Katso video: Kiekkotiedoillaan ihastuttanut 4-vuotias Jerry haastatteli idoliaan Henrik Haapalaa: "Harmittaako, kun Sami Mutanen taklasi sua?" jatkoaika.com 12:00 17.02

Alkuviikosta somehitiksi nousseella videolla 4-vuotias Jerry Järvensivu luetteli ulkomuistista tietoa Liiga-pelaajista. Jatkoaika järjesti Jerrylle mahdollisuuden haastatella Tampereelle palannutta Henrik Haapalaa, joka on Jerryn suurin idoli.


Sattumien summa toi Haapalan takaisin Tampereelle: "Eihän sitä tiedä, missä nyt oltaisiin ilman loukkaantumisia" jatkoaika.com 21:08 16.02

Henrik Haapala koki Tapparan parhaaksi paikaksi saada itsensä takaisin pelikuntoon. Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt Haapala aloittaa jääharjoittelun ensi viikolla ja pyrkii palaamaan peleihin vielä runkosarjan aikana.


Haapala palaa Tapparaan loppukaudeksi jatkoaika.com 11:03 15.02

Henrik Haapala palasi Floridasta takaisin Tampereelle, ja hän liittyy Tapparan vahvuuteen loppukauden sopimuksella.


Yllätyspaluu! Henrik Haapala liittyy Tapparan riveihin iltasanomat 18:54 14.02

Viime kaudella SM-liigan pistepörssin voittanut taituri palaa Pohjois-Amerikasta Tampereelle.


AL: Liigan pistepörssin voittaja maitojunalla Tampereelle iltalehti 18:41 14.02

Tappara on kiinnostunut saamaan hyökkääjän riveihinsä. Aamulehti kertoo verkkosivuillaan, että viime kaudella Tapparan paidassa Liigan pistepörssin voittanut hyökkääjä Henrik Haapala on palannut Pohjois-Amerikasta Tampereelle. Haapala keräsi viime kaudella Liigan runkosarjassa 51 ottelussa 60 (15+45) tehopistettä. 16 pudotuspelissä Haapalan saldo oli vaatimattomampi 2+7=9.


Loimaan Prismassa juotiin voittokahvit ja bongattiin ”turisteja”, megabileet luvassa myöhemmin - ”Ei voi kuin iloita toisten puolesta!” iltalehti 20:54 10.02

Loimaan Prismassa oli jo lauantaina tarjolla kakkua ja kahvia historiallisen Eurojackpot-voiton kunniaksi. Tuonnempana miljoonavoittoa on tarkoitus juhlia näyttävästi. Loimaan Prisma avattiin vuonna 2012, samana vuonna kun Eurojackpot-rahapeli rantautui Suomeen. Tänään kaupassa juhlittiin ikionnellisina 90 miljoonan jättipottia - suurinta Suomeen koskaan tullutta voittoa. Edellinen ennätys oli Tampereelle osunut 87 miljoonaa euroa viime huhtikuussa. Loimaan Prismassa juhlitaan isommin myöhemmin, mutta jo lauantaina kakuteltiin vakiasiakkiaden kanssa.


Junamatka Helsingistä Tampereelle pitenee - pääradan huoltotyöt hidastavat liikennettä keväällä ja syksyllä iltalehti 21:35 08.02

Henkilökaukoliikenteen myöhästymiset ovat osoittautuneet ennakoitua suuremmiksi ja tilanne jatkuu ennustettua pidempään, Liikennevirasto tiedottaa. Pääradalla on käynnissä monia hankkeita ja kunnossapitotöitä, joilla on vaikutusta liikenteeseen. Turvallisuuden takaamiseksi ratatyömaiden kohdilla on käytössä nopeusrajoituksia, jotka hidastavat junan normaalia kulkuvauhtia. Lisäksi osa raiteista on väliaikaisesti poissa käytöstä parannustöiden vuoksi, Liikennevirasto kertoo tiedotteessaan. Useiden ratatöiden osuminen vilkasliikenteiselle Helsinki-Tampere-rataosalle aiheuttaa junaliikenteelle viivästyksiä. Henkilökaukoliikenteen myöhästymiset ovat osoittautuneet ennakoitua suuremmiksi ja tilanne jatkuu ennustettua pidempään, sillä Helsingin ja Tampereen välinen rataosuus on tällä hetkellä jatkuvan muutoksen alla.


Suomalaisten odottama nyrkkeilykohtaaminen toteutuu: Niklas Räsänen kohtaa Dayron Lesterin MTV 13:25 08.02

Niklas Räsäsen ja Dayron Lesterin välisen ottelun spekulointi on ollut yksi yleisimmistä puheenaiheista suomalaisen ammattinyrkkeily-yleisön keskuudessa siitä lähtien kun Tampereelle kotiutunut entinen Kuuban edustusamatööri aloitti ammattilaisuransa kesällä 2015.


Anneli, 66, toteutti unelmansa viisikymppisenä – vaihtoi ammattia, kun kiinnostavia töitä ei enää löytynyt iltasanomat 16:09 04.02

Anneli Kannon romaani punakaartin naisista on poikinut tänä keväänä teatteriesityksen sekä Tampereelle että Helsinkiin. Kanto toteutti viisikymppisenä unelmansa ja ryhtyi kirjailijaksi, kun kiinnostavia töitä ei enää löytynyt.


