Kollegalta viiltävä arvio Jukka Rautakorven Tapparasta: ”Pelaa inhottavan hyvää lätkää” iltalehti 22:17 13.12

Tuomas Tuokkola tunnusti Tapparan paremmuuden keskiviikkona. KooKoo tuli Tampereelle keskiviikkona terävästi ja olisi voinut johtaa matsia 2-0 minuutin jälkeen, mutta noin 50 minuuttia kaukalossa oli pääasiassa vain isäntäjoukkue Tappara. - Muutama hyvä vaihto ottelun alussa ei riitä. Jos Tapparan tasoista joukkuetta vastaan haluaa pärjätä, pitää olla tiivis ja kärsivällinen, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola sanoi.


Ojamäki nousi ratkaisijaksi ? Tapparan rutiini liikaa KooKoolle jatkoaika.com 22:06 13.12

KooKoo oli saapunut vierailulle Hakametsään, mutta Tappara oli kouvolalaisille tyly isäntä. Maajoukkuepoissaolot eivät kirvesrintoja haitanneet, vaan antoivat mahdollisuuden uusille vastuunkantajille. Pisteiden valossa heikon alkukauden pelannut Niko Ojamäki onnistui kahdesti maalinteossa, ja pisteet jäivät Tampereelle lukemin 3?0.


Autoilijoille säävaroitus! - Ajokeli on erittäin huono maan etelä- ja keskiosassa iltalehti 08:48 12.12

Lumipyry haittaa aamuliikennettä. Lännestä tulee tiistaina aamulla lumisadetta ensin Etelä- ja Keski-Suomeen erityisesti Turkuun, Poriin, Tampereelle ja Helsinkiin. Sadealue leviää päivän aikana muualle maahan, kertoo Ilmatieteen laitos. Autoilijoita kehotetaan olemaan tarkkana.


Sauli Niinistö uskoo ehtivänsä huolehtia pienestä lapsesta presidenttinäkin iltalehti 08:36 09.12

Sauli Niinistö sanoo, että presidenttikin ehtii huolehtia pienestä lapsesta: ”Meillä on paljon ihmisiä, joilla on kiireitä ja samassa kasvattavat lapsiaan ja huolehtivat perheistään”. Tasavallan presidentin Sauli Niinistön vaalikampanjan avaustempaus, junalla Helsingistä Rovaniemelle, eteni perjantaina Tampereelle saakka. Matkan varrella presidentti pysähtyi Riihimäelle, jossa järjestetyssä yleisötilaisuudessa Niinistö puhui näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa muun muassa Tuntemattomasta sotilaasta ja mielenterveysongelmista.


Dj-kulttuurin pioneeri Grandmaster Flash saapuu Tampereelle – ”Tällaista ei ole koskaan ennen nähty Suomessa” iltasanomat 06:01 08.12

Dj:n lisäksi illan aikana nähdään näyttävä visuaalinen ja interaktiivinen show.


General Electric karsii 200 työpaikkaa Suomessa – vähennykset kohdistuvat pääosin Tampereelle MTV 16:01 07.12

Yhdysvaltalainen monialayhtiö General Electric kertoo, että se aikoo karsia Suomessa 200 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa tammikuussa. 


General Electric karsii 200 työpaikkaa Suomessa - vähennykset kohdistuvat pääosin Tampereelle MTV 16:01 07.12

Yhdysvaltalainen monialayhtiö General Electric kertoo, että se aikoo karsia Suomessa 200 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa tammikuussa. 


Toni Utunen hakee kokemusta liigakentiltä - "Tässä on koko ikä aikaa tehdä tehoja" jatkoaika.com 20:19 02.12

Tapparan 17-vuotias puolustaja Toni Utunen lähti D-juniori-ikäisenä Kokkolasta Tampereelle tavoitteenaan kiekkoammattilaisuus. Nuori kiekkoilija on pärjännyt tehopisteiden valossa loistavasta Mestiksen LeKissä pelaamissaan otteluissa, mutta silti Utunen näkee harppauksen liigajäille melko suurena.


Pyynikin käsityöläispanimosta tulossa myös tislaamo - ”On se kansainvälinen trendikin” iltalehti 09:27 29.11

Suomessa käynnissä oleva tislaamobuumi on tarttumassa myös Tampereelle. Pyynikin käsityöläispanimo kertoi tänään, että se aikoo laajentaa toimintaansa ginin, vodkan ja viskin tislaamiseen. - Pyynikin käsityöläispanimolta on jo pitkään toivottu niin sanottua täyden palvelun juomapakettia ja tähän halutaan nyt vastata. Samasta osoitteesta löytyvät siis jatkossa oluen ja siiderin lisäksi väkevämmätkin alkoholituotteet, olutmestari Tuomas Pere kertoo yhtiön tiedotteessa.


