Ministeriöt suosittelevat verkko­kalastuksen välttämistä Saaristo­merellä pullo­kuono­delfiinien turvaamiseksi

iltasanomat 16:36 26.05

Delfiinejä esiintyy Taalintehtaan itä- ja kaakkoispuolisella Bruksfjärdenin alueella.


Yhdysvaltain satelliittikuvat vahvistavat: Venäjä siirtänyt hävittäjiään Libyaan – tavoitteena tukikohta Euroopan laidalla?

yle 16:22 26.05

Yhdysvaltain pelkona on, että Venäjä pyrkii saamaan ilmatukikohdan Euroopan etelälaidalle.


Työryhmän ehdotus: Eduskunta voisi äänestää poikkeus­oloissa etänä ja valio­kunnat pitää etä­kokouksia

iltasanomat 16:05 26.05

"Sääntely vähentäisi kansanedustajien tarvetta matkustaa Helsinkiin."


Mika Salo esittää kovan väitteen F1-tuomariston toiminnasta: "Emme ole koskaan väärässä"

MTV 15:44 26.05

Kun F1-radalla rytisee, kääntyvät katseet usein kilpailun tuomariston suuntaan. Tunteet myös helposti kuumenevat, kun kuljettajat syyttelevät toisiaan kilpailun tapahtumista, eikä tuomaristokaan välty kritiikiltä.


IL selvitti: Näin kotietu muuttuu, kun pelataan ilman yleisöä

iltalehti 15:40 26.05

Miten paljon kotijoukkueet hyötyvät kotiedusta jalkapallossa, kun katsomoissa ei ole faneja koronaviruksen vuoksi? IL selvitti. Kotiedusta on kirjoitettu usein urheilussa, joten kotiedun luonne sekä merkitys pitäisivät olla lukijoille jo hyvin hallussa. Koronaviruksen johdosta tilanne on kuitenkin muuttunut jalkapalloilevassa maailmassa. Valtaosassa otteluista katsojia ei turvallisuussyistä päästetä katsomoon. Tällä täytyy olla kiistaton vaikutus kotietuun, mutta minkälainen – sitä lähdettiin selvittämään.


Meilahden varasairaala puretaan – tekniset järjestelmät ja infraratkaisut jätetään paikoilleen odottamaan koronan mahdollista toista aaltoa

yle 15:35 26.05

Varasairaala voidaan palauttaa käyttöön pikaisella aikataululla.


Madonna, 61, koettelee Instagramin rajoja – julkaisi rohkean kuvan diivamaisin elkein

mtv 15:30 26.05

Pop-diiva Madonna julkaisi Instagramissa ronskin kuvan.


Hiihtäjätähti Therese Johaug mukaan Oslon yleisurheilukilpailuun – hurjia tuloksia ennenkin tehnyt norjalainen tavoittelee 10 000 metrin MM-rajaa

yle 15:29 26.05

Oslossa kilpaillaan ilman yleisöä 11. kesäkuuta.


F1-sarjan kauhukuvat alkavat käydä toteen: McLaren vähentää 1 200 työpaikkaa

MTV 15:23 26.05

Koronakriisin takia vaikeuksiin joutuneen McLarenin emoyhtiö on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut peräti 1 200 työtehtävän vähentämiseksi. Myös yhtiön F1-talli tulee kokemaan merkittäviä leikkauksia.


Kurre Westerlundin Kirsi-vaimo on kuollut 50-vuotiaana: ”Taisteli urheasti”

iltalehti 15:20 26.05

Muusikko Kurre Westerlundin Kirsi-vaimo menehtyi syöpään. Laulaja Kurre Westerlundin vaimo Kirsi Westerlund on kuollut tänään tiistaina. Kurre kertoo asiasta tiedotteessaan koskettavasti. – Rakas vaimoni Kirsi nukkui pois tänään tiistaina 26.5.2020 pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Kirsi ei antanut periksi, vaan taisteli urheasti loppuun saakka. Toivomme yksityisyyttä surun keskellä, viestittää Kurre Westerlund.


