Epäily ennakkoasenteesta: Tutkintapyyntö myös Aarnio-vyyhdin tutkinnanjohtajasta iltalehti 21:00 14.01

Poliisihallitukselle jätettiin perjantaina myös Aarnio-vyyhdin tutkinnanjohtajana toimineeseen syyttäjään kohdistuva tutkintapyyntö. Lakimies Juhani Tamminen katsoo, että Aarnio-vyyhdin tutkinnanjohtajana toiminut kihlakunnansyyttäjä Jukka Haavisto on voinut olla jäävi tehtäväänsä. Tamminen viittaa muun muassa Haaviston vuonna 2009 käräjäoikeudessa lausumaan Helsingin huumepoliisista. "Tämä huumepoliisien joukko on kuin rikollisryhmä ja Aarnio on heidän johtajansa", Tamminen kertoo Haaviston todenneen.


Tami ylistää tänään 80 vuotta täyttävää leijonalegenda Juhani Wahlstenia: ”Harjoituspäiväkirja herättää yhä kunnioitusta” iltalehti 11:19 13.01

Juhani Tamminen kehuu vuolaasti oppi-isäänsä, lauantaina 80 vuotta täyttävää Juhani Wahlstenia. Video: Juhani Tammisen Facebook-sivut - Hyvin poikkeuksellinen elämäntyö kiekon parissa, Suomen kiekkolegendoihin niin ikään lukeutuva Juhani Tamminen kuvailee oppi-isäänsä.


Jälleen uusi käänne Aarnio-vyyhdissä: KRP:n tynnyrihuumelähetyksestä tutkintapyyntö Poliisihallitukselle iltalehti 06:58 13.01

Poliisihallitus sai perjantaina tutkintapyynnön koskien sitä, syyllistyikö KRP rikosprovokaatioon valehuumetynnyrin lähettämisessä Suomeen. Lähetyksen perusteella Jari Aarnio ja 9 muuta tuomittiin vuosikausiksi vankeuteen. Huumepoliisin päällikkönä toimineen Jari Aarnion ja yhdeksän muun henkilön pitkiin vankeustuomioihin johtanut "alkurikos" halutaan nyt uudelleen tutkintaan. Virossa työskentelevä lakimies-kirjailija Juhani Tamminen jätti perjantaina Poliisihallitukseen tutkintapyynnön siitä, syyllistyikö keskusrikospoliisi (KRP) kiellettyyn rikosprovokaatioon järjestämällä Hollannista Suomeen lähetetyn valehuumetynnyrin.


NHL:ään varattu puolustajalupaus debytoi SM-liigassa iltalehti 19:11 09.01

Ilveksen 18-vuotias puolustaja Oskari Laaksonen jätti ensimmäiset piirtonsa SM-liigajäille Hakametsässä. Ilves johtaa HPK:ta ensimmäisen erän jälkeen 3-1. Kotiyleisö tuuletti avausmaalia jo 14 sekunnin pelin jälkeen. Maali merkattiin Tapio Laaksolle. HPK:n puolustaja Miro Karjalainen tasoitti pelin kauden ensimmäisellä ja uran toisella SM-liigamaalillaan. Sami Sandell teki jälleen Ilvekselle johtomaalin, kun ottelua oli pelattu vasta hieman alle seitsemän minuuttia. Erän lopussa Juhani Tamminen kasvatti johtoa ylivoimalla.


Piinava putki poikki – KooKoon maalihanat aukesivat ryminällä MTV 20:08 03.01

KooKoo katkaisi yli 140 minuuttia kestäneen maalittoman putkensa, kun Sami Tamminen laukoi kiekon Jukureiden verkkoon.


Pertti palasi eläkkeeltä takaisin töihin - miten se onnistui? iltalehti 09:58 10.12

Suomalaiset jäävät eläkkeelle keskimäärin 61-vuotiaina, mutta Pertti Tamminen ei vielä silloin malttanut jäädä oloneuvokseksi. Lue koko haastattelu IL Plus -palvelusta. Tamminen teki työuransa maatalouden kasvinsuojelutuotteiden myyntimiehenä. Hän venytti eläkkeelle lähtöään 68-vuotiaaksi asti, mutta palasi silti vielä kolmeksi vuodeksi täysipäiväiseen asiakkuuspäällikön työhön.


Jarkko Tamminen Linnan juhlien jatkoilla: Yhtä henkilöä pyydettiin imitoimaan aivan erityisen paljon iltasanomat 01:50 07.12

Imitaattori Jarkko Tamminen nautti Linnan juhlien jatkoilla hyvästä meiningistä.


