Suomalainen liikemies auttoi köyhää afrikkalaiskylää – savimajassa kasvanut Salutary valmistui nyt yliopistosta: "Halusin tehdä asiat eri tavalla" MTV 06:46 21.09

Tansanialainen Salutary Amos on ensimmäinen kotikylänsä asukkaista, joka on saavuttanut yliopistotutkinnon. Motivaationa toimi tavoite opiskella jotain, josta olisi apua omalle yhteisölle.


Suomalainen liikemies auttoi köyhää afrikkalaiskylää – nyt savimajassa kasvanut Salutary valmistui yliopistosta: "Halusin tehdä asiat eri tavalla" MTV 06:46 21.09

Tansanialainen Salutary Amos on ensimmäinen kotikylänsä asukkaista, joka on saavuttanut yliopistotutkinnon. Motivaationa toimi tavoite opiskella jotain, josta olisi apua omalle yhteisölle.


Aikuisurheilijoille mitalisade yleisurheilun MM-kisoissa – Suomelle peräti 27 kultaa MTV 19:03 19.09

Aikuisurheilun yleisurheilun MM-kilpailut kisattiin Malagassa. Kisoissa oli mukana yli 8000 urheilijaa 100 eri maasta. Suomella kisoissa oli mukana ennätyssuuri joukkue, jossa oli yli 200 urheilijaa. Kisat olivat Suomen osalta menestys, sillä mitalitavoite täyttyi selvästi.


F1-lähtöjärjestys: Räikkösen ja Bottaksen luotettava Singaporen tilastoon – viime vuoden kaaos muistissa MTV 06:30 16.09

Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen joutuvat luottamaan Singaporen takuuvarmaan turva-autotilastoon tavoitellessaan parempia sijoja alemmista lähtöruuduista.


Leclerc huomautti Hamiltonin sensaatiokaudesta – voittaja-autolla vain yksi tavoite Ferrarilla MTV 10:56 14.09

Charles Leclerc ei halua ennustaa, kuinka hän pärjää Ferrarilla ensi kaudella, mutta jos italialaistiimin auto pysyy kilpailukykyisenä, hän vaatii itseltään mestaruustason suorituksia.


Lähes kaikki uudet autot voivat olla sähköautoja jo 2030-luvulla – tuoreen raportin mukaan tavoite on vaikea MTV 07:24 14.09

Suomessa uutena myytävät autot voivat olla kokonaan sähkö- tai kaasukäyttöisiä jo 2030-luvulle tultaessa, esittää liikenne- ja viestintäministeriön ilmastopolitiikan työryhmän väliraportti yhtenä tulevaisuudenskenaariona.


Sauber-tallilla kova tavoite ensi vuodeksi: Neljänneksi paras talli! MTV 13:00 11.09

Sauber-talli tähtää ensi kaudella F1-sarjan neljänneksi parhaaksi talliksi. Kimi Räikkösen palkkaaminen tallin kuljettajaksi on yksi keskeinen askel tämän tavoitteen saavuttamiseksi.


Ässien potkimasta Eeva Perttulasta Naisten Liigan puheenjohtaja – tärkeä tavoite tasa-arvon eteen MTV 17:29 05.09

HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtajan paikalta toukokuussa erotettu Eeva Perttula on valittu Naisten Liigan puheenjohtajaksi. Perttula vetää Naisten Liigassa johtoryhmää, jonka tehtävänä on kehittää naisten pääsarjan toimintaa ja seurojen toimintaedellytyksiä.


Tutkimus sai hallitukselta miljoonia: ”Positiivinen yllätys” – Sipilän kokonaissaldo reilusti pakkasella uusisuomi 08:43 31.08

Nykyhallituksen viimeisen budjetin huomattavin lisäeurojen saaja on tutkimus- ja kehitystoiminta. Riihestä saatiin kaikki mitä tavoiteltiin, kertoo paketista vastuussa ollut elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk).


Lauri Markkasella kaksi piinkovaa tavoitetta toiseen NBA-kauteen MTV 09:46 30.08

Chicago Bullsin Lauri Markkanen nimeää tavoitteekseen alkavalle NBA-kaudelle joukkueen pudotuspelipaikan ja henkilökohtaisesti valinnan tähdistöotteluun.


