Napoleonin päähineelle huudettiin rutkasti odotettua korkeampi hinta MTV 20:32 18.06

Napoleonin, tiettävästi Waterloon taisteluissa käyttämä hattu on huutokaupattu maanantaina Ranskan Lyonissa. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.


Poimittu tiettävästi Waterloon taistelukentältä: Napoleonin hattu huutokaupataan Ranskassa – ylittääkö myyntihinta jälleen odotukset? MTV 14:24 18.06

Ranskan keisari Napoleon Bonapartelle (1769–1821) väitetysti kuulunut hattu huutokaupataan maanantaina Ranskan Lyonissa, kertoo uutistoimisto AFP.


Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – mukana myös YK:n pääsihteeri MTV 15:10 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna. Presidentti Niinistön lehdistötilaisuus katsottavissa täältä.


Live klo 16.00: Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – katso presidentti Niinistön lehdistötilaisuus suorana MTV 15:10 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna.


Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – Niinistön vieraaksi huomenna YK:n pääsihteeri Antonio Guterres MTV 05:24 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna.


Valtteri Bottaksen jatkosopimus lähellä uusisuomi 16:44 12.06

Spekuloinnit Valtteri Bottaksen F1-uran jatkosta voitaneen pian lopettaa. Tiettävästi Bottaksella ja Mercedeksellä on molemminpuolinen halu jatkaa yhteistyötä.


Syyrian Assad aikoo tavata Kim Jong-unin Pohjois-Koreassa: ”Olen varma, että hän saavuttaa lopullisen voiton” iltasanomat 00:46 04.06

Jos tapaaminen toteutuu, kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Kim Jong-un kohtaa toisen valtionjohtajan Pjongjangissa.


Salamurhatuksi luultu Babtshenko sittenkin elossa – "Ei ollut muuta tapaa" MTV 17:29 30.05

Eilen tiettävästi kuoliaaksi ammuttu venäläistoimittaja Arkadi Babtshenko on sittenkin hengissä. Mies kertoi tiedotustilaisuudessa lavastetusta salamurhastaan.


Uutistoimistot: Salamurhatuksi luultu Babtshenko sittenkin elossa – "Ei ollut muuta tapaa" MTV 17:29 30.05

Eilen tiettävästi kuoliaaksi ammuttu venäläistoimittaja Arkadi Babtshenko on uutistoimistojen mukaan sittenkin hengissä.


Professori Nokian ex-johtajan agenttipaljastuksista: syytä selvittää valtion tasolla - ”Vakavuus riippuu siitä, mitä sinne on toimitettu” iltalehti 11:34 26.05

Iltalehti kertoi paljastuksia liittyen Nokian ex-huippujohtajaan, puolalaiseen Stefan Widomskiin. Iltalehti vieraili Vantaalla metsässä kätköllä, jossa Widomski tiettävästi luovutti materiaalia Puolaan. Helsingin yliopiston poliittisen historian professori Kimmo Rentola pitää Iltalehden kertomia paljastuksia Nokian entisen vientijohtaja Stefan Widomskin ja Puolan sotilastiedustelupalvelun välisestä keskinäisestä sitoumuksesta vakavina ja selvittämisen arvoisena.


Täällä asuvat Suomen eteläisimmät porot! Kuvat kaverusten touhuista – "Jokaisella on oma luonteensa" MTV 07:05 26.05

Nuuksiossa sijaitsee tiettävästi Suomen eteläisin poropuisto. Siellä elää viisi poroa: Oscar, Niila, Nella, Taika ja Lumi. Olosuhteiden tuomiin haasteisiin on puistossa vastattu.