Jarkko Tamminen yllättyi Linnan juhlista: "Heti tarjottiin legendaarista boolia " mtv 21:47 06.12

Imitaattori Jarkko Tamminen edusti Linnan juhlissa upean Sanna-vaimonsa kanssa.


Jarkko Tammisen Sanna-vaimolla muhkea puku: kangasta lähes kymmenen metriä! iltalehti 19:30 06.12

Imitaattori Jarkko Tamminen saapui Linnaan Sanna-vaimonsa kanssa. Imitaattori Jarkko Tamminen ja Sanna-vaimo odottivat hyväntuulisina pääsyä Linnan juhlille pitkästä jonosta huolimatta. Odotessa pariskunta ehti antaa Iltalehden Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle haastattelun. - Kyllä odotan hyvää tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia. Alma tai Tarja Halonen ovat sellaisia, ketä olisi mukava tavata tänä iltana, Tamminen kertoi.


Ilves kairasi niukan voiton - Lukon NHL-vahvistus debytoi A-kirjain rinnassa iltalehti 21:50 05.12

Ilves ilahdutti tiistaina 6888-päistä yleisöä Hakametsässä kaatamalla SM-liigassa Rauman Lukon 2-1. Rony Ahonen teki ottelun avausmaalin, mutta Ilveksen Juhani Tamminen tasoitti 1-1:een vielä avauserässä. Voittomaalin iski Teemu Rautiainen toisessa erässä. Lukon mahdollisuudet tasoitukseen kokivat pahan takaiskun ajassa 58.02 Konsta Mesikämmenen saatua jäähyn kiinnipitämisestä.


Jokerit ja HIFK kohtaavat tänään Junior Talviklassikossa - Juhani Tamminen mukana tapahtumassa iltalehti 14:01 01.12

HIFK:n ja Jokerien 2009-syntyneet junnut iskevät tänään yhteen Käpylän urheilupuistossa järjestettävässä Junior Talviklassikossa. - Illan aikana paikalla nähdään myös Jokerien KHL-pelaajia ja jääkiekkolegenda, kiekkoleijona #79 Juhani "Tami" Tamminen, tapahtuman Faceook-sivuilla kerrotaan. Tapahtuma-alue aukeaa kello 16.00, mutta peli polkaistaan käyntiin vasta 17.45. Anna-Mari Jaatinen esittää Maamme-laulun ennen ottelua.


Oskari, 17, valmistaa 1000 euron luksusveitsiä autotallissa iltalehti 09:11 25.11

Oskari Tamminen, 17, on matkalla veitsen-tekijöiden eliittiin. Lue koko juttu IL-Plus-palvelusta. Oskari toivoi puukkoa joululahjaksi jo kolmevuotiaana. Joulupukki toi sen, ja siitä hetkestä syttyi innostus veitsiin ja puukkoihin, ja se intohimo on kantanut näihin päiviin asti. Nyt Oskarin taidoista on kiinnostunut esimerkiksi yhdysvaltalainen Nick Shabazz, hyvin tunnettu tekijä kansainvälisissä veitsipiireissä. Vielä ei Shabazz ole Oskarilta pakettia saanut. Sen lähtee vasta sen jälkeen, kun sama veitsi on ensin ollut esillä alan kansainvälisessä huipputapahtumassa, Helsinki Knife Show'ssa 5.-6. tammikuuta. Oskarille oli suuri kunnia, että hänet kutsuttiin tapahtumaan mukaan.


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Kiitos feministit ja 60-luvun radikaalit: miehenä on nykyään paljon helpompaa iltalehti 18:26 24.11

Uho tai viina on suurten ikäluokkien miesten turva, kun he eivät tiedä, miten olla sosiaalisessa tilanteessa, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. ”Fyysisen kapasiteettini testaamiseksi haastan Enbusken kamppailuun miesten kesken”, uhkaili Juhani Tamminen minua Iltalehdessä. Tammisen omalla Facebook-sivulla Tamin fanit uhkasivat avoimesti vetää minua turpiin. Tamminen uhkasi erään toisen toimittajan kanssa yksityiskeskustelussa vetää minut kanveesiin neljässä sekunnissa. Ja hän oli oikeassa. Sen sijaan hän väitti tällä viikolla, kun hän oli kanssani Iltalehden Susanne Päivärinnan IL-TV-haastattelussa, että hänen firmansa liikevaihto on miljoona euroa. Tsekkasin pitääkö väite paikkaansa. Noh. Ainakin Tammisen Eurotam Oy:n liikevaihto on vain 179 000 euroa ja firman tulos 65 000 euroa. Mistä Tammisen väkivaltaisuus minua kohtaan? Koska kirjoitin hänestä kriittisen kolumnin. Miksi tein sen? En ikinä pilkkaa säälittäviä tyyppejä, vaan kritisoin yhteiskunnan eliittiä kuten tasavallan presidenttiä. Tamminen on tärkeä tyyppi, hän laskuttaa isoja luennoitsijapalkintoja, ja häntä haastatellaan asiantuntijana. Ihan samoin minua on usein kritisoitu. Ja todellakin syystä.


