Professori lyttää rajusti Suomen teillä yleistyvät peltipoliisit: ”Suurin osa sakon saajista on riskittömiä ja viattomia kuskeja” iltasanomat 06:50 15.07

Professori Timo Tervo toteaa, että Suomessa keskitytään ainoastaan pistekohtaiseen nopeusvalvontaan, josta kärsivät pääasiassa riskittömät, selvin päin pientä ylinopeutta ajelevat suomalaiset.


Ensimmäisenä suomalaisnaisena 70 metrin rajan puhkaissut Krista Tervo pettyi pahasti EM-finaalissa: "Ei sitä voi mitenkään pehmentää" MTV 20:54 12.07

Yhtenä Suomen mitalitoivoista Gävlen alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kilpailuihin lähtenyt moukarinheittäjä Krista Tervo joutui pettymään pahasti loppukilpailussa. Hän jäi kuudenneksi vaisulla tuloksella 63,88.


Mitalitoivo Krista Tervo pettyi rajusti nuorten EM-kisoissa – 100 metrin finaalissa komea suomalaisvenyminen: "Kokemus oli superupea" yle 20:34 12.07

Krista Tervo ja Lotta Kemppinen kommentoivat kuudensia sijojaan yleisurheilun nuorten EM-kisoissa eri tunnelmissa.


Mitalisuosikki Krista Tervo pettyi rajusti nuorten EM-kisoissa – 100 metrin finaalissa komea suomalaisvenyminen: "Kokemus oli superupea" yle 20:34 12.07

Krista Tervo ja Lotta Kemppinen kommentoivat kuudensia sijojaan yleisurheilun nuorten EM-kisoissa eri tunnelmissa.


SE-nainen Krista Tervo pettyi pahasti nuorten EM-kisoissa – mitali jäi haaveeksi iltasanomat 19:29 12.07

Moukarinheittäjä Krista Tervon nuorten EM-kisat päättyivät isoon pettymykseen. Mitalisuosikki jäi kuudenneksi.


Lotta Kemppinen spurttasi satasen nuorten EM-finaalin kuudenneksi – Krista Tervo jäi kauas mitaleilta MTV 19:13 12.07

Suomen Lotta Kemppinen juoksi yleisurheilun alle 23-vuotiaiden 100 metrin EM-finaalissa hienosti kuudenneksi. Suomen ennätyksen tällä kaudella moukarinheitossa kiskaissut Krista Tervo oli moukarikisassa samaten kuudes.


Lotta Kemppinen spurttasi satasen nuorten EM-finaalin kuudenneksi – Krista Tervo jäi kauaksi mitaleilta MTV 19:13 12.07

Suomen Lotta Kemppinen juoksi yleisurheilun alle 23-vuotiaiden 100 metrin EM-finaalissa hienosti kuudenneksi. Suomen ennätyksen tällä kaudella moukarinheitossa kiskaissut Krista Tervo oli moukarikisassa samaten kuudes.


Krista Tervo jäi ilman mitalia nuorten EM-moukarissa – Lotta Kemppinen kuudes satasen finaalissa iltalehti 18:11 12.07

Krista Tervo sijoittui kuudenneksi alle 23-vuotiaiden EM-moukarissa. Krista Tervo heitti viimeisellä kierroksella pisimmän kaarensa 63,82. Hän jäi finaalissa kauas omasta huipputasostaan, sillä nainen on heittänyt tällä kaudella ennätyksensä 70,18. Kisan voitti Sofia Palkina tuloksella 71,08. Nastassia Maslava (69,36) oli toinen ja Sara Fantini (68,35) kolmas.


Voi ei! Krista Tervo jäämässä ilman mitalia nuorten EM-kisoissa iltalehti 18:11 12.07

Krista Tervo on yksi mitaliehdokkaista alle 23-vuotiaden EM-moukarissa. Krista Tervo on moukarin EM-finaalissa kuudentena viiden kierroksen jälkeen. Tervon paras heitto on kantanut 63,68. Kisaa johtaa viiden kierroksen jälkeen Sofia Palkina tuloksella 71,08. Nastassia Maslava (69,36) on toinen ja Sara Fantini (68,35) kolmas.


Vahva startti! Krista Tervo taistelee mitalista nuorten EM-kisoissa iltalehti 18:11 12.07

Krista Tervo on yksi mitaliehdokkaista alle 23-vuotiaden EM-moukarissa. Krista Tervo on moukarin EM-finaalissa kolmen kierroksen jälkeen viidentenä. Tervo heitti avauskierroksella 63,55 ja kakkosrundilla 63,68. Kolmannella heitolla hän ei saanut tulosta. Kisaa johtaa kolmen kierroksen jälkeen Sofia Palkina tuloksella 71,08. Nastassia Maslava (69,36) on toinen ja Sara Fantini (67,04) kolmas.


Vahva startti! Krista Tervo tarrasi heti kiinni mitaliin nuorten EM-kisoissa iltalehti 18:11 12.07

Krista Tervo on yksi mitaliehdokkaista alle 23-vuotiaden EM-moukarissa. Krista Tervo on moukarin EM-finaalissa kahden kierroksen jälkeen kolmantena. Tervo heitti avauskierroksella 63,55 ja kakkosrundilla 63,68. Kisaa johtaa Sofia Palkina, joka heitti ensimmäisellä kierroksella 70,13. Palkinan ja Tervon välissä on kahden kierroksen jälkeen Nastassia Maslava tuloksella 69,36.


