Tätä on hiihtohulluus: Auklandin veljekset hiihtivät norjalaiskollegansa kanssa tajuttoman matkan 32 tunnissa – legendalta välitön varoitus

MTV 17:20 31.03

Auklandin veljekset Anders ja Jörgen antoivat viikonloppuna norjalaiskollegansa Joar Thelen kanssa kunnioitettavan osoituksen hiihtohulluudesta. Kolmikko nimittäin tempaisi peräti 516 kilometrin mittaisen hiihtolenkin 32 tunnissa.


Kape Aihinen avautuu julkkisten vaatimuksista: ”Välillä on nyppinyt”

iltalehti 06:44 09.10

Atlantin yli -sarjan kokki ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä erilaisia toiveita on sadellut aivan väärällä hetkellä. Maata näkyvissä! Niin kuullaan vihdoin tänään Atlantin yli -sarjassa. Kapteeni Kenneth "Ketsu" Thelenin huudahdus tarkoittaa vain yhtä asiaa: julkkisten Atlantin ylitys päättyy tänään. Mukana olijoiden tunteet ovat ristiriitaiset. Esimerkiksi Lintu-purjeveneen kokki Kari "Kape" Aihinen ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka yksittäiset hetket ovatkin toisinaan tuntuneet raskailta. Sen on huomannut purjehdusta isännöinyt Joel "Jolle" Harkimokin. Kapelle on sadellut monenlaisia vaatimuksia jo itsessään vaativan matkan varrella.


Atlantin yli -kapteeni avautuu poikansa tragediasta: ”Ne määrät, kun olen itkenyt”

iltalehti 07:55 25.09

Kenneth Thelenin pojan ongelmista on puhunut julkisuudessa myös tämän eno Hjallis Harkimo. Julkkisten purjehdus Atlantin yli jatkuu tänään Suomen menestyneimmän kilpapurjehtija Kenneth Thelenin valvovan silmän alla. Hän toimii Lintu-purjeveneen kapteenina. Illan jaksossa Kenneth kertoo poikansa – ja samalla koko perheensä – suurista vastoinkäymisistä. Samoista ongelmista on kertonut aiemmin julkisuudessa muun muassa myös pojan eno Hjallis Harkimo. Kennethin lapsi on pahassa huumekoukussa.


Tänään tv:ssä: Janni Hussi yllättää Jolle-rakkaansa keskellä Atlanttia – ”Veti aika herkäksi”

iltalehti 07:02 11.09

Atlantin yli -sarjaa isännöivälle Joel ”Jolle” Harkimolle kihoavat kyyneleet silmiin, kun hän saa yllätyksensä. Linnun kapteeni Kenneth "Kentsu" Thelen pääsee tänään yllättämään sukulaispoikansa Joel "Jolle" Harkimon Atlantin yli -sarjassa. Tai oikeastaan yllätyksestä vastaa Jollen tyttöystävä ja nykyinen avovaimo Janni Hussi. Kuntovalmentaja on pyytänyt Kentsua antamaan Jollelle kirjoittamansa rakkauskirjeen jossakin matkan varrella. – Voi vittu, tämä on kirje! Jolle yllättyy ja hänen naamalleen leviää leveä hymy.


Hot topics