Eläinsuojelijat: Suomessa on kissakriisi, kymmeniätuhansia eläimiä hylätään luontoon – "Sen tilalle on helppoa ottaa uusi eläin" MTV 17:51 09.10

Suomessa on tällä hetkellä kissakriisi. Kissakriisi tarkoittaa eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n mukaan sitä, että meillä hylätään vähintään 20 000 kissaa vuodessa. Kissojen heitteillejättötapaukset ovat kasvussa. Samalla kasvavat kissapopulaatioiden määrät.


Tuore tutkimus vahvisti häirintätapaukset maajoukkuetasolla – Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja: "Ei voi sanoa, että olisi yllättänyt" MTV 18:28 08.10

Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) teettämä selvitys vahvisti, että kymmenet maajoukkuepelaajat ovat kokeneet seksuaalista häirintää jalkapallon ja jääkiekon parissa. Selvityksen olivat tilanneet yhteistyössä Jääkiekkoliitto ja Palloliitto. Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen mukaan selvitys oli paikallaan, sillä häirintätapauksista raportoidaan edelleen hyvin korkealla kynnyksellä.


Leijonista tuttu Oskar Osala viime aikojen kokaiinikohusta: "En ole koskaan tavannut huumeongelmaa" MTV 15:47 04.10

Tuoreeltaan jääkiekkomaailmaa ovat ravistelleet kokaiiniepäilyihin liittyvät tapaukset. Esillä ovat olleet sekä NHL-hyökkääjän Jori Lehterän huumevyyhtiepäily että SM-liigasta ilmi tulleet varoitukset ja epäilyt. Tällä hetkellä välivuotta pitävä huippukiekkoilija Oskar Osala sanoo, ettei hän ole törmännyt huumetapauksiin omalla urallaan.


Farsseista eroon? – Formula ykkösten aika-ajoihin tulossa muutos MTV 10:05 01.10

Sotshin F1-kisan aika-ajoissa oli farssimaisia piirteitä, kun toisella ajojaksolla viisi kuljettajaa jätti kierroksensa ajamatta. Tulevaisuudessa moiset tapaukset pyritään välttämään aika-ajoja uudistamalla.


Tutkijat haluavat selfie-kiellon turistinähtävyyksiin: Lähes 100 kuoli viime vuonna kuvaa ottaessaan MTV 15:30 30.09

Tutkijat suosittelevat turistikohteisiin selfie-kieltoa turvallisuussyistä, sillä omakuvan nappaamisesta johtuvat kuolemantapaukset ovat merkittävästi kasvaneet viime vuosina, kertoo Independent.


Paikallislehti: Poliisi eristänyt osan Salisburyn keskustaa iltasanomat 00:57 17.09

Tiedossa ei ole toistaiseksi, liittyvätkö uudet sairaustapaukset maaliskuussa tehtyyn myrkkyiskuun.


Puolalaisfaneja epäillään rasismista – Kansojen liigassa ensimmäiset kurinpitotapaukset MTV 22:16 10.09

Euroopan jalkapalloliitto UEFA syyttää Puolaa maan fanien rasistisesta käyttäytymisestä ja Tshekkiä sekä Ukrainaa yleisölevottomuuksista Kansojen liigassa.


Outo polttoainevika vie autoja korjaamolle Suomessa – ”Kaikki tapaukset koskevat bensiinikäyttöisiä moottoreita” uusisuomi 13:37 03.09

Suomessa tankattuja autoja on jouduttu korjaamaan viime ja tällä viikolla huonon polttoaineen vuoksi, kertoo Kauppalehti.


Eläinsuojeluneuvojat saavat yhä enemmän yhteydenottoja – tapaukset yhä vakavampia MTV 08:24 28.08

Ihmiset ottavat yhä useammin yhteyttä eläinsuojeluneuvojiin ja yhä vakavammista tapauksista, selviää SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton kyselystä. Kaksi kolmasosaa liiton kyselyyn vastanneista neuvojista kertoi lemmikkieläimiä koskevien ilmoitusten lisääntyneen selvästi viimeisen kolmen vuoden sisällä.


Nuori mies on huijannut useilta ihmisiltä rahaa Helsingissä – pyytää lainaa junalippuun, ei koskaan maksa takaisin iltasanomat 15:07 24.08

Tapaukset ovat sattuneet tammi- ja heinäkuun välillä. Rikoksista epäillyllä miehellä on aiempaa taustaa vastaavista huijauksista.


Tuhkarokkoepidemia jyllää Euroopassa – myös Suomessa riski on todellinen: "Voi olla taskuja, joissa tauti saattaa levitä" MTV 07:09 23.08

THL:n erityisasiantuntijan mukaan Suomen laumasuoja toimii vielä, mutta jos tuhkarokkoa pääsee matalamman rokotussuojan alueelle, voivat tapaukset lisääntyä.


Poliisi kirjaa netin rasistisesta vihapuheesta satoja rikosilmoituksia vuodessa – someraivotapaukset nostavat kunnianloukkausten määrää MTV 05:14 13.08

Poliisin valtakunnallinen rasistista vihapuhetta tutkiva ryhmä kirjaa nettikirjoittelusta satoja rikosilmoituksia vuodessa.


Opiskelijoiden EM-kisakaupungin johtajalta raju väite suomalaisten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä – "Piti varmistaa, onko se käännösvirhe" MTV 18:13 02.08

Opiskelijoiden EM-kisat isäntäkaupungin johtaja Manuel Machado väittää suomalaisten keksineen kisojen aikana julkisuuteen nousseet häirintätapaukset kostoksi.


Sairaanhoitajat paljastivat hurjimman tapaukset ensiapuasemalta stara 12:40 31.07

Ensiavussa toimivat sairaanhoitajat näkevät työssään todella laajan kirjon erilaisia tilanteita


Vaikka helle paahtaa ja uimavedet ovat kuin linnunmaitoa, hukkumistapaukset ovat vähentyneet – muista nämä asiat, jos pelastat hukkuvaa MTV 19:33 30.07

Hukkumistapaukset Suomessa ovat vähentyneet viime vuosina. Nyt heinäkuussa hukkuneita on 27, ja suurin osa hukkumisista on tapahtunut uidessa. Kaikista hukkumisista 60 prosentissa on alkoholilla ollut osuutta asiaan.  


Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: ”Lapsi ei ole syntyjään näin julma” stara 08:40 30.06

Viime päivinä suomalaisia ovat järkyttäneet lukuisat tapaukset, joissa lapset ovat


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 30.06

Viime päivinä suomalaisia ovat järkyttäneet lukuisat tapaukset, joissa lapset ovat


Sukuhaudalta vietiin iso pronssilintu, jonka suunnittelija on suomalaisille tuttu – varkaudet piinaavat hautausmaata MTV 20:01 20.06

Porvoossa sijaitsevaa Näsinmäen hautausmaata on vaivannut viime aikoina varkaustapaukset, ja noin kolmekymmentä hautakivikoristetta on joutunut varkaiden kynsiin. Yksi varastetuista koristeista on Anna Miettisen sukuhaudan suuri pronssilintu. 


Weekend Festival järkyttyi esiintyjän kuolemasta: "Hänellä olisi ollut loistelias ura edessään" mtv 09:18 19.06

Weekend Festivalin tiedottaja Tomi Lindblomin mukaan festivaaliesiintyjien yllättävät kuolemantapaukset ovat äärimmäisen harvinaisia.


hyväksi New Yorkissa Kuvat Kuortin viety läheiseen ”Perus-Markkua” hehkutetaan Italiassa

Uutiset