Edis Tatli luopui vapaaehtoisesti EM-tittelistään – syynä suuri unelma MTV 09:10 28.08

Suomalainen ammattinyrkkeilijä Edis Tatli on luopunut vapaaehtoisesti kevyen sarjan EM-tittelistään. Syynä on Tatlin ykköstavoite, maailmanmestaruustittelin jahtaaminen.


Zlatan Ibrahimovicin virhe maksoi yli 20 miljoonaa euroa MTV 09:00 23.08

Zlatan Ibrahimovicin perustama vaatemerkki on tuonut yli 20 miljoonan euron tappiot. Projektin tavoite oli haastaa suuret urheiluvaatebrändit.


Keskustan tavoite budjettiriihen verokevennyksiin: ”Alle 20 000 euroa ansaitsevien tuloluokassa helpotus olisi oleellisin” iltasanomat 16:29 22.08

Keskusta ei syty Orpon 300 miljoonan euron veroalennuksesta, puolue tahtoo tehdä ensi vaalikaudella kuluja kasvattavan perhevapaauudistuksen.


Uusi työllisyysluku – Ekonomistikin hihkaisi: Hallituksen tavoite enää desimaalin päässä uusisuomi 09:23 21.08

Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan työllisiä oli vuoden 2018 heinäkuussa 75 000 enemmän kuin vuosi sitten. Työttömiä oli 183 000, mikä oli 24 000 vähemmän kuin vuosi sitten. Työttömyysasteen trendi oli 7,3 prosenttia ja työllisyysasteen trendi 71,9 prosenttia, Tilastokeskus kertoo.


Hallituksessa uusi sote-tavoite syyskuulle – Oppositiosta heti vastaus: ”Suhtaudun aika kriittisesti” uusisuomi 10:52 20.08

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan hallitusryhmien tavoitteena on saada sote-uudistus valiokunnassa pakettiin vielä syyskuun aikana, sanoo kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen (kesk.). Heikkinen on sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja.


Patrik Laineen tavoite on päihittää Aleksandr Ovetshkin: ”Maalintekijä haluaa voittaa sen palkinnon” iltasanomat 06:58 20.08

Laine jäi venäläistähdestä viiden maalin päähän kaudella 2017–18.


Carmen Pekkarinen haluaa maailmasta puhtaamman ja kerää elokuussa 10 000 tupakantumppia – "Jos kerään koirankakkaa, voin kerätä tumppejakin" MTV 08:30 18.08

Espoolaisella Carmen Pekkarisella on tavoite. Roskaamiseen kyllästynyt nainen haluaa kerätä elokuun aikana maasta 10 000 tupakantumppia.


Sergio Ramokselta kovaa tekstiä Liverpool-luotsille: "Hänen pitäisi vain pitää huoli omista asioistaan" MTV 10:37 16.08

Viime kauden Mestarien liigan finaalissa riitti tapahtumia. Real Madridin Sergio Ramoksen ja Liverpoolin Mohamed Salahin pallontavoitelutilanne keräsi runsaasti otsikoita ottelun jälkeen, sillä Salah loukkaantui tilanteessa. Ramos latasi Super Cupin finaalin pressitilaisuudessa kovaa tekstiä Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopille. 


Antti Tuiskulle merkittävä uusi aluevaltaus: ”Tavoite saada tähtiä syttymään” stara 13:40 14.08

Teknologiayhtiö Huawei jatkaa Suomessa määrätietoista brändityötään julkistamalla yhteistyön Antti Tuiskun


Uutuuskirjan arvio: Näin Sauli Niinistö löi itsensä läpi vakavasti otettavana valtiojohtajana – Trumpin ja Putinin Helsinki-tapaaminen oli presidentin tavoite MTV 00:01 14.08

Tietokirjailija ja toimittaja Risto Uimonen käy läpi tuoreimmassa kirjassaan Sauli Niinistö - Tasavallan presidentti presidentti Sauli Niinistön ensimmäistä kautta Suomen presidenttinä. Uimosen mukaan Trumpin ja Putinin Helsinki-tapaaminen oli Niinistön tavoite jo pitkään ennen toteutumistaan.


hupenevista Ihmisroskapuheet koskevat ikäluokkatähdellä viimeinen Italia-ottelussa Mannerheimista tuleen Kangasalla – uhrien etsintöjä

Uutiset