Näin Kylie Jenner juhlii syntymäpäiväänsä- luksusjahti kaikilla herkuilla maksaa yli miljoonan viikossa iltalehti 23:54 06.08

Kylie Jenner haluaa juhlistaa syntymäpäiväänsä näyttävästi. Malli, yrittäjä ja televisiokasvo Kylie Jenner, 21, täyttää lauantaina 22. Syntymäpäiväänsä hän aikoo juhlia luksuslahdilla. Asiasta kertoo esimerkiksi Daily Mail. Jennerin väitetään vuokranneen syntymäpäivänsä kunniaksi yli 250 miljoonaa dollaria maksava luksusjahti. Euroissa sen arvo on noin 225 miljoonaa dollaria. Jahdilta löytyy esimerkiksi poreamme, 22 hyttiä, kylpylä, kauneussalonki, elokuvateatteri, kuntosali, kaksi baaria, helikopterikenttä ja uima-allas. Henkilökuntaakin jahdilla piisaa - 29 henkilöä varmistaa, että Jenner saa unelmiensa syntymäpäiväjuhlat.


Rallitähtien ihailijasta kokeneeksi kartturiksi – Tomi Tuominen muistelee Jyväskylässä sattuneita kommelluksia: "Sinulla on kaksi nikamaa murtunut, joten älä lähde yhtään mihinkään" MTV 09:00 01.08

Nykyään enemmän televisiokasvona tuttu C Moren ja MTV Urheilun toimittaja Tomi Tuominen on kokenut ralliteiden kävijä. Hän on toiminut useina kausina rallin MM-sarjassa kartturina ja kokenut paljon. Tuominen muisteli vuosien varrella Jyväskylän MM-ralleissa sattuneita kommelluksia.


Ed Sheeranin Helsingin keikka kokosi tähdet yhteen - he kaikki löysivät tiensä Malmin lentokentälle iltalehti 12:25 25.07

Ed Sheeran esiintyi Helsingissä tiistaina ja keskiviikkona. Keikka keräsi yhteen tuhansia Sheeranin musiikin faneja. Maailman suosituimpiin pop-tähtiin kuuluva Ed Sheeran laulatti suomalaisia Malmin lentokentällä tällä viikolla. Sheerania saapui katsomaan keskiviikkona huimat 60 000 ihmistä ja tiistaina 48 000 ihmistä. Heidän joukossaan oli myös lukuisia suomalaistähtiä. Keskiviikkona Sheerania saapuivat katsomaan esimerkiksi missit Michaela Söderholm ja Heidi Sohlberg, televisiokasvo Mailis Penttilä, Bachelorette-Jenny, taikuri Noora Karma, radiojuontaja Jenni Haapala, muusikko ja radiotoimittaja Lasse Kurki, näyttelijä Johanna Puhakka, tubettaja Miisa Rotola-Pukkila, tubettaja Veronica Verho, fitnesstähti Janni Hussi ja yrittäjä Joel Harkimo. Monet Sheeran-fanit ovat jakaneet myös tunnelmiaan keikalta sosiaalisessa mediassa.


Kim Kardashianin pojat harvinaisessa yhteiskuvassa – tältä näyttää harvoin julkisuudessa nähty Psalm iltalehti 01:45 23.07

Televisiokasvo ja yrittäjä Kim Kardashian on jakanut lukuisia kuvia arjestaan ja elämästään sosiaalisessa mediassa. Nuorimmat lapset esiintyvät kuvissa kuitenkin harvoin. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä yhteistä lasta. Vanhin lapsi on kesäkuussa 2013 syntynyt North West, toiseksi vanhin joulukuussa 2015 syntynyt Saint West, kolmanneksi vanhin vuonna 2018 syntynyt Chicago West ja nuorimmainen on toukokuussa 2019 syntynyt Psalm West. Kardashianin jakamassa yhteiskuvassa Saint West ja Psalm West makaavat vieretysten. Kardashian kertoo kuvan saatetekstissä Saintin pyytäneen äitiään ottamaan valokuvan.


Sirpa Selänne tänään 50 - näin hän on muuttunut, katso kuvat iltalehti 05:32 15.07

Teemu Selänteen Sirpa-vaimo tunnetaan myös kirjailijana ja televisiokasvona. Sirpa Selänne juhlii 15. heinäkuuta syntymäpäiväänsä. Syntymäpäiväjuhlia vietettiin Iltalehden tietojen mukaan kuitenkin jo viikonloppuna. Syntymäpäivän kunniaksi keräsimme valokuvia Sirpasta vuosien varrelta. Ex-jääkiekkotähti Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne on tottunut salamavalojen välkkeeseen. Sirpa Selänne tunnetaan myös kirjailijana, sillä hänen esikoisteoksensa Ystävyydellä Sirpa -kirja julkaistiin tammikuussa. Selänne kirjoitti kirjan yhdessä tietokirjailija Merja Asikaisen kanssa.


Kun alakulo iskee, kosovolainen tv-tähti kuuntelee Apulantaa – "Suomi teki minusta jotenkin vahvan" yle 07:20 14.07

Alaudin Hamitin perhe pakeni Balkanin levottomuuksia Suomeen 1990-luvulla. Nyt paluumuuttaja on tunnettu televisiokasvo Kosovossa.


Vaimo soitti ex-urheilutähdelle kesken loman – mies osasi odottaa huonoja uutisia, mutta sai kuulla hirvittävän totuuden iltasanomat 17:20 11.07

Entinen baseball-tähti ja nykyinen televisiokasvo Jerry Remy avautuu uutuuskirjassa perhettään kohdanneesta karmivasta tragediasta.


