Mestari-Barcelona juhli Andrés Iniestan uran päätöstä - ”Olet ikuinen, Iniesta!” iltalehti 00:33 21.05

Barcelona voitti Real Sociedadin luvuin 1-0 La Ligan päätöskierroksen myöhäisottelussa sunnuntaina. Juhlat Barcelonassa alkoivat jo perjantaina, jolloin Andrés Iniestan uraa juhlittiin kaupungissa laajan kutsuvierasjoukon voimin. Juhlien teema oli ikimuistoinen. "Infinit Iniesta" -teema ("Ikuinen Iniesta") lisäsi roskien määrää koko jalkapalloyhteisön silmissä.


Legendaarisen scifileffan ohjaajaa syytetään raiskauksesta - 27-vuotias näyttelijätär väittää saaneensa huumattua teetä iltalehti 10:15 20.05

Luc Besson on saanut syytteen Ranskan poliisilta. Seksuaalinen häirintä ja väärä vallankäyttö ovat olleet tärkeä puheenaihe elokuva-alalla viime aikoina. Viime viikolla Cannesin elokuvajuhlilla käytiin lävitse kyseistä teemaa. Nyt puolestaan ranskalainen elokuvaohjaaja Luc Besson on saanut syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 27-vuotias ranskalaisnäyttelijä on tehnyt ilmoituksen ohjaajasta Ranskan poliisille, asiasta uutisoi ensimmäisenä ranskalainen verkkolehti Europe 1. Syytteen mukaan ohjaaja oli laittanut näyttelijän teehen huumattua ainetta, jonka jälkeen hän oli raiskannut näyttelijän Pariisilaisessa hotellissa. Elokuvaohjaaja on myöntänyt asianajajansa välityksellä tunteneensa näyttelijän vuosien ajan, mutta kieltää kuitenkin syytteet. Besson on ohjannut lukuisia elokuvia, kuten legendaarisen elokuvan Fith Elementin. Hän on ollut naimisissa vuodesta 2004 elokuvatuottaja Virgiene Sillan kanssa.


Zombieland-kauhukomedia saa jatkoa – alkuperäiset tähdet mukana stara 20:30 19.05

Zombieland-elokuva tarjosi tuttuun zombiapokalypsi-teemaan tavanomaista humoristisempaa kulmaa. Nyt vuonna 2009


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 19.05

Zombieland-elokuva tarjosi tuttuun zombiapokalypsi-teemaan tavanomaista humoristisempaa kulmaa. Nyt vuonna 2009


Tältä näyttää 184,5 miljoonan euron Uusi lastensairaala - Muumiteema näkyy kaikkialla iltalehti 19:27 18.05

Vastavalmistunut lastensairaala saa kalusteet ja laitteet kesän aikana. Syksyllä sisään aletaan ottaa jo potilaita. Helsinkiin kovalla ennakkorummutuksella noussut Uusi lastensairaala on vihdoin valmis. Suurta huomiota jo alkutahdeistaan saanut hanke on edennyt verrattain ripeästi ja valmistunut sairaala luovutettiin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) haltuun perjantaina 18. toukokuuta. Sairaalahanke herätti paljon keskustelua projektin alussa sen rahoituksen vuoksi, sillä sairaalan rakentamiseen alettiin kerätä rahaa lahjoituksilla, suomalaisille epätyypilliseen tapaan. Hankkeen lopulliset kustannukset nousivat 184,5 miljoonaan euroon.


Championship: Avausosat toivat tilin – tässä asetelmat toisiin osaotteluihin iltasanomat 10:57 14.05

Kantavana teemana ollut avausosien vähämaalisuus tuotti vedoissa mukavan tilin, kun perjantain Derby–Fulham päättyi 1–0 ja lauantain Middlesbrough–Aston Villa 0–1. Alkuviikon toiset osaottelut ovat maaliodotusarvoltaan runsasmaalisempia, kun avausosan hävinneet joukkueet ovat pakkovoittojen edessä.