Helsinki-Vantaalla paljastunut lasten salakuljetus siirtyy syyttäjälle - lapset aiottiin kuljettaa Irlantiin tekaistuilla Etelä- Afrikan passeilla iltalehti 11:23 25.05

Lasten salakuljetuksesta on vangittu epäiltynä zimbabwelainen nainen. Rajavartiolaitos kertoo saaneensa valmiiksi kahden lapsen salakuljetusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla koskeneen esitutkinnan. Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että epäillyn naisen tarkoituksena on ollut kuljettaa lapset Suomen kautta Irlantiin lasten huoltajan luokse. Nainen ja lapset olivat käyttäneet matkustamiseen Etelä-Afrikan passeja, vaikka heillä ei tiettävästi ole ollut kyseisen maan kansalaisuutta.


Kerhotilaa tulitettiin rynnäkkökiväärillä Lappeenrannassa – kolme vangittu epäiltynä murhan yrityksestä iltasanomat 15:21 22.05

Laukaukset menivät seinistä läpi, mutta kukaan ei tiettävästi saanut vammoja.


Kerhotilaa tulitettiin konekiväärillä Lappeenrannassa – kolme vangittu epäiltynä murhan yrityksestä iltasanomat 15:21 22.05

Laukaukset menivät seinistä läpi, mutta kukaan ei tiettävästi saanut vammoja.


Suomessa ei Göteborgin kaltaista ohjeistusta tyttöjen suojeluksi – Tutkimusprofessori: ”Ilman muuta tarvetta uusille keinoille” MTV 12:35 22.05

Suomalaisilla lentokentillä ei tiettävästi ole Göteborgin kaupungin kaltaista ohjeistusta, jolla pyrittäisiin estämään tyttöjen pakkoavioliitot ja ympärileikkaukset.


Israel kertoo käyttäneensä F-35-hävittäjää ensi kertaa taistelussa iltasanomat 10:50 22.05

Israel on käyttänyt tiettävästi ensimmäisenä maana amerikkalaista F-35-häivehävittäjää taistelutehtävissä.


Israel kertoo käyttäneensä F-35-hävittäjää taistelutehtävissä iltasanomat 10:50 22.05

Israel on käyttänyt tiettävästi ensimmäisen maana amerikkalaista F-35-hävittäjää taistelutehtävissä, kertoo Jerusalem Post -lehti.


Maailman nuorin äiti synnytti terveen pojan vain 5-vuotiaana – lapsen isä jäi mysteeriksi: Nyt Lina, 84, asuu köyhissä oloissa MTV 20:20 19.05

Muutamia päiviä äitienpäivän jälkeen vuonna 1939, 79 vuotta sitten, maailman tiettävästi nuorin äiti synnytti lapsen 5-vuoden, seitsemän kuukauden ja 21 päivän ikäisenä. Hän on nyt 84-vuotias Lina Medina – eikä vieläkään tiedetä, kuka hänen lapsensa isä oli.


Meghanin ja Harryn salainen häälahjalista - listalla näkyy yhteisen kodin perustaminen iltalehti 10:28 14.05

Meghan Marklella ja prinssi Harrylla lähimmilleen salainen lahjatoivelista. Ensi lauantaina vihittävillä Meghan Marklella ja prinssi Harrylla on läheisimmilleen salainen häälahjalista. Julkisesti pari on toivonut häälahjojen hankkimisen sijaan lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Lähimmät haluavat joka tapauksessa muistaa hääparia tavara- tai muilla lahjoilla. The Sun -lehden tietojen mukaan hääparin toivelistalla on muun muassa huonekaluja tyylikkäästä Soho Home -liikkeestä. Tiettävästi molemmat pitävät huonekalu- ja sisustusliikkeen kodikkaan klassisesta, mutta näyttävästä tyylistä.


Turun puukottajan lapsuudenystävä: Uzbekkimies aivopesi puukottajan MTV 15:55 09.05

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa käytiin tänään läpi puukottajan teini-ikäisestä asti tunteneen miehen aiemmin salattuja poliisikuulustelujen osia. Miestä itseään ei pystytty kuulemaan enää oikeudessa, sillä hän on tiettävästi poistunut maasta.


kohtelusta Tivoli Sariolassa pelaaja kaupattiin kaksi Penille vihollisia toisilleen Vilhunen

Uutiset