Suomen NHL-komeetta Jesperi Kotkaniemi ei tule MM-Leijoniin - nyt syy selvisi: Suoraan leikkauspöydälle iltalehti 07:02 24.04

Montreal Canadiens tiedotti, että nuori hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on käynyt polvileikkauksessa. NHL:n Montreal Canadiensin nuori suomalaiskomeetta Jesperi Kotkaniemi on käynyt polvileikkauksessa, seura tiedotti. Samalla selvisi syy sille, miksi Kotkaniemeä ei nähdä tämän kevään MM-kisoissa Leijonien paidassa. Tiedotteen mukaan operaatio oli vasempaan polveen tehty artroskooppinen leikkaus. Sen suoritti tohtori Thierry Pauyo Montrealissa.


Dome Karukoski vastaa Tolkienin perikunnan moitteeseen: ”Toivon, että he näkisivät elokuvan” iltalehti 22:06 23.04

Ohjaaja Dome Karukoski muistuttaa, että hänen tarkoituksenaan on tehdä menestyskirjailija J.R.R. Tolkienista niin hyvä elokuva kuin mahdollista. Dome Karukosken ohjaaman Tolkien-elokuvan ensi-ilta sai dramaattisen sävyn, sillä menestyskirjailija J.R.R. Tolkienin perikunta ei hyväksy Karukosken ohjaamaa elokuvaa. Etenkin Taru sormusten herrasta -kirjasta muistetun kirjailijan jälkeläiset julkaisivat tiistaina tiedotteen, jossa he ”haluavat tehdä selväksi, etteivät hyväksy elokuvaa, eivät ole antaneet siihen lupaa eivätkä ole millään tavoin osallistuneet sen tekoon”.


Dome Karukosken Hollywood-elokuvalle raju takaisku - Tolkienin perikunta ei hyväksy elokuvaa iltalehti 18:10 23.04

Kirjailija J.R.R. Tolkienin perikunta on julkaissut tiedotteen, jossa tyrmätään suomalaisohjaajan Tolkien-elokuva ja sen sisältö. Menestyskirjailija J.R.R. Tolkienin perikunta ei hyväksy Dome Karukosken ohjaamaa Tolkien-elokuvaa. Ikävät uutiset tulevat juuri, kun Karukosken ensimmäinen Hollywood-ohjaus on saamassa kansainvälisen ensi-iltansa. Suomessa vietetään parhaillaan elokuvan kutsuvierasnäytöstä. Taru sormusten herrasta -kirjasta muistetun kirjailijan jälkeläiset ovat julkaisseet tänään tiistaina tiedotteen, jossa he ”haluavat tehdä selväksi, etteivät hyväksy elokuvaa, eivät ole antaneet siihen lupaa eivätkä ole millään tavoin osallistuneet sen tekoon”. Asiasta on kertonut muun muassa Hollywood Reporter.


Poliisilta tiedote Stadin derbyn alla - pyytää jättämään soihdut ja paukkupommit kotiin iltalehti 18:41 22.04

Helsingin poliisi vetosi jalkapallokannattajiin veikkausliigakauden ensimmäisen Stadin derbyn alla. Helsinkiläisseurat HJK ja HIFK kohtaavat Veikkausliigassa tiistaina Telia-areenalla. Helsingin paikallisottelu palaa Veikkausliigaan yhden kauden tauon jälkeen, sillä viime kauden HIFK pelasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä. Stadin derby -nimeä kantava ottelu on aiempina vuosina kärsinyt paikoin järjestyshäiriöistä, ja nyt Helsingin poliisi julkaisi ottelun alla tiedotteen.


Li Andersson: Juha Sipilän lähtö helpottaa hallitusneuvotteluja – "Olen keskustellut Antin kanssa" yle 12:38 16.04

Anderssonin mukaan Sipilän eroilmoitus antaa viestin siitä, että keskusta ei ole ulkona hallitusneuvottelupöydästä. Keskustan tiedotteen mukaan puolueen kynnys hallitukseen on korkea.


