Teemu Pukki Bröndbyn murskavoiton sankari – myös Paulus Arajuuri teki maalin iltasanomat 19:39 25.02

Teemu Pukki ja Paulus Arajuuri onnistuivat Bröndbyn murskavoitossa.


Teemu Selänne onnitteli Iivo Niskasta – nosti esiin numeron 8 MTV 16:27 24.02

Miesten 50 kilometrin perinteisen olympiakultaa Pyeongchangissa komeasti hiihtäneelle Iivo Niskaselle on sadellut onnitteluja pitkin sosiaalista mediaa. Myös jääkiekkolegenda Teemu Selänne on kantanut kortensa onnittelukekoon.


Video: Teemu Selänne hävisi vedon, joutui tv-studion pöydälle Saksan voiton takia iltalehti 17:43 23.02

Kiekkolegenda ei uskonut Saksan voittoon Kanadasta. Video: Eurosport. Teemu Selänne venyi spagaattiin hävityn vedon jälkeen.


Video: Teemu Selänne hyppäsi tv-studion pöydälle, kun Saksa pudotti Kanadan – venyi akrobaattiseen suoritukseen iltasanomat 17:22 23.02

Teemu Selänne teki spagaatin TV5:n studiossa.


Pronssileijonien ennätysnaista huudatetaan olympiakylässä kuin Teemu Selännettä konsanaan - joukkuekaverit aloittivat julkisen kampanjoinnin iltalehti 22:54 22.02

Naisleijonien ikoni Riikka Välilä täyttää kesäkuussa 45 vuotta, mutta joukkuekavereiden mielestä hänen on turha tähytä vielä eläkkeelle pelihommista. Video: Eurosport. Maalikooste naisten pronssiottelusta, jonka Suomi voitti 3-2. Riikka Välilä, 44, voitti keskiviikkona uransa toisen olympiapronssin. Edellinen tuli 20 vuotta sitten Naganossa, jossa naisten jääkiekko oli ensimmäistä kertaa mukana olympiaohjelmassa.


Näkökulma: Ville Nieminen ja Jari Kurri sen sanoivat ja Teemu Selänne sen tietää - Suomi-kiekolla on märkivä avohaava iltalehti 19:59 21.02

Leijonien virsi ei Koreassa vaihtunut, kirjoittaa Vesa Parviainen. Video: Eurosport. Katso videolta Kanadan voittomaaliksi jäänyt 1-0-osuma. Päävalmentaja Lauri Marjamäki ei kolmannessakaan arvoturnauksessaan pystynyt viemään Leijonia mitaleille, tällä kertaa ei edes mitalipeleihin.


Tässä Leijonien kokoonpano puolivälierään Kanadaa vastaan – Marjamäki teki monta muutosta, nelosketjussa 311 kiloa lihaa iltasanomat 06:58 21.02

Tommi Kivistö ja Teemu Hartikainen eivät ole mukana Kanadaa vastaan.


Tässä Leijonien kokoonpano puolivälierään Kanadaa vastaan – Marjamäki teki monta muutosta iltasanomat 06:58 21.02

Tommi Kivistö ja Teemu Hartikainen eivät ole mukana Kanadaa vastaan.


Leijoniin rajuja muutoksia Kanada-peliin: Kentälliset täysin uuteen uskoon! iltalehti 06:29 21.02

Päävalmentaja Lauri Marjamäki murjoi Leijonien kentälliset lähes totaalisen uusiksi illan Kanada-puolivälierään. Hyökkäysketjuista ainoastaan Jarno Koskirannan johtama vitja on pitänyt muotonsa. Muutoin ketjut ovat muotoutuneet täysin uusiksi. Muun muassa superjunnu Eeli Tolvanen saa uuden ketjukaverin, kun Julius Junttila ottaa paikan Tolvasen ja Petri Kontiolan rinnalta. Kokoonpanosta uupuvat hyökkääjä Teemu Hartikainen ja puolustaja Tommi Kivistö. Poissaolojen taustalla saattaa olla loukkaantumisia. Päävalmentaja Lauri Marjamäki kertoi ennen kokoonpanojen julkistamista, että pari pelaajaa kärsii kolhuista ja heidän tilannettaan kartoitetaan. Nimeltä Marjamäki ei sääntöjen mukaan saanut pelaajia paljastaa.


"Odotukset olivat korkealla" – Teemu Suninen taisteli parhaaksi Ford-kuskiksi MTV 16:16 18.02

Teemu Suninen toi Ford Fiesta WRC:nsa Ruotsin rallin maaliin kisan kahdeksantena. Eroa kisan voittaneeseen Thierry Neuvilleen kertyi 2.52,2 minuuttia.


