Ottaako Tuomas Enbuske Tamin painihaasteen vastaan? - Treenaa painonnostoa ja kehottaa Tamia hankkimaan Tenat iltalehti 11:59 16.01

Tuomas Enbusken ja Juhani Tami Tammisen syksyllä alkanut nokkapokka jatkuu vielä. Iltalehden kolumnistinakin toimiva televisiopersoona Tuomas Enbuske ajautui syksyllä nokkapokkaan jääkiekkolegenda, luennoitsija Juhani "Tami" Tammisen kanssa. Enbuske nimittäin tuli julkisesti syyttäneeksi Tamia vanhuudenhöperöksi.


Tami ylistää tänään 80 vuotta täyttävää leijonalegenda Juhani Wahlstenia: ”Harjoituspäiväkirja herättää yhä kunnioitusta” iltalehti 11:19 13.01

Juhani Tamminen kehuu vuolaasti oppi-isäänsä, lauantaina 80 vuotta täyttävää Juhani Wahlstenia. Video: Juhani Tammisen Facebook-sivut - Hyvin poikkeuksellinen elämäntyö kiekon parissa, Suomen kiekkolegendoihin niin ikään lukeutuva Juhani Tamminen kuvailee oppi-isäänsä.


Leijonalegenda täyttää 80 vuotta - Tami ylistää oppi-isäänsä: ”Olen ikuisesti kiitollinen” iltalehti 14:42 11.01

Lauantaina 80 vuotta täyttävä Juhani Wahlsten on erottamaton osa suomalaista ja kansainvälistä jääkiekkoa. Video: Juhani Tammisen Facebook-sivut Juhani Tammisen Facebookissa isännöimä Tami Corner esittelee TPS:n 51 vuoden takaisen ykkösketjun, jossa pelasivat hänen lisäkseen Juhani Wahlsten ja Pertti Kuismanen. Joukkue saavutti kolmikon johdolla SM-hopeaa porilaisen RU-38:n voitettua tuolloin mestaruuden.


Jarkko Tammisen Sanna-vaimolla muhkea puku: kangasta lähes kymmenen metriä! iltalehti 19:30 06.12

Imitaattori Jarkko Tamminen saapui Linnaan Sanna-vaimonsa kanssa. Imitaattori Jarkko Tamminen ja Sanna-vaimo odottivat hyväntuulisina pääsyä Linnan juhlille pitkästä jonosta huolimatta. Odotessa pariskunta ehti antaa Iltalehden Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle haastattelun. - Kyllä odotan hyvää tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia. Alma tai Tarja Halonen ovat sellaisia, ketä olisi mukava tavata tänä iltana, Tamminen kertoi.


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Kiitos feministit ja 60-luvun radikaalit: miehenä on nykyään paljon helpompaa iltalehti 18:26 24.11

Uho tai viina on suurten ikäluokkien miesten turva, kun he eivät tiedä, miten olla sosiaalisessa tilanteessa, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. ”Fyysisen kapasiteettini testaamiseksi haastan Enbusken kamppailuun miesten kesken”, uhkaili Juhani Tamminen minua Iltalehdessä. Tammisen omalla Facebook-sivulla Tamin fanit uhkasivat avoimesti vetää minua turpiin. Tamminen uhkasi erään toisen toimittajan kanssa yksityiskeskustelussa vetää minut kanveesiin neljässä sekunnissa. Ja hän oli oikeassa. Sen sijaan hän väitti tällä viikolla, kun hän oli kanssani Iltalehden Susanne Päivärinnan IL-TV-haastattelussa, että hänen firmansa liikevaihto on miljoona euroa. Tsekkasin pitääkö väite paikkaansa. Noh. Ainakin Tammisen Eurotam Oy:n liikevaihto on vain 179 000 euroa ja firman tulos 65 000 euroa. Mistä Tammisen väkivaltaisuus minua kohtaan? Koska kirjoitin hänestä kriittisen kolumnin. Miksi tein sen? En ikinä pilkkaa säälittäviä tyyppejä, vaan kritisoin yhteiskunnan eliittiä kuten tasavallan presidenttiä. Tamminen on tärkeä tyyppi, hän laskuttaa isoja luennoitsijapalkintoja, ja häntä haastatellaan asiantuntijana. Ihan samoin minua on usein kritisoitu. Ja todellakin syystä.


Tuomas Enbuske kammoksuu äijäilyä - ”Isot miesporukat tuntuvat ahdistavilta” iltalehti 21:33 23.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimmassa jaksossa mediapersoona Tuomas Enbuske kertoo, mitä ajattelee kiekkolegenda Juhani Tammisen vastineesta hänen kolumniinsa. Videolla Tuomas Enbuske kuvailee tunnetta, jota hän kokee suurissa miesporukoissa ollessaan. Mediapersoona Tuomas Enbuske kirjoitti Iltalehteen kuun alkupuolella kolumnin, josta kiekkovaikuttaja Juhani Tamminen suuttui.


