Khloe Kardashianin vauvan sukunimestä tuli ongelma - voiko nimi olla sama kuin pettäjämiehellä? iltalehti 02:46 19.04

Khloe Kardashianin äskettäin syntyneen lapsen sukunimi on sama kuin pettäjämies Tristan Thompsonilla. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson olivat kuukausi ennen lapsen syntymää päättäneet, että lapsen nimeksi tulee True Thompson. Vain muutamaa päivää ennen vauvan syntymää Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun kuvat hänestä suutelemassa vieraita naisia levisivät ympäri maailmaa.


Khloe Kardashian ja pettäjämies eivät ole puhuneet toisilleen päiväkausiin - Khloella radikaalit suunnitelmat iltalehti 12:42 17.04

Tuoreet vanhemmat Khloe Kardashian ja Tristan Thompson eivät ole puhuneet toisilleen moneen päivään. Asiasta uutisoineen TMZ-sivuston mukaan Khloen ja Tristanin parisuhde on kaikkea muuta kuin kunnossa. Khloe toki julkaisi äskettäin iloisen Instagram-päivityksen, jossa hän puhuu "meidän vauvasta". Vastasyntynyt pienkoinen sai myös nimekseen True Thompson, eli sukunimi on sama kuin Tristanilla. Khloe ja Tristan eivät ole puhuneet toisilleen useaan päivään. Khloe ei ole antanut anteeksi Tristanin pettämispuuhia. Tuore äiti suunnittelee muuttoa pois Clevelandista ja Thompsonin kodista heti kun Khloe ja True saavat lääkäreiltä matkustusluvan. TMZ:n mukaan Khloe aikoo muuttaa Los Angelesiin, jossa valtaosa Kardashianeista asuu.


Khloe Kardashian paljasti esikoisensa nimen: "Meidän pieni tyttömme" mtv 07:24 17.04

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin esikoinen sai nimekseen True Thompson.


Khloé Kardashian paljasti pienen lapsensa nimen iltasanomat 22:31 16.04

Khloé Kardashian kertoi Instagramissa, että hänen vastasyntyneen tyttärensä nimeksi tulee True Thompson.


Kris Jenner raivoaa: ”Tuhoan Tristan Thompsonin!” stara 17:30 15.04

Koripalloilija Tristan Thompsoniin äkkirakastunut realityperheestä tuttu Khloe Kardashian sai tietää,


Sarjapettäjän Instagramissa alkoi myrsky – 27-vuotiaalle koripalloilijalle kylmää kyytiä raskaana olleen Khloé Kardashianin pettämisestä iltasanomat 13:53 15.04

Koripalloilija Tristan Thompsonin tuorein Instagram-kuva on kerännyt lähes 300 000 kommenttia. Suurin osa niistä koskee sitä, että hän petti naisystäväänsä Khloé Kardashiania useiden naisten kanssa, kun Khloé odotti parin tyttövauvaa.


Vastasynnyttänyt Khloé Kardashian on jo antanut anteeksi pettäjämiehelleen: Ei ole enää edes vihainen iltalehti 12:25 13.04

Esikoistyttärensä saanut Khloé Kardashian elää tällä hetkellä sellaisessa rakkauskuplassa, että haluaa jättää pettämiskohun taakseen. Khloé Kardashian sai esikoistyttönsä eilen hurjan kohun keskellä. Hänen NBA-koripalloilijamiehensä Tristan Thompson joutui myrskyn silmään vain muutama päivä sitten, kun julkisuuteen tuli kuvia ja videoita hänen vehtailuistaan toisten naisten kanssa. Sisäpiiristä kuului huhuja, joiden mukaan Thompson on ollut suorastaan sarjapettäjä suhteen aikana.


Tyttö tuli! Khloé Kardashian sai esikoisensa – pettäjäksi syytetty koripalloilijarakas rinnalla mtv 08:24 13.04

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson ovat saaneet esikoisensa. 


Khloe Kardashianin pettäjämies on ”äärimmäisen katuvainen” iltalehti 22:10 12.04

Tuore isä Tristan Thompson katuu pettämistään. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson tulivat tänään vanhemmiksi, kun Khloe synnytti tyttövauvan. Pariskunnan tämä viikko on kaksijakoinen. Tristan jäi kiinni pettämisestä, kun Daily Mail julkaisi hänestä kuvia, jossa mies suutelee vierasta naista ja livahti toisen naisen kanssa hotelliin Khloen ollessa raskaana.


