Tampereen Taysiin tilattiin hevonen ilahduttamaan syöpäsairaita lapsia: ”Lääkärikin hämmästeli, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa” iltalehti 14:30 23.02

Hevostempauksen ideana oli se, että jokainen voi halutessaan auttaa. Luja tahto ja hyvä sydän riittävät mahdottomienkin ajatusten toteuttamiseen. Tampereen yliopistollisen sairaalan pihaan tilattiin torstaina hevonen ilahduttamaan syöpään sairastuneita lapsia. Tempauksen teemana oli se, että rajoitteet ovat vain omassa päässä.


Yllätysuutinen Tapparasta! Jussi Tapola valmentamaan Kiinaan MTV 13:47 23.02

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Tampereen Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapola jää väliaikaisesti pois toimestaan ja siirtyy yhden pelikauden ajaksi kiinalaisen jääkiekkojoukkueen päävalmentajaksi ja Kiinan jääkiekkoliiton palvelukseen, Tappara tiedottaa.


IL kysyi Panu Rajalalta ahdistelusyytöksistä ja Kallion lukion ex-opettajasta - tuohtunut professori: ”Jos ohjaajilla on ollut jotain reipasotteisuutta...” iltalehti 13:24 23.02

Professori Panu Rajala kommentoi Iltalehdelle seksuaalisen häirinnän vuoksi irtisanotun opettajan tapausta sekä häneen itseensä kohdistuneita ahdistelusyytöksiä. Rajala pitää koko kohua huvittavana, ärsyttävänä ja valitettavana. Skandaali Kallion lukion irtisanotun opettajan ympärillä jatkuu. Lehtori sanottiin tammikuussa irti seksuaalisen häirinnän vuoksi. 18 opiskelijaa ja kaksi opettajaa kertoivat viime vuoden marraskuussa STT:lle, että miespuolinen teatteriopettaja oli ahdistellut opiskelijoita vuosien ajan. Sama opettaja oli toiminut vuosituhanteen vaihteessa Tampereen yliopistossa opettajana. Teatterin ja draaman tutkimuksen opiskelijat kertovat nyt , että tuolloin oppiaineen professorina toimi Panu Rajala, eikä oppiaineessa ollut Rajalan ja opettajan lisäksi muita vakituisia henkilökunnan edustajia.


Tampereen pormestari ei luovuta: Lakien taivuttava työllisyyskokeiluun – Ministerin ilmoitus erittäin valitettava uusisuomi 15:30 22.02

Tampereen pormestari Lauri Lyly pitää työministeri Jari Lindströmin (sin.) ilmoitusta Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun lopettamisesta toteutuessaan erittäin valitettavana.


Tampereen pormestari ei luovuta: Lakien taivuttava työllisyyskokeiluun – Jari Lindströmin ilmoitus erittäin valitettava uusisuomi 15:30 22.02

Tampereen pormestari Lauri Lyly pitää työministeri Jari Lindströmin (sin.) ilmoitusta Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun lopettamisesta toteutuessaan erittäin valitettavana.


”Näinhän se ei ole” – Lindströmin perustelulle huutia, TE-kokeilun lopetus närästää Tampereella uusisuomi 11:47 22.02

Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun ohjelmajohtaja Regina Saari toivoo, että Tampereen lopetettava työllisyyskokeilu onnistutaan limittämään maakuntauudistukseen niin, että työttömiä ei jouduta turhaan pompottelemaan luukulta toiselle.


”Näinhän se ei ole” – Lindströmin perustelulle huutia, TE-kokeilun lopettaminen närästää Tampereella uusisuomi 11:47 22.02

Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun ohjelmajohtaja Regina Saari toivoo, että Tampereen lopetettava työllisyyskokeilu onnistutaan limittämään maakuntauudistukseen niin, että työttömiä ei jouduta turhaan pompottelemaan luukulta toiselle.


Ministeriltä lopullinen niitti: Tampereen ylistetty työllisyyskokeilu loppuu uusisuomi 21:15 21.02

Tampereen seutukuntien tänä vuonna päättyvää työkokeilua ei jatketa, linjaa työministeri Jari Lindström (sin.).


FPS-Koovee: Jatkoon nuoruuden innolla vai kokemuksen syvällä rintaäänellä? jatkoaika.com 12:00 21.02

Forssan Palloseuran ja Tampereen Kooveen välillä käytäneen todella tiukka vääntö välieräpaikasta. Energinen ja fyysinen FPS rutisti itsensä ylemmän loppusarjan kolmanneksi ohi JHT:n. Koovee lähtee forssalaisten kaatoon kokeneella hyökkääjäkaartilla ja vahvalla maalivahtipelillä.


Tampereen ylistetty työllisyyskokeilu päättyy jo joulukuussa? ”Kummallista” uusisuomi 09:40 21.02

Valtion TE-toimistot pantiin kehutussa kokeilussa kimppaan Tampereen seutukuntien työvoimahallinnon kanssa. Pidempään työttömänä olleita on työllistetty noin sadan työttömän viikkovauhdilla ja työttömien tyytyväisyys palveluihin on suorastaan pohjoiskorealaisella tasolla.