Tamminen latasi täyslaidallisen Enbuskelle: ”Fokus alkaa olla henkilöv***uilu - se on syvältä” iltalehti 07:15 23.11

Juhani Tamminen antoi Tuomas Enbusken kuulla kunniansa IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -studiossa. Tamminen otti voimakkaasti kantaa Enbusken kolumniin, jossa hän leimasi Tammisen ja Pirkko Arstilan noloiksi vanhuksiksi. Tammista ei ärsytä vain häneen viitannut kolumni, vaan Enbusken tyyli laajemminkin.


Enbuske järkyttyi Tammisen vastineesta - antoi suoraa palautetta päin naamaa iltalehti 07:12 23.11

Tuomas Enbuske kohtasi kritisoimansa Juhani Tammisen IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -studiossa. Tamminen aloitti keskustelun seuraavasti: - Päinvastoin kuin veli Enbuske, olen asunut ja tehnyt töitä 20 vuotta kolmessa eri maanosassa, kuudessa eri maassa. Ihan hetkeen en noin sivistymätöntä, ajastaan irti olevaa kommenttia ole julkisuudessa nähnyt. Jossain nakkikiskajonossa olen Turun torilla 03.30 kuullut, että joku horisee samalla lailla. Mutta en ole nähnyt, että a) joku kirjoittaa valtakunnan kärkilehteen ja b) joku päätoimittaja antaa sille alustan. Se on musta otsikolla "oh my god".


Sensuroimaton Päivärinta tänään: Juhani Tamminen ja Tuomas Enbuske iskevät yhteen studiossa! iltalehti 05:18 22.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman kahdennessakymmenennessä jaksossa on poikkeuksellinen tilanne. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi jääkiekkolegenda Juhani Tammisen sekä juontajana, toimittajana ja kolumnistina tunnetun Tuomas Enbusken - samaan aikaan. Enbuske kirjoitti aiemmin tässä kuussa Iltalehteen kolumnin, jonka otsikko oli tämä: Tami ja Arstila ovat vasta alkua - noloista vanhuksista tulee yhä laajempi riesa. Enbuske kirjoitti muun muassa näin: Vanheneminen oikeasti tekee monesta ihmisestä pikkuhiljaa hitaasti hiipuvan höperön. Se tapahtuu varmasti myös minulle. Ellei ole jo tapahtunut. Esimerkiksi Juhani ”Tami” Tammisen sekavat avautumiset tällä viikolla Facebookissa Niki Juuselan penisvideosta olivat katkeran has beenin huutoa. Aurinkokuninkaan lausunnot kannattaisi sijoittaa sinne, minne aurinko ei paista. Vaikka valtiosihteerin takaluukkuun.


Juhani Tammisen ja Niki Juuselan ”ilmanpuhdistus” pahasti pieleen: ”Harvoin v...nut yhtä paljon” iltasanomat 13:08 07.11

Kiekkolegenda ja suosikkiselostaja istuivat alas muutaman viikon takaisen kohun tiimoilta.


Juhani Tammiselta tulinen kirjoitus Niki Juuselasta - ”Oh my f***ing god!” iltalehti 12:35 07.11

Kiekkolegenda Juhani Tamminen ei ole selvästikään sulattanut taannoista kohua, joka nousi Niki Juuselan kuvaamasta videosta. Juuselan kuvaama video oli vuodettu julkisuuteen hänen kaveriporukkansa keskinäisestä Whatsapp-ryhmästä. Videolla MTV:n F1-selostaja imitoi Tammista wc-kopissa. Asiaa on setvitty sittemmin julkisesti niin Tammisen kuin Juuselankin taholta, ja kaksikko on keskustellut asiasta myös puhelimitse.


Juhani Tammisella huikeat asuntosijoitukset: arvo useita miljoonia - ”Ei voi valittaa” iltalehti 13:29 01.11

Juhani Tammisen firma tekee hyvää tulosta koulutuskeikoilla. Sen lisäksi Tamminen operoi aktiivisesti ja taitavasti asuntomarkkinoilla. - Ei voi valittaa. Näin summaa Juhani Tamminen taloudellisen tilanteensa.


Aurinkoprinssi: Tammisen sairauslomalla ei pyöritä yökerhoissa: "Joka päivä joutuu tekemään pirusti hommia" jatkoaika.com 17:00 31.10

Ilveksen Juhani Tamminen on aloittanut syksyn Liigassa hyvin, jopa yllättäen monet valmiudellaan pelata sarjassa. Jatkoaika seuraa koko kauden Tammisen otteita ja mietteitä omassa Aurinkoprinssi-juttusarjassaan.


Uutiset