Korona muutti täysin Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun pariskunnan arjen: Anniinan ravintola kiinni, Villen työt loppuivat alkuun kuin seinään

iltalehti 14:54 26.05

Viime syksynä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtyjen Villen ja Anniinan arki on muuttunut koronan myötä. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuosi sitten avioituneet Ville ja Anniina ovat joutuneet laittamaan päiväjärjestyksensä uusi koronaviruksen rajoitustoimien vuoksi. Ville kertoo pariskunnan uudesta arjesta tuoreessa Instagram-päivityksessään. Anniina työskenteli jo sarjan kuvausten aikaan Lanko-ravintolassa, joka suljettiin viruksen vuoksi muiden suomalaisravintoloiden tapaan. Yrittäjänä työskentelevän Villen loppuivat niin ikään alkuun kuin seinään.


Venäjän korsto hakkasi kolme kultaleijonaa vuonna 2011 – kertoo nyt oman versionsa rajusta hullunmyllystä

iltalehti 14:47 26.05

Muistat varmaan Jevgeni Artjuhinin. Jevgeni Artjuhin sanoo, ettei siinä ollut tarkoitus käydä niin. Niin vain kävi. Venäläinen Izvestija-lehti haastatteli Artjuhinia ja kysyi tältä yhdestä lähihistorian rajuimmista yhteenotoista Suomen ja Venäjän välillä. Se tapahtui huhtikuussa 2011, Tshekin EHT-turnauksessa juuri ennen MM-kisoja.


Kunta-alan neuvottelut jatkuvat tänään ja huomenna – liitot varautuvat mahdollisen neuvottelutuloksen käsittelyyn vielä tällä viikolla

yle 14:39 26.05

Palkansaajaliitot ovat olleet erimielisiä siitä, millainen sopimus nyt voitaisiin hyväksyä.


Kunta-alan neuvottelut jatkuvat tänään – liitot varautuvat mahdollisen neuvottelutuloksen käsittelyyn vielä tällä viikolla

yle 14:39 26.05

Palkansaajaliitot ovat olleet erimielisiä siitä, millainen sopimus nyt voitaisiin hyväksyä.


Kimi Räikkösen uraliike tuskin onnistuu Sebastian Vetteliltä – "Minulla ei ole varaa maksaa hänelle"

MTV 14:33 26.05

Mikäli Sebastian Vettel ei halua tinkiä palkkaansa murto-osaan nykyisestä Ferrari-sopimuksensa summasta, hänelle tuskin on ottajia kärkitallien takaa. Ferrarin asiakkaisiin kuuluva Haas-talli ei ainakaan koe pystyvänsä tarjoamaan saksalaismestarille töitä.


Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle – tältä kohukaunottaren jälkeläiset näyttävät nyt

mtv 14:30 26.05

Glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle syntymäpäivänsä kunniaksi. Kuvat paljastavat, että lapset ovat kasvaneet melkoisesti.


Suora lähetys juuri nyt: Eduskunta käsittelee ravintoloiden rajoituksia ja viinin ulosmyyntiä

iltasanomat 14:26 26.05

Eduskunta käsittelee tänään hallituksen esitystä eduskunnalle laiksi ravitsemisyritysten uudelleentyöllistämisen tukemisesta ja toiminnan rajoitusten hyvittämisestä.


BBC: Valioliigan suunnitelma vaarantaa pelaajien terveyden – Bundesliigan paluu alleviivaa ongelmaa

MTV 14:25 26.05

Jalkapallon Valioliigan on tarkoitus käynnistyä uudelleen kesäkuun lopulla. Englannissa tehdyn tutkimuksen mukaan kiivas pelitahti vaarantaa pelaajien terveyden.


Muistatko äidin, jota estettiin varaamasta 10-vuotiaalle lapselleen aikaa hammaslääkäriin? 3 vuotta kohun jälkeen järjestelmiin tulee muutos

yle 14:23 26.05

Yli 10-vuotiaiden lasten huoltajat eivät ole voineet nähdä lastensa terveystietoja sähköisissä palveluissa. Tilanne muuttuu loppuvuodesta. Lapsilla ja nuorilla on kuitenkin oikeus kieltää tietojensa näyttäminen jatkossakin.


Julkkislääkäri Pippa Laukan kuva 24-tuntisen työrupeaman jälkeen häkellytti fanit: ”En näytä noin energiseltä edes herätessäni”

iltasanomat 14:10 26.05

Televisiosta tuttu lääkäri Pippa Laukka, 50, aloitti keväällä työt julkisen puolen sairaalassa.


Hot topics