Tampereen ylistetty työllisyyskokeilu päättyy jo joulukuussa? – ”Kummallista” uusisuomi 09:40 21.02

Valtion TE-toimistot pantiin kehutussa kokeilussa kimppaan Tampereen seutukuntien työvoimahallinnon kanssa. Pidempään työttömänä olleita on työllistetty noin sadan työttömän viikkovauhdilla ja työttömien tyytyväisyys palveluihin on suorastaan pohjoiskorealaisella tasolla.


Tankki täyteen -ja Sisko ja sen veli -sarjoista tuttu Ilmari Saarelainen on ollut jo 10 vuotta eläkkeellä: ”Työtarjoukset imartelevat edelleen” iltalehti 19:04 20.02

Näyttelijä Ilmari ”Immu” Saarelainen nousi televisiosarjojen myötä kansan tietoisuuteen. Tunnettavuus toi lisää ja lisää rooleja. Tankki täyteen ja Sisko ja sen veli televisiosarjat tekivät Ilmari "Immu" Saarelaiseta, 72, koko kansalle tunnetun näyttelijän, jonka kotiteatteri oli melkein teatterikoulusta suoraan vuodesta 1969 ollut Tampereen Työväen Teatteri. - Tv:n voima oli uskomaton, tuskin tätäkään haastattelua ilman tv-roolejani voisin antaa. Tunnettavuus toi rooleja lisää ja jonkinlaisen tuttuuden tunteen yleisöön.


Jo toinen lakkovaroitus - yliopistosektorin työtaistelu uhkaa laajentua iltalehti 12:33 20.02

Yliopistojen henkilöstöä edustavat palkansaajajärjestöt Pardia, JHL ja JUKOantoivat tiistaina jo toisen lakkovaroituksen. Kohdennettu työtaistelu toteutetaan kuudessa yliopistossa vuorokauden lakkona 7. maaliskuuta, jos neuvotteluratkaisuun ei päästä ennen sitä. Lakko toteutetaan Aalto-yliopistossa, Hankenilla, Tampereen yliopistossa, Tampereen teknillisessä yliopistossa, Taideyliopistossa sekä Vaasan yliopistossa. Näissä yliopistoissa on henkilöstöä yhteensä lähes 8 500.


Video: Autoilija kiilasi bussin eteen Tampereella ja kävi kuljettajan kimppuun rautaputkella iltalehti 08:42 20.02

TKL:n mukaan kuljettaja taltutti autoa ajaneen miehen lumipenkkaa vasten. Poliisi tutkii tapausta. Tampereen kaupungin liikennelaitoksen (TKL) bussinkuljettaja joutui tappeluun henkilöauton kuljettajan kanssa Hervannan alueella lauantai-iltana, kun autoa kuljettanut mies kävi bussinkuljettajan kertoman mukaan tämän kimppuun rautaputkella varustettuna. TKL:n toimitusjohtaja Pekka Pirhonen kertoo, että poikkeuksellista tapahtumaa on käsitelty maanantaina myös kuljettajan kanssa.


Muistatko Salkkareiden Inkan? Saija-Reetta Kotirinta esittää rouva Jenni Haukiota uutuusnäytelmässä iltasanomat 18:18 19.02

Entinen Salatut elämät -tähti Saija-Reetta Kotirinta nähdään rouva Jenni Haukiona Tampereen Komediateatterin esityksessä.


Poliisit-sarjaa on tehty jo 10 vuotta - juhlakausi alkaa tänään: Tampereen toivotut poliisit palaavat ruutuun iltalehti 06:20 19.02

Poliisit-sarjaa on tehty jo kymmenen vuoden ajan, joten tänään alkava uusi tuotantokausi on juhlakausi. Kauden ensimmäisessä jaksossa kerrataan ikimuistoisimpia hetkiä sarjan 10-vuotiselta taipaleelta. Avausviikon kunniaksi nähdään neljä pidennettyä tunnin jaksoa maanantaista torstaihin. Sen jälkeen palataan tuttuihin puolen tunnin jaksoihin maanantaista keskiviikkoon. Katsojien suosioon noussut dokumentaarinen realitysarja kuvaa todellista poliisin työtä yhden yövuoron ajan. Katsojat pääsevät poliisipartioiden matkassa näkemään, mitä poliisit saavat työssään kohdata Suomen suurimmissa kaupungeissa. Etenkin ravintoloissa aamuvarhaisella tulevan pilkun aikaan poliiseilla on tunnetusti ollut töitä humalaisten, mahdollisesti rähinöitsevien asiakkaiden parissa.


Pyrintö paransi asemiaan Katajan kaadolla iltasanomat 20:44 17.02

Tampereen Pyrintö paransi asemiaan miesten Korisliigan keskikastissa, kun se otti tasapisteissä olleiden joukkueiden kohtaamisessa Joensuun Katajasta kotivoiton 95–80 (52–36).


Ilves piti pudotuspelihaaveensa elossa –? KooKoo taipui kotonaan iltasanomat 17:57 17.02

Tampereen Ilves kukisti SM-liigan iltapäiväottelussa KooKoon maalein 3–2, ja paikka kevään pudotuspeleissä on edelleen mahdollinen.


Uutiset