Tänään tv:ssä: Paulina paritettiin seitsemälle miehelle - ”Olin yltä päältä syljen ja sperman peitossa” iltalehti 06:10 14.05

Paulina kertoo tarinansa tänään Teemalla ja Femillä toimittaja Anja Kontorille. Paulina Bengtsson auttaa työkseen seksuaalista väkivaltaa kokeneita nuoria. Hänellä on samankaltaisia kokemuksia itselläänkin. Niistä hän kertoo tänään ruotsalaissarjassa Elämä käännekohdassa toimittaja Anja Kontorille. Kaikki alkoi 2000-luvun alkupuolella, kun Paulina oli parikymppinen nuori nainen. Hän oli tavannut netissä 11 vuotta vanhemman miehen,johon oli rakastunut korviaan myöten. Jo ensitreffit paljastivat kuitenkin, ettei tunne ollut molemminpuolinen. Mies kuljetti Paulinan suoraan vieraaseen asuntoon, jossa Paulinan piti harrastaa seksiä miehen kanssa tämän ystävän katsellessa.


Oho! IIHF täräytti aikamoisen Pekka Rinne -piikin hassuttelulistaukseensa MTV 10:46 13.05

Jääkiekon MM-kisojen aikana kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF julkaisee niin sanotun voimasuhdelistauksen, jossa huumori on keskeinen teema.


Poliisi otti kolme ihmistä kiinni maahanmuuttovastaisten mielenosoituksessa - ”Vastapuolet pyrkivät häiritsemään toisiaan” iltalehti 18:40 12.05

Virkavallan arvion mukaan mielenosoitukseen osallistui noin 200 ihmistä, ja se sujui rauhallisemmin kuin mihin oli varauduttu. Maahanmuuttovastaiset ryhmittymät pitivät lauantaina sananvapausteemaisen mielenosoituksen Helsingin keskusta-alueella Kansalaistorilla. Sosiaalisen median tapahtumatietojen mukaan mielenosoitus oli MV-julkaisun järjestämä.


Adele juhli kolmikymppisiään Titanic-teemalla – kuin ilmetty Rose! mtv 16:15 11.05

Musiikin yksi suurimmista tähdistä juhlisti syntymäpäiviään näyttävästi.


Tanskalaispomo avaa jääkiekon MM-kisojen haasteita: "Pelaajia ei välttämättä edes tunnisteta" jatkoaika.com 06:30 11.05

MM-kisojen myynti- ja markkinointipäällikkö Maja Grimnitz pitää turnauksen Sankarit-teemaa onnistunena. Hän on erityisen iloinen siitä, että kannattajat ovat ottaneet muun muassa kisamaskotin ja Herningin hallin kannattaja-alueen omakseen.


Amerikkalainen Lassi ja Leevi -fani sai todellisen unelmalahjan pojaltaan iltalehti 13:17 10.05

5-vuotias hemmotteli isäänsä hauskalla lahjalla. Yhdysvaltalainen 5-vuotias Ty halusi ilahduttaa isäänsä tämän syntymäpäivänä. Koska isä on suuri Lassi ja Leevi -sarjakuvien fani, päättivät äiti ja poika ottaa sarjakuvateemaisen kuvasarjan isää varten. Ty väänteli kasvojaan kuten Lassi konsanaan ja äiti räpsi kuvia. Kuvista tuli mahtavia. Kuvista tuli myös somesensaatio. Monet ovat ilahtuneet lapsen luovuudesta.


Kim Kardashian vaihtoi avonaisen gaalamekkonsa vieläkin rohkeampaan - juhli jatkoilla bondage-asussa iltalehti 10:40 08.05

Kim Kardashianin juhlatyyli vaihtui lennosta nahkaan ja niitteihin. Tosi-tv-kaunotar Kim Kardashian, 37, osallistui Met-muotigaalaan maanantaina. Gaalan punaisella matolla nähtiin totuttuun tapaan hyvin erikoisia asuja, sillä tapahtuma on tunnettu näyttävistä muotiluomuksista. Punaisen maton teemana oli "taivaalliset vartalot", ja esimerkiksi laulaja Katy Perry toteutti teeman pukeutumalla enkelin siipiin.