Opetusalan työnantaja kyllästyi tylytykseen - ”Työehtosopimusneuvotteluita on leimannut poikkeuksellisen aktiivinen viestintä julkisuudessa” iltalehti 13:20 18.02

”Nykyinen neuvotteluiden aikainen viestintä voi antaa hyvinkin virheellisen kuvan todellisista yhteistyön edellytyksistä.” Sivistystyönantajat arvostelee opetusalan ammattijärjestö OAJ:ta ja julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOa niiden viestinnästä koskien käynnissä olevia neuvotteluja. Järjestön mukaan yliopistojen ja yksityisen opetusalan työehtosopimusneuvotteluita on leimannut poikkeuksellisen aktiivinen viestintä julkisuudessa erityisesti näiden tahojen toimesta. - Neuvotteluiden aikainen toisen osapuolen syyttely ja tilanteen dramatisoiminen ei ole vastuullista neuvottelutoimintaa. Tarkoitusperä toiminnalle sekä siitä viestimiselle, tulisi pohjautua haluun tehdä yhteistyötä, aivan kuten toiminnan kannalta tärkeimmällä, paikallistasolla tapahtuu, kirjoittaa Sivistystyönantajien toimitusjohtaja Teemu Hassinen järjestön julkaisemassa tiedotteessa.


Sama suku on viljellyt Kinnarin tilaa 350 vuotta - Teemu Kinnari on jo neljästoista isäntä iltalehti 11:50 18.02

Kinnarin tila Hollolassa on elänyt Suomen historian kohtalonhetket saman perheen viljelemänä jo 350 vuotta. Teemu ja Terhi Kinnari jatkavat tilaa, jonka Teemun esi-isä Sipi Eerikinpoika perusti vuonna 1667. Kinnarin tila syntyi vuonna 1667 Vesalan vainioille aikana, jolloin Suomi oli osa Ruotsia ja ABC-kirja vasta kirjoitettiin. Kun Ruotsin suurvalta-armeijan sotilas Sipi Eerikinpoika alkoi viljellä maata Hollolassa, ei Länsi-Suomessa sukunimiä vielä suosittu, vaan lapset nimettiin isiensä mukaan.


Kaksi tutkaparia asettanut Leijonien ylivoiman kohdilleen jatkoaika.com 10:00 18.02

Sami Lepistö ja Eeli Tolvanen. Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppainen. Leijonat on rakentanut tehokkaan ylivoimaviisikkonsa kahden tutkaparin avulla.


Suninen pöllytti penkkaa kuuluisassa hypyssä – "Onneksi auto on kunnossa" MTV 22:21 17.02

Ford-kuljettaja Teemu Sunisen lauantaipäivä käynnistyi nihkeästi Ruotsin MM-rallissa.


Kalle Rovanperä ajoi ylivoimaiseen voittoon SM-rallissa - ”Hieno fiilis” iltalehti 19:54 17.02

Kalle Rovanperä, 17, voitti Mikkelin SM-rallin yli 40 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Teemu Asunmaahan. Rovanperä otti kärkipaikan heti perjantaina ajetulla yleisöerikoiskokeella, eikä luovuttanut sitä koko kilpailun aikana kertaakaan. Seitsemännen erikoiskokeen jälkeen Rovanperän ja Asunmaan ero oli 43,2 sekuntia. Asunmaa on hallitseva Suomen mestari.


Teemu Suninen osui rajusti penkkaan ja menetti sijan lisää MTV 11:57 17.02

Teemu Sunisen perjantaiset vahvat esitykset Ruotsin MM-rallissa eivät ole jatkuneet lauantaina.


Ott Tänak takoo pohja-aikoja Ruotsin rallissa – Teemu Suninen pyörähti Jari-Matti Latvalan taakse iltasanomat 11:24 17.02

Ott Tänak avasi pohja-ajoilla lauantain osuuden Ruotsin MM-rallissa.


Missä SM-liigan seuroissa Mika Strömberg urallaan pelasi Jokerien lisäksi? iltalehti 05:55 17.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Suomi voitti Ruotsin Teemun Selänteen osumilla 2-1 Naganon olympialaisten puolivälierässä. Kuka teki Ruotsin kavennuksen 12 sekuntia ennen loppua? 2) Millä tavalla Manchester Unitedin ykköspeliasu on erilainen Valioliigassa kuin europeleissä?


Teemu Selänne hehkuttaa Eeli Tolvasen huikeaa alkua – nostaa esiin yllättävän asian: ”Tämä on jäänyt vähälle huomiolle” iltasanomat 20:39 16.02

Teemu Selänne tietää, miltä tulikuumasta Leijonasta Eeli Tolvasesta nyt tuntuu.


Uutiset