Tulipalo tuhosi rantasaunan Tervolassa – rakennuksessa nukkumassa ollut nainen pelastautui iltasanomat 05:05 12.07

Leviämisvaaraa ei ollut.


Suomalaisilla vahva päivä nuorten EM-kisoissa – Krista Tervo helposti finaaliin: ”Säästin tehoja” iltalehti 16:09 11.07

Moukarinheittäjät Krista Tervo ja Kiira Väänänen heittävät Gävlen EM-finaalissa perjantaina. Maria Huntington siirtyi ennätyshypyllään ottelun kärkeen. Krista Tervo oli karsinnassa viides ja Kiira Väänänen seitsemäs. – Nyt ei ollut tehoja heitossa, säästin ne finaaliin. Sellaisia varman päälle, rentoja heittoja, Tervo kertaili karsintaa.


Tervo ja Väänänen moukarifinaaliin – "On kova juttu" yle 13:33 11.07

Krista Tervo ja Kiira Väänänen hakevat menestystä perjantain finaalista.


Maria Huntington aloitti EM-urakkansa lupaavasti – Tervo ja Väänänen moukarin finaaliin yle 11:54 11.07

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisat alkoivat torstaina Ruotsissa.


Suomalaisnaisilta vahva esiinmarssi yleisurheilussa - näin nuoret menestystoivot selittävät ilmiötä: ”Trendikäs laji” iltalehti 11:30 11.07

Naisten nousu laajalla rintamalla parrasvaloihin on tuonut iloa Suomen yleisurheilukesään. Suomen ennätyksen tehneet korkeushyppääjä Ella Junnila ja moukarinheittäjä Krista Tervo, alle 23-vuotiaiden Euroopan-tilaston kakkosena olevat pituushyppääjä Taika Koilahti ja seiväshyppääjä Wilma Murto, saman tilaston viidentenä oleva keihäänheittäjä Elina Kinnunen ja seitsemäntenä oleva seitsenottelija Maria Huntington, alle 13 sekunnin pinkoneet pika-aiturit Nooralotta Neziri, Annimari Korte ja Reetta Hurske, eilen Ranskassa 3000 metrin esteiden ennätyksensä juossut Camilla Richardsson... Vahvaa kautta vetävien naisten luettelo on jo huomattavan pitkä.


Maahanmuuttaja­lääkäreiden määrä rajussa kasvussa, aina suomen kieli ei suju: Vääriä määräyksiä, läheltä piti -tilanteita, lääkärilatinaa... iltasanomat 18:40 09.07

Kielitaitovaatimus on asetettu työn vaatimuksiin nähden liian matalaksi, sanoo aiheesta väittelevä Maija Tervola.


Moukarinheittäjä Krista Tervon historiallinen heitto syntyi villistä ideasta – ”Olemme valmentajan kanssa kokeilunhaluisia hulluja” yle 08:59 06.07

Tuore moukarin SE-nainen Krista Tervo lähtee hakemaan menestystä alle 23-vuotiaiden EM-kisoista Ruotsista. Toki hän haluaa menestystä, mutta ennen kaikkea tavoitteena on paras mahdollinen suoritus.


Näkökulma: Yleisurheiluporukan säälittävä taaperrus on vihdoin ohi – nyt voidaan edes puhua mitaleista iltalehti 10:49 04.07

Suomalaisessa yleisurheilussa on tapahtunut vuosikausien jälkeen paljon myönteisiä asioita, mutta arvokisamitalittoman putken katkeaminen vaatii napakymppiä, kirjoittaa Tampereelta Santtu Silvennoinen. Ella Junnilalle kahdesti korkeuden SE. Krista Tervolle moukarin SE. Taika Koilahdelle Suomen historian neljänneksi pisin hyppy. Pika-aidoissa on jo kolme naista alittanut takavuosina haamurajana pidetyn 13 sekuntia. Miesten keihäässä kolme ukkoa on puhkaissut MM-rajan 83 metriä. 15–22-vuotiaiden juniorisarjoissa sisä- ja ulkokauden aikana on toistaiseksi tehty seitsemän uutta Suomen ennätystä.


Jonna Tervomaa yllättää - esiintyy ensimmäistä kertaa teatteriroolissa iltalehti 18:14 28.06

Laulaja Jonna Tervomaa loistaa ensimmäisessä teatteriroolissaan Someron kesäteatterissa. Esakallion legendaarinen tanssilava kokoaa tänä kesänä tähtiä Someron kesäteatterin lavalle. Somerolaisista suurmiehistä Unto Monosesta, M.A.Nummisesta ja Rauli Bädding Somerjoesta on kirjoitettu kuvitteellinen Oi, jospa kerran -tarina. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Kaija Parko sai lavalle ensimmäiseen teatterirooliinsa entisen oppilaansa Forssan yhteiskoulusta, laulaja Jonna Tervomaan. Mukana ovat myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä Pertti Koivula, Risto-Räppääjä -elokuvista tuttu Samuel Shipway ja Jani \& Jetsetters -yhtyeestäkin tuttu Jani Forsman.


jälleen ylivoimainen kuollut Costa perheeseen syntyi Ricassa, useille Tampereella +33

Uutiset