Tuleva Ensitreffit alttarilla -kausi poikkeaa kaikista aiemmista – mallia otettiin Tanskasta: "Useammalle mahdollisuus"

iltalehti 15:35 28.05

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään poikkeuksellisesti peräti neljä paria. MTV julkisti tiistaina tulevan syksyn ohjelmakattauksensa, ja huomio kiinnittyi siihen, että suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma nähdään jälleen – mutta poikkeuksellisesti peräti neljä paria tähdittää sarjaa. Aiemmilla ohjelman kotimaisilla kausilla ohjelmassa on nähty kolme paria. Iltalehti otti selvää, miksi tällä kaudella pareja on mukana aiempaa enemmän. MTV:n vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto kertoo, että mallia tulevan syksyn parikattaukseen on otettu Tanskasta.


Tuppurainen ja Orpo samoilla linjoilla komission ehdotuksesta: Elpymisrahaston olisi pitänyt olla lainapainotteisempi

yle 19:16 27.05

Perussuomalaisten Halla-aho toivoo Suomen liittoutuvan tiiviisti Itävallan, Alankomaiden, Ruotsin ja Tanskan kanssa.


Suomalaiskapteeni kertoo, miten täysin toisenlainen terveysmurhe kuin koronavirus huolettaa pelaajia Tanskassa: "Moni on sanonut miettivänsä"

yle 17:58 27.05

Markus Halstin kipparoima Esbjerg taistelee putoamista vastaan Tanskan liigassa, joka jatkuu koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen torstaina.


Tanskan kuningatar maalaa peitenimen turvassa – 80-vuotias Margareeta nousi jo 18-vuotiaana valtioneuvostoon

iltasanomat 15:30 27.05

Tanskan kuningatar Margareeta II tunnetaan tyylikkäänä monarkkina ja taiteellisena koirien ystävänä.


Suomalaisviisikko palaa tositoimiin Tanskan jalkapalloliigassa – Sparvin edustama Midtjylland johtaa sarjaa selvällä erolla

yle 10:29 27.05

Tanskan jalkapalloliiga jatkuu torstaina.


Tänään tv:ssä: Tanskan kuningatar Margareeta ajatteli jäävänsä sinkuksi – toisin kävi

iltalehti 07:55 27.05

Tanskan kuningattaren elämäntarinaa valotetaan tuoreessa dokumentissa. Tanskan kuningatar Margareeta täytti pyöreät 80 vuotta huhtikuussa. Hän syntyi toisen maailmansodan aikaan viikon kuluttua siitä, kun saksalaiset olivat miehittäneet Kööpenhaminan. Illan värikäs ja koskettava dokumentti pureutuu kuningattaren elämään aina lapsuudesta tähän päivään. Kuningatar on aivan erityisesti ikätovereidensa rakastama. Dokumentissa muun muassa näyttelijä Ulf Pilgaard ja Tanskan entinen ulkoministeri Uffe Ellemann-Jensen kuvailevat yhteistä historiaansa ja elämäänsä kuningattaren aikalaisina. Ohjelmassa nähdään paljon ennen julkaisematonta nostalgista kuvamateriaalia kuningattaren elämän varrelta ja otteita hänen haastatteluistaan. Kuningatarta kuullaan muun muassa 8-vuotiaana radiohaastattelussa, jossa hän kertoo koulunsa opinnoista. Ujo Margareeta oli onnessaan siitä, että hänen ei tarvinnut olla koulunäytelmässä kaikkien tuijottama prinsessa, vaan sen roolin hoiti luokkatoveri. Margareeta kertoo pelänneensä teini-ikäisenä sitä päivää, kun hän joutuisi astumaan isänsä jälkeen valtaistuimelle. Se koitti kuninkaan kuoltua vuonna 1972. Sittemmin Margareeta on hyväksynyt kohtalonsa hallitsijana ja tehnyt siitä henkilökohtaisen elämäntyönsä.


Vakio 1: Dynamo Dresden koronatapausten jälkeen taas kohteena – Tanskassa FC Kööpenhamina on derbyn suosikki

iltasanomat 14:22 25.05

Lauantain Vakio 1:ssä runsaasti Bundesliigaa. Viikkokierros lyhentää palautumisaikoja Saksan sarjoissa. Mukana myös Tanskan pääsarja.


Pulliainen korvaa Tanskasen Kempeleen pelinjohtajana

yle 17:32 22.05

Viime kesänä Kempeleen Kiriä luotsannut Petri Pulliainen toimii tulevalla kaudella joukkueen pelinjohtajana.