Flyers valitsi uuden valmentajansa ? Alain Vigneaultista seurahistorian 21. päävalmentaja jatkoaika.com 01:40 16.04

Alain Vigneault on Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja. 57-vuotias Vigneault on aiemmin toiminut Canadiensin, Canucksin ja Rangersin päävalmentajana. Seuran oman tiedotteen mukaan kyseessä on useamman vuoden sopimus.


Flyers valitsi uuden valmentajansa - Alain Vigneaultista seurahistorian 21. päävalmentaja jatkoaika.com 01:40 16.04

Alain Vigneault on Philadelphia Flyersin uusi päävalmentaja. 57-vuotias Vigneault on aiemmin toiminut Canadiensin, Canucksin ja Rangersin päävalmentajana. Seuran oman tiedotteen mukaan kyseessä on useamman vuoden sopimus.


Entinen SaiPa-hyökkääjä Dmitri Nabokov, 42, on kuollut iltalehti 19:30 15.04

SaiPassa kaudella 2008-09 pelannut venäläishyökkääjä Dmitri Nabokov on kuollut. Venäläinen ex-jääkiekkosentteri Dmitri Nabokov on kuollut 42-vuotiaana. Asiasta tiedotettiin Nabokovin kotikaupungin Novosibirskin verkkosivuilla. Tiedotteen mukaan Nabokov kuoli vakavan sairauden murtamana. Nabokov oli aikansa suuri jääkiekkolupaus, mistä kertoo ykköskierroksen varaus NHL:ään. Chicago Blackhawks huusi sentterin nimen varaustilaisuuden 19:ntenä vuonna 1995.


Kokoomusministerit vastaavat Annika Saarikon sote-hyökkäykseen – tiukka näpäytys keskustaministereille iltasanomat 20:59 11.04

Tiedotteen ovat allekirjoittaneet Sanni Grahn-Laasonen, Antti Häkkänen, Paula Risikko ja Anne-Mari Virolainen.


Kokoomusministerit vastaavat Annika Saarikon sote-hyökkäykseen: ”Hankkeen vetovastuussa olleet keskustaministerit epäonnistuivat tehtävissään” iltasanomat 20:59 11.04

Tiedotteen ovat allekirjoittaneet Sanni Grahn-Laasonen, Antti Häkkänen, Paula Risikko ja Anne-Mari Virolainen.


Voimisteluliitto teki päätöksensä kohutun valmentajan Titta Heikkilän tapauksessa – ei kuitenkaan voi kommentoida asiaa iltalehti 13:34 09.04

Suomen Voimisteluliitto julkisti, että liiton kurinpitovaliokunta on tehnyt päätöksensä valmentaja Titta Heikkilää koskevassa asiassa. Suomen Voimisteluliitto kertoo, ettei valmentaja Titta Heikkilälle annettu toimitsijakieltoa. Tarkempaa tietoa liitto ei asiasta anna. Kurinpitovaliokunnan päätös on liiton tiedotteen mukaan saatettu ainoastaan Voimisteluliiton ja Titta Heikkilän itsensä tietoon.


Voimisteluliitto teki päätöksensä kohutun valmentajan tapauksessa – ei kuitenkaan voi kommentoida asiaa iltalehti 13:34 09.04

Suomen Voimisteluliitto julkisti, että liiton kurinpitovaliokunta on tehnyt päätöksensä valmentaja Titta Heikkilää koskevassa asiassa. Suomen Voimisteluliitto kertoo, ettei valmentaja Titta Heikkilälle annettu toimitsijakieltoa. Näin voi ainakin päätellä, sillä liitto ei kerro asiasta tarkemmin. Kurinpitovaliokunnan päätös on liiton tiedotteen mukaan saatettu ainoastaan Voimisteluliiton ja Titta Heikkilän itsensä tietoon.


HJK teki liikevoittoa yhdeksättä vuotta putkeen MTV 17:27 01.04

Jalkapallomestari HJK:n taustayhtiö tiedotti maanantaina tehneensä tilikaudella 2018 lähes puolen miljoonan euron liikevoiton ennen veroja. Verojen jälkeisen noin 350? 000 euron voiton seuran on tiedotteen mukaan tarkoitus sijoittaa stadionin meneillään olevaan peruskorjaushankkeeseen.