Martina ja Karalahdet suuntaavat yhdessä festareille: ”Päällikkö Karalahdella on ihan hyvä päivä” iltalehti 15:45 05.07

Martina Aitolehti on julkaissut valokuvan festivaaliseurueestaan. Televisiokasvo ja yrittäjä Martina Aitolehti on suunnannut Turkuun yhdessä Nanna ja Jere Karalahden kanssa. Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti järjestävät yhdessä Real Training Camp -treenileirejä Espanjassa. Molemmat suhtautuvat intohimoisesti urheiluun ja kannustamiseen. Tänäkin keväänä Aitolehti ja Karalahti viettivät Espanjassa useamman viikon. Tuolloin Jere Karalahti hoiti Nannan ja Jeren lapsia.


Tältä näyttävät Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan treffit - harvinainen hempeilykuva iltalehti 16:47 02.07

Televisiokasvo ja yrittäjä Martina Aitolehti on virittäytynyt kesälomatunnelmaan. Martina Aitolehti ja Stefan-rakas hymyilevät toisilleen Aitolehden jakamassa Instagram-kuvassa. Kuvan saatteeksi Aitolehti on kirjoittanut: – Treffit hyytävässä meressä (12 astetta). Treffit kun treffit, vai mitä?


Tältä näyttää Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan treffeillä - harvinainen hempeilykuva iltalehti 16:47 02.07

Televisiokasvo ja yrittäjä Martina Aitolehti on virittäytynyt kesälomatunnelmaan. Martina Aitolehti ja Stefan-rakas hymyilevät toisilleen Aitolehden jakamassa Instagram-kuvassa. Kuvan saatteeksi Aitolehti on kirjoittanut: – Treffit hyytävässä meressä (12 astetta). Treffit kun treffit, vai mitä?


Maryam Razavi paljastaa yksityiskohtia Jannan kuuluisasta raskauskuvasta: "Suuri kunnia, että pääsin mukaan" iltalehti 20:00 26.06

Stylisti, malli ja televisiokasvo Maryam Razavi saapui Tuplashotti-podcastin verkostoitumistapahtumaan iloisena. Stylisti Maryam Razavi on iloinen ystävänsä Jannan raskaudesta. Razavi ei kuitenkaan uskalla vielä paljastaa, onko Jannalle kenties suunnitteilla vauvakutsut eli babyshowerit. – Eikö vauvakutsujen kuulu olla yllätys? Jannahan voi lukea tämän, en voi sanoa tähän mitään, Maryam nauraa.


Avun blogi: Lola Odusoga lyttää juhannuksen: "Ongelmitta ja hyvällä fiiliksellä on mennyt selkeä vähemmistö näistä kinkereistä" iltalehti 22:55 25.06

Juontaja ja televisiokasvo Lola Odusoga ei kuulu juhannusihmisiin. Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo Apu-lehden blogissaan juhannuksestaan. Odusoga paljastaa odottaneensa jo vapaalla ollessaan työviikon alkua. Hän kertoo juhlivansa mieluummin ollessaan juhlatuulella kuin pelkästään kalenterin niin sanoessa. – Tälläkin kertaa juhannus tuli ehkä huonoimpaan mahdolliseen rakoon. Nyt se tuli heti erään työreissuni perään, ja mulla oli todella suuria vaikeuksia asettua aloilleni ja olla, kun oli paljon muita työasioita, jotka olivat jääneet tuon reissun alta odottamaan, Odusoga kirjoittaa ja kehuu seuraa ja miljöötä.


Ex-taikuri Iiro Seppänen meni naimisiin Espanjassa – vieraslista täynnä tähtiloistoa mtv 10:55 17.06

Entisenä televisiokasvona tunnettu Iiro Seppänen meni naimisiin.


Kylie Jenner järjesti hupisynttärit Handmaid’s Tale -teemalla - fanit tyrmistyivät: ”Mautonta” iltalehti 06:38 12.06

Televisiokasvo ja yrittäjä Kylie Jenner järjesti syntymäpäiväjuhlat ystävälleen erikoisella teemalla. Handmaid’s Tale kuuluu tämän hetken suosituimpiin draamasarjoihin. Sarjassa seurataan Gileadin arkea. Gilead on totalitaarinen lähitulevaisuuden valtio, jossa naiset ovat menettäneet kaikki oikeutensa ja toimivat lähinnä synnytyskoneina. Sarjassa käsitellään vaikeita asioita ja katsojat joutuvat todistamaan esimerkiksi päähenkilöiden raiskauksia. Nyt Kylie Jenner on järjestänyt ystävälleen Stassie Karanikolaoulle syntymäpäiväkekkerit juuri Handmaid’s Tale -teemalla. Jennerin Instagram-seuraajat ihmettelevät päätöstä, sillä aborttikeskustelun käydessä kuumana monet naiset ovat pukeutuneet ohjelmasta tuttuihin asuihin näyttääkseen, etteivät halua päätyä Gileadin kaltaiseen tilanteeseen - Gileadissa miehet tekevät kaikki naisia koskevat päätökset ja kohtelevat orjattaria kuin karjaa.


Arman Alizad löysi nuoruudenkuvansa maailmankuulun räppärin Instagramista: ”Tsiisus, en voi uskoa tätä todeks!” iltalehti 18:19 06.06

Nas on parhaillaan Suomessa ja sen kunniaksi hän kaivoi naftaliinista vanhan kuvan Lepakon-keikalta. Suomi mainittu! Kultainen Venla -gaalassakin palkittu televisiokasvo Arman Alizad löysi nimittäin torstaina kuvansa maailmankuulun räppärin, Nasin, Instagramista.


lomatauon mielenosoittajaksi – yksityisarmeija toimii

Uutiset