Uhkaillut näpistelijä piinasi yrityksiä Joensuussa – ”Puuttukaapa niin tiiätte, miten käypi” MTV 07:39 12.07

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1993 syntyneen miehen lukuisista näpistyksistä, varkauksista ja pakottamisesta sakkoihin.


Tyrmäävä pari! Menestykseen tanssinut Salkkarit-tähti Tiia Elg poseeraa tulikuumassa kuvassa mtv 07:11 22.06

Salkkarit tähti Tiia Elg julkaisi Instagramissa upean kuvan tanssiparinsa kanssa.


Antti Tuisku jujutti lomalla ravintolatyöntekijää - keksi riettaan salanimen: Ystävä poistui paikalta iltalehti 12:51 25.05

Poptähti Antti Tuisku kertoo Instagramissa tekemästään pilasta. Laulaja Antti Tuisku lomailee parhaillaan Kaliforniassa. Hän innostui lomallaan tekemään pikkutuhman pilan pikaruokaravintolan työntekijälle. Laulaja kertoi asiasta Instagram storiesissaan. - Mie tiiän, että tää on taas niin kuin ihmisten mielestä maailman typerintä ja lapsellisinta, mutta meillä on ollut Annan kanssa sellainen suunnitelma, että kun me mennään tilaamaan jotain, niin annetaan eri nimet, kertoo Tuisku videolla alustukseksi.


Kuuma tanssipari! Salkkarit-kaunotar Tiia Elg suhdehuhuista: "Joillakin on säpinää ja joillakin ei" mtv 10:20 28.04

Salkkareista tuttu Tiia Elg menestyy kilpatanssijana. Suhdehuhuihin kaunotar ei sanoa juuta eikä jaata. 


Rikostoimittajan kommentti: Madsenin murhatuomio oli ainoa oikea – selitysten jatkuva muuttuminen vei keksijältä uskottavuuden MTV 18:14 25.04

Tanskalaiskeksijä Peter Madsen tuomittiin tänään Kööpenhaminan käräjäoikeudessa toimittaja Kim Wallin murhasta elinkautiseen vankeuteen, ja kukaan tuskin yllättyi tuomiosta, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimittaja Tiia Palmén. 


MTV Turun puukkoiskun oikeudenkäynnissä: "Näytti siltä, että hän saalistaa ihmisiä" MTV 08:06 24.04

Turun joukkopuukotuksesta syytetyn Abderrahman Bouananen käytös on herättänyt hämmästystä oikeudenkäynnin aikana. Turussa oikeudenkäyntiä seuraavan MTV Uutisten rikostoimittaja Tiia Palménin mukaan lääkäri tutki Bouananen viikonloppuna.


Koulukavereiden tiet erkanivat - 16-vuotias poika alkoi vainota ja pommittaa mustasukkaisilla viesteillä: ”Sähän tiiät, et mä löydän sut aina” iltalehti 11:11 07.04

16-vuotias tekaisi myös Twitteriin ja Facebookiin sivut toisen pojan nimissä ja kuvalla. Nuori ammattiopistolainen joutui oudon ikävään tilanteeseen, kun hänen yläasteaikainen kaverinsa takertui häiritsevän tiukasti häneen. Vanha kaveri pommitti häntä mustasukkaisuutta tihkuvin viestein somessa ja liimautui kantaan uudessa koulussa. Osapuolet olivat olleet hyviä ystäviä käytyään yhdessä kolme luokkaa yläastetta. Peruskoulun jälkeen heidän tiensä erkanivat hetkeksi, mutta koska pienessä maakunnassa ei ole paljon opiskelupaikkoja, päätyivät he samaan koulurakennukseen jatko-opintoihin: toinen ammattiopistoon ja toinen lukioon.


Antti Tuiskun kiertueen avauskeikka alkoi yllättävästi: ”Mie tiiän et tykkään puhua itsestäni” iltalehti 21:10 30.03

Antti Tuiskun 9 keikkaa kattava Mun on pakko twerkkaa -kiertue starttasi tänään lauantaina Tampereen loppuunmyydyssä Tähti- areenassa. Keikka alkoi yllättävästi, sillä Antti Tuisku aloitti keikkansa pitkällä puheella. -Mie tiiän, et tykkään puhua itsestäni, Tuisku sanoi piilossa verhojen takana.


Robottien rakentaja tanssikilpailussa – kahden robotin kanssa! stara 21:00 30.03

Kaikki tuntevat robottitanssin, mutta miltä kuulostaa tanssi oikeiden robottien kanssa?


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 30.03

Kaikki tuntevat robottitanssin, mutta miltä kuulostaa tanssi oikeiden robottien kanssa?


Luvassa helteinen pelasti Trumpin Suomen superpäivän yllättävässä pestissä

Uutiset