Game of Thrones -näyttelijän raju tilitys Dr. Philille: julkisuudella oli hirvittävät seuraukset – lukittautui neljän seinän sisälle ja halusi kuolla iltasanomat 16:55 18.04

Game of Thronesissa Sansa Starkia esittävä Sophie Turner on kokenut julkisuuden nurjan puolen jo hyvin nuorena.


Kimi Räikkönen Game of Thronesissa – F1-sarja julkaisi Jäämiehestä huikean kuvan MTV 18:00 15.04

Suositun Game of Thrones -fantasiadraamasarjan viimeisen eli kahdeksannen kauden ensimmäinen jakso on vasta tullut julki. F1-sarja fiilisteli sen kunniaksi kuvilla siitä, miltä formulatähdet Kimi Räikkönen ja Lewis Hamilton näyttäisivät ohjelmassa.


Kuoliko Tormund Game of Thronesin seitsemännen kauden päätösjaksossa? Näin asiaa kommentoi näyttelijä itse iltalehti 06:10 15.04

Kristofer Hivju on näytellyt Game of Thronesissa Tormund Giantsbanea vuodesta 2013. Norjalaisnäyttelijä Kristofer Hivju on tullut suomalaisille tutuksi lämminsydämisenä villinä Game of Thrones -fantasiasarjassa. Tormund tuntui Hivjun mukaan alusta asti omalta roolilta. Työ Game of Thronesissa avasi ovet myös kansainvälisille työmarkkinoille. Hivjun punainen tukka ja parta tunnistetaan Game of Thronesin myötä monessa paikassa. Hivju on suosiostaan ikionnellinen ja toivoo voivansa elättää itsensä näyttelijänä myös Game of Thronesin jälkeen. – Elämää muuttava rooli. Ensinnäkin, on hienoa näytellä hahmoa, joka tuntuu alusta asti oikealta. Olen oikea tyyppi tähän tehtävään. Mielestäni se on oikein. Tämä on ollut fantastista. Perheeni on auttanut parhaansa mukaan, Hivju kertoo.


Emilia Clarken Game of Thrones-kuvauksia varjosti kaamea salaisuus: ”Pieni osa aivoistani kuoli” iltalehti 15:23 10.04

Game of Thronesissa ensimmäisestä tuotantokaudesta asti näytellyt Emilia Clarke kertoo tuoreessa haastattelussa avoimesti aivoverisuonisairaudestaan. Game of Thronesin Daenerys Targaryenina tunnettu Emilia Clarke kertoo CBS:n tuoreessa haastattelussa aivovaltimopullistumistaan. Clarke on kertonut aiheesta myös aiemmin. Aivovaltimopullistumat tapahtuivat Clarken ollessa 24-vuotias. Mitään tarkkaa syytä asialle ei löydetty. Kaikki alkoi Clarken havahduttua pahaan pääkipuun treenatessaan kuntosalilla. Näyttelijä kiidätettiin sairaalaan aivokalvonalaisen verenvuodon takia. Hengenlähtö oli lähellä ja kivut olivat kovat. Sairaalassa tähti sai myös toisen aneurysman.


Uutiset