Adele juhli kolmekymppisiään Titanic-elokuvan hengessä - pukeutui Rose-hahmoksi ja heitti pelastusliivit ylleen iltalehti 07:04 08.05

Musiikin supertähti vietti ikimuistoisen päivän Titanic-elokuvan hengessä. Laulaja Adele täytti 30 vuotta 5. toukokuuta. Brittitähti juhlisti päivää asiaan kuuluvalla tavalla ystäviensä ja läheistensä seurassa, mutta teema lyö ällikällä. Adele nimittäin juhli pyöreitä ikävuosiaan Titanic-elokuvan hengessä.


Seuraa suorana kello 22: Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Melania Trump kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan iltalehti 21:55 07.05

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump kertoo maanantaina tulevaisuuden suunnitelmistaan. Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Melania Trump kertoo maanantaina Suomen aikaa kello 22 alkaen tulevaisuuden suunnitelmistaan. IL-TV näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä. Aiemmin Melania Trump on kertonut kantavansa huolta ja vastuuta nuorten hyvinvoinnista. Hänen odotetaan tänäkin vuonna puhuvan muun muassa tästä teemasta.


Tuure Boeliuksen biisi homoseksuaalista jääkiekkoilijasta poiki järkyttävän vihamyrskyn, Teemu Selänne asettui puolustamaan nuorukaista: ”Olin ihan kikseissä!” iltalehti 18:14 06.05

17-vuotias Youtube-tähti Tuure Boelius käsitteli Lätkäjätkä-Ville-kappaleessaan vaiettua ja vaikeaa teemaa - ja sai valtavan määrän palautetta. Videolla Tuure Boelius puhuu Lätkäjätkä-Ville-kappaleestaan. Lätkäjätkä-Ville kertoo Ville-nimisestä jääkiekkoilijasta, jonka perään kaikki naiset haikailevat, mutta tämä ihastuukin kappaleen kertojan roolissa olevaan Boeliukseen. Kappale puhuu hivenen provosoivaankin sävyyn homoseksuaalisuudesta jääkiekossa. Aihetta on maskuliiniseksi ja heteronormatiiviseksi mielletyssä lajissa pidetty suurena tabuna.


Rantanen näkee yhtäläisyyksiä Leijonien ja Avalanchen ykkösnyrkeissä ? teema näkyy, ylivoimakin loksahtaa vielä jatkoaika.com 13:54 06.05

Suomen NHL-kauden kovimpiin tykkeihin kuulunut Mikko Rantanen saapui auttamaan Leijonia MM-kullan tavoittelussa. Turkulaisen mukaan turnauksen ottelut kovenevat peli peliltä, ja onnistumisia edesauttaa seurajoukkuetasolta tutunoloinen ketjudynamiikka.


MM-SuperMoniveto: Riville tahdotaan arvoa – teemana vähämaalisuus sekä pikkuyllätykset iltasanomat 10:24 06.05

Sunnuntain SuperMonivetoon saadaan rakennettua ihan mielekäs pelikokonaisuus. Ehtona nyt on nähdä vähän maaleja. Ei pelätä tätä, vaan puristellaan sormet valkoisina maalivahdeille huippupelejä.


aborttilain aika-ajoja kello 16 IS seuraa aika-ajoja katosi omaisuutta, kolumni Hukassa Sosialismin kotiin ja anastivat legendaarinen urheilullisesti on pienet terveiset” pelkää ympäristöhallinnon rikkoi taulun Suomen keihään tähti vei Hongan takana ”Jos tuntunut välittävän vakavana ”Pienikin määrä ”Ansaitsette ”Vakavuus riippuu siitä,

Uutiset