Upea näky! Olavinlinna säihkyy sinivalkoisena Suomen juhlavuoden kunniaksi iltalehti 23:46 28.11

Valokuvataiteitelija Kari Kolan valotaideteokset syttyvät Savonlinnan jälkeen myöhemmin vuorotellen Tampereelle, Ouluun, Kilpisjärvelle ja Turkuun. Kolan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi toteuttama Luminous-valotaideteos nostaa suomalaisille tutut maamerkit, luonnon moninaisuuden ja historialliset kohteet ennennäkemättömällä tavalla esille. Savonlinnan on ensimmäinen kaupunki, jossa näyttävä teos on nähtävillä. Olavinlinna ja sen ympäristö säihkyvät sinivalkoisena kahden päivän ajan. Valoteos sammuu keskiviikkona puoliltaöin.


SaiPa marssi TPS:n yli Kaskisen varoituksista huolimatta jatkoaika.com 20:33 25.11

Sekä TPS, että SaiPa pelasivat lauantaina toisen pelinsä vuorokauden sisään. Raumalla napattu vierasvoitto terästytti SaiPan laittamaan työkintaat käteen myös Turussa, kun taas kotijoukkue TPS tuntui jättäneen niin iloisen ja pirteän peli-ilmeensä kuin hermokontrollinsakin Tampereelle.


IL PALJASTAA: Puolueryhmät nimeävät Teollisuusliiton johdon - Riku Aalto jatkaa puheenjohtajana iltalehti 17:48 25.11

Teollisuusliiton poliittisten ryhmien kesken on sovittu puheenjohtajien paikkojen jaosta. Tampereelle tiistaina ylimääräiseen liittokokoukseen kokoontuva vientialojen Teollisuusliitto valitsee kokouksessa itselleen johdon. Teollisuusliitto syntyy Metalliliiton, Puuliiton ja Teollisuusalojen ammattiliitto TEAMin yhdistymisestä yli 220 000 jäsenen suurliitoksi vuoden 2018 alusta lukien.


Tampereelle ja Seinäjoelle kymmenien tuhansien Eurojackpot-voitot iltalehti 02:02 25.11

Molemmat pelaajat voittivat noin 87 000 euroa. Suomeen saatiin perjantaina kaksi kohtuullista voittoa Eurojackpotissa. Molemmat saivat riviinsä kaikki viisi päänumeroa oikein. Tällä tuloksella pelaajat voittivat kumpikin noin 86 900 euroa. Veikkauksen mukaan toinen voittajista on Tampereelta ja toinen onnekas Seinäjoelta.


AL: Duunaripula tuli joillekin yrityksille yllättäen - Sandvik on palkannut 150 ja hakee lisää väkeä iltalehti 07:40 11.11

Teollisuudessa alkaa olla pulaa työntekijöistä Tampereella, Aamulehti kertoo. Työsopimukset ovat ilmentymä siitä, että työllisyys kohenee ja teollisuuden työvoimasta alkaa olla pulaa Tampereen seudulla, Aamulehti kertoo. Muun muassa kaivosteollisuuden laitteita valmistava Sandvik on palkannut Tampereelle viime syksystä lähtien 150 henkeä ja vakinaistanut määräaikaisia, mutta hakee silti 30-40:ä työntekijää lisää.


Finnairin matkustajakoneen oudot ympyrät hämmensivät Tampereen yllä - syynä koulutuslento iltalehti 14:14 09.11

Finnairin A319-kone kiersi outoja ympyröitä torstaiaamun ja -iltapäivän aikana Tampereen yllä. Iltalehteen yhteyttä ottanut lukija ihmetteli suositussa muun muassa suositussa Flightradar-palvelussa näkyneitä erikoisia ympyröitä Tampereen yllä. Useiden tuntien aikana näkyneet silmukat johtuivat Finnairin viestinnän mukaan koulutuslennosta. Alun perin koulutuslennon oli määrä nousta Lappeenrannan ilmatilaan, mutta huonojen sääolosuhteiden vuoksi koulutus päätettiin siirtää Tampereelle.


Epäillyn rattijuopon surkea Vantaan-reissu: Päättyi ulosajoon moottoritiellä, olikin ajanut Tampereelle päin iltalehti 09:27 05.11

Poliisi pysäytti raskaasti päihtyneenä ajaneen miehen Helsinki-Tampere-moottoritiellä Janakkalan kohdalla. Epäilty törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen tapahtui lauantaiaamuna 4. marraskuuta. Poliisi pysäytti autoilijan, joka oli suistunut moottoritien pientareelle menetettyään kulkupelinsä hallinnan. Ajoneuvo oli vaurioitunut lievästi, ja miehellä oli lieviä vammoja ulosajon jälkeen.


Kuka lähettää espoolaiselle Eilalle VR:n matkalippuja? ”Minulla ei ole mitään asiaa Tampereelle!” iltasanomat 13:07 04.11

Jonkun ensi viikon S 45 -junaan lipun ostaneen kannattanee tarkistaa sähköpostiosoitteensa, kun asioi seuraavan kerran VR:n lippukaupassa.


Uutiset