<


Onpa erikoinen koiran naama - kuin puoliksi meikattu: silmät kuin Aki Palsanmäellä iltalehti 00:42 02.09

Thaimassa asuva Lucky-koira herättää ihastusta omintakeisella värityksellään. Somemaailman uusi tähti on suloinen Lucky-koira. Chihuahua on hurmannut ihmisiä hyvin erikoisella ulkonäöllään. Koiran turkki on lähes kauttaaltaan valkoinen, mutta sen toisen silmän yllä on musta raita. Raita tuo mieleen tummalla siveltimellä rajatun kulmakarvan. Koira näyttääkin siltä, kuin sillä olisi jäänyt meikkituokio kesken - vain toinen kulma on piirretty. Kaiken kukkuraksi hauvalla on kauniit, eriväriset silmät. Kulmakarvan alta pilkistää jäänsininen iiris, kuin husky-koiralla. Toinen silmä taas on lämpimän ruskea. Silmien erivärisyydelle on lääketieteellinen termi, heterokromia.


Katso koskettava ele MM-kisojen supertähdeltä kaikkien aikojen murskavoitossa! Mestarisuosikin juhliminen myös kuohutti – seurauksena jopa tappouhkauksia asiantuntijalle yle 13:45 12.06

Yhdysvaltojen kaikkien aikojen murskavoitto Thaimassa herätti voimakkaita tunteita suuntaan ja toiseen. Kanadalainen asiantuntija sai kriittisten mielipiteiden jälkeen jopa tappouhkauksia.


380 000 euroa! alasti Hakuna Matataa tarkasti, Warsin ”mitä vihaisempi

Hot topics