Tuukka Tervosen kolumni: Miksei kukaan ajattele ilmastonmuutoksen hyviä puolia?

yle 06:45 05.11

Ilmastonmuutoksessa on paljon hyviäkin puolia, kuten Helsingin uppoaminen ja tiettyjen eläinten sukupuutto, kirjoittaa Tuukka Tervonen kolumnissaan.


Martta Tervonen kärsi uupumuksesta ja masentui, mutta häpeä esti hakemasta apua – Yksi yö muutti kaiken ja nyt hän haluaa jokaisen puhuvan

yle 08:30 27.10

Jopa joka neljännellä on työuupumuksen merkkejä. Oululainen Martta Tervonen haluaa vähentää mielenterveyteen liittyviä tabuja.


Jari Tervolle vaikein hetki Loiri.-kirjassa oli Joonas-pojan kuoleman käsittely: ”Tuntuu täysin kohtuuttomalta”

iltalehti 12:35 26.10

Jari Tervo tiesi jo etukäteen, että Vesa-Matti Loirin elämäkerta olisi valtava työmaa. Vaikein hetki osui loppumetreille, kun kirja oli jo kertaalleen kirjoitettu puhtaaksi. Kun Loiri.-kirjan (Otava) kirjoitustyö oli jo valmis, toukokuun lopulla uutisoitiin suru-uutisesta. Vesa-Matti Loirin Joonas-poika kuoli vain 37-vuotiaana sairauskohtaukseen kotonaan.


Tervo tyrmistyi Loiri-palautteesta: ”Pahimman luokan nutturapäistä moralismia”

iltasanomat 06:32 26.10

Jari Tervon Vesa-Matti Loiri -elämäkerta on ollut syksyn kohutuin kirja. Kirjailija itse hämmästyi palautteesta, jota tulvi kirjan sisältämistä seksielämän kuvauksista.


Jari Tervo juuttui Barcelonaan: Tulen täältä vaikka muulivankkureilla

iltasanomat 11:43 15.10

Mielenosoittajat ovat ottaneet oppia Hongkongista, Jari Tervo ihastelee.


Dr. Phil-ohjelmassa häkellyttävä Diana-väite: Kuolemantunnelissa olleen miehen käskettiin vaieta

iltalehti 21:01 08.10

Dr. Phil -ohjelmassa esitetään uusi väite liittyen prinsessa Dianan kuolemaan. Diana kuoli Pariisissa 31. elokuuta vuonna 1997 rajussa auto-onnettomuudessa. Tämä on asia joka varmuudella tiedetään, mutta salaliittoteorioita kuolemasta riittää. Syypäänä kuolemaan on pidetty paparazzeja, jotka jahtasivat Mercedes-Benz -autoa. Autossa olivat Ritz-hotellista poistuneet Diana, hänen rakastettunsa Dodi Al-Fayed, tämän henkivartija Tervor Rees-Jones ja kuljettaja Henri Paul. Kuljettaja kiihdytti auton jopa 160 kilometriin tunnissa, menetti auton hallinnan Alma-tunnelissa, osui Fiat Unoon ja törmäsi betonipylvääseen. Vain turvavöitä käyttänyt Rees-Jones säilyi hengissä.


Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo aiheuttivat yleisöryntäyksen – pettyneitä kuulijoita käännytettiin pois salista: Jenni Haukio kuunteli eturivissä

iltalehti 15:06 05.10

Taiteilija Vesa-Matti Loirin ja kirjailija Jari Tervon keskustelu Turun kirjamessuilla oli niin suosittu, että kaikki innokkaat kuulijat eivät mahtuneet paikalle. Suomalaisten rakastamat mestarit taiteilija Vesa-Matti Loiri ja kirjailija Jari Tervo naurattivat ihmisiä Turun kirjamessuilla. Kaksikko muisteli Loirin elämän vaiheita ja kommelluksia. – Meistä on tullut erittäin hyvät ystävät, Loiri sanoi.


Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo aiheuttivat yleisöryntäyksen – sali tyhjennettiin turvallisuussyistä: Jenni Haukio kuunteli eturivissä

iltalehti 15:06 05.10

Taiteilija Vesa-Matti Loirin ja kirjailija Jari Tervon keskustelu Turun kirjamessuilla oli niin suosittu, että kaikki innokkaat kuulijat eivät mahtuneet paikalle. Suomalaisten rakastamat mestarit taiteilija Vesa-Matti Loiri ja kirjailija Jari Tervo naurattivat ihmisiä Turun kirjamessuilla. Kaksikko muisteli Loirin elämän vaiheita ja kommelluksia. – Meistä on tullut erittäin hyvät ystävät, Loiri sanoi.


Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo Turun kirjamessujen lavalla – Tervo arvioi, että elämäkertaa kommentoineista hyvin harva lukenut kirjan

yle 12:02 05.10

Areenassa lähetetään myös Jörn Donnerin esiintyminen Turusta kello 16:n jälkeen.


Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo Turun kirjamessujen lavalla – Tervo arvioi, että elämäkertaa kommentoineista vain 6 prosenttia lukenut kirjan

yle 12:02 05.10

Areenassa lähetetään myös Jörn Donnerin esiintyminen Turusta kello 16:n jälkeen.


Suorana Areenassa kello 13.19: Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo Turun kirjamessujen lavalla – kommentoivatko elämäkerran vastaanottoa?

yle 12:02 05.10

Areenassa lähetetään myös Jörn Donnerin esiintyminen Turusta kello 16:n jälkeen.


Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo iskevät tarinaa Turun kirjamessujen lavalla – seuraa suorana Yle Areenasta kello 13.19

yle 12:02 05.10

Areenassa lähetetään myös Jörn Donnerin esiintyminen. Donner kertoo keväällä ilmestyneestä teoksestaan Viimeinen taisto.


Mystinen virhe Maikkarilta – Jari Tervo ilmoitettiin Huomenta Suomen vieraaksi, mies itse hämmästelee: ”Tieto ei koskaan ehtinyt minulle”

iltalehti 21:24 30.09

Huomenta Suomen omalta Twitter-tililtä pahoitellaan erikoista virhettä. MTV3:n tv-ohjelmatietojen mukaan Jari Tervon pitäisi esiintyä huomenna Maikkarin Huomenta Suomessa kello 8.37. Pienoinen mutka haastattelun esteenä kuitenkin on: tieto ei ole kantautunut kirjailija Jari Tervon korviin.


Jari Tervo katsoi illan uutisia ja ällistyi – kuuli olevansa tv-haastattelussa heti aamutuimaan: ”Minulla on valitettavasti muuta menoa”

iltasanomat 21:20 30.09

Kirjailija Jari Tervoa ei nähdä tiistaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa.


Moukarin SE-nainen ulos finaalista: ”Nyt pitää saada hetkeksi aivot narikkaan”

iltalehti 19:44 27.09

Krista Tervo kiskaisi lekansa lukuihin 68,25. Jatkoon olisi vaadittu roima ennätysparannus. –?Eka heitto oli hyvä, mutta se vähän lipsahti ja karkasi ulos sektorista. Toka oli varmistelua ja aika löysä. Kolmannella oli kaikki tai ei mitään -asenne. Sain ihan hyvin tehoja, mutta kyllähän se vähän söi rentoutta ja metrejä. Näin paketoi Krista Tervo urakkansa Dohan MM-kisojen moukariringissä. Hän lennätti lekansa karsinnan viimeisellä vedolla lukuihin 68,25 ja oli 21:s kolmenkymmenen urheilijan joukossa. Finaaliin pääsi 12 parasta.


Seiväshyppääjä Wilma Murto jäi MM-finaalin ulkopuolelle, Krista Tervolla sama kohtalo moukarissa

iltasanomat 19:12 27.09

Wilma Murto ja Krista Tervo jäivät lajeissaan MM-finaalien ulkopuolelle.


Finaalivaatimuksena Suomen ennätys – Krista Tervon MM-kisat nopeasti ohi

MTV 18:59 27.09

Krista Tervo jäi odotetusti ilman finaalipaikkaa yleisurheilun MM-kisojen naisten moukarinheiton karsinnassa Dohassa perjantaina. 


”Tässä on Suomen joukkueen potentiaalisin kisaturisti numero yksi” – toimittajat pohjustavat MM-kisojen avauspäivää

iltalehti 11:21 27.09

Aamulehden konkaritoimittaja Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen spekuloivat oheiselle videolla, montako mitalia Suomi Dohasta saa ja miten sujuu sinivalkoisten urheilijoiden avauspäivä aavikon paahteessa. Yleisurheilun MM-kisat alkavat perjantaina Qatarin Dohassa. Avauspäivän ohjelmassa on stadionilla vain alkukilpailuja. Suomalaisista mukana ovat Krista Tervo, Sara Kuivisto, Wilma Murto, Camilla Richardsson, Ella Junnila ja Simo Lipsanen. Puolenyön maissa alkaa naisten raastava maraton päälle 30 asteen helteessä. Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio Suomen joukkueesta sujahtavat asvaltin poltteeseen. Tämän vuoden ensimmäisen MM-mitalit jaetaan lauantain vastaisena yönä.


epäilen, etten ole Guaidon kannattajat valtasivat Kolppaselle ratkaiseva” Sportin tappiokierre

Hot topics