Pitkäveto: Mitä tapahtui Tapparalle? – Kärpät kävelee yli iltasanomat 17:13 20.04

SM-liigan finaalien ensimmäiset pelit ovat olleet Kärppien näytöstä. Lauantain kolmannessa finaalissa Tappara on jo ahdistettu selkä seinää vasten. Nyt olisi pakko voittaa, mutta vaihteen vaihtaminen ei ole helppoa.


Loistava Kärpät on iskenyt Tapparan polvilleen – ”Jäljellä on tasan kaksi vaihtoehtoa” iltasanomat 12:39 20.04

Eihän sen näin pitänyt mennä – että Kärpät huristelee näytöstyyliin kohti kultamitaleita. Ja kääntäen: mitä Tapparalle oikein on tapahtunut?


Lehterä poimi Kärppien aseen finaalisarjasta – "Teettää Tapparalle edelleen vaikeuksia" MTV 06:21 20.04

Kärpät johtaa jääkiekon SM-liigan finaalisarjaa 2-0-voitoin, sillä sen johtavat pelaajat ovat olleet Tapparan vastaavia parempia, C Moren asiantuntija Tero Lehterä näkee.


IL seuraa livenä: Kärpät tarjoaa Tapparalle sokkihoitoa - nousi takaa johtoon Hakametsässä! iltalehti 20:17 19.04

Iltalehti seuraa SM-liigan finaalisarjan toisen osaottelun hetki hetkeltä. Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet.


Tapparalle raju menetys: Rantakarille mätkäistiin pelikielto MTV 11:23 19.04

Tapparan ykköskentän puolustaja Otso Rantakari on pelikiellon takia sivussa torstaina SM-liigan toisesta loppuottelusta Oulun Kärppiä vastaan.


Tapparan kone käynnistyi hitaasti – pääluotsi Rautakorpi löysi paljon parannettavaa MTV 22:02 17.04

Jukka Rautakorven luotsaamalle Tapparalle jäi paljon parannettavaa seuraavaan finaaliotteluun, kun Kärpät nollasi hallitsevan mestarin ensimmäisessä finaalissa lukemin 3-0.


Tilastokatsaus Liigan finaaleihin jatkoaika.com 17:50 16.04

Ketkä ovat pelanneet useimmin finaaleissa? Miten he ovat pärjänneet? Miltä runkosarjan sijoilta on useimmin päästy finaaleihin? Monesko kerta tämä on Tapparalle finaaleissa? Onko Kärpät kohdannut Tapparan useammin finaaleissa kuin muita joukkueita yhteensä?


Historiallisen kovalle Tapparalle ei löydy pysäyttäjää jatkoaika.com 11:00 13.04

Tapparan vuodesta toiseen jatkuva menestysputki ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta dynastian päätepiste ei ole näköpiirissä vielä lähitulevaisuudessa.


Tapparan jätkillä on jo toinen käsi Kanada-maljassa: ”Ei meitä pysäytä kukaan” iltalehti 23:08 09.04

Jukka Peltola iski ratkaisumaalin Tepsin verkkoon maanantain 4. semifinaalissa. Maanantaina varmistunut finaalipaikka on Tapparalle jo kuudes perättäinen. Pelaajista kolmea hopeaa ja kahta kultaa ovat olleet voittamassa Jukka Peltola ja Jan-Mikael Järvinen. He junailivat maanantain voiton.


TPS-veskarit hörppivät - valmentaja kommentoi: ”Totesimme yhteen ääneen, että nyt vaihdamme maalivahtia” iltalehti 22:10 09.04

TPS vaihtoi neljännessä välieräottelussa maalivahtia kolmanteen erään. Tulos: Maali ensimmäisellä minuutilla omiin. TPS hävisi maanantaina neljännen välieräottelun Tapparalle jatkoerässä 5-6. Näin ollen Tappara eteni finaaleihin ja TPS:ää odottaa pronssipeli. TPS:n maalivahdit eivät onnistuneet maanantaina. Oskari Setänen ja Rasmus Tirronen hörppäsivät maalin mieheen.


