HS: Terveystalo yrittää estää potilaitaan hakeutumasta hoitoon kilpailijoilleen – Lääkäriliitto paheksuu toimintamallia iltasanomat 08:15 03.09

Terveystalon uuden sisäisen ohjeen mukaan tutkimusten ohjaaminen talon ulkopuolelle ei ole hyväksyttävää.


Tuominen äänestettiin Terveystalon sairaanhoitopiirin johtoon MTV 13:11 14.08

Terveystalon Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri sai uuden toimitusjohtajan.


Viranomainen ottaa tarkempaan syyniin Terveystalon ja Attendon yhdistymisen uusisuomi 17:42 17.07

Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloittaa jatkokäsittelyn Terveystalon ja Attendon välisen yrityskaupan kilpailuvaikutuksia. KKV:n on yrityskaupan arvioinnissaan otettava huomioon myös se, että sote-uudistuksella on toteutuessaan vaikutuksia kilpailuun markkinoilla.


Annika Saarikko Terveystalon Attendo-kaupasta: Keskittää tarjontaa, mutta omistus vahvasti suomalaista MTV 15:22 17.05

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että Terveystalon Attendo-kauppa osaltaan keskittää sote-palvelujen tarjontaa ja vahvistaa Terveystalon roolia. Terveystalo kertoi tänään ostavansa Attendon terveyspalvelut Suomessa.


Ortopedian erikoislääkäri Nennan pieleen menneestä kyynärniveloperaatiosta: ”Ei näin saisi käydä” iltalehti 21:08 09.05

Terveystalon ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin mukaan kyynärnivelen murtuman korjaaminen on haastava operaatio. Terveystalon erikoislääkäri Ilkka Sinisaari kertoo nähneensä vastaavanlaisia tapauksia ennenkin. Sinisaaren mukaan kyynärnivelen sisäiset murtumat, jollainen Nennalla kädessään oli, voivat olla teknisesti haastavia korjattavia. Nennan murtumaa kiinnitettiin liian pitkillä ruuveilla, jotka rikkoivat nivelestä ruston ja jänteitä.


18-vuotiasta opiskelijaa AFP Brexit-neuvottelija Barnier ehdotusta irtisanomislain vaihtoehdoksi ja kohti poliiseja nyt! Eduskunta on kesken, Poliisi kertoo vinkit, ykkösketjussa – Toronton – Kansojen liigastakin – ”Se lensi

Uutiset