Khloe Kardashian synnytti tytön! Pettäjämies-Tristan mukana sairaalassa iltalehti 19:55 12.04

Khloe Kardashian on saanut tyttövauvan, TMZ-lehti kertoo. Khloe Kardashian on synnyttänyt tyttövauvan aikaisin torstaiaamuna Clevelandin ulkopuolella olevassa sairaalassa TMZ:n mukaan Khloen puoliso Tristan Thompson oli mukana sairaalassa, samoin kuin Kardashienin klaaniin kuuluneet Kourtney, Kim, Kris ja Khloen paras ystävä Malika.


Pettämisskandaali syvenee: käynnistivätkö arkaluontoiset videot Khloé Kardashianin synnytyksen? iltasanomat 17:12 12.04

Huhujen mukaan viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin synnytys käynnistyi tämän poikaystävästä, Tristan Thompsonista ilmi tulleiden pettämisväitteiden vuoksi.


Pettäjä-Thompsonille buuattiin ottelussa, äiti ja sisko lensivät Khloé Kardashianin tueksi synnytykseen iltalehti 16:55 12.04

Khloé Kardashian haluaa lähteä Clevelandista Los Angelesiin heti, kun se on pian syntyvän vauvan kannalta turvallista. IL-TV: Khloe Kardashian haluaa pitää lasketun ajan salaisena. NBA-koripalloilija Tristan Thompson palasi työhönsä vain päivää sen jälkeen, kun joutui pettämiskohun keskelle.


Khloe Kardashiania pettänyt koripallotähti palasi kentälle – joutui buuauksien kohteeksi mtv 13:44 12.04

Pettämispuuhissa jo kahteen kertaan kuvattu Tristan Thompson palasi sorvin ääreen, mutta sai heti buuauksia osakseen.


Tristan Thompsonin pettämishuhut jatkuvat - nyt julkisuuteen levisi seksinauha iltalehti 10:07 12.04

Khloe Kardashianin tulevan lapsen isä jatkaa seikkailujaan. Televisiotähti ja yrittäjä Khloe Kardashian, 33, on viimeisillään raskaana, mutta tulevan lapsen isää, Tristan Thompsonia, 27, ei näytä pahemmin parisuhteessa pysyminen nappaavan. NBA-pelaaja Thompson suutelee toista naista vasta hiljattain kuvatulla videolla. Suutelo tapahtui New Yorkissa, missä mies oli joukkueensa kanssa pelireissussa.


Viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin koripalloilijarakas pettämiskohun keskellä mtv 13:55 11.04

Jenkkisivuston mukaan Khloe Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.


Khloe Kardashian viimeisillään raskaana - kumppani Tristan Thompson kuvattiin suutelemassa toista iltalehti 09:14 11.04

Televisiotähti ja yrittäjä Khloe Kardashian odottaa esikoistaan. Khloe Kardashianin, 33,miesystävästä Tristan Thompsonista, 27, on vuotanut hämmentävä video julkisuuteen. Videolla Thompson suutelee toisen naisen kanssa. Video on kuvattu New Yorkissa kattoterassilla lauantaina 7.4. Kardashianin esikoista odotetaan syntyväksi tässä kuussa. Kardashian itse oli tapahtumahetkellä kotonaan Ohiossa. NBA-pelaaja Tristan Thompsonin videosta on uutisoinut esimerkiksi Daily Mail. Lehden mukaan Thompson suuteli naita, tanssi ja vietti aikaa ystäviensä kanssa. New Yorkiin mies saapui joukkueensa kanssa, sillä Cleveland Cavaliers pelaasi New York Knicksiä vastaan maanantaina.


Viimeisillään raskaana olevan Khloé Kardashianin poikaystävä joutui pettämishuhujen keskelle – mitä tapahtui Manhattanilla sijaitsevassa hotellissa? iltasanomat 05:06 11.04

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin poikaystävän, NBA-koripalloilija Tristan Thompsonin epäillään pettäneen puolisoaan.


Khloe Kardashian biletti vatsa pystyssä – tätä bilelookia harvoin näkee! stara 10:00 28.03

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 28.03

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin


Khloe Kardashian viimeisillään raskaana – upea alusvaatekuva julki stara 13:30 22.03

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin


44, juuri ostettu hautajaisiin – Hjallis Harkimo on johti italialaisjoukkueen kansainvälisessä kohta vuoden – mukaan pikkupoika roskaajille ”500 valiokuntapaikkansa

Uutiset