Tappara ryösti maalitykin toisesta SM-liigaseurasta – siirtyy Tampereelle kesken kauden iltasanomat 12:28 04.02

Tappara tiedotti hankkineensa Markus Nenosen Sportista.


Jenkkifutari Andrea, 27, ihastui Suomeen ja jätti elämänsä Italiassa - muutti Tampereelle ja loi uran: ”Olen todella iloinen, että löysin tämän hienon maan” iltalehti 18:40 03.02

Andrea Pasquali on tyytyväinen ensimmäiseen talveensa Suomessa. Hän sanoo olevansa hieman erilainen italialainen kuin monet muut, sillä hän kertoo viihtyvänsä kylmässä. Andrea Pasquali, 27, teki merkittävän päätöksen elämässään ihastuttuaan Suomeen ja Tampereeseen. Nuori mies myi osuutensa ravintolastaan Italiassa ja muutti Manseen. Ensimmäisen kerran Andrea saapui pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Tampereelle vuonna 2015, kun hänen silloisen espanjalaisseuransa tamperelaispelaaja kannusti isokokoista linjamiestä tulemaan pelaajaksi Suomeen.


JYP-kippari johdattaa joukkonsa Tapparan kimppuun – SM-liigassa kiihkeä kärkikamppailu MTV 12:53 31.01

Tehokkaassa vireessä oleva JYPin kapteeni Juha-Pekka Hytönen johdattaa joukkonsa Tampereelle, kun SM-liigan kärkipään joukkueet Tappara ja JYP kohtaavat tiukassa taistelussa.


Maria Ylipää: ”Keikkailen omalla bändillä ja sain pääroolin musikaalista” iltalehti 09:14 26.01

Tytöt 1918 -suurmusikaalin ensi-ilta kokosi suuren joukon tuttuja kasvoja Tampereelle. Sirkku Peltolan kirjoittama sekä ohjaama ja Eeva Kontun säveltämä musikaali Tytöt 1918 sai eilen ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa. Naisten punakaartin taistelusta sisällissodassa kertovan suurmusikaalin työryhmässä oli mukana yli sata henkeä. Teatteri kokosi tuvan täyteen tähtiä - monta tamperelaista, jotka ovat ponnistaneet valtakunnan estradeille. Mukana olivat mm. Maria Ylipää, Anna-Maija Tuokko, Tiina Lymi ja Armi Toivanen.


Suosikkinäyttelijä Armi Toivaselta yllätysveto - muuttaa New Yorkiin iltalehti 22:59 25.01

Tytöt 1918 -suurmusikaalin ensi-ilta kokosi suuren joukon tuttuja kasvoja Tampereelle. Sirkku Peltolan kirjoittama sekä ohjaama ja Eeva Kontun säveltämä musikaali Tytöt 1918 sai eilen ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa. Naisten punakaartin taistelusta sisällissodassa kertovan suurmusikaalin työryhmässä oli mukana yli sata henkeä. Teatteri kokosi tuvan täyteen tähtiä - monta tamperelaista, jotka ovat ponnistaneet valtakunnan estradeille. Mukana olivat mm. Maria Ylipää, Anna-Maija Tuokko, Tiina Lymi ja Armi Toivanen, joka jättää kevääksi Suomen sateet ja lähteen New Yorkiin teatterioppiin.


Jo kymmenen Finnairin lentoa peruttu - Helsinki-Vantaan lentokenttä kärvistelee lumisekasorron keskellä iltalehti 13:27 24.01

On mahdollista, että peruutuksia tulee päivän mittaan vielä lisää. Finnair on joutunut perumaan tänään jo kymmenkunta lentoa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Perutut lennot olisivat menneet Vilnaan, Tukholmaan, Göteborgiin, Tallinnaan, Kokkolaan, Tampereelle, Jyväskylään ja Brysseliin. Lisäksi kaksi peruttua lentoa olisi mennyt Turkuun. - On mahdollista, että peruutuksia tulee vielä lisää tämän päivän aikana, kertoo Päivyt Tallqvist Finnairin viestinnästä.


Tappara näytti askelmerkit HPK:lle - seitsemän maalin kiekkokimara ratkesi kalkkiviivoilla jatkoaika.com 21:41 19.01

HPK:n ja Tapparan välinen ottelu oli kuin kissa ja hiiri -leikkiä. Sarjataulukossa askeleen edellä oleva Tappara oli askeleen edellä myös ottelun pistetehtailussa ja vei kolme pistettä mukanaan Tampereelle.


Saabin teknologiakeskus Tampereelle – kehittävät elektronisen sodankäynnin hyökkäysvälineitä iltasanomat 18:40 17.01

Tampereella aletaan kehittää myös sensoreita, jotka ovat passiivisia ja käytettävissä puolustukseen.


Saab investoi 50–70 miljoonaa Suomeen – tarjolla 100 työpaikkaa uusisuomi 18:36 17.01

Ruotsin puolustusteollisuuden suuryhtiö Saab ilmoitti keskiviikkona perustaneensa Tampereelle sotilastekniikkaa kehittävän teknologiakeskuksen, Talouselämä kertoo.


Uutiset