Tapparalle jälleen huima taloudellinen voitto - Leinonen astuu sivuun ensi vuoden päättyessä jatkoaika.com 11:15 27.06

Tampereen Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy on tehnyt päättyneeltä kaudelta voittoa yli 770 000 euroa.


Tapparalle kova kolaus – Leijonista tuttu puolustaja palaa entiseen ruotsalaisseuraansa MTV 16:55 20.05

Tapparassa viime kaudella pelannut huippupuolustaja Mikko Lehtonen on purkanut sopimuksensa, ja siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin SHL-sarjaa pelaavan HV71:n riveihin.


Tapparalle todella tuntuva menetys: Tähtipuolustaja siirtyy Ruotsiin iltalehti 16:53 20.05

Tappara tiedottaa, että seuran tähtipuolustaja Mikko Lehtonen siirtyy Ruotsin SHL:n HV71:een. Lehtonen siirtyy Ruotsiin ensi kauden kattavalla sopimuksella. 24-vuotias puolustaja on HV-paidassa uusvanha tuttavuus, sillä hän käväisi seurassa myös kaudella 2016-17. Hän siirtyi tuolloin Ruotsiin kesken kauden KooKoosta. - Mikko on todella kovan luokan puolustaja. Hän toi takalinjoille uutta ulottuvuutta, kun hän tuli vuonna 2017. Olemme vakuuttuneita, että niin käy jälleen, seuran urheilujohtaja Johan Hult sanoi.


Tapparalle uusi ykkösmaalivahti - nuorten maailmanmestari Kaapo Kähkönen lähellä siirtoa Tampereelle iltalehti 16:04 11.05

21-vuotias Kaapo Kähkönen neuvottelee Tapparan kanssa. Nuorten maailmanmestari saattaa korvata KHL-jäille siirtyvän Dominik Hrachovinan SM-liigan kestomenestyjän maalilla. Iltalehden tietojen mukaan Kaapo Kähkönen on vahva ehdokas Tapparan uudeksi ykkösmaalivahdiksi. Osapuolet ovat neuvotelleet sopimuksesta. Kähkönen torjui tällä kaudella Rauman Lukon maalilla 56 ottelua. 21-vuotiaan torjujan päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,20 ja torjuntaprosentti 92,2. Lukko ei kuitenkaan tarjonnut maalivahdilleen jatkosopimusta, joten Tappara tuli apajille.


Tapparan SM-hopealle valmentaneen Jukka Rautakorven loppupuheenvuoro: ”Jääkiekossa eivät ennakkoarviot toimi koskaan” iltasanomat 00:01 27.04

Jukka Rautakorpi myönsi, että 3–0 oli kerta kaikkiaan liian iso vuori kiivettäväksi. Jopa Tapparalle.


Nicklas Lasu ratkaisevasta ottelusta: "Molemmilla oli tänään mahdollisuus, mutta meillä oli myös onnea" jatkoaika.com 22:23 26.04

Kärpät ehti hyvän runkosarjan jälkeen jo hieman odottaakin mestaruutta, mutta Nicklas Lasun mukaan finaalisarja olisi lopulta voinut kääntyä hyvin myös Tapparalle oululaisten hyvästä alusta huolimatta.


Kärppien pelimäärä näkyy puolustajien kuormituksessa jatkoaika.com 15:43 26.04

Ennen finaaleja puhuttiin miten Kärppien ja HIFK:n välieräsarjan venyminen seitsemään peliin voi antaa edun Tapparalle, joka selvitti välierät TPS:ää vastaan suoraan neljässä ottelussa. Paljonko tämä kuormitus itse asiassa näkyy pelaajien peliajassa?


Kärpät-kapteeni Kukkosen katse jo tulevassa – "Tappio on tappio ja matka jatkuu" MTV 22:46 24.04

Kärpät-kapteeni Lasse Kukkonen ei turhia selitellyt, kun Kärpät hävisi Tapparalle viidennessä finaaliottelussa lukemin 4-5.


Onnellinen finaalisankari Jukka Peltola: ”Näytimme jälleen kerran sitkeytemme” iltasanomat 21:54 24.04

Kapteeni Jukka Peltola naulasi Tapparalle toisen finaalivoiton uskomattoman trillerin jälkeen.


Kärppien luotsi manasi Tapparan tylyyttä - myönsi sen turhauttaneen: ”Meille tuli tuskaa puseroon” iltalehti 21:46 24.04

Tappara kauhoi kovalla prosentilla aloitusvoittoja ja maaleja - ja johti toisessa erässä jo 4-0. Kärpät kavensi toisen erän loppuun ylivoimalla 4-1:een, kolmannen erän alkuun niin ikään ylivoimalla 4-2:een ja tuli Lasse Kukkosen nousulla jo tasoihin. 4-4-tilanteessa näytti, että ratkeaisiko Suomen mestaruus sittenkin, mutta Jukka Peltola löi Tapparalle 5-4-voiton ajassa 57.08.


