Tamperelainen Minttu, 29, määrättiin todistajaksi oikeuteen sakon uhalla - Kela vei työmarkkinatuen: ”Epäusko, paniikki ja kusetettu olo” iltalehti 16:31 23.04

Tamperelainen Minttu menetti oikeudessa todistamisen vuoksi sekä kulukorvauksen että työmarkkinatuen, eli liki 10 prosenttia koko kuukautensa saatavista. Tamperelainen Minttu, 29, haastettiin käräjäoikeuteen todistajaksi helmikuun lopulla uhkasakon uhalla. Hän kertoo olleensa jutun ainoa todistaja, joten hänen läsnäolonsa oli välttämätöntä. Hän olisi voinut jäädä pois ilman uhkasakkoa vain laillisen esteen vuoksi. Sellainen on esimerkiksi sairastuminen tai yleisen liikenteen keskeytyminen. Ongelma oli siinä, että Minttu käy kuntouttavassa työtoiminnassa. Hänen olisi pitänyt olla siellä myös todistelupäivänä.


AL: Tamperelainen valtuutettu läpsäisi sivupeilin rikki – taksikuski kosti heti iltasanomat 16:30 23.04

Poliisi tutkii Tampereella tapahtunutta välikohtausta, jossa tamperelaista kaupunginvaltuutettua ja taksikuskia epäillään molempia rikoksesta. Molemmat ovat myös asianomistajia.


Harvinainen sairaus muutti tamperelaisen Anun ulkonäköä: ”Edes tutut eivät enää tunnistaneet minua” iltalehti 06:38 23.04

Harvinaisia aivolisäkesairauksia sairastavat Anu Herala ja Katri Järvenranta ovat kummajaisia sairaalamaailmassa. Terveydenhuollon ammattilaisetkaan eivät osaa hoitaa heitä. Tamperelainen Anu Herala, 68, oli viidenkympin kynnyksellä ja elämänsä kunnossa. Hän lauloi kuorossa, oli "rokkimimmi" ja urheili ahkerasti. Selittämättömät oireet alkoivat yhtäkkiä. Ensin tulivat epileptiset kohtaukset julkisilla paikoilla. Jalat lähtivät alta ja kroppa kouristeli. Ääni madaltui, ulkonäkö muuttui, kädet ja silmät turposivat. Kengänkoko kasvoi muutamassa vuodessa 38:sta 42:een. Naistenosastolta oli vaikea löytää kenkiä tai hanskoja.


Kaupunginvaltuutettu löi pyörätielle pysähtyneen taksin peilin rikki - taksikuski lähti perään ja ajoi päälle: ”Minut on juuri yritetty tappaa” iltalehti 14:13 22.04

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu Juhana Suoniemi (vihr) kertoo Facebookissa joutuneensa taksinkuljettajan yliajamaksi. Yliajo tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tampereella. Suoniemen mukaan taksi oli pysähtynyt laittomasti keskelle pyörätietä, joten hän päätti huomauttaa asiasta kuljettajaa "läpsäisemällä" taksin peiliä. Suoniemen läpsäisy oli kuitenkin turhan voimakas ja ajoneuvon peili hajosi. - Taksikuskin reaktio oli takaa-ajo ja kiilaus yli Koskipuiston kevyenliikenteenväylän. Minä törmäsin päin auton keulaa ja sen seurauksena lensin tangon yli katuun, Suoniemi kirjoittaa Facebookissa.


Patrik Laine kiitti synttärionnitteluista hauskalla kuvalla - mahtavat aurinkolasit! iltalehti 07:01 20.04

Patrik Laine täytti eilen 20 vuotta. Maalitykki sai luonnollisesti valtavasti onnitteluja ympäri maailmaa. Kohtelias tamperelainen päätti kiittää muistaneita Instagramissa hauskan kuvan kera. Otoksessa mies istuu ilmapallojen keskellä huvittava hattu päässään ja havaijilaistyyppinen kukkaseppele kaulassaan. Asun kruunaa mahtavat aurinkolasit. - Kiitos kaikille onnitteluista, Laine kirjoitti kuvan yhteyteen.


Varattu Sammy pyörtää aiemmat puheensa Temptation Islandilla – tekee pysäyttävän tunnustuksen uskottomuudesta: ”Mä oon mies ja mulla on tarpeet” iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


Temptation Islandin iltanuotiolla kuullaan jäätävä tunnustus – varattu Sammy paljastaa parisuhteensa todellisen tilan iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


Patrik Laine saa Timo Nummelinin hymyilemään: ”Aika veijari” iltalehti 20:14 14.04

Kiekkolegenda Timo Nummelin ihastelee Patrik Laineen otteita. Eikä syyttä. 19-vuotias tamperelainen on mättänyt kahdella ensimmäisellä NHL-kaudellaan mykistävät 80 maalia.


