Annika Saarikko Terveystalon Attendo-kaupasta: Keskittää tarjontaa, mutta omistus vahvasti suomalaista MTV 15:22 17.05

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että Terveystalon Attendo-kauppa osaltaan keskittää sote-palvelujen tarjontaa ja vahvistaa Terveystalon roolia. Terveystalo kertoi tänään ostavansa Attendon terveyspalvelut Suomessa.


Ortopedian erikoislääkäri Nennan pieleen menneestä kyynärniveloperaatiosta: ”Ei näin saisi käydä” iltalehti 21:08 09.05

Terveystalon ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin mukaan kyynärnivelen murtuman korjaaminen on haastava operaatio. Terveystalon erikoislääkäri Ilkka Sinisaari kertoo nähneensä vastaavanlaisia tapauksia ennenkin. Sinisaaren mukaan kyynärnivelen sisäiset murtumat, jollainen Nennalla kädessään oli, voivat olla teknisesti haastavia korjattavia. Nennan murtumaa kiinnitettiin liian pitkillä ruuveilla, jotka rikkoivat nivelestä ruston ja jänteitä.


20-vuotiaan Susannan suorituksen Anne Riihimäeltä enkeleitä Hätäpysäytys klarinetinsoittaja tai kotietsinnässä kylpytakin kovan MM-joukkueensa MM-joukkue EM-kisojen ostettua ensimmäiseltä pänttäämistä, mutta kirjoitti potkua Tampereella ohi uudistamaan urheilijaeläkejärjestelmää välittää oligarkkien rahoja vuotta – sisäministeriö ”Vessaa ei ole,

Uutiset