Kärpät-Tappara, ottelusarjaraportti: Tapparalle murskaava alku, totaalinen sulaminen ja viime minuuttien voittomaali jatkoaika.com 21:09 24.04

Tappara aloitti Oulussa vakuuttavasti ja johti jo toisessa erässä 4? 0. Kolmannessa erässä Tappara kuitenkin romahti täysin, ja voitto näytti jo kääntyvän Kärpillle. Tutkapari Jan-Mikael Järvinen-Jukka Peltola kuitenkin ratkaisi voiton vierasjoukkueelle kolmannen erän lopulla.


Tappara voitti jälleen veitsi kurkulla! - Kärppien mieletön nousu ei riittänyt, sarja 3-2 iltalehti 20:55 24.04

Tappara onnistui taas venyttämään SM-liigan finaalisarjaa Kärppiä vastaan. Suomen mestaruus oli tiistaina toistamiseen katkolla Oulun Kärpille, tällä kertaa sen kotikaukalossa Raksilassa. Tappara näytti laittavan Kärpille luun kurkkuun jo avauserässä. Niko Ojamäen avausmaali syntyi ajassa 1.25. Unelma-alku Tapparalle, ja melkoista sokkihoitoa Kärpille.


Näkökulma: Mestaruus katkolla Kärpille, momentum kääntymässä Tapparalle - molemmat tänään selkä seinää vasten iltalehti 07:26 24.04

Game 5 tänään Raksilassa ratkaisee mestaruuden, kirjoittaa Vesa Parviainen. Väitettä pitää tietenkin heti lieventää, sillä Tapparan voittaessa se ei faktisesti pidä paikkaansa. Tapparahan tarvitsisi vielä kaksi voittoa lisää. Finaalisarja on kuitenkin edennyt siihen pisteeseen, että se kuuluisa momentum on kääntymässä Tapparalle.


Asiantuntija lataa, miksi finaalisarja voi kääntyä Tapparalle – ”Miinusmerkkejä alkaa olla Kärpille aika monta” iltasanomat 07:20 24.04

Selkä seinää vasten maanantaina pelannut Tappara venytti finaalisarjan ratkaisua. IS:n asiantuntijan Ismo Lehkosen mukaan sillä on myös tiistaina valttikortit käsissään.


20 minuuttia näpertelyä, nolla maalia - Tapparan ylivoimapelaaminen on poskettoman kehnoa iltalehti 19:07 23.04

Tapparalle tarjoutui 4. finaalin avauserässä kaksi kahden minuutin ylivoimaa, mutta tulos oli totutun kehno. Tilanne Tampereella on avauserän jälkeen 0-0. Tappara sai kolmessa ensimmäisessä finaalissa kokeilla ylivoimalla kahdeksan kertaa, eli yhteensä 16 minuuttia. Saldona oli nolla maalia. Sama meno jatkui maanantaina neljännen finaalin avauserässä Tampereella. Kärpät kulutti jäähypenkkiä yhteensä neljän minuutin edestä, mutta kotijoukkueen nollaputki jatkui.


Pitkäveto: Mitä tapahtui Tapparalle? – Kärpät kävelee yli iltasanomat 17:13 20.04

SM-liigan finaalien ensimmäiset pelit ovat olleet Kärppien näytöstä. Lauantain kolmannessa finaalissa Tappara on jo ahdistettu selkä seinää vasten. Nyt olisi pakko voittaa, mutta vaihteen vaihtaminen ei ole helppoa.


Loistava Kärpät on iskenyt Tapparan polvilleen – ”Jäljellä on tasan kaksi vaihtoehtoa” iltasanomat 12:39 20.04

Eihän sen näin pitänyt mennä – että Kärpät huristelee näytöstyyliin kohti kultamitaleita. Ja kääntäen: mitä Tapparalle oikein on tapahtunut?


Lehterä poimi Kärppien aseen finaalisarjasta – "Teettää Tapparalle edelleen vaikeuksia" MTV 06:21 20.04

Kärpät johtaa jääkiekon SM-liigan finaalisarjaa 2-0-voitoin, sillä sen johtavat pelaajat ovat olleet Tapparan vastaavia parempia, C Moren asiantuntija Tero Lehterä näkee.


IL seuraa livenä: Kärpät tarjoaa Tapparalle sokkihoitoa - nousi takaa johtoon Hakametsässä! iltalehti 20:17 19.04

Iltalehti seuraa SM-liigan finaalisarjan toisen osaottelun hetki hetkeltä. Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet.


kantaa F1-kisassa kasvot peruslukemilla rankkasateen

Uutiset