Mies pahoinpideltiin tajuttomaksi, Tallink Siljan henkilökunta ei soittanut ambulanssia - sivullinen hälytti apua iltalehti 06:06 10.04

Pahoinpitelyn uhri on kertonut auttajalleen, että hänellä todettiin sairaalassa aivotärähdys. Tamperelainen Timo Kangastie joutui viime viikonloppuna todistamaan ikävää tapausta Tallink Siljan risteilyllä Helsingin ja Tallinnan välillä. Kangastie oli palaamassa diskosta aamukuudelta, kun hän huomasi, että jotakin on sattunut. Laivalla oli tapahtunut pahoinpitely, ja pahoinpitelyn uhriksi joutunut suomalainen mies oli ollut paikalla olleen sivullisen mukaan kymmenen minuuttia tajuttomana. Kangastie kertoo, että paikalla ollut, miestä herätellyt sivullinen oli ammatiltaan sairaanhoitaja.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt iltalehti 16:11 04.04

Tampereelta Tammerkoskesta tiistaina löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt. Vainaja löytyi Tammerkosken tyhjennyksen yhteydessä. Poliisi kertoo, että vainaja on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi – ilmoitettiin kadonneeksi viime kuussa MTV 15:05 04.04

Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa poliisi. Kyseessä on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi MTV 14:57 04.04

Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa poliisi. Kyseessä on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Poliisi kävi Tesoman murhasta epäillyn rapussa jo viikko sitten - naapuri: ”Hän pelästyi poliiseja ja paloautoja” iltalehti 21:35 31.03

Tesoman murhasta epäilty 24-vuotias mies pystyi asumaan rikosalueella Tesomalla puoli vuotta rikoksesta, kunnes hän muutti Tampereen keskustan tuntumaan kesällä 2015. Vuonna 1994 syntynyt tamperelainen mies vangittiin lauantaina todennäköisin syin epäiltynä 40-vuotiaan miehen murhasta. Iltalehti kävi epäillyn vuokrayksiön taloyhtiössä ja jututti naapureita.


Tesoman epäilty murhaaja vangittiin - kertoi poliisille polttaneensa tupakkaa uhrinsa kanssa ennen surmatyötä iltalehti 15:40 31.03

Epäilty otettiin kiinni viime torstaina, kun hän itse Tampereen keskustassa koputti poliisiauton ikkunaa ja halusi tunnustaa tekonsa. Vuonna 1994 syntynyt tamperelainen mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä 40-vuotiaan miehen surmasta joulukuun lopulla 2014 Tesomalla. Hän oli tilaisuuteen saapuessaan rauhallinen ja pukeutunut mustaan huppariin. Ruumiin löysi lehdenjakaja kävelytieltä varhain aamulla 29. joulukuuta.


10 matkustajaa jäi keskellä yötä Tikkurilan asemalle - Kimmo kiittelee VR:n ja vartijoiden toimintaa iltalehti 15:29 31.03

Tamperelainen Kimmo Aro jäi Tikkurilan asemalle yhdessä muiden viimeisestä junasta myöhästyneiden matkustajien kanssa. Tamperelainen Kimmo Aro joutui keskiviikon ja kiirastorstain välisenä yönä hankalaan tilanteeseen. Hän oli ostanut lipun viimeiseen Tikkurilasta Tampereelle lähtevään iltajunaan, mutta ensin hänen oli mentävä Helsingin päärautatieasemalta Tikkurilaan lähijunalla. - Yllätyin hieman, koska uskoin kaikkien junien lähtevän Helsingin rautatieasemalta. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ollut. Tikkurilaan menevä lähijuna oli sen verran myöhässä, etten ehtinyt enää vaihtoyhteyteeni eli viimeiseen Tampereelle lähtevään junaan. Siinä olimme sitten minä ja yhdeksän muuta junasta myöhästynyttä hukassa Tikkurilan asemalla keskellä yötä, Aro kertoo.


Mies asteli poliisiauton luo ja tunnusti Tesoman surman – uhrin tytär Wilma:“Helpottaa, mutta ei auta menetykseen” iltasanomat 16:30 30.03

Tamperelainen Petri Salonen, 40, surmattiin joulukuun lopussa 2014, kun hän oli matkalla baarista kotiinsa. Hänen tyttärensä on vieraillut surmapaikalla joka isänpäivä ja joulu.


13-vuotiasta tyttöä Arsenalia vastaan Emiratesilla avauserä takana, kohtaavat historiallisessa näpäytti jatkosuunnitelmia seinä ehti seksirikoksesta – SM-finaalien Tähtipelaaja jättää ”Työnhaku on kuin ”Vahinkoja voi tulla”

Uutiset