Tuomas Enbuske kammoksuu äijäilyä - ”Isot miesporukat tuntuvat ahdistavilta” iltalehti 21:33 23.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman uusimmassa jaksossa mediapersoona Tuomas Enbuske kertoo, mitä ajattelee kiekkolegenda Juhani Tammisen vastineesta hänen kolumniinsa. Videolla Tuomas Enbuske kuvailee tunnetta, jota hän kokee suurissa miesporukoissa ollessaan. Mediapersoona Tuomas Enbuske kirjoitti Iltalehteen kuun alkupuolella kolumnin, josta kiekkovaikuttaja Juhani Tamminen suuttui.


Näytimme Niki Juuselan vessaimitaatiovideon Juhani Tammiselle - näin Tami kertoi palautepalaverista ”Maikkarin perimmäisessä kopissa” iltalehti 18:47 23.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa vieraillut Juhani Tamminen nousi aiemmin syksyllä otsikoihin, kun MTV:n F1-selostajan Niki Juuselan polttareissa kuvaama imitointivideo sai hänet hermostumaan. Tamminen avasi myös sitä, miksi video ärsytti häntä niin paljon. - Selvitetään asia niin kuin se on. Otin yhteyden veli Auteroon (MTV:n urheilupomo Markus Autero), joka sattuu olemaan tämän veljen bossi tuolla Maikkarilla. Tein veli Auteron alaisuudessa kuusi vuotta yhteistoimintaa. Homman pointti oli se, että kun käytin omaa värikästä kieltäni veli Auteron alaisuudessa, kerran yhdessä lähetyksessä sanoin "ryssä". Herranjestas mikä issue. Yläkerrasta soitto, hyvä ettei erotettu firmasta. Mun pointti oli se, että kun formulatähtesi kuseskelee allekirjoittaneen päälle, onko teillä niin sanottu double standards? Kun olen itse koutsannut 30 vuotta, mun joukkueissa oli vain yhdet säännöt. Ne koskivat kapteenia, nelosketjun veljeä, huoltajaa, valmentajaa, Tamminen linjasi.


Tältä näytti paidaton Juhani Tamminen 40 vuotta sitten, penkkipunnerrustulos edelleen kova - ”Mulla on atleettiset geenit” iltalehti 11:12 23.11

Jääkiekkolegenda Juhani Tamminen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Näytimme "Tamille" vanhan kuvan, jossa hän esiintyy paidattomana puntti kädessään. - Tuo on otettu 1977, kun olin Turun Palloseuran kapteeni. Tehtiin yhtä opaskirjaa - olen kirjoittanut 12 kirjaa - tämä oli muistaakseni 10 askelta elämäsi kuntoon ja annettiin vähän veljille esimerkkiä siitä, miten sen ajan ammattipelaajat treenasivat, Tamminen muisteli.


Tamminen latasi täyslaidallisen Enbuskelle: ”Fokus alkaa olla henkilöv***uilu - se on syvältä” iltalehti 07:15 23.11

Juhani Tamminen antoi Tuomas Enbusken kuulla kunniansa IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -studiossa. Tamminen otti voimakkaasti kantaa Enbusken kolumniin, jossa hän leimasi Tammisen ja Pirkko Arstilan noloiksi vanhuksiksi. Tammista ei ärsytä vain häneen viitannut kolumni, vaan Enbusken tyyli laajemminkin.


Enbuske järkyttyi Tammisen vastineesta - antoi suoraa palautetta päin naamaa iltalehti 07:12 23.11

Tuomas Enbuske kohtasi kritisoimansa Juhani Tammisen IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -studiossa. Tamminen aloitti keskustelun seuraavasti: - Päinvastoin kuin veli Enbuske, olen asunut ja tehnyt töitä 20 vuotta kolmessa eri maanosassa, kuudessa eri maassa. Ihan hetkeen en noin sivistymätöntä, ajastaan irti olevaa kommenttia ole julkisuudessa nähnyt. Jossain nakkikiskajonossa olen Turun torilla 03.30 kuullut, että joku horisee samalla lailla. Mutta en ole nähnyt, että a) joku kirjoittaa valtakunnan kärkilehteen ja b) joku päätoimittaja antaa sille alustan. Se on musta otsikolla "oh my god".


Uutiset