TPS-kippari purki pettymystään Ruudun haastattelussa – "Rankkaa hävitä näin" MTV 20:55 07.04

TPS:n kapteeni Tomi Kallio oli todella pettynyt, kun TPS hävisi katkerasti Tapparalle 1-2 SM-liigan välierien kolmannessa ottelussa.


TPS hukkasi ratkaisupaikat - "Ei ole vastausta siihen, kuinka sarjan käännämme" jatkoaika.com 20:35 07.04

TPS hävisi kolmannen kerran peräkkäin Tapparalle. Kirvesrinnat nousivat voittoon jälleen kolmannessa erässä, vaikka TPS:llä oli huomattavasti enemmän maalipaikkoja ottelun aikana.


Tapparalle jo toinen voitto – TPS:llä riittää mietittävää uusisuomi 00:02 07.04

Jääkiekon Suomen mestaruutta puolustava Tappara otti TPS:ltä toisessa välieräottelussa luulot pois jo ensimmäisessä erässä. Matti Järvinen, Jukka Peltola ja Henrik Haapala maalasivat Tapparan avauserässä 3-0 -johtoon. Samoihin lukemiin päättyi myös ottelu.


Haapala ratkaisi jatkoajalla Tapparalle: ”Välillä kiristää ja välillä ei” iltasanomat 23:27 04.04

TPS:n ja Tapparan välinen ensimmäinen välieräottelu päättyi vasta jatkoerässä, kun Henrik Haapala ratkaisi voiton vieraille 3–2.


TPS:n superlupaus ei anna ajatusten karkailla NHL:ään - ”Kaikki muu on toissijaista” iltalehti 23:22 04.04

TPS pelasi Tapparaa vastaan hyvän matsin, mutta voittoon saakka esitys ei kuitenkaan riittänyt. Turkulaisten riveissä nuori Olli Juolevi pelasi kenties parhaan pelinsä TPS-nutussa ja antoi rehdisti tunnustusta myös vastustajalle, Tampereen Tapparalle. Vuosisataista viha-viha-asetelmaa Turun ja Tampereen välillä toki pehmensi Juolevin tausta pääkaupunkiseutulaisena pelaajana.


TPS-kapteeni manasi jäähyjä – turkulaisten moottorissa riittää lisätehoja MTV 22:23 04.04

TPS koki karvaan 2-3-tappion Tapparalle ensimmäisen välieräottelun jatkoerässä.


Tavarat kasaan ja Kuopioon – KalPa ei antanut periksi jatkoaika.com 22:09 28.03

Tampereella sarja oli katkolla Tapparalle otteluvoitoin 3–1. Sitkeästi pelannut KalPa piti pintansa ja voitti ottelun 3–1–lukemin. Pelit jatkuvat huomenna Kuopiossa.


Tappara suli kolmannessa erässä - KalPa nousi kymmenessä minuutissa voittoon iltalehti 21:05 28.03

KalPa otti vierasvoiton Tapparasta ja piti puolivälieräsarjan hengissä. KalPa nousi kolmannessa erässä sillasta ja voitti Tapparan 3-1. Ottelusarja on nyt tilanteessa 3-2 Tapparalle. Keskiviikkona Tampereella maalinteon aloitti Tapparan Jan-Mikael Järvinen, joka lirutti kiekon KalPan maalivahdin Niko Hovisen längistä ensimmäisessä erässä.


Hrachovina nollasi KalPan - Tappara voiton päähän välieristä jatkoaika.com 22:38 26.03

KalPan hyvä alku ei tuottanut tulosta, vaan ottelun hahmoksi noussut Dominik Hrachovina nollasi KalPan ja tarjosi Tapparalle mahdollisuuden ryöstää voitto Kuopiosta. Tappara käytti tilaisuuden hyväkseen ja vei ottelun nimiinsä puhtaasti 0-3 ja nousi näin voiton päähän välieräpaikasta.


Bay Lightning jatkuu pilvisenä - minulle” – Trump myrkytys, Syyrian hirmuhallinnon vuoroviikoin ystävyys

Uutiset