Ruokakohu SM-liigassa: amerikkalaispelaaja julkaisi kuvan epämääräisestä mössöstä

iltalehti 23:33 18.09

Puolustaja ei innostunut porilaisten ruokatarjoilusta. Ässissä kaudella 2017–18 pelannut mutta nykyään Tapparaa edustava puolustaja Ben Blood julkaisi Twitterissä kuvan ruuasta, jota Porissa tarjottiin pelaajille ottelun jälkeen. Vaikka Tappara otti puhtaan 5–0-voiton Ässistä, ottelun jälkeen tarjottu ruoka ei maistunut Bloodille. Amerikkalainen Blood julkaisi kuvan, josta on vaikea päätellä, mitä kaikkea pelaajille yritettiin syöttää.


Olavi Vauhkonen helpottunut Tapparan avausvoiton jälkeen ? "Jatkossa yritämme jättää jäähyt pois"

jatkoaika.com 22:17 13.09

Sportista täksi kaudeksi Tapparaan siirtynyt Olavi Vauhkonen oli helpottunut mies liiga-avauksen jälkeen. Paikallisottelun hallinnan menettänyt Tappara onnistui kaivamaan lopulta tiukasta väännöstä 5?4-voiton.


Ilveksen "kukkakeppi” paukutti neljä maalia Tapparan verkkoon – lentokeliä ihmeteltiin: ”Mitä hän on tehnyt kesän aikana – vai onko mitään?”

iltalehti 09:19 11.09

Ilves-fanien sydämet sulattanut Matias Maccelli järjesti jo yhden maaliryöpyn Tapparan verkkoon. Turkulaislähtöinen tulokashyökkääjä Matias Maccelli valtasi paikan Ilves-fanien sydämestä heti debyyttiottelussaan. Vasta 18-vuotias pikakiituri kuritti Tapparaa elokuisessa Tampere Cupin kamppailussa peräti neljällä maalilla ja herätti hämmennystä myös omassa leirissä.


Siim Liivik valmiina hämmentämään Tapparaa – Tänään lähdetään voittamaan!

jatkoaika.com 17:06 06.09

Siim Liivik herättää vahvoja tunteita, omat rakastavat persoonallista joukkuepelaajaa, mutta vastustajat inhoavat usein ihon alle pääsevää ärsyttäjää.


Siim Liivik valmiina hämmentämään Tapparaa - Tänään lähdetään voittamaan!

jatkoaika.com 17:06 06.09

Siim Liivik herättää vahvoja tunteita, omat rakastavat persoonallista joukkuepelaajaa, mutta vastustajat inhoavat usein ihon alle pääsevää ärsyttäjää.


Mitä SM-liigan seuroja Ben Blood on edustanut ennen Tapparaa?

iltalehti 05:55 06.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mihin lajiin kuuluvat tempaus ja työntö? 2) Mitkä ovat AS Monacon ykköspeliasun kaksi pääväriä?


Teemu Suhonen aloittaa ensimmäisen täyden kautensa Tapparassa ? "Kaikki tietävät, missä avuni ovat"

jatkoaika.com 07:30 03.09

Teemu Suhoselle vuosi 2019 on ollut vilkas. Ensin tuli siirto Jukureista Tapparaan kesken kauden ja kesällä perheeseen syntyi toinen lapsi. Liiga-kauteen 2019?2020 lähdettäessä kuopiolaispuolustajasta huokuu kuitenkin varmuus.


Ilveksen nuorukainen säväytti Tampere Cupissa – kultaleijonaa ei näkynyt: ”Sopimus on Tapparaan”

iltasanomat 14:02 10.08

Ilveksen Matias Maccelli mätti maaleja Tampere Cupissa. Tapparan Niko Ojamäkeä ei kaukalossa nähty.


Matias Maccelli nousi komeetan lailla liigakartalle neljän maalin illallaan ? Ilves ryöpytti Tapparaa rumin lukemin

jatkoaika.com 22:31 09.08

Ilves ja Tappara kohtasivat heti kauden ensimetreillä, kun tamperelaiset kohtasivat kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa toisensa.


Matias Maccelli nousi komeean lailla liigakartalle neljän maalin illallaan ? Ilves ryöpytti Tapparaa rumin lukemin

jatkoaika.com 22:31 09.08

Ilves ja Tappara kohtasivat heti kauden ensimetreillä, kun tamperelaiset kohtasivat kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa toisensa.


Ilves tuhosi Tapparan Hakametsässä – 18-vuotias ihmejuniori hurjasteli neljä osumaa

MTV 22:23 09.08

Ilves riepotteli Tapparaa lukemin 7-2, kun joukkueet valmistautuivat tulevaan Liiga-kauteen keskinäisellä kohtaamisella Decens Tampere Cupissa.


Mestarivahti Larmin aika Tapparassa jäämässä todella lyhyeksi ? teki NHL-sopimuksen Penguinsiin

jatkoaika.com 20:40 02.06

Emil Larmi ehti tehdä sopimuksen Tapparaan voitettuaan viime kaudella HPK:ssa Suomen mestaruuden. Nyt hän on tehnyt NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsiin.


15 sekunnin alkoi turputa Jets jäädytti surkeinta

Hot topics