista: "Suomalaiset kiroilevat, ruotsalaiset itkevät" mtv 20:03 27.11

Suomessa mittavan uran tehnyt muotisuunnittelija Tiia Vanhatapio muutti Ruotsiin vuonna 2015. Hän oppinut tuntemaan suomalaisten ja ruotsalaisten kulttuurierot. 


Raskaan sarjan tyrmäyskone tuhosi vastustajansa ja uhosi maailmanmestarille: ”Menetkö vielä kyykkyyn virtsatessasi?” iltalehti 13:24 05.11

Deontay Wilder kaunisteli vaikuttavaa tilastoaan Bermane Stivernen kustannuksella WBC-liiton mestaruusottelussa. Wilder tyrmäsi Stivernen ensimmäisessä erässä New Yorkin Brooklynissa järjestetyssä nyrkkeilyillassa. Ottelussa paremmuus ei jäänyt epäselväksi, sillä kotilyleisölleen esiintynyt Wilder iski vastustajansa lattiian kolmeen otteeseen. Miehet kohtasivat kaksi vuotta sitten, jolloin haitilainen kärsi pistetappion. Nyt Wilder sai paikkailtua tilastotahraansa. Amerikkalainen on voittanut kaikki muut 38 ammattilaisotteluaan tyrmäyksellä.


Uutiset