Minkä lajin MM- ja EM-mitalisti Romy Tarangul on? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 15.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä NHL-seurassa Henri Jokiharju kiekkoilee? 2) Minkä lajin MM- ja EM-mitalisti Romy Tarangul on?


Metallican James Hetfield joutui vieroitukseen – nyt puhuu Lars Ulrich: ”Toivottavasti palaamme ensi vuonna”

iltalehti 21:52 14.10

Metallican rumpali Lars Ulrich kommentoi James Hetfieldin vieroitukseen menoa USA Todayn haastattelussa. –?Kuten tiedätte veljemme James on kamppailut vuosia riippuvuutensa kanssa. Hänen on nyt valitettavasti palattava vieroitukseen, Metallica tiedotti syyskuun lopussa. Metallican nokkamies on kärsinyt vuosia alkoholiongelmasta.


Tiedätkö, palavatko autosi takavalot? – Joka kolmas autoilija on joutunut vaaratilanteeseen toisen auton valottomuuden takia

yle 08:05 14.10

Uusissa autoissa saattaa palaa vain päiväajovalot, vaikka näkyvyys olisikin heikko. Liikenneturvan kyselyn mukaan vaaratilanteet ovat yleisiä.


Tiedätkö, mikä oli Magic Johnsonin pelinumero? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 14.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Kuka on eniten NHL-otteluita Chicago Blackhawksissa pelannut suomalainen? 2) Mikä oli Magic Johnsonin pelinumero, jonka Los Angeles Lakers on jäädyttänyt?


Tiedätkö, minä vuonna Timo Salonen voitti rallin maailmanmestaruuden? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä!

iltalehti 03:30 12.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Kenet suomalaisen Los Angeles Kings draftasi numerolla kolme vuonna 1997? 2) Missä kaupungissa jalkapallon MM-finaali pelattiin vuonna 1982?


Mikä oli "Rocket" Richardin etunimi?

iltalehti 05:55 11.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli "Rocket" Richardin etunimi? 2) Minkä lajin kilpailu on Hopman-cup?


Etukäteen kohuttu Yökylässä Maria Veitola -jakso tänään tv:ssä: Näin keskustelu Pyhimyksen kanssa etenee sanasta sanaan

iltalehti 07:10 10.10

Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo Maria Veitolalle musiikkipiirien synkistä salaisuuksista. Jo etukäteen kohuttu Pyhimys-jakso esitetään tänään Yökylässä Maria Veitola -sarjassa MTV3:lla. Kuohuntaa on aiheuttanut artistin, ristimänimeltään Mikko Kuoppalan, lausahdus, jossa hän kertoo toimittaja Maria Veitolalle musiikkipiirien raadollisuudesta. Sanasta sanaan keskustelu etenee näin: – Mikä sinua ahdistaa tai huolettaa eniten, kun tiedät ja tunnet miesten maailman ja äijäkerhot? Veitola kysyy Kuoppalalta.


Kuinka monta maalia Teemu Pukki on tehnyt tämän kauden Valioliigassa? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:55 10.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mistä sanoista Kansainvälisen yleisurheiluliiton lyhenne IAAF on peräisin? 2) Kuka johtaa jääkiekon Liigan pistepörssiä?


Mikä NFL-seura isännöi Lambeau Fieldia?

iltalehti 05:55 09.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Ville Niemisen NHL-ura päättyi kauteen 2006–07. Mikä oli viimeinen seura? 2) Kuka on ainoa irlantilaispelaaja, joka on kerännyt yli 50 syöttömerkintää Valioliigan historiassa?


Montako pistettä Aleksander Barkov teki viime kaudella? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 08.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Montako pistettä NHL:n runkosarjan paras suomalainen pistemies Aleksander Barkov teki viime kaudella? 2) Kuka voitti MM-Dohassa miesten seiväshypyn?