Tanskalaismallin toppi jäi pieneksi – kutistuiko pesussa?

stara 10:40 22.05

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista


Tanskalaiset taistelevat jatkopaikoista – seuraa A-lohkon päätöstä suorana

yle 14:44 21.05

DreamHack Mastersin A-lohko päättyy Northin ja Heroicin sekä Astraliksen ja G2:n kohtaamisiin. Suora lähetys käynnistyy Yle Areenassa ja Twitch.tv:ssä kello 14.50.


Tanskalaiset kohtaavat DreamHack Mastersin lohkovaiheessa – katso suorana!

yle 19:05 20.05

Maailmanlistan kärkisijalla majaileva Astralis saa keskiviikkoiltana vastaansa Northin.


Suomalaiset teinit syövät vähiten kasviksia ja tanskalaiset juopottelevat eniten, kertoo laaja kansainvälinen terveyskysely

yle 18:39 20.05

Raportti kertoo siitä, miten koululaiset elävät ja voivat. Tutkimukseen vastasi yli 200 000 lasta ja nuorta liki 50 maasta.


Miesten superpesisjoukkue Kempeleen Kirin pelinjohtaja jätti tehtävänsä koronavirusriskin takia: "Terveysasioihin liittyen en pysty hoitamaan tehtäviäni"

yle 15:35 20.05

Miesten superpesiskauteen valmistautuva Kempeleen Kiri joutuu vaihtamaan pelinjohtajaa koronatilanteen takia, kun Jussi-Pekka Tanskanen jätti seuran terveysriskin takia.


Kirjeenvaihtajalta: Suomi, Norja ja Tanska ovat höllentämässä matkustusrajoituksia - muilta kuin ruotsalaisilta, joista linjaus tuntuu kummalliselta

yle 15:12 20.05

Rajalliset lomailumahdollisuudet puhuttavat ruotsalaisia, samoin naapurimaiden ynseä linja ruotsalaisturisteja kohtaan.


Myös toiset kuninkaalliset häät peruttu! Koronapandemia lykkäsi Kreikan prinsessan hääsuunnitelmia

mtv 12:20 20.05

Kreikan ja Tanskan prinsessan Theodoran häät on peruttu maailmalla jylläävän koronapandemian vuoksi.


12 kautta NHL:ssä pelannut tanskalaistähti siirtyy Sveitsiin

yle 06:43 20.05

30-vuotiaan Mikkel Bödkerin ura jatkuu HC Luganon paidassa.


Lukossa työsulkukaudella kovaa jälkeä takonut NHL-pelaaja palaa Eurooppaan

iltalehti 17:50 19.05

Tanskalaishyökkääjä muistetaan hyvin Raumalla. Tanskalainen jääkiekkoilija Mikkel Bödker palaa ensi kaudella pelaamaan Eurooppaan. Bödker, 30, pelaa ensi kaudella Sveitsin NLA-liigassa Luganon riveissä. Seura julkaisi kaksivuotisen sopimuksen Twitterissä.


Senatorsin Mikkel Bødker jatkaa uraansa Sveitsissä – mutta vasta Senatorsin kauden päätyttyä

jatkoaika.com 17:38 19.05

Tanskalaishyökkääjä Mikkel Bødker palaa NHL:sta Eurooppaan. Uusi seura, Lugano, saa kuitenkin odottaa Ottawa Senatorsin kauden päättymistä.


Ottawan Mikkel Bødker jatkaa uraansa Sveitsissä – mutta vasta Senatorsin kauden päätyttyä

jatkoaika.com 17:38 19.05

Tanskalaishyökkääjä Mikkel Bødker palaa NHL:sta Eurooppaan. Uusi seura, Lugano, saa kuitenkin odottaa Ottawa Senatorsin kauden päättymistä.


Tanskalaisen jalkapallolupauksen nimi aiheutti suuren mediamylläkän, vertaukset Zlatan Ibrahimoviciin käynnistyivät heti – "Nämä ovat olleet hulluja päiviä"

MTV 18:17 18.05

Monet ihmiset hieroivat silmiään, kun 19-vuotias Tarik Ibrahimagic solmi hiljattain kaksivuotisen sopimuksen tanskalaisseura Odense BK:n kanssa. Nuori keskikenttäpelaaja on saanut paljon huomiota ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicia muistuttavan nimensä myötä.


Hot topics