Muotisuunnittelija Mert Otsamo saa postimerkin iltalehti 13:11 29.03

Merkkien julkaisu liittyy Postin taidepalkintoon, jonka Otsamo pokkasi maaliskuussa. Muotisuunnittelija Mert Otsamo, 28, on saamassa oman postimerkin. Mies kertoo asiasta Facebookissaan, jossa hän on julkaissut Postin tiedotteen asiasta. Facebook-julkaisussa on myös kuva kahdesta tulevasta postimerkistä. – Syyskuun 11. päivä tulevat myyntiin postimerkit, joissa esitellään vaatesuunnittelija Mert Otsamon suunnittelemia veistoksellisia iltapukuja. Merkkien julkaisu liittyy Postin taidepalkintoon, joka myönnettiin Otsamolle maaliskuussa, Facebookissa kerrotaan.


Muistatko vielä? Hjallis Harkimo rakastui missiin – kaunotar lähetti jäätävän erotiedotteen kännykästään iltalehti 06:02 28.03

Hjallis Harkimon ja Helena Karihtalan rakkaus roihusi 11 vuotta sitten. Sen jälkeen Hjallis ei ole naisiaan tuonut julkisuuteen. Toimittaja Marko Lempisen torstaina ilmestyvä uutuuskirja Harkimo - Tarina likaisesta Harrysta (Otava) on auktorisoimaton teos. Kirjaa varten ei ole haastateltu Hjallis Harkimoa. Lempinen yrittää selvittää kirjassa sitä, mikä on totuus Harkimosta.


Lauri Markkanen jäi tarkkailtavaksi Torontoon ”äärimmäisen uupumuksen” vuoksi - ei pelaa seuraavassa ottelussa iltalehti 00:20 28.03

Chicago Bullsin Lauri Markkanen jätti tiistaina pelatun ottelun Toronto Raptorsia vastaan kesken. Ottelun jälkeen Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kertoi suomalaisen kärsineen väsymyksestä ja tunteneen olonsa veltoksi ottelun aikana. Nyt Bulls on kertonut lisää Markkasen tilanteesta. Joukkueen tiedotteen mukaan Markkanen koki ”äärimmäistä uupumusta” Raptors-ottelun avauspuoliskolla.


Pyörätuolilla kaatuminen johti kuolemaan - urheilulegenda Matti Launonen on poissa iltalehti 08:38 27.03

Pyörätuolipingiksen suomalainen legenda Matti Launonen on kuollut, kertoo muun muassa Pöytätennisliitto. Pyörätuolipöytätenniksen moninkertainen maailmanmestari ja paralympiavoittaja Matti Launonen on kuollut viime lauantaina, kertoo muun muassa Pöytätennisliitto. Vuonna 1944 syntynyt Launonen olisi täyttänyt tänä keväänä 75 vuotta. Pöytätennisliiton tiedotteen mukaan Launonen kaatui pyörätuolillaan kotonaan Floridassa jonkin verran ennen lauantaista kuolemaansa. Pyörätuoliin hän joutui lukioikäisenä auto-onnettomuuden jäljiltä. Asia käy ilmi Esko Heikkisen kirjoittamasta muistotekstistä, jonka historiatiedot perustuvat Esa Miettisen Pingpongista pöytätennikseen -teokseen.


Poliisi huolissaan – Vantaalla jopa 10-vuotiaat käyttävät viinaa, lääkkeitä ja huumeita stara 18:40 10.03

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on julkaissut Facebookissa huolestuttavan tiedotteen, jonka mukaan Tikkurilassa


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 10.03

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on julkaissut Facebookissa huolestuttavan tiedotteen, jonka mukaan Tikkurilassa


Uudenkaupungin puutaloalueella roihuavassa palossa kaksi vainajaa – pelastuslaitos kamppailee liekkejä vastaan: ”Tämä ei ole millään tavalla hallinnassa” iltasanomat 17:00 05.02

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan Uudessakaupungissa on suuri rakennuspalo.


Uutiset