Voitto-robotti tietää, mitä kansanedustajasi on saanut aikaan – Pian tiedät sinäkin, jos tilaat Ylen kansanedustajakirjeen

yle 17:41 07.10

Robottijournalisti Voitto tiivistää kuukausittaiseen uutiskirjeeseen tärkeimmät tiedot kansanedustajasi työskentelystä.


Miten vanha on tennistähti Bianca Andreescu? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 07.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä maata jääkiekkoilja Mika Zibanejad on edustanut MM-tasolla? 2) Miten vanha on tennistähti Bianca Andreescu?


Tiedätkö, mikä on Semjon Varlamovin NHL-seura? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 04.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mikä on Semjon Varlamovin NHL-seura? 2) Kuka oli Ranskan kultakippari jalkapallon MM-kisoissa 2018?


Montako MM- ja olympiakultaa Katarina Witt voitti taitoluistelu-urallaan? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 03.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä KHL-joukkueessa Juuso Puustinen kiekkoilee? 2) Montako MM- ja olympiakultaa Katarina Witt voitti taitoluistelu-urallaan?


Tiedätkö, mitä maata mäkilegenda Helmut Recknagel edusti? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 02.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Minä vuonna Kärppien superlupaus Aatu Räty on syntynyt? 2) Mitä maata mäkilegenda Helmut Recknagel edusti?


Entisen Emmerdale-tähden kiusallinen video vuoti julkisuuteen: riisui kaveriporukalleen – nyt videosta puhuu koko Britannia

iltalehti 17:58 01.10

Kelvin Fletcher muistetaan Suomessa erityisesti roolistaan Emmerdalen Andy Sugdenina. Tiedätkö sen kaverin kaveriporukasta, joka lähtee aina kaikkeen mukaan pienen yllytyksen jälkeen? 35-vuotias Kelvin Fletcher taitaa olla omassa kaveriporukassaan juuri se kaveri. Britanniassa paikalliseen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun (Strictly Come Dancing) osallistuva Fletcher on ollut viime päivinä tanssikisan lisäksi julkisuudessa myös julkisuuteen vuotaneen strippausvideonsa vuoksi.


Minä vuonna Florence Griffith-Joyner juoksi sekä 100 että 200 metrin maailmanennätyksen?

iltalehti 05:55 01.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka pelaa alkavalla kaudella NY Rangersissa numero 10 selässään? 2) Rams on losangelesilainen NFL-seura. Missä kaupungissa Rams toimi vuodet 1995–2015?


Minkä vuonna Florence Griffith-Joyner juoksi sekä 100 että 200 metrin maailmanennätyksen?

iltalehti 05:55 01.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka pelaa alkavalla kaudella NY Rangersissa numero 10 selässään? 2) Rams on losangelesilainen NFL-seura. Missä kaupungissa Rams toimi vuodet 1995–2015?


Metallican James Hetfield joutuu vieroitukseen - kiertue peruttu: ”Veljemme on kamppaillut vuosia riippuvuuden kanssa”

iltalehti 09:50 28.09

Metallica on joutunut perumaan Australian ja Uuden-Seelannin kiertueensa. Syynä perumiselle on solisti James Hetfieldin päihderiippuvuus, jonka johdosta hän palannut vieroitukseen. –Kuten tiedätte veljemme James on kamppailut vuosia riippuvuutensa kanssa. Hänen on nyt valitettavasti palattava vieroitukseen, yhtye tiedottaa Facebookissa.


Tiedätkö, mitä NHL-seuroja Markus Granlund on edustanut ennen Edmonton Oilersia? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä!

iltalehti 03:00 28.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mitä NHL-seuroja Markus Granlund on edustanut ennen Edmonton Oilersia? 2) Minä vuonna Wilma Murto on syntynyt?


5 senttiä avaruuspuvut – näillä BC Nokia jatkoi kohutun ”Koko korvataan – pyysimme” – saamia tuomioita Volkswagen Trans­porterin ”Ilmeisesti eivät hirveästi

Hot topics